Samsung The Frame 50LS03B

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.9
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol, Coolblue, Ep, Expert.
  • Bij bol.com kun je Samsung The Frame QE50LS03B - 50 inch - 4K QLED - 2023 kopen voor slechts €1.049,00 , wat 5% lager is dan de prijs opExpert (€1.099,00).
  • De laagste prijs van Samsung QE50LS03BGU The Frame 2023 QLED TV Zwart werd verkregen op 14 juni 2024 18:50.

 1.049,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Samsung The Frame QE50LS03B - 50 inch - 4K QLED - 2023 - €1.049,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Samsung The Frame QE50LS03B - 50 inch - 4K QLED - 2023
Laatste updates:
  • €1.049,00 - 30 april 2024
  • €999,00 - 25 april 2024
  • €1.089,00 - 24 april 2024
  • €1.049,00 - 22 april 2024
  • €1.089,00 - 20 april 2024
  • €1.049,00 - 6 april 2024
  • €1.048,99 - 5 april 2024
  • €1.049,00 - 4 april 2024
Sinds: 22 december 2023
  • Hoogste prijs: €1.199,00 - 3 februari 2024
  • Laagste prijs: €949,00 - 7 maart 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 30 april 2024 13:22
Samsung The Frame 50LS03B

 1.049,00

Beschrijving

Samsung The Frame 50LS03B: Een Kunstwerk aan Je Muur

De Samsung The Frame 50LS03B, uitgebracht in 2023, is een innovatieve en stijlvolle televisie die ontworpen is om als een kunstwerk aan je muur te hangen. Met een indrukwekkende reeks eigenschappen en functies, biedt deze TV een unieke kijkervaring die perfect past bij de esthetiek van je interieur. In dit uitgebreide review zullen we alle aspecten van de Samsung The Frame 50LS03B verkennen, inclusief de plus- en minpunten, beeldkwaliteit, smart tv-functies, geluidskwaliteit, aansluitingen en fysieke eigenschappen.

Plus- en Minpunten van de Samsung The Frame 50LS03B

Voordat we dieper ingaan op de details, laten we beginnen met een overzicht van de plus- en minpunten van de Samsung The Frame 50LS03B.

Pluspunten:

  1. Mat Scherm en Muurbeugel: Het matte scherm van de Samsung The Frame 50LS03B minimaliseert lichtreflecties, waardoor je altijd helder beeld hebt. Bovendien wordt de tv geleverd met een Slim Fit muurbeugel, waarmee je de TV strak tegen de muur kunt hangen, wat bijdraagt aan het schilderijachtige uiterlijk.
  2. One Connect Box: De TV wordt geleverd met een One Connect Box, waarmee je al je randapparatuur kunt aansluiten met behulp van een transparante kabel. Hierdoor blijft je installatie netjes en opgeruimd.
  3. 10-bit QLED Scherm: De Samsung The Frame 50LS03B beschikt over een 10-bit QLED scherm, wat resulteert in een rijke en gedetailleerde kleurweergave. Kleuren komen tot leven en subtiele details worden prachtig weergegeven.

Minpunten:

  1. Verwisselbare Lijst: Als minpunt moeten we noemen dat je de verwisselbare lijst apart bij Samsung moet aanvragen wanneer je de TV ontvangt, wat enige moeite kan kosten.
  2. Edge Lit Local Dimming: De TV maakt gebruik van edge lit local dimming, wat betekent dat zwarte delen van het beeld niet altijd echt diepzwart zijn. Dit kan de beeldkwaliteit in donkere scènes enigszins beïnvloeden.

Nu we de plus- en minpunten hebben besproken, laten we dieper ingaan op de eigenschappen en functies van de Samsung The Frame 50LS03B.

Beeldkwaliteit van de Samsung The Frame 50LS03B

Een van de meest opvallende kenmerken van de Samsung The Frame 50LS03B is de indrukwekkende beeldkwaliteit. Met een schermdiagonaal van 50 inch en een 4K (UHD) resolutie, biedt deze TV een haarscherp en gedetailleerd beeld. De 10-bit QLED technologie zorgt voor een breed scala aan kleuren, met maar liefst 1 miljard kleuren, wat resulteert in een adembenemende kleurweergave.

Bovendien ondersteunt deze TV verschillende HDR-formaten, waaronder HDR10, HDR10+ en HLG. Hierdoor worden zowel lichte als donkere scènes met precisie weergegeven, met levendige contrasten en scherpe details. Of je nu geniet van een spannende film of een sportevenement, de Samsung The Frame 50LS03B levert een meeslepende kijkervaring.

Smart TV-Functies

De Samsung The Frame 50LS03B wordt geleverd met het Tizen smart platform, dat een uitgebreide selectie van apps en streamingdiensten biedt. Met toegang tot populaire apps zoals Netflix, Disney+, en Amazon Prime Video, kun je moeiteloos al je favoriete content streamen. Het gebruiksvriendelijke smart platform zorgt ervoor dat je snel kunt schakelen tussen apps en eenvoudig toegang hebt tot entertainment.

Het enige nadeel is dat enkele populaire apps, zoals Disney+ en Ziggo GO, niet worden ondersteund op dit platform. Dit kan voor sommige gebruikers een beperking zijn.

Geluidskwaliteit en Speciale Eigenschappen

Wat betreft geluidskwaliteit beschikt de Samsung The Frame 50LS03B over een standaard geluidskwaliteit met ingebouwde speakers en een continu/nominaal uitgangsvermogen van 20 W. Voor een verbeterde audio-ervaring is er ondersteuning voor Dolby Atmos.

Een interessante functie van deze TV is de Ambient Mode, waarmee je het scherm kunt transformeren wanneer je de TV niet actief gebruikt. Je kunt bijvoorbeeld kunstwerken, foto’s of informatie weergeven, waardoor de TV naadloos opgaat in je interieur.

Aansluitingen en Fysieke Eigenschappen

De Samsung The Frame 50LS03B biedt een scala aan aansluitingsmogelijkheden, waaronder 4 HDMI-poorten (waarvan 1 met ARC-ondersteuning), digitale optische aansluiting, USB-poorten en meer. Hiermee kun je al je randapparatuur eenvoudig aansluiten, zoals gameconsoles, Blu-ray spelers en soundbars.

Wat betreft fysieke eigenschappen heeft de TV een slank en modern ontwerp, met een diepte van slechts 2,49 cm zonder de voet. Met de meegeleverde voetjes kun je de TV naar wens instellen en aanpassen aan je woonruimte. De VESA-beugelmogelijkheid maakt het ook mogelijk om de TV aan de muur te bevestigen, mocht je dat verkiezen.

Conclusie

De Samsung The Frame 50LS03B is een opvallende en innovatieve TV die kunst en technologie combineert om een unieke kijkervaring te bieden. Met zijn matte scherm, slanke ontwerp en indrukwekkende beeldkwaliteit, past deze TV perfect in elk interieur. De smart tv-functies en uitgebreide aansluitingsmogelijkheden maken het een veelzijdige keuze voor entertainment.

Hoewel er enkele kleine nadelen zijn, zoals het apart moeten aanvragen van de verwisselbare lijst en de edge lit local dimming, wegen de voordelen van de Samsung The Frame 50LS03B zwaarder. Als je op zoek bent naar een TV die niet alleen fantastische beelden levert, maar ook fungeert als een kunstwerk aan je muur, dan is dit model zeker het overwegen waard. Kortom, met de Samsung The Frame 50LS03B haal je meer dan alleen een televisie in huis; je haalt een meesterwerk.

Bekijk meer televisies op bol.com

8.9Expert Score
Samsung The Frame 50LS03B: Een Kunstwerk aan Je Muur De Samsung The Frame 50LS03B, uitgebracht in 2023, is een innovatieve en stijlvolle televisie die ontworpen is om als een kunstwerk aan je muur te hangen. Met een indrukwekkende reeks eigenschappen en functies, biedt deze TV een unieke kijkervaring die perfect past bij de esthetiek van […]
Pluspunten
  • Mat scherm minimaliseert lichtreflecties.
  • Inclusief Slim Fit muurbeugel voor strakke montage.
  • 10-bit QLED scherm met rijke kleurweergave.
  • One Connect Box voor nette kabelinstallatie.
- Minpunten
  • Apart aanvragen van verwisselbare lijst.
  • Edge Lit Local Dimming kan diepzwart beïnvloeden.

Extra informatie

Specificaties: Samsung The Frame 50LS03B

Schermdiagonaal

50 inch (127 cm)

Maximale resolutie stand

Ultra HD/4K

Type LED-LCD

QLED

Beeldscherm verversing snelheid (Hz)

50

HDR

Ja

Type High Dynamic Range

HDR10, HLG

Local dimming

Nee

Type Backlight

Edge-lit

Type Local Dimming

Local Dimming

Input Lag (milliseconde)

1

HDMI

4

HDMI versie

HDMI 2.1

Type HDMI

HDMI eARC

USB aansluiting

2

Ethernet verbinding

1

Koptelefoonaansluiting

Ja

Optische uitgang poort

Ja

Composiet aansluiting

Nee

Antenne aansluiting (Coax)

Ja

WIFI

Ja

Bluetooth

Ja

Smart TV

Ja

Smart TV Platform

Tizen

Type Smart TV Platform

Uitgebreid aantal apps

Inclusief Game Mode

Ja

Spraakbesturing

Nee

Bediening via mobiele app

Ja

App werkt op besturingssyteem

Android, iOS

Totaal uitgangsvermogen (W)

20

Aantal luidsprekers speaker

2

Subwoofer

Nee

Surround sound formaat

Dolby Atmos, Dolby Digital

Ambilight

Nee

Ingebouwde dvd-speler

Nee

Automatisch dimmen

Ja

Sleep timer

Ja

Energieverbruik (kW)

71

Waarde energielabel nieuw 2021

G

Energie besparing

Ja

Energieverbruik in stand -by modus

0.5

Merk

Samsung

Kleur

Zwart

Landcode

Benelux model

CE markering

Zichtbaar

VESA maat

VESA 200mm x 200mm

Taal handleiding

Universeel

Introductiejaar

2023

Introductiemaand

September

Ondersteuning met updates

Minimaal 24 maanden na introductiedatum

Draaibaar voetstuk

Nee

Gewicht zonder standaard (kg)

11.8

Gewicht inclusief standaard (kg)

12.2

Afmetingen inclusief voet

1124.1 x 227.8 x 679.2 mm

Afmetingen zonder voet

1124 x 24.9 x 645 mm

Afstandsbediening

Ja

Wifi vereist

Ja

Bluetooth vereist

Nee

Betaalde diensten vereist

Ja, met bijzondere eisen, zie productinfo

Mobiele data verbinding mogelijk

Nee

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

Kan zelfstandig met internet verbinden

Ja

Delen van gebruikersgegevens vereist

Nee

Compatibel met

Met apparaten in het ecosysteem van fabrikant

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Reparatie type

Carry-in

Uitzonderingen fabrieksgarantie

schade door middel van vocht, vallen, barsten en eigen toedoen vallen niet onder de garantie

Type TV tuner

DVB-C, DVB-S2, DVB-T2

Common interface

Ja, CI+ v1.4

Verpakking hoogte (cm)

77.50

Verpakking lengte (cm)

17.40

Verpakking breedte (cm)

125.10

Gewicht (kg)

20

Verpakkingsinhoud

– Televisie – Afstandsbediening – Handleiding

Type scherm

LED-LCD

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Samsung The Frame QE50LS03B - 50 inch - 4K QLED - 2023
Laatste updates:
  • €1.049,00 - 30 april 2024
  • €999,00 - 25 april 2024
  • €1.089,00 - 24 april 2024
  • €1.049,00 - 22 april 2024
  • €1.089,00 - 20 april 2024
  • €1.049,00 - 6 april 2024
  • €1.048,99 - 5 april 2024
  • €1.049,00 - 4 april 2024
Sinds: 22 december 2023
  • Hoogste prijs: €1.199,00 - 3 februari 2024
  • Laagste prijs: €949,00 - 7 maart 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Samsung The Frame 50LS03B”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart