Samsung The Frame 55LS03B

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.1
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol, Coolblue, Ep, Expert.
  • Bij bol.com kun je Samsung The Frame QE55LS03B - 55 inch - 4K QLED - 2023 kopen voor slechts €1.105,99 , wat 8% lager is dan de prijs opExpert (€1.199,00).
  • De laagste prijs van Samsung QE55LS03BGU The Frame 2023 QLED TV Zwart werd verkregen op 19 april 2024 12:01.

 1.105,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Samsung The Frame QE55LS03B - 55 inch - 4K QLED - 2023 - €1.105,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Samsung The Frame QE55LS03B - 55 inch - 4K QLED - 2023
Laatste updates:
  • €1.105,99 - 19 april 2024
  • €1.043,27 - 18 april 2024
  • €999,00 - 17 april 2024
  • €1.043,27 - 9 april 2024
  • €1.029,00 - 4 april 2024
  • €1.043,27 - 28 maart 2024
  • €1.029,00 - 22 maart 2024
  • €1.043,27 - 16 maart 2024
Sinds: 10 december 2023
  • Hoogste prijs: €1.271,40 - 5 februari 2024
  • Laagste prijs: €999,00 - 9 maart 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 19 april 2024 12:01
Samsung The Frame 55LS03B

 1.105,99

Beschrijving

Review van de Samsung The Frame 55LS03B: Een Kunstwerk aan je Muur

De Samsung The Frame 55LS03B (2023) is een innovatieve en stijlvolle televisie die als een echt kunstwerk aan je muur hangt. Met zijn matte scherm en slanke profiel van slechts 25 millimeter dik, integreert hij naadloos in je interieur. In dit uitgebreide review nemen we een diepe duik in de plus- en minpunten, de beeldkwaliteit, de smart-tv mogelijkheden, geluidskwaliteit, en andere belangrijke eigenschappen van deze unieke TV.

Pluspunten: Een Kunstwerk op je Muur

1. Matte Scherm en Slim Fit Muurbeugel

Een van de meest opvallende eigenschappen van de Samsung The Frame 55LS03B is het matte scherm. Dit matte scherm minimaliseert reflecties, waardoor je altijd een duidelijk beeld hebt, zelfs bij veel omgevingslicht. Het lijkt alsof je naar een echt schilderij kijkt. Bovendien wordt de televisie geleverd met een Slim Fit muurbeugel, waarmee je de TV strak tegen de muur kunt monteren. Hierdoor lijkt het alsof de TV echt deel uitmaakt van je interieur, net als een kunstwerk.

2. One Connect Box

Het aansluiten van randapparatuur is een eenvoudige taak met de Samsung The Frame 55LS03B. Dankzij de meegeleverde One Connect Box hoef je slechts één kabel naar je TV te leiden. Deze box fungeert als een hub waarop je al je apparaten aansluit, zoals Blu-ray spelers, gameconsoles en soundbars. Dit minimaliseert kabelwarboel en zorgt voor een nette en opgeruimde opstelling.

3. 10 bit QLED Scherm

Deze TV beschikt over een 10 bit QLED scherm, wat resulteert in een rijke en gedetailleerde kleurweergave. De kleuren spatten van het scherm, en je ziet zelfs subtiele kleurdetails in donkere schaduwen en heldere hooglichten. Dit is vooral indrukwekkend bij het kijken naar films of sportevenementen.

Minpunten: Niet Zonder Tekortkomingen

1. Verwisselbare Lijst Apart Aanvragen

Hoewel de Samsung The Frame 55LS03B wordt geleverd met de mogelijkheid om de lijst te verwisselen zodat hij bij de stijl van je woonkamer past, moet je deze lijst apart aanvragen bij Samsung. Het zou handiger zijn geweest als deze direct bij de TV werd geleverd.

2. Edge Lit Local Dimming

Deze TV maakt gebruik van edge lit local dimming, wat betekent dat de zwarte delen van het beeld niet altijd echt diepzwart zijn. Dit kan af en toe merkbaar zijn tijdens het kijken naar content met veel donkere scènes.

Beeldkwaliteit: Levendige en Gedetailleerde Weergave

De beeldkwaliteit van de Samsung The Frame 55LS03B is indrukwekkend. Met zijn 10 bit QLED scherm en ondersteuning voor HDR-formaten zoals HDR10 en HDR10+, worden kleuren levendig en gedetailleerd weergegeven. Of je nu geniet van een spannende film of een sportevenement, de beelden zien er verbluffend uit. De TV heeft een verversingssnelheid van 100 Hz, wat zorgt voor vloeiende bewegingen, ideaal voor gamers en liefhebbers van actiecontent.

Smart TV: Tizen Smart Platform

De Samsung The Frame 55LS03B is uitgerust met het Tizen smart platform. Hiermee heb je toegang tot een breed scala aan apps, waaronder Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video. Het enige vereiste is een Samsung account, en je kunt eenvoudig al je favoriete content streamen. Het enige minpunt hier is dat sommige populaire apps zoals Disney+ en Ziggo GO niet worden ondersteund, wat voor sommige gebruikers een teleurstelling kan zijn.

Geluidskwaliteit: Standaard Audio met Dolby Atmos Ondersteuning

De geluidskwaliteit van de Samsung The Frame 55LS03B is van standaardkwaliteit. Met vier ingebouwde speakers en een totaal uitgangsvermogen van 40 W, levert het voldoende volume voor de meeste kijkervaringen. Bovendien ondersteunt de TV Dolby Atmos, wat zorgt voor een ruimtelijkere en meeslependere audioweergave. Voor een nog betere audiobeleving kun je overwegen om een externe soundbar aan te sluiten.

Andere Belangrijke Eigenschappen

Naast de hierboven genoemde eigenschappen zijn er nog enkele andere belangrijke aspecten van de Samsung The Frame 55LS03B die de moeite waard zijn om te vermelden:

  • Ambient Mode: Deze functie stelt je in staat om de TV in te stellen om bijna op te gaan in je muur wanneer hij niet actief wordt gebruikt. Hierdoor lijkt het alsof er echt een schilderij aan je muur hangt.
  • Spraakbesturing: De TV wordt geleverd met Samsung One Remote, waarmee je de TV kunt bedienen via spraakopdrachten. Dit maakt de bediening nog handiger en intuïtiever.
  • Energieverbruik: De TV heeft een energieklasse G en verbruikt 84 kWh per 1000 uur gebruik. Bij het bekijken van HDR-content stijgt het energieverbruik naar 181 kWh per 1000 uur. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden als je geeft om energie-efficiëntie.

Conclusie: Een Kunstwerk in je Woonkamer

De Samsung The Frame 55LS03B is een opvallende TV die niet alleen indruk maakt met zijn beeldkwaliteit en slimme functies, maar ook met zijn unieke ontwerp. Met een matte scherm, de mogelijkheid om als een schilderij aan de muur te hangen en een 10 bit QLED scherm, biedt deze TV een uitstekende kijkervaring. Het Tizen smart platform zorgt voor eenvoudige toegang tot je favoriete streamingdiensten, hoewel sommige apps ontbreken. Het geluid is van standaardkwaliteit, maar de Dolby Atmos ondersteuning voegt een extra dimensie toe. Kortom, de Samsung The Frame 55LS03B is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een televisie die niet alleen entertainment biedt, maar ook een prachtige toevoeging aan het interieur is.

Bekijk meer televisies op bol.com

9.1Expert Score
Review van de Samsung The Frame 55LS03B: Een Kunstwerk aan je Muur De Samsung The Frame 55LS03B (2023) is een innovatieve en stijlvolle televisie die als een echt kunstwerk aan je muur hangt. Met zijn matte scherm en slanke profiel van slechts 25 millimeter dik, integreert hij naadloos in je interieur. In dit uitgebreide review […]
Pluspunten
  • Matte Scherm & Slim Fit Muurbeugel: Minimaliseert reflecties en integreert naadloos met je interieur.
  • One Connect Box: Vereenvoudigt het aansluiten van randapparatuur en zorgt voor een opgeruimde opstelling.
  • 10 bit QLED Scherm: Levendige kleuren en gedetailleerde weergave.
- Minpunten
  • Verwisselbare Lijst Apart Aanvragen: Lijst om de TV aan te passen aan je stijl moet apart worden aangevraagd.
  • Edge Lit Local Dimming: Zwarte delen van het beeld zijn soms niet diepzwart.

Extra informatie

Specificaties: Samsung The Frame 55LS03B

Schermdiagonaal

55 inch (140 cm)

Maximale resolutie stand

Ultra HD/4K

Type LED-LCD

QLED

Beeldscherm verversing snelheid (Hz)

100

HDR

Ja

Type High Dynamic Range

HDR10, HLG

Local dimming

Nee

Type Backlight

Edge-lit

Type Local Dimming

Local Dimming

Input Lag (milliseconde)

1

HDMI

4

HDMI versie

HDMI 2.1

Type HDMI

HDMI eARC

USB aansluiting

2

Ethernet verbinding

1

Koptelefoonaansluiting

Ja

Optische uitgang poort

Ja

Composiet aansluiting

Nee

Antenne aansluiting (Coax)

Ja

WIFI

Ja

Bluetooth

Ja

Smart TV

Ja

Smart TV Platform

Tizen

Type Smart TV Platform

Uitgebreid aantal apps

Inclusief Game Mode

Ja

Spraakbesturing

Nee

Bediening via mobiele app

Ja

App werkt op besturingssyteem

Android, iOS

Totaal uitgangsvermogen (W)

40

Aantal luidsprekers speaker

2

Subwoofer

Nee

Surround sound formaat

Dolby Atmos, Dolby Digital

Ambilight

Nee

Ingebouwde dvd-speler

Nee

Automatisch dimmen

Ja

Sleep timer

Ja

Energieverbruik (kW)

84.4

Waarde energielabel nieuw 2021

G

Energie besparing

Ja

Energieverbruik in stand -by modus

0.5

Merk

Samsung

Kleur

Zwart

Landcode

Benelux model

CE markering

Zichtbaar

VESA maat

VESA 200mm x 200mm

Taal handleiding

Universeel

Introductiejaar

2023

Introductiemaand

September

Ondersteuning met updates

Minimaal 24 maanden na introductiedatum

Draaibaar voetstuk

Nee

Gewicht zonder standaard (kg)

16.9

Gewicht inclusief standaard (kg)

17.3

Afmetingen inclusief voet

1237.8 x 227.8 x 743.4 mm

Afmetingen zonder voet

1237.9 x 27.9 x 708.8 mm

Afstandsbediening

Ja

Wifi vereist

Ja

Bluetooth vereist

Nee

Betaalde diensten vereist

Ja, met bijzondere eisen, zie productinfo

Mobiele data verbinding mogelijk

Nee

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

Kan zelfstandig met internet verbinden

Ja

Delen van gebruikersgegevens vereist

Nee

Compatibel met

Met apparaten in het ecosysteem van fabrikant

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Reparatie type

Carry-in

Uitzonderingen fabrieksgarantie

schade door middel van vocht, vallen, barsten en eigen toedoen vallen niet onder de garantie

Type TV tuner

DVB-C, DVB-S2, DVB-T2

Common interface

Ja, CI+ v1.4

Verpakking hoogte (cm)

84.60

Verpakking lengte (cm)

18.50

Verpakking breedte (cm)

140.50

Gewicht (kg)

27.20

Verpakkingsinhoud

– Televisie – Afstandsbediening – Handleiding

Type scherm

LED-LCD

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Samsung The Frame QE55LS03B - 55 inch - 4K QLED - 2023
Laatste updates:
  • €1.105,99 - 19 april 2024
  • €1.043,27 - 18 april 2024
  • €999,00 - 17 april 2024
  • €1.043,27 - 9 april 2024
  • €1.029,00 - 4 april 2024
  • €1.043,27 - 28 maart 2024
  • €1.029,00 - 22 maart 2024
  • €1.043,27 - 16 maart 2024
Sinds: 10 december 2023
  • Hoogste prijs: €1.271,40 - 5 februari 2024
  • Laagste prijs: €999,00 - 9 maart 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Samsung The Frame 55LS03B”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart