Samsung The Frame 43LS03B

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.9
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol, Coolblue.
  • Bij bol.com kun je Samsung The Frame QE43LS03B - 43 inch - 4K QLED - 2023 - Europees model kopen voor slechts €676,49 , wat 32% lager is dan de prijs opCoolblue (€999,00).
  • De laagste prijs van Samsung The Frame 43LS03B (2023) werd verkregen op 3 maart 2024 06:52.

 676,49

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Samsung The Frame QE43LS03B - 43 inch - 4K QLED - 2023 - Europees model - €676,49
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Samsung The Frame QE43LS03B - 43 inch - 4K QLED - 2023 - Europees model
Laatste updates:
  • €676,49 - 3 maart 2024
  • €681,80 - 2 maart 2024
  • €687,11 - 1 maart 2024
  • €692,42 - 29 februari 2024
  • €697,73 - 28 februari 2024
  • €703,04 - 26 februari 2024
  • €708,35 - 25 februari 2024
  • €713,66 - 24 februari 2024
Sinds: 10 december 2023
  • Hoogste prijs: €899,95 - 6 februari 2024
  • Laagste prijs: €676,49 - 3 maart 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 3 maart 2024 06:52
Samsung The Frame 43LS03B

 676,49

Beschrijving

Samsung The Frame 43LS03B: Een Kunstwerk aan je Muur

De Samsung The Frame 43LS03B (2023) is een innovatieve en stijlvolle televisie die met zijn matte scherm en slanke ontwerp naadloos opgaat in je interieur. Deze televisie biedt niet alleen een unieke kijkervaring, maar transformeert ook je muur in een kunstgalerij met duizenden kunstwerken om uit te kiezen. In dit uitgebreide review ontdek je de plus- en minpunten, technische specificaties, beeldkwaliteit, smart functies, en meer over de Samsung The Frame 43LS03B.

Pluspunten:

  • Mat scherm en muurbeugel: Het matte scherm minimaliseert lichtreflectie, waardoor je altijd een helder en duidelijk beeld hebt. Met de meegeleverde Slim Fit muurbeugel hang je de tv strak tegen de muur voor een naadloze uitstraling in je interieur.
  • One Connect Box: Alle randapparatuur sluit je aan op de externe One Connect Box, wat zorgt voor een opgeruimde en nette tv-opstelling met slechts één kabel die naar je tv loopt.
  • 10 bit QLED scherm: De 10-bit QLED-technologie zorgt voor een rijke en gedetailleerde kleurweergave, waardoor je kunt genieten van levendige kleuren en scherpe details, zelfs in de donkerste scènes.

Minpunten:

  • Verwisselbare lijst: De verwisselbare lijst die bij de tv hoort, moet apart worden aangevraagd bij Samsung nadat je de tv hebt ontvangen, wat enige moeite kan kosten.
  • Edge lit local dimming: Hoewel het scherm indrukwekkende kleuren levert, zijn de zwarte delen van het beeld niet altijd diepzwart vanwege de edge lit local dimming-technologie.

Beeldkwaliteit: Kunst tot in de Details

Met een schermdiagonaal van 43 inch en een 4K (UHD) resolutie levert de Samsung The Frame 43LS03B verbluffende beeldkwaliteit. Dankzij het 10-bit QLED scherm worden kleuren op een levensechte en gedetailleerde manier weergegeven, waardoor zelfs de kleinste nuances in schaduwen en heldere scènes volledig tot hun recht komen. Of je nu films kijkt, foto’s bekijkt of je favoriete televisieserie volgt, de beeldkwaliteit van deze televisie zal je zeker imponeren.

De televisie biedt ook ondersteuning voor verschillende HDR-formaten, waaronder HDR10, HDR10+, en HLG (Hybrid Log-Gamma), wat resulteert in een breder kleurenbereik en verbeterde helderheid voor een meeslepende kijkervaring.

Smart TV-Functies: Tizen voor Endeloos Entertainment

De Samsung The Frame 43LS03B wordt aangedreven door het Tizen smart platform, wat betekent dat je toegang hebt tot een breed scala aan apps en streamingdiensten. Met populaire apps zoals Netflix, Disney+, en Amazon Prime Video binnen handbereik, kun je eenvoudig genieten van al je favoriete content. Houd er wel rekening mee dat een Samsung account vereist is voor het gebruik van apps.

Daarnaast biedt de televisie ook ondersteuning voor AirPlay 2, waardoor je content van je Apple-apparaten kunt delen en streamen naar de tv. Dit maakt het gemakkelijk om je foto’s, video’s en muziek op een groter scherm te bekijken.

Design en Installatie: Een Echte Eyecatcher

Een van de meest opvallende kenmerken van de Samsung The Frame 43LS03B is het ontwerp. Met een dikte van slechts 25 millimeter is deze tv ongelooflijk slank en elegant. Het matte scherm minimaliseert lichtreflectie, waardoor het lijkt alsof je naar een echt schilderij kijkt wanneer de tv in de Art Mode staat.

De installatie van deze televisie is ook eenvoudig en efficiënt. De meegeleverde Slim Fit muurbeugel zorgt ervoor dat de tv strak tegen de muur kan worden gemonteerd, en alle randapparatuur wordt aangesloten op de externe One Connect Box, die met een royale 5 meter lange kabel wordt geleverd. Bovendien kun je bij Samsung een verwisselbare lijst aanvragen die bij de stijl van je woonkamer past, waardoor de The Frame tv volledig in je interieur integreert.

Geluidskwaliteit: Passend bij de Beeldkwaliteit

Hoewel de nadruk van de Samsung The Frame 43LS03B voornamelijk op de beeldkwaliteit ligt, biedt deze televisie toch een acceptabele geluidskwaliteit. Met een ingebouwde soundbar en vier speakers levert de tv een redelijk geluid, maar voor een echte home cinema-ervaring kan het lonen om een externe audiosetup toe te voegen.

Aansluitingen en Connectiviteit: Volop Opties

Wat betreft aansluitingen heeft de Samsung The Frame 43LS03B veel te bieden. Met vier HDMI-poorten, een digitale optische aansluiting, USB-poorten en meer, heb je voldoende opties om al je randapparatuur aan te sluiten. Bovendien ondersteunt de tv HDMI ARC (Audio Return Channel) en eARC, wat handig is als je een soundbar of AV-receiver wilt aansluiten.

Energieverbruik en Milieuvriendelijkheid: Energieklasse G

De televisie heeft een energieklasse G, wat betekent dat het energieverbruik relatief hoog is. Het verbruik bedraagt 54 kWh per 1000 uur in standaardmodus en 115 kWh per 1000 uur bij gebruik van HDR-content. Hoewel deze cijfers niet bijdragen aan energiebesparing, moeten ze in overweging worden genomen bij het plannen van het gebruik van de tv.

Fysieke Eigenschappen en Afmetingen: Slank en Stijlvol

De Samsung The Frame 43LS03B heeft een slanke en stijlvolle uitstraling. Met een hoogte van 55,7 cm, breedte van 96,9 cm en een diepte van slechts 2,49 cm is de tv een elegant stuk technologie dat perfect in elke woonkamer past. Het gewicht van de tv zonder voet is 8,6 kg, en met de voet is dit 8,9 kg. De voetjes zijn in hoogte en breedte verstelbaar, waardoor je flexibel bent bij het plaatsen van de tv. De tv ondersteunt VESA-beugelmogelijkheid met een standaard van 200 mm x 200 mm.

Conclusie: Samsung The Frame 43LS03B – Een Meesterwerk aan je Muur

De Samsung The Frame 43LS03B is niet zomaar een televisie; het is een kunstwerk dat je muur siert en je interieur verrijkt. Met zijn matte scherm, slanke ontwerp, en duizenden kunstwerken om uit te kiezen in de Art Store, biedt deze tv een unieke kijkervaring. De beeldkwaliteit is indrukwekkend dankzij het 10-bit QLED scherm en ondersteuning voor verschillende HDR-formaten. Het Tizen smart platform zorgt voor eindeloos entertainment, terwijl de installatie eenvoudig en efficiënt is. Hoewel het energieverbruik niet de meest milieuvriendelijke is, compenseert het design en de beeldkwaliteit ruimschoots voor deze tekortkoming. Kortom, de Samsung The Frame 43LS03B is een meesterwerk aan je muur dat je kijkervaring naar een hoger niveau tilt.

Bekijk meer televisies op bol.com

8.9Expert Score
Samsung The Frame 43LS03B: Een Kunstwerk aan je Muur De Samsung The Frame 43LS03B (2023) is een innovatieve en stijlvolle televisie die met zijn matte scherm en slanke ontwerp naadloos opgaat in je interieur. Deze televisie biedt niet alleen een unieke kijkervaring, maar transformeert ook je muur in een kunstgalerij met duizenden kunstwerken om uit […]
Pluspunten
  • Mat scherm minimaliseert lichtreflectie
  • Inclusieve muurbeugel voor strakke installatie
  • Indrukwekkend 10-bit QLED scherm
- Minpunten
  • Verwisselbare lijst moet apart worden aangevraagd
  • Zwarte delen van het beeld niet altijd diepzwart (edge lit local dimming)
  • Energieklasse G met relatief hoog energieverbruik

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Samsung The Frame QE43LS03B - 43 inch - 4K QLED - 2023 - Europees model
Laatste updates:
  • €676,49 - 3 maart 2024
  • €681,80 - 2 maart 2024
  • €687,11 - 1 maart 2024
  • €692,42 - 29 februari 2024
  • €697,73 - 28 februari 2024
  • €703,04 - 26 februari 2024
  • €708,35 - 25 februari 2024
  • €713,66 - 24 februari 2024
Sinds: 10 december 2023
  • Hoogste prijs: €899,95 - 6 februari 2024
  • Laagste prijs: €676,49 - 3 maart 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Samsung The Frame 43LS03B”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart