Samsung The Frame 65LS03B

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.8
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol, Coolblue.
  • Bij bol.com kun je Samsung The Frame QE65LS03B - 65 inch - 4K LED - 2023 - Europees model kopen voor slechts €1.119,00 , wat 34% lager is dan de prijs opCoolblue (€1.699,00).
  • De laagste prijs van Samsung The Frame 65LS03B (2023) werd verkregen op 19 april 2024 12:14.

 1.119,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Samsung The Frame QE65LS03B - 65 inch - 4K LED - 2023 - Europees model - €1.119,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Samsung The Frame QE65LS03B - 65 inch - 4K LED - 2023 - Europees model
Laatste updates:
  • €1.119,00 - 1 april 2024
  • €1.149,00 - 21 maart 2024
  • €1.119,00 - 10 maart 2024
  • €1.237,00 - 8 maart 2024
  • €1.149,00 - 6 maart 2024
  • €1.224,00 - 1 maart 2024
  • €1.199,00 - 5 februari 2024
  • €1.089,00 - 4 februari 2024
Sinds: 10 december 2023
  • Hoogste prijs: €1.399,00 - 18 december 2023
  • Laagste prijs: €1.049,00 - 26 januari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 19 april 2024 12:14
Samsung The Frame 65LS03B

 1.119,00

Beschrijving

Samsung The Frame 65LS03B Review: Een Schilderij aan je Muur

De Samsung The Frame 65LS03B is een televisie die zich onderscheidt door zijn unieke design en innovatieve functies. Met een dikte van slechts 25 millimeter en een mat scherm dat lichtreflectie minimaliseert, integreert deze TV naadloos in je interieur als een echt schilderij aan de muur. In dit uitgebreide review gaan we dieper in op de plus- en minpunten, de beeldkwaliteit, de smart tv-functies, het geluid, en alle andere belangrijke specificaties van de Samsung The Frame 65LS03B.

Plus- en minpunten van de Samsung The Frame 65LS03B

Pluspunten:

  1. Mat scherm en slank ontwerp: Het matte scherm van de Samsung The Frame 65LS03B minimaliseert lichtreflectie, waardoor je altijd een duidelijke beeldweergave hebt. Het slanke ontwerp van slechts 25 millimeter dik geeft de TV een elegante uitstraling die lijkt op een schilderij aan de muur.
  2. One Connect Box: Dankzij de One Connect Box sluit je al je randapparatuur met een transparante kabel op de TV aan, wat zorgt voor een opgeruimde en nette installatie.
  3. 10 bit QLED scherm: Het 10 bit QLED scherm biedt een rijke en gedetailleerde kleurweergave, waardoor je kunt genieten van levendige en nauwkeurige kleuren in al je content.

Minpunten:

  1. Verwisselbare lijst: Het aanvragen van een verwisselbare lijst bij Samsung is noodzakelijk om de TV aan te passen aan de stijl van je woonkamer. Dit kan een extra stap zijn na ontvangst van de TV.
  2. Edge lit local dimming: Door de edge lit local dimming technologie zijn zwarte delen van het beeld niet altijd echt diepzwart, wat de contrastverhouding enigszins beïnvloedt.

Beeldkwaliteit en Schermkenmerken

De Samsung The Frame 65LS03B beschikt over een 65-inch scherm met een 4K Ultra HD-resolutie (UHD), wat zorgt voor een scherpe en gedetailleerde beeldweergave. Het 10 bit QLED scherm biedt een kleurdiepte van maar liefst 1 miljard kleuren, waardoor je kunt genieten van een uitzonderlijk rijke en nauwkeurige kleurweergave. Of je nu films kijkt, games speelt of gewoon naar je favoriete televisieprogramma’s kijkt, de beeldkwaliteit van de Samsung The Frame 65LS03B zal je zeker imponeren.

De TV heeft een verversingssnelheid van 100 Hz, wat resulteert in vloeiende bewegingen en minimale bewegingsonscherpte, ideaal voor het bekijken van snelle actiescènes en sportevenementen. Bovendien ondersteunt deze TV verschillende HDR-formaten, waaronder HDR10, HDR10+, en HLG, waardoor je kunt genieten van een breder kleurenbereik en verbeterd contrast in HDR-content.

Houd er rekening mee dat de lokale dimming technologie van deze TV edge lit is, wat betekent dat zwarte delen van het beeld niet altijd perfect diepzwart zullen zijn, vooral in donkere omgevingen. Dit kan de algemene beeldkwaliteit enigszins beïnvloeden, maar de meeste gebruikers zullen dit verschil nauwelijks opmerken tijdens dagelijks gebruik.

Smart TV-functionaliteit

De Samsung The Frame 65LS03B is uitgerust met het Tizen smart platform, waarmee je eenvoudig toegang hebt tot al je favoriete streaming-apps, zoals Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, en nog veel meer. Met de meegeleverde Samsung One Remote kun je je TV en aangesloten apparaten gemakkelijk bedienen. Daarnaast biedt de TV ondersteuning voor spraakbesturing, waardoor je de TV kunt bedienen met eenvoudige spraakopdrachten.

Een opvallend aspect van deze TV is de Art Store, waar je duizenden kunstwerken kunt vinden en selecteren om op je TV te tonen wanneer je niet naar reguliere content kijkt. Je kunt zelfs een abonnement afsluiten op deze dienst om toegang te krijgen tot een breed scala aan kunstwerken die perfect passen bij je interieur.

Helaas worden enkele populaire apps, zoals Disney+ en Ziggo GO, niet ondersteund op dit platform, dus dit is iets om rekening mee te houden als je een fervent gebruiker bent van deze apps.

Geluidskwaliteit

De geluidskwaliteit van de Samsung The Frame 65LS03B is degelijk, met een ingebouwde soundbar en vier speakers met een totaal vermogen van 40 watt. Dit levert een helder geluid op, maar voor de ultieme audiobeleving is het aan te raden om een extern audiosysteem of een soundbar aan te sluiten, vooral als je dolby Atmos-ondersteuning zoekt.

Aansluitingen en Connectiviteit

Deze TV is voorzien van diverse aansluitingen, waaronder vier HDMI-poorten, waarvan één met HDMI ARC (Audio Return Channel) en HDMI eARC-ondersteuning. Dit maakt het eenvoudig om je Blu-ray-spelers, gameconsoles en andere randapparatuur aan te sluiten. De aanwezigheid van een digitale optische aansluiting en USB-poorten biedt extra flexibiliteit voor het aansluiten van diverse apparaten.

Daarnaast heeft de TV ingebouwde wifi en Bluetooth-connectiviteit, wat handig is voor het draadloos koppelen van apparaten zoals draadloze hoofdtelefoons of smartphones. AirPlay 2 en Chromecast zijn ook ingebouwd, waardoor je eenvoudig content van je Apple-apparaten kunt streamen naar de TV.

Fysieke Afmetingen en Design

De Samsung The Frame 65LS03B heeft een slank en modern ontwerp dat perfect past in elke woonkamer. De TV is 83,1 cm hoog, 145,5 cm breed en slechts 2,49 cm diep zonder voet. Met de meegeleverde voetjes in hoogte en breedte verstelbaar, kun je de TV aanpassen aan je specifieke opstelling en interieur.

Het gewicht van de TV zonder voet bedraagt 22,4 kg, terwijl het totale gewicht inclusief voet 22,8 kg is. De TV is compatibel met VESA-beugels met een standaardmaat van 400 mm x 300 mm, waardoor je hem gemakkelijk aan de muur kunt bevestigen. Het slanke ontwerp en de mogelijkheid om de TV aan de muur te hangen, zorgen voor een opgeruimde en nette uitstraling in je woonkamer.

Energieverbruik en Milieuvriendelijkheid

De Samsung The Frame 65LS03B heeft een energieklasse G, wat betekent dat het energieverbruik relatief hoog is in vergelijking met andere TV’s. Het energieverbruik per 1000 uur is 112 kWh en stijgt naar 214 kWh wanneer HDR-content wordt afgespeeld. Hoewel deze TV niet de meest energiezuinige is, is het nog steeds belangrijk om bewust om te gaan met het energieverbruik en de TV uit te schakelen wanneer hij niet in gebruik is.

Conclusie

De Samsung The Frame 65LS03B is een indrukwekkende TV met een uniek design dat moeiteloos opgaat in je interieur. Met zijn 10 bit QLED scherm, Tizen smart platform en de mogelijkheid om kunstwerken weer te geven, biedt deze TV een boeiende kijkervaring. De geluidskwaliteit is solide, maar het is raadzaam om een extern audiosysteem toe te voegen voor een verbeterde audiobeleving.

Hoewel de lokale dimming technologie enigszins tekortschiet in het bereiken van diepzwarte tinten, is de algemene beeldkwaliteit van de Samsung The Frame 65LS03B nog steeds indrukwekkend en geschikt voor de meeste kijkers.

Als je op zoek bent naar een TV die niet alleen geweldige prestaties levert, maar ook fungeert als een decoratief element in je woonkamer, dan is de Samsung The Frame 65LS03B zeker het overwegen waard. Het biedt een unieke kijkervaring en voegt een vleugje elegantie toe aan elke ruimte waarin het wordt geplaatst.

Bekijk meer televisies op bol.com

8.8Expert Score
Samsung The Frame 65LS03B Review: Een Schilderij aan je Muur De Samsung The Frame 65LS03B is een televisie die zich onderscheidt door zijn unieke design en innovatieve functies. Met een dikte van slechts 25 millimeter en een mat scherm dat lichtreflectie minimaliseert, integreert deze TV naadloos in je interieur als een echt schilderij aan de […]
Pluspunten
  • Mat scherm en slank ontwerp: Minimaliseert lichtreflectie, slank ontwerp van 25 mm.
  • One Connect Box: Voor opgeruimde installatie met transparante kabel.
  • 10 bit QLED scherm: Rijke kleurweergave met 1 miljard kleuren.
- Minpunten
  • Verwisselbare lijst: Vereist aanvraag na ontvangst.
  • Edge lit local dimming: Zwarte delen niet altijd diepzwart.

Extra informatie

Specificaties: Samsung The Frame 65LS03B

Schermdiagonaal

65 inch (165 cm)

Maximale resolutie stand

Ultra HD/4K

Type LED-LCD

QLED

Beeldscherm verversing snelheid (Hz)

100

HDR

Ja

Type High Dynamic Range

HDR10+, HLG

Local dimming

Nee

Type Backlight

Edge-lit

HDMI

4

HDMI versie

HDMI 2.1

Type HDMI

HDMI eARC

USB aansluiting

2

Ethernet verbinding

1

Koptelefoonaansluiting

Ja

Optische uitgang poort

Ja

Composiet aansluiting

Nee

Antenne aansluiting (Coax)

Ja

WIFI

Ja

Bluetooth

Ja

Smart TV

Ja

Smart TV Platform

Tizen

Type Smart TV Platform

Uitgebreid aantal apps

Inclusief Game Mode

Ja

Spraakbesturing

Nee

Bediening via mobiele app

Ja

App werkt op besturingssyteem

Android, iOS

Totaal uitgangsvermogen (W)

40

Aantal luidsprekers speaker

2

Subwoofer

Nee

Surround sound formaat

Dolby Atmos, Dolby Digital

Ambilight

Nee

Ingebouwde dvd-speler

Nee

Automatisch dimmen

Ja

Sleep timer

Ja

Energieverbruik (W)

112

Waarde energielabel nieuw 2021

G

Energie besparing

Ja

Energieverbruik in stand -by modus

0.5

Merk

Samsung

Kleur

Zwart

Landcode

Europees model

CE markering

Zichtbaar

VESA maat

VESA 400mm x 300mm

Taal handleiding

Universeel

Introductiejaar

2023

Ondersteuning met updates

Minimaal 24 maanden na introductiedatum

Draaibaar voetstuk

Nee

Gewicht zonder standaard (kg)

22.400

Gewicht inclusief standaard (kg)

22.800

Afmetingen inclusief voet

1456.8 x 191 x 950 mm

Afmetingen zonder voet

1456.8 x 24.9 x 831.9 mm

Afstandsbediening

Ja

Wifi vereist

Ja

Bluetooth vereist

Nee

Betaalde diensten vereist

Ja, met bijzondere eisen, zie productinfo

Mobiele data verbinding mogelijk

Nee

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

Kan zelfstandig met internet verbinden

Ja

Delen van gebruikersgegevens vereist

Nee

Compatibel met

Met apparaten in het ecosysteem van fabrikant

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Uitzonderingen fabrieksgarantie

schade door middel van vocht, vallen, barsten en eigen toedoen vallen niet onder de garantie

Type TV tuner

DVB-C, DVB-S2, DVB-T2

Common interface

Ja, CI+ v1.4

Verpakking hoogte (cm)

95

Verpakking lengte (cm)

19.10

Verpakking breedte (cm)

161.40

Gewicht (kg)

35.40

Type scherm

LED-LCD

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Samsung The Frame QE65LS03B - 65 inch - 4K LED - 2023 - Europees model
Laatste updates:
  • €1.119,00 - 1 april 2024
  • €1.149,00 - 21 maart 2024
  • €1.119,00 - 10 maart 2024
  • €1.237,00 - 8 maart 2024
  • €1.149,00 - 6 maart 2024
  • €1.224,00 - 1 maart 2024
  • €1.199,00 - 5 februari 2024
  • €1.089,00 - 4 februari 2024
Sinds: 10 december 2023
  • Hoogste prijs: €1.399,00 - 18 december 2023
  • Laagste prijs: €1.049,00 - 26 januari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Samsung The Frame 65LS03B”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart