Samsung UE43CU7190 – 43 inch – 4K LED

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.2
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Samsung UE43CU7190 - 43 inch - 4K LED - 2023 kopen voor slechts €349,00
  • De laagste prijs van Samsung UE43CU7190 - 43 inch - 4K LED - 2023 werd verkregen op 19 april 2024 17:02.

 349,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Samsung UE43CU7190 - 43 inch - 4K LED - 2023 - €349,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Samsung UE43CU7190 - 43 inch - 4K LED - 2023
Laatste updates:
  • €349,00 - 2 april 2024
  • €379,00 - 1 april 2024
  • €333,00 - 26 maart 2024
  • €359,00 - 11 maart 2024
  • €349,00 - 26 februari 2024
  • €359,00 - 24 februari 2024
  • €369,00 - 23 februari 2024
  • €344,00 - 22 februari 2024
Sinds: 1 november 2023
  • Hoogste prijs: €379,00 - 2 november 2023
  • Laagste prijs: €333,00 - 26 maart 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 19 april 2024 17:02
Samsung UE43CU7190 – 43 inch – 4K LED
Samsung UE43CU7190 – 43 inch – 4K LED

 349,00

Beschrijving

Samsung UE43CU7190 Review: Haarscherp 4K Beeld en Slimme Functies

In deze uitgebreide review duiken we dieper in op de Samsung UE43CU7190, een 43-inch 4K LED TV die uitblinkt in beeldkwaliteit en slimme functies. We bespreken de plus- en minpunten, de specificaties en kenmerken van deze televisie, en hoe deze zich verhoudt tot andere instapmodellen op de markt. Laten we beginnen met de sterke punten van de Samsung UE43CU7190.

Pluspunten van de Samsung UE43CU7190

  1. Krachtige Processor voor Perfect 4K Beeld

Een van de opvallende kenmerken van de Samsung UE43CU7190 is de Crystal Processor 4K. Deze krachtige processor zorgt voor een verbluffend scherpe 4K beeldkwaliteit. De kleuren zijn levendig, de details zijn haarscherp en de algehele beeldweergave is indrukwekkend. Of je nu geniet van je favoriete films, series of games, deze TV biedt een visuele ervaring die je zeker zal bekoren.

  1. Snelle Tizen 7.0 Besturingssysteem met Groot Aantal Apps

Het Tizen-besturingssysteem van Samsung is alom geprezen vanwege zijn snelheid en gebruiksvriendelijkheid, en de UE43CU7190 is uitgerust met de nieuwste versie, Tizen 7.0. Dit betekent dat je toegang hebt tot een uitgebreide bibliotheek van apps, waaronder streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video en Disney+. Het navigeren door de apps en het schakelen tussen verschillende functies gaat soepel en moeiteloos.

  1. Uitstekende Instap LED Televisie

Voor wie op zoek is naar een betaalbare LED TV met indrukwekkende specificaties, is de Samsung UE43CU7190 een uitstekende keuze. Met zijn 43-inch scherm biedt het voldoende kijkruimte voor een meeslepende kijkervaring, terwijl de 4K-resolutie ervoor zorgt dat elk detail tot leven komt. Het slanke ontwerp past moeiteloos in elke woonkamer en voegt een vleugje elegantie toe.

Minpunten van de Samsung UE43CU7190

  1. 50 Hertz Beeldverversing voor Minder Vloeiende Beelden

Hoewel de Samsung UE43CU7190 veel te bieden heeft, is het belangrijk op te merken dat deze televisie een beeldverversingssnelheid heeft van 50 hertz. Dit betekent dat snelle bewegingen in films of sportuitzendingen mogelijk minder vloeiend worden weergegeven dan op modellen met hogere verversingssnelheden. Als je een fervent gamer bent of veel actievolle content bekijkt, kan dit een beperking zijn.

Specificaties van de Samsung UE43CU7190

Nu we de sterke en zwakke punten hebben besproken, laten we eens kijken naar enkele belangrijke specificaties en kenmerken van de Samsung UE43CU7190:

  • Beeldscherm: Het 43-inch UHD Crystal Display scherm biedt een 4K-resolutie voor levendige en gedetailleerde beelden.
  • Processor: De Crystal Processor 4K levert uitstekende beeldprestaties, met verbeterde kleurweergave en scherpte.
  • Smart TV-functionaliteit: Het Tizen 7.0 besturingssysteem biedt toegang tot talloze apps en streamingdiensten, evenals de mogelijkheid om verbinding te maken met je mobiele telefoon.
  • Q-Symphony: Wanneer je de TV aansluit op een compatibele soundbar, maakt de Q-Symphony-functie gebruik van zowel de speakers in de TV als die in de soundbar voor een meeslepende audio-ervaring.
  • OTS Lite (Object Tracking Sound Lite): Deze technologie gebruikt ingebouwde luidsprekers om een surround sound effect te creëren, waardoor je dieper in je entertainment wordt getrokken.
  • Smart Afstandsbediening: De meegeleverde afstandsbediening is slim en handig, met een ingebouwde batterij voor langdurig gebruik.

Conclusie

De Samsung UE43CU7190 is zonder twijfel een indrukwekkende instap LED televisie met veel te bieden. Met zijn krachtige beeldprocessor, snelle besturingssysteem en toegang tot een scala aan apps en streamingdiensten, biedt hij een geweldige kijkervaring voor zowel entertainment als dagelijkse televisie. Het slanke ontwerp en de slimme afstandsbediening voegen extra gemak toe aan de gebruikerservaring.

Hoewel de beperking van de 50 hertz beeldverversingssnelheid een nadeel kan zijn voor sommigen, zal dit voor veel gebruikers geen dealbreaker zijn, vooral als je voornamelijk films en series bekijkt. Al met al biedt de Samsung UE43CU7190 een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en is het een solide keuze voor wie op zoek is naar een betaalbare 4K LED TV met geavanceerde functies. Met dit model kun je genieten van adembenemende beelden en een scala aan entertainmentopties, en dat allemaal in het comfort van je eigen huis.

Bekijk meer televisies op bol.com

8.2Expert Score
Samsung UE43CU7190 Review: Haarscherp 4K Beeld en Slimme Functies In deze uitgebreide review duiken we dieper in op de Samsung UE43CU7190, een 43-inch 4K LED TV die uitblinkt in beeldkwaliteit en slimme functies. We bespreken de plus- en minpunten, de specificaties en kenmerken van deze televisie, en hoe deze zich verhoudt tot andere instapmodellen op […]
Pluspunten
  • Krachtige Processor voor Perfect 4K Beeld
  • Snelle Tizen 7.0 Besturingssysteem met Groot Aantal Apps
  • Uitstekende Instap LED Televisie
- Minpunten
  • 50 Hertz Beeldverversing voor Minder Vloeiende Beelden

Extra informatie

Specificaties: Samsung UE43CU7190 – 43 inch – 4K LED

Schermdiagonaal

43 inch (109 cm)

Maximale resolutie stand

Ultra HD/4K

Type LED-LCD

LED

Beeldscherm verversing snelheid (Hz)

50

HDR

Ja

Type High Dynamic Range

HDR10, HDR10+, HLG

Local dimming

Nee

Type Backlight

Edge-lit

Input Lag (milliseconde)

9.8

VRR (Variable Refresh Rate)

Geen VRR

HDMI

3

HDMI versie

HDMI 2.0

Type HDMI

HDMI eARC

USB aansluiting

1

Ethernet verbinding

1

Koptelefoonaansluiting

Nee

Optische uitgang poort

Ja

Composiet aansluiting

Nee

Antenne aansluiting (Coax)

Ja

WIFI

Ja

Bluetooth

Ja

Smart TV

Ja

Smart TV Platform

Tizen

Type Smart TV Platform

Uitgebreid aantal apps

Inclusief Game Mode

Ja

Spraakbesturing

Nee

Bediening via mobiele app

Ja

App werkt op besturingssyteem

Android, iOS

Totaal uitgangsvermogen (W)

20

Aantal luidsprekers speaker

2

Subwoofer

Nee

Surround sound formaat

Dolby Digital

Ambilight

Nee

Ingebouwde dvd-speler

Nee

Automatisch dimmen

Ja

Sleep timer

Ja

Energieverbruik (kW)

54

Waarde energielabel nieuw 2021

G

Energie besparing

Ja

Energieverbruik in stand -by modus

0.5

Merk

Samsung

Kleur

Zwart

Landcode

Benelux model

CE markering

Zichtbaar

VESA maat

VESA 200mm x 200mm

Taal handleiding

Universeel

Introductiejaar

2023

Ondersteuning met updates

Minimaal 48 maanden na introductiedatum

Draaibaar voetstuk

Nee

Gewicht zonder standaard (kg)

8.1

Gewicht inclusief standaard (kg)

8.3

Afmetingen inclusief voet

963,9 x 627,8 x 192,5 mm

Afmetingen zonder voet

963,9 x 558,9 x 59,6 mm

Afstandsbediening

Ja

Wifi vereist

Ja

Bluetooth vereist

Nee

Betaalde diensten vereist

Nee

Mobiele data verbinding mogelijk

Nee

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

Kan zelfstandig met internet verbinden

Ja

Delen van gebruikersgegevens vereist

Ja, bij aanmaken van account bij app

Compatibel met

Met apparaten in het ecosysteem van fabrikant

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Uitzonderingen fabrieksgarantie

schade door middel van vocht, vallen, barsten en eigen toedoen vallen niet onder de garantie

Type TV tuner

DVB-C, DVB-S2, DVB-T2

Common interface

Ja, CI+ v1.4

Verpakking hoogte (cm)

66

Verpakking lengte (cm)

108

Verpakking breedte (cm)

14

Gewicht (kg)

11.80

Type scherm

LED-LCD

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Samsung UE43CU7190 - 43 inch - 4K LED - 2023
Laatste updates:
  • €349,00 - 2 april 2024
  • €379,00 - 1 april 2024
  • €333,00 - 26 maart 2024
  • €359,00 - 11 maart 2024
  • €349,00 - 26 februari 2024
  • €359,00 - 24 februari 2024
  • €369,00 - 23 februari 2024
  • €344,00 - 22 februari 2024
Sinds: 1 november 2023
  • Hoogste prijs: €379,00 - 2 november 2023
  • Laagste prijs: €333,00 - 26 maart 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Samsung UE43CU7190 – 43 inch – 4K LED”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart