Samsung QLED 75Q80C

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.2
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol, Coolblue.
  • Bij bol.com kun je Samsung QE75Q80C - 75 inch - 4K QLED - 2023 kopen voor slechts €1.499,00 , wat 16% lager is dan de prijs opCoolblue (€1.777,00).
  • De laagste prijs van Samsung QLED 75Q80C (2023) werd verkregen op 19 april 2024 12:14.

 1.499,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Samsung QE75Q80C - 75 inch - 4K QLED - 2023 - €1.499,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Samsung QE75Q80C - 75 inch - 4K QLED - 2023
Laatste updates:
  • €1.499,00 - 18 april 2024
  • €1.498,99 - 17 april 2024
  • €1.499,00 - 2 april 2024
  • €1.449,99 - 1 april 2024
  • €1.449,00 - 26 maart 2024
  • €1.499,00 - 13 maart 2024
  • €1.488,99 - 12 maart 2024
  • €1.489,99 - 9 maart 2024
Sinds: 11 december 2023
  • Hoogste prijs: €1.699,00 - 3 februari 2024
  • Laagste prijs: €1.399,00 - 11 december 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 19 april 2024 12:14

Beschrijving

Samsung QLED 75Q80C Review: Een Diepgaande Blik op Samsung’s 75-inch Meesterwerk

Samsung staat bekend om zijn innovatieve televisies en de Samsung QLED 75Q80C is daar geen uitzondering op. Met zijn indrukwekkende 75-inch scherm en een breed scala aan functies, biedt deze TV een meeslepende kijkervaring die je niet snel zult vergeten. In deze uitgebreide review duiken we dieper in op de plus- en minpunten, beeld- en geluidskwaliteit, slimme functies en nog veel meer van de Samsung QLED 75Q80C.

Plus- en minpunten van de Samsung QLED 75Q80C

Voordat we in de details duiken, laten we eerst de belangrijkste plus- en minpunten van de Samsung QLED 75Q80C bespreken, zoals aangegeven door onze televisiespecialist.

  • Pluspunten:

    • Het QLED-scherm en HDR kleurbereik zorgen voor rijke en gedetailleerde kleuren.
    • Dankzij full array local dimming zijn de zwarte delen van het beeld erg donker en krijg je een sterk contrast.
    • Adaptive Picture & Sound past de tv-content aan op je omgeving en wat je kijkt.
  • Minpunten:

    • Deze tv heeft een minder krachtig contrast dan Samsung Neo QLED-televisies.

Nu we een idee hebben van de sterke en zwakke punten, laten we de Samsung QLED 75Q80C dieper verkennen.

Beeldkwaliteit die de Zintuigen Prikkelt

Het indrukwekkende 75-inch QLED-scherm van de Samsung QLED 75Q80C is een waar visueel festijn. Met zijn 10-bit kleurdiepte biedt het scherm een verbluffend kleurenbereik van ruim een miljard kleuren. Hierdoor komen zelfs de meest subtiele kleurnuances tot leven, of je nu een natuurfilm met weelderig groen bekijkt of een sciencefictionfilm vol buitenaardse landschappen.

Een opvallende eigenschap van deze tv is de full array local dimming-technologie. Dit zorgt ervoor dat de zwarte delen van het beeld diep en donker zijn, zonder de ongewenste grijze gloed die soms bij andere tv’s voorkomt. Of je nu naar een spannende nachtelijke scène kijkt of een lichtgevende maan aan de hemel bewondert, de beelden zien er realistisch en indrukwekkend uit.

De AI Quantum Processor van Samsung tilt de beeldkwaliteit naar een hoger niveau door beelden te verbeteren en te verscherpen. Wat deze tv echt onderscheidt, is zijn vermogen om niet alleen te herkennen wat je kijkt, maar ook waar je het kijkt. Of je nu een donkere actiefilm in een verlichte kamer bekijkt of een romantische komedie in het donker, de tv past automatisch de beeldinstellingen aan voor de beste kijkervaring.

Geluid dat je Raakt

Naast het verbluffende beeld is het geluid van de Samsung QLED 75Q80C een ander hoogtepunt. Met een ingebouwde soundbar en in totaal zes luidsprekers biedt deze tv een rijk en meeslepend geluid. Dolby Atmos-ondersteuning zorgt ervoor dat het geluid via het plafond wordt weerkaatst, waardoor je een ruimtelijk en meeslepend geluid ervaart. Of je nu een spannende actiescène bekijkt of geniet van een rustige dialoog, het geluid is altijd helder en gebalanceerd.

Wat deze tv nog specialer maakt, is de Adaptive Sound-functie. Deze functie past het geluid aan op basis van het omgevingsgeluid. Als er bijvoorbeeld lawaai in de kamer is terwijl je een talkshow kijkt, zal de tv de stem van de presentator versterken, zodat je niets hoeft te missen. Het is een subtiele maar slimme functie die het kijkplezier aanzienlijk verbetert.

Slimme Functies voor een Intelligente Kijkervaring

De Samsung QLED 75Q80C is niet alleen een krachtpatser op het gebied van beeld en geluid, maar ook op het gebied van slimme functies. Deze tv draait op het Tizen smart platform, waarmee je toegang hebt tot een breed scala aan apps en streamingdiensten. Het is de perfecte metgezel voor iedereen die graag series en films streamt, games speelt of gewoon traditionele tv-kanalen bekijkt.

Met de ingebouwde wifi en Bluetooth-connectiviteit is het eenvoudig om verbinding te maken met andere apparaten en accessoires. Bovendien is AirPlay 2-ondersteuning ingebouwd, wat betekent dat je eenvoudig content van je Apple-apparaten naar de tv kunt streamen.

Een opvallende eigenschap van deze tv is de Ambient Mode. Hiermee kun je de tv transformeren in een kunstwerk of een persoonlijk fotokader wanneer je hem niet actief gebruikt. Het is een geweldige manier om de esthetiek van je woonruimte te verbeteren.

Connectiviteit en Toekomstbestendigheid

De Samsung QLED 75Q80C is goed uitgerust als het gaat om connectiviteit. Met vier HDMI-poorten, waarvan twee HDMI 2.1-poorten, ben je klaar voor de toekomst van gaming en entertainment. Deze poorten ondersteunen 4K-video met hoge verversingssnelheden en eARC voor hoogwaardige audio-overdracht. Ook is er een digitale optische aansluiting beschikbaar, evenals USB-poorten en een netwerkaansluiting voor extra flexibiliteit.

Daarnaast is de tv compatibel met CI+ modules, waardoor je toegang hebt tot digitale televisiesignalen via DVB-T, DVB-C en DVB-S. Dit betekent dat je jouw favoriete tv-programma’s kunt bekijken via verschillende bronnen zonder extra apparatuur.

Energie-efficiëntie en Afmetingen

Als het gaat om energie-efficiëntie, heeft de Samsung QLED 75Q80C een energieklasse G, met een gemiddeld energieverbruik van 141 kWh per 1000 uur en 384 kWh per 1000 uur voor HDR-content. Dit betekent dat de tv relatief zuinig is in vergelijking met zijn grootte en prestaties.

Wat betreft de fysieke afmetingen, heeft de tv een hoogte van 95,85 cm zonder voet en 101,89 cm met voet. De breedte is 167,06 cm en de diepte is 4,67 cm zonder voet en 31,35 cm met voet. De meegeleverde voet is 1 voet en kan in hoogte worden versteld voor optimale plaatsing.

Conclusie: De Samsung QLED 75Q80C Overtreft de Verwachtingen

Samengevat is de Samsung QLED 75Q80C een indrukwekkende 75-inch tv die excelleert in beeld- en geluidskwaliteit. Met zijn rijke kleuren, diep contrast en slimme functies biedt deze tv een meeslepende kijkervaring voor elke kijksituatie. De mogelijkheid om beeld- en geluidsinstellingen aan te passen aan je omgeving en kijkvoorkeuren is een grote plus. Bovendien zorgt de uitgebreide connectiviteit ervoor dat je klaar bent voor de toekomst van entertainment.

Hoewel het niet de hoogste contrastverhouding heeft in vergelijking met Samsung’s Neo QLED-televisies, biedt de Samsung QLED 75Q80C nog steeds een uitzonderlijke kijkervaring die de meeste gebruikers zeker zal bevallen. Kortom, als je op zoek bent naar een premium tv met een groot scherm en geavanceerde functies, is de Samsung QLED 75Q80C zeker het overwegen waard. Het is een meesterwerk dat je woonkamer zal transformeren in een privébioscoop.

Let op: voor het gebruik van apps is een Samsung-account vereist. De Samsung QLED 75Q80C is klaar om je kijkervaring naar nieuwe hoogten te brengen en biedt alles wat je van een premium tv mag verwachten. Met zijn verbluffende beeld- en geluidskwaliteit, slimme functies en uitstekende connectiviteit, is deze tv een investering in een toekomst vol entertainmentplezier.

Bekijk meer televisies op bol.com

9.2Expert Score
Samsung QLED 75Q80C Review: Een Diepgaande Blik op Samsung’s 75-inch Meesterwerk Samsung staat bekend om zijn innovatieve televisies en de Samsung QLED 75Q80C is daar geen uitzondering op. Met zijn indrukwekkende 75-inch scherm en een breed scala aan functies, biedt deze TV een meeslepende kijkervaring die je niet snel zult vergeten. In deze uitgebreide review […]
Pluspunten
  • Rijk en gedetailleerd kleurenbereik dankzij QLED-scherm en HDR.
  • Diepe zwarttinten en sterk contrast met full array local dimming.
  • Adaptive Picture & Sound past zich aan je omgeving en kijkvoorkeuren aan.
- Minpunten
  • Minder krachtig contrast in vergelijking met Samsung Neo QLED-televisies.

Extra informatie

Specificaties: Samsung QLED 75Q80C

Schermdiagonaal

75 inch (191 cm)

Maximale resolutie stand

Ultra HD/4K

Type LED-LCD

QLED

Beeldscherm verversing snelheid (Hz)

100

HDR

Ja

Type High Dynamic Range

HDR10, HDR10+, HLG

Local dimming

Ja

Type Backlight

Full array

Type Local Dimming

Full Array Local Dimming

VRR (Variable Refresh Rate)

AMD FreeSync, HDMI 2.1 Variable Refresh Rate

HDMI

4

HDMI versie

HDMI 2.1

Type HDMI

HDMI eARC

USB aansluiting

2

Ethernet verbinding

1

Koptelefoonaansluiting

Nee

Optische uitgang poort

Ja

Composiet aansluiting

Nee

WIFI

Ja

Bluetooth

Ja

Smart TV

Ja

Smart TV Platform

Tizen

Type Smart TV Platform

Uitgebreid aantal apps

Inclusief Game Mode

Ja

Spraakbesturing

Ja

Bediening via mobiele app

Ja

App werkt op besturingssyteem

Android, iOS

Totaal uitgangsvermogen (W)

40

Aantal luidsprekers speaker

4

Subwoofer

Ja

Surround sound formaat

Dolby Atmos

Ambilight

Nee

Ingebouwde dvd-speler

Nee

Automatisch dimmen

Ja

Sleep timer

Ja

Energieverbruik (kW)

141

Waarde energielabel nieuw 2021

G

Energie besparing

Ja

Energieverbruik in stand -by modus

0.5

Merk

Samsung

Kleur

Zilver

Landcode

Benelux model

CE markering

Zichtbaar

VESA maat

VESA 400mm x 400mm

Taal handleiding

Universeel

Introductiejaar

2023

Ondersteuning met updates

Minimaal 60 maanden na introductiedatum

Draaibaar voetstuk

Nee

Gewicht zonder standaard (kg)

32.7

Gewicht inclusief standaard (kg)

37.9

Afmetingen inclusief voet

1670.6 x 313.5 x 1018.9 mm

Afmetingen zonder voet

1670.6 x 46.7 x 958.5 mm

Afstandsbediening

Ja

Wifi vereist

Ja

Bluetooth vereist

Nee

Betaalde diensten vereist

Nee

Mobiele data verbinding mogelijk

Nee

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

Kan zelfstandig met internet verbinden

Ja

Delen van gebruikersgegevens vereist

Ja, bij aanmaken van account bij app

Compatibel met

Met meerdere apparaten, bekijk details in de productinformatie

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Reparatie type

Carry-in

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Val- en waterschade

Type TV tuner

DVB-C, DVB-S2, DVB-T2

Common interface

Ja, CI+ v1.4

Verpakking hoogte (cm)

114

Verpakking lengte (cm)

186

Verpakking breedte (cm)

18

Gewicht (kg)

47.90

Type scherm

LED-LCD

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Samsung QE75Q80C - 75 inch - 4K QLED - 2023
Laatste updates:
  • €1.499,00 - 18 april 2024
  • €1.498,99 - 17 april 2024
  • €1.499,00 - 2 april 2024
  • €1.449,99 - 1 april 2024
  • €1.449,00 - 26 maart 2024
  • €1.499,00 - 13 maart 2024
  • €1.488,99 - 12 maart 2024
  • €1.489,99 - 9 maart 2024
Sinds: 11 december 2023
  • Hoogste prijs: €1.699,00 - 3 februari 2024
  • Laagste prijs: €1.399,00 - 11 december 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Samsung QLED 75Q80C”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart