Samsung The Frame 75LS03B

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.1
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol, Coolblue, Expert, Ep.
  • Bij bol.com kun je Samsung The Frame QE75LS03BGU - 75 Inch - 4K QLED - 2023 kopen voor slechts €2.239,02 , wat 7% lager is dan de prijs opCoolblue (€2.399,00).
  • De laagste prijs van Samsung The Frame 75LS03B (2023) werd verkregen op 19 april 2024 12:01.

 2.239,02

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Samsung The Frame QE75LS03BGU - 75 Inch - 4K QLED - 2023 - €2.239,02
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Samsung The Frame QE75LS03BGU - 75 Inch - 4K QLED - 2023
Laatste updates:
  • €2.239,02 - 16 april 2024
  • €2.218,70 - 15 april 2024
  • €2.158,59 - 11 april 2024
  • €2.229,70 - 10 april 2024
  • €2.158,99 - 9 april 2024
  • €2.229,70 - 8 april 2024
  • €2.159,00 - 6 april 2024
  • €2.229,70 - 4 april 2024
Sinds: 10 december 2023
  • Hoogste prijs: €3.022,48 - 10 december 2023
  • Laagste prijs: €2.099,00 - 9 maart 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 19 april 2024 12:01
Samsung The Frame 75LS03B

 2.239,02

Beschrijving

Samsung The Frame 75LS03B Review: Een Meesterwerk aan je Muur

In de wereld van moderne televisies is de Samsung The Frame 75LS03B een opvallende verschijning. Met zijn slanke profiel van slechts 25 millimeter dikte en unieke mogelijkheid om te transformeren in een kunstwerk, brengt deze televisie een nieuwe dimensie naar je woonkamer. In dit uitgebreide review zullen we dieper ingaan op de plus- en minpunten van de Samsung The Frame 75LS03B, en ontdekken waarom dit toestel zo speciaal is.

Een Schilderij aan je Muur: Design en Art Mode

Een van de meest in het oog springende kenmerken van de Samsung The Frame 75LS03B is zijn esthetische uitstraling. Deze televisie is ontworpen om te fungeren als een kunstwerk aan je muur. Met zijn matte scherm minimaliseert hij lichtreflecties, waardoor de getoonde schilderijen bijna net zo echt lijken als de originele kunstwerken. Je hebt toegang tot duizenden kunstwerken in de Art Store, waardoor je de mogelijkheid hebt om je huis te verrijken met prachtige creaties wanneer je even niet aan het kijken bent. Dit is een unieke toevoeging aan je interieur die je niet snel bij andere televisies zult vinden.

Bovendien wordt de Samsung The Frame 75LS03B geleverd met een Slim Fit muurbeugel, waarmee je de tv strak tegen de muur kunt monteren. Hierdoor lijkt hij nog meer op een echt schilderij. Om het geheel af te maken, kun je bij Samsung een verwisselbare lijst aanvragen die past bij de stijl van je woonkamer. Hiermee integreer je de televisie naadloos in je interieur en creëer je een harmonieuze look.

Indrukwekkende Beeldkwaliteit met QLED Technologie

De Samsung The Frame 75LS03B biedt niet alleen een visueel aantrekkelijk design, maar ook indrukwekkende beeldkwaliteit. Het 10-bit QLED scherm staat garant voor een rijke en gedetailleerde kleurweergave. Dit betekent dat je kunt genieten van levendige en realistische beelden, of je nu naar een spannende film kijkt of je favoriete team volgt op het voetbalveld. De televisie geeft zelfs subtiele kleurdetails in schaduwen weer, waardoor je elke nuance kunt waarnemen.

Met een schermdiagonaal van maar liefst 75 inch biedt deze televisie een meeslepende kijkervaring die perfect is voor het bekijken van films, series, en sportevenementen. De aanbevolen kijkafstand tot de tv varieert van 3,5 tot 5,5 meter, waardoor je flexibel bent in het plaatsen van de televisie in je woonkamer.

Slimme Functionaliteit met Tizen Smart Platform

De Samsung The Frame 75LS03B is niet alleen een visueel meesterwerk, maar ook een slimme televisie met geavanceerde functionaliteiten. Het Tizen smart platform biedt toegang tot een breed scala aan apps, waaronder Netflix, Disney+, en Amazon Prime Video. Hiermee kun je eenvoudig al je favoriete content streamen en genieten van je favoriete films en series. Het enige wat je nodig hebt, is een Samsung account om van deze apps gebruik te kunnen maken.

Bovendien wordt de tv geleverd met de One Connect Box, waarmee je al je randapparatuur kunt aansluiten via een transparante kabel. Dit zorgt voor een opgeruimde en nette tv-opstelling aan de wand, waarbij slechts één kabel naar de tv loopt. Het gemak van deze oplossing draagt bij aan het algehele gebruiksgemak van de Samsung The Frame 75LS03B.

Edge Lit Local Dimming en HDR-ondersteuning

Hoewel de Samsung The Frame 75LS03B indrukwekkende beeldkwaliteit biedt, zijn er enkele punten waarop hij minder uitblinkt. De edge lit local dimming-technologie, hoewel effectief in het verbeteren van de beeldkwaliteit, heeft nog steeds moeite om zwarte delen van het beeld echt diepzwart te maken. Dit kan merkbaar zijn bij het bekijken van scènes met donkere achtergronden.

Desondanks biedt de televisie ondersteuning voor verschillende HDR-formaten, waaronder HDR10, HDR10+, en HLG. Hiermee ben je verzekerd van een verbeterde weergave van helderheid en contrast, wat vooral merkbaar is bij het bekijken van HDR-content. Deze functies dragen bij aan de algehele kijkervaring van de Samsung The Frame 75LS03B.

Connectiviteit en Geluidskwaliteit

Wat betreft connectiviteit is de Samsung The Frame 75LS03B goed uitgerust. Hij heeft vier HDMI-poorten, waaronder HDMI ARC (Audio Return Channel) en HDMI eARC voor hoogwaardige audio-overdracht. Daarnaast zijn er digitale optische en USB-aansluitingen beschikbaar, evenals een hoofdtelefoonaansluiting. Deze variëteit aan aansluitingen maakt het eenvoudig om al je randapparatuur aan te sluiten.

Wat het geluid betreft, beschikt de televisie over een ingebouwde soundbar met vier speakers en een continu/nominaal uitgangsvermogen totaal van 40 W. Hoewel dit zorgt voor een redelijke geluidskwaliteit, kan het niet concurreren met een volwaardig extern audiosysteem. Als je een echte audioliefhebber bent, is het overwegen van een externe soundbar of luidsprekerset aan te bevelen om de geluidservaring te verbeteren.

Energieverbruik en Afmetingen

De Samsung The Frame 75LS03B heeft een energie-efficiëntieklasse G, wat betekent dat hij relatief meer energie verbruikt in vergelijking met sommige andere televisies. Het energieverbruik per 1000 uur bedraagt 131 kWh, en voor HDR-content is dit zelfs 251 kWh. Dit is iets om in gedachten te houden als je milieubewust bent en energiebesparing belangrijk vindt.

Wat betreft de fysieke afmetingen, heeft de televisie een hoogte van 96 cm, een breedte van 168,2 cm, en een diepte van 2,7 cm zonder de voet. Met de voet inbegrepen, stijgt de hoogte tot 99,8 cm en wordt de diepte 31,5 cm. De televisie wordt geleverd met twee voetjes die in hoogte verstelbaar zijn en een VESA-beugelmogelijkheid van 400 mm x 400 mm. Het totaalgewicht met de voet is 35,9 kg.

Conclusie

De Samsung The Frame 75LS03B is zonder twijfel een opvallende televisie die design en functionaliteit combineert. Met zijn kunstzinnige uitstraling, indrukwekkende beeldkwaliteit en slimme mogelijkheden biedt hij een uitstekende kijkervaring. De Art Mode maakt van je televisie een kunstwerk aan de muur, terwijl het 10-bit QLED scherm zorgt voor levendige kleuren en gedetailleerde beelden.

Hoewel er enkele kleine nadelen zijn, zoals de edge lit local dimming en het energieverbruik, wegen de voordelen van de Samsung The Frame 75LS03B zwaarder. Als je op zoek bent naar een televisie die meer is dan alleen een scherm, maar een ware aanvulling op je interieur, dan is dit toestel zeker het overwegen waard. Kortom, met de Samsung The Frame 75LS03B haal je een meesterwerk aan je muur.

Bekijk meer televisies op bol.com

9.1Expert Score
Samsung The Frame 75LS03B Review: Een Meesterwerk aan je Muur In de wereld van moderne televisies is de Samsung The Frame 75LS03B een opvallende verschijning. Met zijn slanke profiel van slechts 25 millimeter dikte en unieke mogelijkheid om te transformeren in een kunstwerk, brengt deze televisie een nieuwe dimensie naar je woonkamer. In dit uitgebreide […]
Pluspunten
  • Esthetisch design met matte scherm en verwisselbare lijsten.
  • Art Mode met toegang tot duizenden kunstwerken in de Art Store.
  • Indrukwekkende beeldkwaliteit dankzij het 10-bit QLED scherm.
  • Slimme functionaliteit met het Tizen smart platform.
  • Eenvoudige aansluiting van randapparatuur via de One Connect Box.
  • Ondersteuning voor verschillende HDR-formaten.
- Minpunten
  • Edge lit local dimming kan zwarte delen van het beeld minder diepzwart maken.
  • Energie-efficiëntieklasse G met relatief hoger energieverbruik.
  • Geluidskwaliteit van de ingebouwde soundbar kan beter.
  • Voor sommige apps is een Samsung account vereist.

Extra informatie

Specificaties: Samsung The Frame 75LS03B

Schermdiagonaal

75 inch (191 cm)

Maximale resolutie stand

Ultra HD/4K

Type LED-LCD

QLED

Beeldscherm verversing snelheid (Hz)

100

HDR

Ja

Type High Dynamic Range

HDR10, HLG

Local dimming

Nee

Type Backlight

Edge-lit

Type Local Dimming

Local Dimming

Input Lag (milliseconde)

1

HDMI

4

HDMI versie

HDMI 2.1

Type HDMI

HDMI eARC

USB aansluiting

2

Ethernet verbinding

1

Koptelefoonaansluiting

Ja

Optische uitgang poort

Ja

Composiet aansluiting

Nee

Antenne aansluiting (Coax)

Ja

WIFI

Ja

Bluetooth

Ja

Smart TV

Ja

Smart TV Platform

Tizen

Type Smart TV Platform

Uitgebreid aantal apps

Inclusief Game Mode

Ja

Spraakbesturing

Nee

Bediening via mobiele app

Nee

App werkt op besturingssyteem

Android, iOS

Aantal luidsprekers speaker

2

Surround sound formaat

Dolby Atmos, Dolby Digital

Ambilight

Nee

Ingebouwde dvd-speler

Nee

Automatisch dimmen

Ja

Sleep timer

Ja

Energieverbruik (W)

131.4

Waarde energielabel nieuw 2021

G

Energie besparing

Ja

Energieverbruik in stand -by modus

0.5

Merk

Samsung

Kleur

Zwart

Landcode

Benelux model

CE markering

Zichtbaar

VESA maat

VESA 400mm x 400mm

Taal handleiding

Universeel

Introductiejaar

2023

Introductiemaand

September

Ondersteuning met updates

Minimaal 24 maanden na introductiedatum

Draaibaar voetstuk

Nee

Gewicht zonder standaard (kg)

35300

Gewicht inclusief standaard (kg)

35900

Afmetingen inclusief voet

1682.3 x 315.8 x 998.5 mm

Afmetingen zonder voet

1682.3 x 26.9 x 960.4 mm

Afstandsbediening

Ja

Wifi vereist

Ja

Bluetooth vereist

Nee

Betaalde diensten vereist

Ja, met bijzondere eisen, zie productinfo

Mobiele data verbinding mogelijk

Nee

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

Kan zelfstandig met internet verbinden

Ja

Delen van gebruikersgegevens vereist

Nee

Compatibel met

Met apparaten in het ecosysteem van fabrikant

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Reparatie type

Carry-in

Uitzonderingen fabrieksgarantie

schade door middel van vocht, vallen, barsten en eigen toedoen vallen niet onder de garantie

Type TV tuner

DVB-C, DVB-S2, DVB-T2

Common interface

Ja, CI+ v1.4

Verpakking hoogte (cm)

111.30

Verpakking lengte (cm)

20.70

Verpakking breedte (cm)

183.90

Gewicht (kg)

50.70

Verpakkingsinhoud

– Televisie – Afstandsbediening – Handleiding

Type scherm

LED-LCD

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Samsung The Frame QE75LS03BGU - 75 Inch - 4K QLED - 2023
Laatste updates:
  • €2.239,02 - 16 april 2024
  • €2.218,70 - 15 april 2024
  • €2.158,59 - 11 april 2024
  • €2.229,70 - 10 april 2024
  • €2.158,99 - 9 april 2024
  • €2.229,70 - 8 april 2024
  • €2.159,00 - 6 april 2024
  • €2.229,70 - 4 april 2024
Sinds: 10 december 2023
  • Hoogste prijs: €3.022,48 - 10 december 2023
  • Laagste prijs: €2.099,00 - 9 maart 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Samsung The Frame 75LS03B”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart