Samsung UE43CU7172 – 43 inch – 4K LED

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.2
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Samsung UE43CU7172 - 43 inch - 4K LED - 2023 - Europees model kopen voor slechts €358,99
  • De laagste prijs van Samsung UE43CU7172 - 43 inch - 4K LED - 2023 - Europees model werd verkregen op 24 mei 2024 20:51.

 358,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Samsung UE43CU7172 - 43 inch - 4K LED - 2023 - Europees model - €358,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Samsung UE43CU7172 - 43 inch - 4K LED - 2023 - Europees model
Laatste updates:
  • €358,99 - 30 april 2024
  • €332,00 - 29 april 2024
  • €333,00 - 25 april 2024
  • €358,99 - 24 april 2024
  • €334,00 - 23 april 2024
  • €333,00 - 22 april 2024
  • €335,00 - 19 april 2024
  • €358,99 - 18 april 2024
Sinds: 28 november 2023
  • Hoogste prijs: €359,99 - 9 april 2024
  • Laagste prijs: €309,07 - 29 maart 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 30 april 2024 18:31
Samsung UE43CU7172 – 43 inch – 4K LED
Samsung UE43CU7172 – 43 inch – 4K LED

 358,99

Beschrijving

Samsung UE43CU7172 Review: Een Betaalbare 4K LED TV met Indrukwekkende Features

De Samsung UE43CU7172 is een betaalbare 4K LED TV die indruk maakt met zijn krachtige prestaties en tal van features. In dit uitgebreide review gaan we dieper in op de plus- en minpunten van deze televisie en bekijken we wat reviewers te zeggen hebben. Of je nu een filmfanaat bent, een gamer, of gewoon op zoek bent naar een uitstekende instap-LED TV, deze TV heeft mogelijk veel te bieden.

Pluspunten:

  1. Krachtige Processor voor een Perfect 4K Beeld: Een van de opvallende kenmerken van de Samsung UE43CU7172 is de Crystal Processor 4K. Deze krachtige processor levert een verbluffend 4K beeld met levendige kleuren en scherpe details. Of je nu naar films kijkt, games speelt of gewoon TV-programma’s bekijkt, je zult versteld staan van de beeldkwaliteit.
  2. Snelle Tizen 7.0 Besturingssysteem: Deze TV is uitgerust met het Tizen 7.0 besturingssysteem, dat bekend staat om zijn snelheid en gebruiksgemak. Het biedt een naadloze navigatie en een groot aantal apps om uit te kiezen. Je kunt gemakkelijk je favoriete streamingdiensten zoals Netflix, Disney+, en Amazon Prime Video installeren en genieten van een eindeloze bron van entertainment.
  3. Uitstekende Instap LED-televisie: De Samsung UE43CU7172 is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een instap-LED TV met 4K-functionaliteit. Met een 43-inch (109 cm) scherm en een slank ontwerp past deze TV perfect in elke woonkamer. Het biedt de mogelijkheid om te genieten van de ervaring van een echte thuisbioscoop zonder de bank te breken.

Minpunt:

  1. Beeldverversing van 50 Hertz: Hoewel de Samsung UE43CU7172 indrukwekkende beeldkwaliteit biedt, is het belangrijk op te merken dat het een beeldverversingssnelheid van 50 hertz heeft. Dit kan leiden tot minder vloeiende weergave van snelle beelden, zoals bij sommige actiescènes in films of tijdens het gamen. Als je een veeleisende gamer bent, wil je misschien overwegen om een TV met een hogere verversingssnelheid te overwegen.

Productbeschrijving:

De Samsung UE43CU7172 is een 4K LED TV met een prachtig UHD Crystal Display scherm. Met een diagonaal van 43 inch (109 cm) biedt het een meeslepende kijkervaring. Het slanke ontwerp van de TV voegt een vleugje elegantie toe aan elke ruimte in je huis.

Een van de hoogtepunten van deze TV is de Crystal Processor 4K, die zorgt voor een verbluffende beeldkwaliteit. Het levert scherpe details, levendige kleuren en een indrukwekkend contrast. Of je nu naar je favoriete films kijkt of geniet van next-gen gaming, deze TV staat garant voor visueel plezier.

Met het Tizen 7.0 besturingssysteem heb je toegang tot een uitgebreide bibliotheek met apps. Je kunt moeiteloos schakelen tussen streamingdiensten, sociale media en andere online content. Het intuïtieve menu maakt het gemakkelijk om je weg te vinden en nieuwe apps toe te voegen.

Een andere interessante feature is de Q-Symphony, die in actie komt wanneer je de TV aansluit op een compatibele soundbar. Hierbij worden alle speakers in zowel de TV als de soundbar gebruikt om een meeslepende audiobeleving te creëren. Dit zorgt voor een bioscoopwaardig geluid tijdens het kijken van films of het spelen van games.

Bovendien is de TV uitgerust met OTS Lite (Object Tracking Sound Lite), waarmee je een surround sound-ervaring kunt creëren zonder extra luidsprekers toe te voegen. De ingebouwde luidsprekers van de TV worden optimaal benut voor een meeslepende audio-ervaring.

De bijgeleverde slimme controller is voorzien van een ingebouwde batterij, wat handig is om te voorkomen dat je steeds op zoek moet naar AA-batterijen. Het maakt het gebruik van de TV nog eenvoudiger en gebruiksvriendelijker.

Wat Reviewers Zeggen:

Volgens reviewers is de Samsung UE43CU7172 een indrukwekkende TV met veel te bieden. Een gebruiker merkt op: “Nu deze Samsung TV 4 dagen in mijn bezit is, ben ik zeer onder de indruk van deze 4K TV. Het beeld is waanzinnig, je weet niet wat je ziet, erg veel mogelijkheden en gewoon zelf in gesteld, helemaal geen dure kalibratie nodig, gewoon gezond verstand gebruiken.”

Een ander pluspunt is de betaalbaarheid van deze TV, met een gebruiker die zegt: “Wat helemaal super is, is de prijs onder de 500 euro voor een 55 inch 2023 model. Bij bol.com zelf gekocht en zoals altijd super communicatie en op tijd bezorgd. Voor mij de eerste keer een TV gekocht bij bol.com en prima gegaan. Ik zou deze TV zeker aanraden.”

Veel gebruikers zijn ook tevreden over de installatie, zoals opgemerkt wordt: “Installatie ging super snel en zonder problemen (net als de bezorging trouwens) en stond echt verbaasd van de kwaliteit. Wat een schitterend beeld waar menig toestel in veel duurdere prijsklasse echt nog een puntje aan kunnen zuigen.”

Er wordt wel opgemerkt dat het aanmaken van een Samsung-account voor sommige gebruikers een punt van zorg kan zijn, omdat dit creditcardgegevens vereist. Desondanks merkt een reviewer op: “Een echte aanrader dus.”

Een andere gebruiker benadrukt het gemak van installatie en het gebruik van de TV met de opmerking: “Super mooie smart TV, makkelijk te installeren met je telefoon. Binnen 5 minuten was alles klaar, je kan zelf je oude afstands

Bekijk meer televisies op bol.com

8.2Expert Score
Samsung UE43CU7172 Review: Een Betaalbare 4K LED TV met Indrukwekkende Features De Samsung UE43CU7172 is een betaalbare 4K LED TV die indruk maakt met zijn krachtige prestaties en tal van features. In dit uitgebreide review gaan we dieper in op de plus- en minpunten van deze televisie en bekijken we wat reviewers te zeggen hebben. […]
Pluspunten
  • Scherp 4K beeld met levendige kleuren.
  • Snelle Tizen 7.0 besturingssysteem met veel apps.
  • Slank en elegant ontwerp.
  • Gebruiksvriendelijke slimme controller met ingebouwde batterij.
- Minpunten
  • Beeldverversing van 50 Hertz kan minder vloeiende weergave veroorzaken bij snelle beelden.

Extra informatie

Specificaties: Samsung UE43CU7172 – 43 inch – 4K LED

Schermdiagonaal

43 inch (109 cm)

Maximale resolutie stand

Ultra HD/4K

Type LED-LCD

LED

Beeldscherm verversing snelheid (Hz)

50

HDR

Ja

Type High Dynamic Range

HDR10, HDR10+, HLG

Local dimming

Nee

Type Backlight

Edge-lit

Input Lag (milliseconde)

9.8

VRR (Variable Refresh Rate)

Geen VRR

HDMI

3

HDMI versie

HDMI 2.0

Type HDMI

HDMI eARC

USB aansluiting

1

Ethernet verbinding

1

Koptelefoonaansluiting

Nee

Optische uitgang poort

Ja

Composiet aansluiting

Nee

Antenne aansluiting (Coax)

Ja

WIFI

Ja

Bluetooth

Ja

Smart TV

Ja

Smart TV Platform

Tizen

Type Smart TV Platform

Uitgebreid aantal apps

Niet ondersteunde populaire apps

Ziggo GO

Inclusief Game Mode

Ja

Spraakbesturing

Nee

Bediening via mobiele app

Ja

App werkt op besturingssyteem

Android, iOS

Totaal uitgangsvermogen (W)

20

Aantal luidsprekers speaker

2

Subwoofer

Nee

Surround sound formaat

Dolby Digital

Ambilight

Nee

Ingebouwde dvd-speler

Nee

Automatisch dimmen

Ja

Sleep timer

Ja

Energieverbruik (kW)

54

Waarde energielabel nieuw 2021

G

Energie besparing

Ja

Energieverbruik in stand -by modus

0.5

Merk

Samsung

Kleur

Zwart

Landcode

Europees model

CE markering

Zichtbaar

VESA maat

VESA 200mm x 200mm

Taal handleiding

Universeel

Introductiejaar

2023

Introductiemaand

Maart

Ondersteuning met updates

Minimaal 48 maanden na introductiedatum

Draaibaar voetstuk

Nee

Gewicht zonder standaard (kg)

8.1

Gewicht inclusief standaard (kg)

8.3

Afmetingen inclusief voet

963,9 x 627,8 x 192,5 mm

Afmetingen zonder voet

963,9 x 558,9 x 59,6 mm

Afstandsbediening

Ja

Wifi vereist

Ja

Bluetooth vereist

Nee

Betaalde diensten vereist

Nee

Mobiele data verbinding mogelijk

Nee

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

Kan zelfstandig met internet verbinden

Ja

Delen van gebruikersgegevens vereist

Ja, bij aanmaken van account bij app

Compatibel met

Met apparaten in het ecosysteem van fabrikant

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Reparatie type

Carry-in

Uitzonderingen fabrieksgarantie

schade door middel van vocht, vallen, barsten en eigen toedoen vallen niet onder de garantie

Type TV tuner

DVB-C, DVB-S2, DVB-T2

Common interface

Ja, CI+ v1.4

Verpakking hoogte (cm)

60

Verpakking lengte (cm)

10

Verpakking breedte (cm)

80

Gewicht (kg)

11.80

Type scherm

LED-LCD

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Samsung UE43CU7172 - 43 inch - 4K LED - 2023 - Europees model
Laatste updates:
  • €358,99 - 30 april 2024
  • €332,00 - 29 april 2024
  • €333,00 - 25 april 2024
  • €358,99 - 24 april 2024
  • €334,00 - 23 april 2024
  • €333,00 - 22 april 2024
  • €335,00 - 19 april 2024
  • €358,99 - 18 april 2024
Sinds: 28 november 2023
  • Hoogste prijs: €359,99 - 9 april 2024
  • Laagste prijs: €309,07 - 29 maart 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Samsung UE43CU7172 – 43 inch – 4K LED”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart