Samsung QLED 85Q80C

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.2
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Samsung QE85Q80C - 85 inch - 4K QLED - 2023 kopen voor slechts €2.299,00
  • De laagste prijs van Samsung QE85Q80C - 85 inch - 4K QLED - 2023 werd verkregen op 19 april 2024 12:14.

 2.299,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Samsung QE85Q80C - 85 inch - 4K QLED - 2023 - €2.299,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Samsung QE85Q80C - 85 inch - 4K QLED - 2023
Laatste updates:
  • €2.299,00 - 18 april 2024
  • €1.888,00 - 17 april 2024
  • €2.299,00 - 4 april 2024
  • €2.499,00 - 1 april 2024
  • €1.999,00 - 25 maart 2024
  • €2.499,00 - 11 maart 2024
  • €1.999,00 - 29 februari 2024
  • €2.199,00 - 26 februari 2024
Sinds: 11 december 2023
  • Hoogste prijs: €2.499,00 - 16 december 2023
  • Laagste prijs: €1.888,00 - 17 april 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 19 april 2024 12:14

Beschrijving

Samsung QLED 85Q80C Review: Een Diep Duik in 85-Inch Pracht

De Samsung QLED 85Q80C is een indrukwekkende 85-inch Smart TV met een 100 Hz beeldverversingssnelheid en een scala aan geavanceerde functies. In dit uitgebreide review zullen we alle aspecten van deze televisie onder de loep nemen, van beeldkwaliteit en geluid tot connectiviteit en gebruiksgemak. Lees verder om alles te ontdekken wat je moet weten over de Samsung QLED 85Q80C.

Beeldkwaliteit: Direct Full Array en QLED Technologie

Een van de opvallende kenmerken van de Samsung QLED 85Q80C is de Direct Full Array-verlichting. Deze technologie maakt gebruik van nauwkeurig instelbare ledzones om scènes met indrukwekkende helderheid, contrast en diepte te leveren. Hierdoor wordt donkerzwart echt diepzwart en puur wit blijft puur wit, wat zorgt voor een verbluffend contrast. De Direct Full Array-technologie draagt bij aan een meeslepende kijkervaring, vooral bij het bekijken van films of spelen van games.

Daarnaast maakt deze TV gebruik van QLED-technologie, waardoor je heldere, pure en levendige beelden krijgt. De QLED-technologie zorgt voor rijke kleuren en een uitstekende helderheid, waardoor elk detail tot leven komt op het grote 85-inch scherm. Of je nu geniet van je favoriete films, tv-programma’s of games, de Samsung QLED 85Q80C levert een verbluffende beeldkwaliteit die je zeker zal imponeren.

Krachtige Beeldverwerking: Neural Quantum 4K

Deze Samsung QLED TV wordt aangedreven door de Neural Quantum 4K-processor met kunstmatige intelligentie. Dit betekent dat zelfs als je naar content kijkt die niet in 4K is, de TV automatisch de beelden verbetert door middel van 4K AI-upscaling. Hierdoor blijft de beeldkwaliteit altijd scherp en gedetailleerd, ongeacht de originele bron. Of je nu oudere films bekijkt of online streamt, de Neural Quantum 4K-processor zorgt ervoor dat alles er geweldig uitziet.

Een andere indrukwekkende functie van deze TV is de Real Depth Enhancer. Dit verbetert de diepte in het beeld door het contrast in de voorgrond te vergroten, wat resulteert in een realistische en bijna 3D-achtige kijkervaring. Dit is vooral merkbaar bij scènes met veel diepte, zoals landschappen of actiescènes.

Smart TV Functionaliteit: Tizen Besturingssysteem

De Samsung QLED 85Q80C is uitgerust met het populaire Tizen Smart TV-besturingssysteem. Dit biedt een uitgebreide selectie van apps, waaronder streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video en Disney+. Met de Smart Hub-interface kun je snel en gemakkelijk toegang krijgen tot al je favoriete content op één plek. Het biedt ook ondersteuning voor spraakbesturing, waardoor je met eenvoudige spraakopdrachten de TV kunt bedienen.

Daarnaast is er een Game Mode beschikbaar, wat geweldig is voor gamers. Het minimaliseert de inputvertraging en verbetert de reactietijd, waardoor je een vloeiendere en responsievere game-ervaring krijgt. Met de mogelijkheid om games te spelen op een gigantisch 85-inch scherm, kun je volledig opgaan in je gameplay.

Connectiviteit en Geluid: Dolby Atmos en VRR

Op het gebied van connectiviteit heeft de Samsung QLED 85Q80C veel te bieden. Met vier HDMI-poorten, waarvan twee HDMI 2.1-poorten, kun je eenvoudig verschillende apparaten aansluiten, zoals gameconsoles, Blu-ray spelers en soundbars. De HDMI 2.1-ondersteuning omvat ook Variable Refresh Rate (VRR), wat ideaal is voor gamers, en AMD FreeSync voor soepele gaming zonder tearing of haperingen.

Het geluidssysteem van deze TV is ook indrukwekkend. Met een totaal uitgangsvermogen van 40 watt en vier ingebouwde luidsprekers, levert het een krachtig en meeslepend geluid. Bovendien ondersteunt de Samsung QLED 85Q80C Dolby Atmos, waardoor je een driedimensionaal geluid krijgt dat je echt omringt. Dit is vooral geweldig bij het bekijken van films met een indrukwekkend geluidsspoor.

Energiezuinig en Milieubewust

Als je je zorgen maakt over het energieverbruik, zal de Samsung QLED 85Q80C je geruststellen. Met een energieverbruik van 186 kW en een energielabel G, is deze TV relatief zuinig in gebruik. Bovendien beschikt hij over energiebesparende functies, zoals automatisch dimmen en een sleep timer, waarmee je de TV kunt instellen om na een bepaalde tijd automatisch uit te schakelen. Dit helpt je om energie te besparen en je ecologische voetafdruk te verminderen.

Fysieke Kenmerken en Installatie

De Samsung QLED 85Q80C heeft een elegant ontwerp met een zilveren kleur. Hij wordt geleverd met een VESA-maat van 600 mm x 400 mm, wat handig is als je hem aan de muur wilt bevestigen. De TV wordt geleverd met een afstandsbediening voor eenvoudige bediening van alle functies.

De afmetingen van de TV inclusief voet zijn 1670,6 mm in de breedte, 1018,9 mm in de hoogte en 313,5 mm in de diepte. Zonder voet meet hij 1670,6 mm in de breedte, 958,5 mm in de hoogte en 46,7 mm in de diepte. Bij het installeren van deze TV moet je ervoor zorgen dat je voldoende ruimte hebt om hem te plaatsen, gezien zijn indrukwekkende afmetingen en gewicht van 50 kg.

Introductie en Ondersteuning: Minimaal 60 Maanden Updates

De Samsung QLED 85Q80C is geïntroduceerd in 2023 en wordt ondersteund met updates voor minimaal 60 maanden na de introductiedatum. Dit betekent dat je kunt genieten van de nieuwste functies en beveiligingsupdates gedurende een lange periode, wat de duurzaamheid van deze TV versterkt.

Garantie en Reparatie

Samsung biedt een fabrieksgarantie van 2 jaar op de QLED 85Q80C. Het reparatietype is carry-in, wat betekent dat je het product naar een servicecentrum moet brengen als er zich een probleem voordoet. Houd er rekening mee dat val- en waterschade doorgaans niet onder de garantie vallen, dus zorg ervoor dat je de TV met zorg behandelt.

Tuner en Ontvangst

Deze TV is uitgerust met een DVB-C, DVB-S2 en DVB-T2 tuner, waardoor je toegang hebt tot een breed scala aan kanalen via kabel, satelliet en antenne. Het ondersteunt ook CI+ v1.4 voor toegang tot gecodeerde kanalen via een smartcard.

Verpakking en Gewicht

Bij aankoop wordt de Samsung QLED 85Q80C geleverd in een stevige verpakking. De verpakking heeft een hoogte van 126 cm, een lengte van 213 cm en een breedte van 25 cm. Het gewicht van de TV zelf is 50 kg, dus het is belangrijk om voorzichtig te zijn bij het uitpakken en installeren.

Conclusie: Indrukwekkende Beeld- en Geluidskwaliteit

De Samsung QLED 85Q80C is een premium Smart TV met indrukwekkende beeld- en geluidskwaliteit. Met Direct Full Array-verlichting en QLED-technologie krijg je een ongeëvenaarde beeldervaring met levendige kleuren en diep contrast. De Neural Quantum 4K-processor verbetert automatisch de beeldkwaliteit, zelfs bij niet-4K-content, terwijl Dolby Atmos-ondersteuning zorgt voor een meeslepend geluid.

Met Tizen als het Smart TV-platform heb je toegang tot een uitgebreide selectie van apps en kun je de TV eenvoudig bedienen met spraakbesturing. De connectiviteitsopties zijn divers en ondersteunen HDMI 2.1 en VRR voor gaming.

Over het algemeen is de Samsung QLED 85Q80C een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een hoogwaardige, grote Smart TV met superieure beeld- en geluidskwaliteit. Hoewel het energieverbruik relatief laag is, moet je wel rekening houden met de omvang en het gewicht van deze TV bij de installatie. Met minimaal 60 maanden updates en een fabrieksgarantie van 2 jaar, biedt deze TV ook gemoedsrust voor de toekomst. Als je bereid bent te investeren in een premium kijkervaring, dan is de Samsung QLED 85Q80C zeker het overwegen waard.

Bekijk meer televisies op bol.com

9.2Expert Score
Samsung QLED 85Q80C Review: Een Diep Duik in 85-Inch Pracht De Samsung QLED 85Q80C is een indrukwekkende 85-inch Smart TV met een 100 Hz beeldverversingssnelheid en een scala aan geavanceerde functies. In dit uitgebreide review zullen we alle aspecten van deze televisie onder de loep nemen, van beeldkwaliteit en geluid tot connectiviteit en gebruiksgemak. Lees […]
Pluspunten
  • Indrukwekkende beeldkwaliteit dankzij Direct Full Array en QLED technologie.
  • Krachtige Neural Quantum 4K-processor voor scherpere beelden.
  • Real Depth Enhancer voor een realistische 3D-achtige ervaring.
  • Smart TV met Tizen besturingssysteem en uitgebreide app-selectie.
  • Game Mode voor gamers met minimale inputvertraging.
  • HDMI 2.1-ondersteuning met Variable Refresh Rate (VRR) en AMD FreeSync.
  • Krachtig Dolby Atmos-geluid voor een meeslepende audio-ervaring.
  • Energiezuinig met energiebesparende functies.
  • Minimaal 60 maanden updates en 2 jaar fabrieksgarantie.
- Minpunten
  • Omvang en gewicht kunnen installatie uitdagend maken.

Extra informatie

Specificaties: Samsung QLED 85Q80C

Schermdiagonaal

85 inch (216 cm)

Maximale resolutie stand

Ultra HD/4K

Type LED-LCD

QLED

Beeldscherm verversing snelheid (Hz)

100

HDR

Ja

Type High Dynamic Range

HDR10, HDR10+, HLG

Local dimming

Ja

Type Backlight

Full array

Type Local Dimming

Full Array Local Dimming

VRR (Variable Refresh Rate)

AMD FreeSync, HDMI 2.1 Variable Refresh Rate

HDMI

4

HDMI versie

HDMI 2.1

Type HDMI

HDMI eARC

USB aansluiting

2

Ethernet verbinding

1

Koptelefoonaansluiting

Nee

Optische uitgang poort

Ja

Composiet aansluiting

Nee

WIFI

Ja

Bluetooth

Ja

Smart TV

Ja

Smart TV Platform

Tizen

Type Smart TV Platform

Uitgebreid aantal apps

Inclusief Game Mode

Ja

Spraakbesturing

Ja

Bediening via mobiele app

Ja

App werkt op besturingssyteem

Android, iOS

Totaal uitgangsvermogen (W)

40

Aantal luidsprekers speaker

4

Subwoofer

Ja

Surround sound formaat

Dolby Atmos

Ambilight

Nee

Ingebouwde dvd-speler

Nee

Automatisch dimmen

Ja

Sleep timer

Ja

Energieverbruik (kW)

186

Waarde energielabel nieuw 2021

G

Energie besparing

Ja

Energieverbruik in stand -by modus

0.5

Merk

Samsung

Kleur

Zilver

Landcode

Benelux model

CE markering

Zichtbaar

VESA maat

VESA 600mm x 400mm

Taal handleiding

Universeel

Introductiejaar

2023

Ondersteuning met updates

Minimaal 60 maanden na introductiedatum

Draaibaar voetstuk

Nee

Afmetingen inclusief voet

1670.6 x 1018.9 x 313.5 mm

Afmetingen zonder voet

1670.6 x 958.5 x 46.7 mm

Afstandsbediening

Ja

Wifi vereist

Ja

Bluetooth vereist

Nee

Betaalde diensten vereist

Nee

Mobiele data verbinding mogelijk

Nee

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

Kan zelfstandig met internet verbinden

Ja

Delen van gebruikersgegevens vereist

Ja, bij aanmaken van account bij app

Compatibel met

Met meerdere apparaten, bekijk details in de productinformatie

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Reparatie type

Carry-in

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Val- en waterschade

Type TV tuner

DVB-C, DVB-S2, DVB-T2

Common interface

Ja, CI+ v1.4

Verpakking hoogte (cm)

126

Verpakking lengte (cm)

213

Verpakking breedte (cm)

25

Gewicht (kg)

50

Type scherm

LED-LCD

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Samsung QE85Q80C - 85 inch - 4K QLED - 2023
Laatste updates:
  • €2.299,00 - 18 april 2024
  • €1.888,00 - 17 april 2024
  • €2.299,00 - 4 april 2024
  • €2.499,00 - 1 april 2024
  • €1.999,00 - 25 maart 2024
  • €2.499,00 - 11 maart 2024
  • €1.999,00 - 29 februari 2024
  • €2.199,00 - 26 februari 2024
Sinds: 11 december 2023
  • Hoogste prijs: €2.499,00 - 16 december 2023
  • Laagste prijs: €1.888,00 - 17 april 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Samsung QLED 85Q80C”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart