Samsung QLED 98Q80C

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Coolblue, Expert, Bol.
  • Bij coolblue.nl kun je Samsung QLED 98Q80C (2023) kopen voor slechts €3.999,00 , wat 21% lager is dan de prijs opBol (€5.038,84).
  • De laagste prijs van Samsung QLED 98Q80C - Televisie - QLED - 98" - 4K - Full Array - AMD Freesync werd verkregen op 14 juni 2024 18:50.

 3.999,00

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Samsung QLED 98Q80C (2023) - €3.999,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Samsung QLED 98Q80C (2023)
Laatste updates:
  • €3.999,00 - 24 mei 2024
  • €4.499,00 - 20 mei 2024
  • €4.999,00 - 14 februari 2024
  • €5.099,00 - 8 februari 2024
  • €5.369,00 - 2 februari 2024
  • €5.999,00 - 30 januari 2024
  • €4.205,00 - 27 januari 2024
  • €5.999,00 - 9 januari 2024
Sinds: 30 december 2023
  • Hoogste prijs: €5.999,00 - 9 januari 2024
  • Laagste prijs: €3.999,00 - 24 mei 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 14 juni 2024 18:50

Beschrijving

Samsung QLED 98Q80C Review: Een Gigantisch 98-inch Scherm met Indrukwekkende Kenmerken

Ben je op zoek naar een televisie die grootsheid naar een heel nieuw niveau tilt? De Samsung QLED 98Q80C is misschien wel de perfecte keuze voor jou. Met zijn enorme 98-inch scherm, 4K AI-upscaling, Dolby Atmos-geluid en tal van andere geavanceerde functies, biedt deze TV een adembenemende kijkervaring. In dit uitgebreide review duiken we dieper in op de Samsung QLED 98Q80C, bekijken we de specificaties, prestaties en unieke functies die deze TV te bieden heeft.

Indrukwekkend 98-inch Scherm voor de Ultieme Kijkervaring

Laten we meteen beginnen met het opvallende kenmerk van de Samsung QLED 98Q80C: het gigantische 98-inch scherm. Met een schermdiagonaal van bijna 2,5 meter is dit een TV die zeker indruk zal maken in elke kamer. Of je nu van films, sport of gaming houdt, dit megagrote scherm biedt een meeslepende kijkervaring die je zelden elders zult vinden.

Het scherm is uitgerust met 4K UHD-resolutie, wat betekent dat je kunt genieten van beelden met een ongelooflijke scherpte en detailniveau. Maar wat deze TV echt onderscheidt, is de 4K AI-upscaling. Deze krachtige AI-processor analyseert de originele content en verbetert automatisch de beeldkwaliteit, zelfs als de bron in lagere resolutie is. Dit betekent dat je altijd kunt genieten van een haarscherp beeld, ongeacht wat je kijkt.

AI Verbeteringen voor Optimaal Kijkplezier

De Samsung QLED 98Q80C maakt gebruik van kunstmatige intelligentie om je kijkervaring naar een hoger niveau te tillen. AI optimaliseert niet alleen de upscaling, maar het vermindert ook ruis en verbetert de zwarttechnieken voor een superieure beeldkwaliteit. Dit betekent dat je de kleinste details en de diepste zwarttinten kunt waarnemen, waardoor je beelden er realistischer uitzien dan ooit tevoren.

Bovendien past de TV automatisch de helderheid en kleuren aan op basis van de omgevingslichtomstandigheden. Dit betekent dat je altijd van een optimaal beeld geniet, ongeacht of het dag of nacht is.

Een Kleurenscherm dat PANTONE-gevalideerd is

De kleurweergave van de Samsung QLED 98Q80C is echt opmerkelijk. Deze TV is ‘s werelds eerste door PANTONE gevalideerde TV, wat betekent dat de kleuren op het scherm nauwkeurig overeenkomen met de normen van PANTONE, een erkend keurmerk voor kleurechtheid. Of je nu naar films kijkt, foto’s bekijkt of games speelt, je kunt genieten van een authentieke kleurweergave die je in een andere TV niet snel zult vinden.

Dolby Atmos en Virtueel 3D-surroundgeluid voor een Meeslepende Audio-ervaring

Naast het indrukwekkende beeld heeft de Samsung QLED 98Q80C ook veel te bieden op het gebied van geluid. Met Dolby Atmos-ondersteuning geniet je van multidimensionaal geluid dat je midden in de actie plaatst. De TV heeft ingebouwde speakers met een totaal uitgangsvermogen van 40W, en dankzij Q-Symphony kunnen de TV-speakers en een bijpassende soundbar tegelijkertijd worden gebruikt voor een nog meeslepender geluid.

Het virtuele 3D-surroundgeluid zorgt ervoor dat je volledig wordt ondergedompeld in de geluidservaring, of je nu naar muziek luistert, films kijkt of aan het gamen bent. De audio is helder en meeslepend, waardoor je TV-kijkervaring compleet is.

Geschikt voor Gamers met Soepele Bewegingen en HDR-gaming

Voor gamers is de Samsung QLED 98Q80C ook een uitstekende keuze. De TV biedt bewegingsverbeteringen tot wel 4K 120Hz, wat resulteert in een uiterst soepele game-ervaring zonder vertraging of bewegingsonscherpte. Dit is essentieel voor actievolle games waar snelle reacties van cruciaal belang zijn.

Bovendien is deze TV gecertificeerd voor het AMD FreeSync™ Premium Pro-niveau, wat betekent dat je kunt genieten van HDR-gaming met een lage latentie zonder schokken of haperingen. Dit zorgt ervoor dat je games er op hun best uitzien en voelen, ongeacht het genre dat je speelt.

Slimme Verlichtingssynchronisatie en Energiebesparing

De Samsung QLED 98Q80C gaat verder dan alleen beeld en geluid. De TV kan automatisch synchroniseren met slimme verlichting in je huis, zodat de verlichting zich aanpast aan wat er op het scherm gebeurt. Dit creëert een nog meeslepender effect tijdens het kijken van films of gamen.

Wat betreft energiebesparing, de TV is voorzien van AI Energiemodus, die de lichtsterkte in de omgeving detecteert en analyseert om de helderheid aan te passen. Hierdoor wordt het totale stroomverbruik verminderd, wat gunstig is voor zowel het milieu als je energierekening.

Uitgebreide Beveiliging en Handige Afstandsbediening

Samsung besteedt ook aandacht aan beveiliging. De TV is uitgerust met een meerlaagse beveiligingsoplossing die je gegevens beschermt, inclusief pincodes en wachtwoorden. Bovendien worden ook de Home IoT-apparaten die met de TV zijn verbonden, beveiligd tegen schadelijke aanvallen. Regelmatige updates zorgen ervoor dat je TV altijd beschermd is tegen nieuwe bedreigingen.

De bijgeleverde afstandsbediening heeft ook enkele handige eigenschappen. Deze afstandsbediening kan worden opgeladen door daglicht en omgevingsverlichting in huis, waardoor je geen wegwerpbatterijen meer hoeft te gebruiken. Dit is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook handig en kostenefficiënt.

Gratis Entertainment en Slimme Bediening

Tot slot biedt de Samsung QLED 98Q80C toegang tot tal van live tv-kanalen in verschillende genres, allemaal gratis. Of je nu op zoek bent naar nieuws, entertainment of sport, je hebt toegang tot een breed scala aan content zonder extra kosten.

Via SmartThings kun je ook naadloos verbinding maken en al je slimme apparaten in huis bedienen via de geïntegreerde hub. Dit geeft je volledige controle over je slimme huis en maakt je TV een centraal punt voor al je slimme apparaten.

Conclusie

De Samsung QLED 98Q80C is zonder twijfel een indrukwekkende TV met een enorm 98-inch scherm dat perfect is voor een meeslepende kijkervaring. Met 4K AI-upscaling, Dolby Atmos-geluid, en een scala aan geavanceerde functies is dit een televisie die de verwachtingen overtreft. Of je nu een filmliefhebber, een gamer of gewoon op zoek bent naar de ultieme TV-ervaring, de Samsung QLED 98Q80C heeft het allemaal. Met zijn AI-verbeteringen, kleurechtheid en handige functies is dit een TV die zijn prijs meer dan waard is.

Bekijk meer televisies op bol.com

9Expert Score
Samsung QLED 98Q80C Review: Een Gigantisch 98-inch Scherm met Indrukwekkende Kenmerken Ben je op zoek naar een televisie die grootsheid naar een heel nieuw niveau tilt? De Samsung QLED 98Q80C is misschien wel de perfecte keuze voor jou. Met zijn enorme 98-inch scherm, 4K AI-upscaling, Dolby Atmos-geluid en tal van andere geavanceerde functies, biedt deze […]
Pluspunten
  • Gigantisch 98-inch scherm voor een meeslepende kijkervaring.
  • 4K AI-upscaling verbetert de beeldkwaliteit, zelfs bij lagere resoluties.
  • Dolby Atmos-geluid voor een indrukwekkende audiobeleving.
  • Gecertificeerd voor HDR-gaming met lage latentie.
  • Kleuren zijn PANTONE-gevalideerd voor nauwkeurige kleurweergave.
  • Energiebesparing met AI Energiemodus.
  • Slimme verlichtingssynchronisatie voor een meeslepender effect.
  • Beveiligingsfuncties en regelmatige updates voor privacy.
- Minpunten
  • Enorme schermformaat kan in kleinere ruimtes onpraktisch zijn.
  • Vereist mogelijk extra accessoires voor optimale geluidskwaliteit.

Extra informatie

Specificaties: Samsung QLED 98Q80C

Schermdiagonaal

98 inch (249 cm)

Maximale resolutie stand

Ultra HD/4K

Type LED-LCD

QLED

Beeldscherm verversing snelheid (Hz)

100

HDR

Ja

HDMI

4

WIFI

Ja

Smart TV

Ja

Ambilight

Nee

Waarde energielabel nieuw 2021

F

Merk

Samsung

Kleur

Zwart

Landcode

Benelux model

CE markering

Zichtbaar

VESA maat

VESA 600mm x 400mm

Taal handleiding

Universeel

Introductiejaar

2023

Ondersteuning met updates

Minimaal 24 maanden na introductiedatum

Afstandsbediening

Ja

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

Kan zelfstandig met internet verbinden

Ja

Common interface

Ja, CI+ v1.4

Type scherm

LED-LCD

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Samsung QLED 98Q80C (2023)
Laatste updates:
  • €3.999,00 - 24 mei 2024
  • €4.499,00 - 20 mei 2024
  • €4.999,00 - 14 februari 2024
  • €5.099,00 - 8 februari 2024
  • €5.369,00 - 2 februari 2024
  • €5.999,00 - 30 januari 2024
  • €4.205,00 - 27 januari 2024
  • €5.999,00 - 9 januari 2024
Sinds: 30 december 2023
  • Hoogste prijs: €5.999,00 - 9 januari 2024
  • Laagste prijs: €3.999,00 - 24 mei 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Samsung QLED 98Q80C”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart