Samsung The Frame 32LS03B

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.9
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Coolblue.
  • Bij coolblue.nl kun je Samsung The Frame 32LS03C (2023) kopen voor slechts €598,00
  • De laagste prijs van Samsung The Frame 32LS03C (2023) werd verkregen op 3 maart 2024 05:51.

 598,00

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Samsung The Frame 32LS03C (2023) - €598,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Samsung The Frame 32LS03C (2023)
Laatste updates:
  • €598,00 - 31 januari 2024
  • €599,00 - 30 januari 2024
  • €495,00 - 24 januari 2024
  • €598,00 - 10 december 2023
Sinds: 10 december 2023
  • Hoogste prijs: €599,00 - 30 januari 2024
  • Laagste prijs: €495,00 - 24 januari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 3 maart 2024 05:51

Beschrijving

Review: Samsung The Frame 32LS03B – Stijlvolle Kunst aan Je Muur

Ben je op zoek naar een televisie die niet alleen fantastische beeldkwaliteit biedt, maar ook naadloos integreert in je interieur als een kunstwerk aan de muur? Zoek niet verder, want de Samsung The Frame 32LS03B (2023) is de perfecte keuze voor jou. Deze televisie combineert een prachtig mat scherm met de mogelijkheid om kunstwerken te tonen wanneer de tv niet in gebruik is. In dit uitgebreide review ontdek je alles wat je moet weten over deze innovatieve televisie, inclusief zijn plus- en minpunten, beeldkwaliteit, geluidskwaliteit, smart tv-functies en nog veel meer.

Plus- en Minpunten

Pluspunten

  • Stijlvolle thuisbioscoop: Met deze combinatie van tv en soundbar haal je een stijlvolle thuisbioscoop in huis.
  • Artistieke uitstraling: Dankzij het matte scherm en de meegeleverde muurbeugel hangt je televisie als een echt schilderij tegen je muur.
  • Eenvoudige aansluiting: Je sluit al je randapparatuur met één kabel op de tv aan via de One Connect Box.

Minpunten

  • Verwisselbare lijst apart aanvragen: Je moet de verwisselbare lijst aanvragen bij Samsung wanneer je de tv ontvangen hebt.
  • Beperkte zwartweergave: Door de edge lit local dimming zijn zwarte delen van het beeld niet altijd echt diepzwart.

Productomschrijving

De Samsung The Frame 32LS03B is niet zomaar een televisie; het is een kunstwerk dat je interieur verrijkt. Deze televisie heeft een indrukwekkende dikte van slechts 25 millimeter, en dankzij het matte scherm is reflectie minimaal. Hierdoor kun je altijd genieten van een helder beeld, zelfs bij verschillende lichtomstandigheden. De televisie is als het ware een canvas voor kunstwerken die je kunt vinden in de Art Store. Abonneer je op deze dienst en kies uit duizenden kunstwerken om op je tv te tonen wanneer je niet aan het kijken bent.

De meegeleverde Slim Fit muurbeugel zorgt ervoor dat je tv strak tegen de muur hangt, waardoor het net lijkt alsof je een schilderij aan de muur hebt. Bovendien kun je al je randapparatuur aansluiten op de externe One Connect Box, waardoor er slechts één kabel naar je tv loopt. Dit zorgt voor een opgeruimde en nette tv-opstelling.

Wat deze televisie nog specialer maakt, is de mogelijkheid om een verwisselbare lijst aan te vragen bij Samsung, die perfect past bij de stijl van je woonkamer. Deze lijst klik je eenvoudig vast aan de rand van de tv, waardoor de The Frame tv volledig in je huis past en naadloos integreert in je interieur. Let op: voor het gebruik van apps is een Samsung account vereist.

Geluidskwaliteit met Samsung HW-S60B Soundbar

Bij de Samsung The Frame 32LS03B wordt de Samsung HW-S60B soundbar meegeleverd, waardoor je kunt genieten van een geweldige geluidservaring. Deze soundbar ondersteunt Dolby Atmos-technologie, waardoor het geluid van alle kanten komt en je kunt genieten van indrukwekkend surround sound, zelfs zonder achterspeakers. Bovendien zorgt de center speaker ervoor dat dialogen helder en duidelijk worden weergegeven.

Een opvallende functie is de mogelijkheid om de soundbar te combineren met een Samsung tv die Q-Symphony ondersteunt. Hierdoor wordt het geluid van de soundbar gecombineerd met de ingebouwde tv-luidsprekers, wat resulteert in een vollere en meeslepende geluidsweergave. Dit zorgt voor een ongeëvenaarde audiokwaliteit tijdens het kijken van films, series of het luisteren naar muziek.

Beeldkwaliteit

De beeldkwaliteit van de Samsung The Frame 32LS03B is over het algemeen goed te noemen. Met een schermdiagonaal van 32 inch en een Full HD-resolutie (1080p) geniet je van scherpe beelden met levendige kleuren. De verversingssnelheid van 50 Hz is voldoende voor standaard zenders kijken.

De televisie biedt ondersteuning voor HDR10, wat resulteert in verbeterde helderheid en levendigheid van beelden. Houd er echter rekening mee dat de local dimming-technologie van het type “Edge lit” is, wat betekent dat zwarte delen van het beeld niet altijd diepzwart zijn. Dit kan enigszins afbreuk doen aan de contrastverhoudingen in donkere scènes.

Smart TV-Functies

De Samsung The Frame 32LS03B is uitgerust met uitgebreide smart tv-functies dankzij het Tizen-besturingssysteem. Hiermee kun je eenvoudig toegang krijgen tot apps, streamingdiensten en internetbrowsing. Hoewel de meeste populaire apps beschikbaar zijn, is het belangrijk op te merken dat sommige apps zoals Disney+ en Ziggo GO niet worden ondersteund, dus controleer de beschikbaarheid van je favoriete apps voordat je deze tv aanschaft.

Met ingebouwde wifi en Bluetooth-functionaliteit kun je moeiteloos verbinding maken met het internet en draadloze apparaten, zoals smartphones en draadloze koptelefoons. Bovendien ondersteunt deze tv AirPlay 2 en heeft hij zelfs een ingebouwde Chromecast, wat het delen van content vanaf je mobiele apparaten eenvoudiger maakt.

Aansluitingen en Energieverbruik

De Samsung The Frame 32LS03B biedt voldoende aansluitmogelijkheden voor al je randapparatuur. Met twee HDMI-poorten, digitale optische aansluiting, USB-poort en meer, kun je al je apparaten eenvoudig aansluiten zonder gedoe.

Wat betreft het energieverbruik heeft deze tv een energieklasse F, wat betekent dat het niet de meest energiezuinige optie is. Het verbruik is ongeveer 27 kWh per 1000 uur, maar bij het bekijken van HDR-content kan dit oplopen tot 49 kWh per 1000 uur. Dit is iets om in gedachten te houden als je geeft om milieuvriendelijkheid en energiebesparing.

Fysieke Afmetingen & Eigenschappen

De Samsung The Frame 32LS03B heeft een elegante zwarte afwerking die goed past bij verschillende interieurstijlen. De tv heeft een hoogte van 41,9 cm, een breedte van 72,8 cm en een diepte van 2,47 cm, wat resulteert in een slank en minimalistisch ontwerp. Het gewicht van de tv zonder voet is 5,3 kg.

Met de bijgeleverde voetjes kan de tv op een meubelstuk worden geplaatst, en deze zijn in hoogte verstelbaar voor een optimale kijkervaring. Als je ervoor kiest om de tv op te hangen, is er een VESA-beugelmogelijkheid beschikbaar en wordt een tv-beugel meegeleverd.

Conclusie

De Samsung The Frame 32LS03B is een indrukwekkende combinatie van kunst en technologie. Met zijn stijlvolle ontwerp, matte scherm en de mogelijkheid om kunstwerken te tonen, is het de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een televisie die naadloos integreert in het interieur. De geluidskwaliteit met de meegeleverde soundbar is uitstekend, en de smart tv-functies bieden veelzijdigheid.

Hoewel de beeldkwaliteit over het algemeen goed is, zijn de zwartniveaus enigszins beperkt door de edge lit local dimming-technologie. Ook het energieverbruik valt in een minder efficiënte categorie. Desondanks is de Samsung The Frame 32LS03B een aantrekkelijke optie voor diegenen die waarde hechten aan esthetiek en een hoogwaardige kijk- en luisterervaring.

Al met al is de Samsung The Frame 32LS03B een televisie die kunst tot leven brengt en een aanwinst is voor elk interieur. Met zijn unieke eigenschappen en functionaliteiten biedt hij een uitstekende kijkervaring en een esthetische meerwaarde voor je woonkamer.

Bekijk meer televisies op bol.com

8.9Expert Score
Review: Samsung The Frame 32LS03B – Stijlvolle Kunst aan Je Muur Ben je op zoek naar een televisie die niet alleen fantastische beeldkwaliteit biedt, maar ook naadloos integreert in je interieur als een kunstwerk aan de muur? Zoek niet verder, want de Samsung The Frame 32LS03B (2023) is de perfecte keuze voor jou. Deze televisie […]
Pluspunten
  • Stijlvolle thuisbioscoop met soundbar
  • Artistieke uitstraling dankzij mat scherm en muurbeugel
  • Eenvoudige aansluiting met One Connect Box
- Minpunten
  • Verwisselbare lijst apart aanvragen bij Samsung
  • Beperkte zwartweergave door edge lit local dimming

Extra informatie

Specificaties: Samsung The Frame 32LS03B

Schermdiagonaal

32 inch (81 cm)

Maximale resolutie stand

Ultra HD/4K

Type LED-LCD

QLED

Beeldscherm verversing snelheid (Hz)

50

HDR

Ja

Type High Dynamic Range

HDR10+

Local dimming

Ja

Type Local Dimming

Local Dimming

VRR (Variable Refresh Rate)

Geen VRR

HDMI

2

HDMI versie

HDMI 2.1

Koptelefoonaansluiting

Nee

Optische uitgang poort

Ja

Composiet aansluiting

Nee

Antenne aansluiting (Coax)

Ja

WIFI

Ja

Bluetooth

Ja

Smart TV

Ja

Smart TV Platform

Tizen

Type Smart TV Platform

Uitgebreid aantal apps

Inclusief Game Mode

Nee

Spraakbesturing

Nee

Bediening via mobiele app

Ja

App werkt op besturingssyteem

iOS, Android

Totaal uitgangsvermogen (W)

20

Aantal luidsprekers speaker

2

Subwoofer

Nee

Surround sound formaat

Geen Surround Sound

Ambilight

Nee

Ingebouwde dvd-speler

Nee

Automatisch dimmen

Ja

Sleep timer

Ja

Energieverbruik (W)

27.4

Waarde energielabel nieuw 2021

F

Energie besparing

Ja

Energieverbruik in stand -by modus

0.5

Merk

Samsung

Kleur

Zwart

Landcode

Europees model

CE markering

Zichtbaar

VESA maat

Niet VESA-compatible

Taal handleiding

Universeel

Introductiejaar

2023

Ondersteuning met updates

Minimaal 24 maanden na introductiedatum

Draaibaar voetstuk

Nee

Gewicht zonder standaard (kg)

5100

Gewicht inclusief standaard (kg)

5200

Afmetingen inclusief voet

727.3 x 143.3 x 451.9 mm

Afmetingen zonder voet

727.3 x 25.5 x 426.8 mm

Afstandsbediening

Ja

Wifi vereist

Nee

Bluetooth vereist

Nee

Betaalde diensten vereist

Nee

Mobiele data verbinding mogelijk

Ja

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

Kan zelfstandig met internet verbinden

Ja

Delen van gebruikersgegevens vereist

Ja, bij aanmaken van account bij app

Compatibel met

Met meerdere apparaten, bekijk details in de productinformatie

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Reparatie type

Carry-in

Uitzonderingen fabrieksgarantie

schade door middel van vocht, vallen, barsten en eigen toedoen vallen niet onder de garantie

Type TV tuner

DVB-C, DVB-S2, DVB-T2

Common interface

Ja, CI+ v1.4

Verpakking hoogte (cm)

12

Verpakking lengte (cm)

81

Verpakking breedte (cm)

50

Gewicht (kg)

7.80

Verpakkingsinhoud

TV + Alle toebehoren

Type scherm

LED-LCD

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Samsung The Frame 32LS03C (2023)
Laatste updates:
  • €598,00 - 31 januari 2024
  • €599,00 - 30 januari 2024
  • €495,00 - 24 januari 2024
  • €598,00 - 10 december 2023
Sinds: 10 december 2023
  • Hoogste prijs: €599,00 - 30 januari 2024
  • Laagste prijs: €495,00 - 24 januari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Samsung The Frame 32LS03B”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart