Samsung QLED 65Q80C

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.2
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Samsung QE65Q80C - 65 inch - 4K QLED - 2023 kopen voor slechts €1.099,00
  • De laagste prijs van Samsung QE65Q80C - 65 inch - 4K QLED - 2023 werd verkregen op 19 april 2024 12:14.

 1.099,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Samsung QE65Q80C - 65 inch - 4K QLED - 2023 - €1.099,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Samsung QE65Q80C - 65 inch - 4K QLED - 2023
Laatste updates:
  • €1.099,00 - 11 april 2024
  • €1.019,00 - 6 april 2024
  • €1.089,00 - 5 april 2024
  • €1.099,00 - 1 april 2024
  • €999,00 - 25 maart 2024
  • €1.099,00 - 12 maart 2024
  • €1.029,00 - 10 maart 2024
  • €1.099,00 - 4 maart 2024
Sinds: 11 december 2023
  • Hoogste prijs: €1.099,00 - 18 december 2023
  • Laagste prijs: €899,00 - 22 december 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 19 april 2024 12:14

Beschrijving

Samsung QLED 65Q80C Review: De Ultieme Kijkervaring

De Samsung QLED 65Q80C is de nieuwste toevoeging aan de QLED-televisielijn van Samsung voor het jaar 2023. Met zijn indrukwekkende specificaties en geavanceerde technologieën, belooft deze TV een buitengewone kijkervaring te bieden. In dit uitgebreide review zullen we de plus- en minpunten van de Samsung QLED 65Q80C bespreken, de belangrijkste eigenschappen van deze televisie in detail bekijken, en uitleggen waarom deze TV wellicht de juiste keuze is voor jouw home entertainment behoeften.

Pluspunten en Minpunten

Voordat we dieper ingaan op de eigenschappen van de Samsung QLED 65Q80C, laten we eens kijken naar de plus- en minpunten van deze TV volgens onze televisiespecialist.

Pluspunten:

  • Het QLED-scherm en HDR-kleurbereik zorgen voor rijke en gedetailleerde kleuren.
  • Door full array local dimming zijn de zwarte delen van het beeld erg donker en bekijk je een sterk contrast.
  • Dankzij Adaptive Picture & Sound past de tv content aan op je omgeving en wat je kijkt.

Minpunten:

  • Deze tv heeft een minder krachtig contrast dan Samsung Neo QLED-televisies.

Nu we een overzicht hebben van de sterke en zwakke punten, laten we dieper duiken in de kenmerken van de Samsung QLED 65Q80C.

Beeldkwaliteit en Scherm

De Samsung QLED 65Q80C levert een uitstekende beeldkwaliteit dankzij het QLED 10-bit scherm. Dit scherm kan ruim een miljard kleuren weergeven, wat resulteert in een ongelooflijk breed kleurbereik. Hierdoor zie je zelfs de meest subtiele tinten en nuances, zoals de verschillende groentinten in een regenwoud. Bovendien biedt de full array local dimming-technologie die in deze TV is ingebouwd, diepere zwarttinten en een indrukwekkend contrastniveau. Dit betekent dat je zelfs in donkere scènes van films en series kunt genieten van rijke kleurdetails.

AI Quantum Processor en Adaptive Picture & Sound

Een van de opvallende kenmerken van de Samsung QLED 65Q80C is de AI Quantum Processor. Deze slimme processor is in staat om niet alleen te herkennen wat je aan het kijken bent, maar ook de omgevingsomstandigheden te analyseren. Hierdoor past de TV automatisch de beeldinstellingen aan, afhankelijk van het genre dat je bekijkt en de lichtomstandigheden in de kamer. Dit betekent dat je altijd het beste beeld krijgt, of je nu een donkere actiefilm bekijkt in een goed verlichte kamer of een helderder beeld nodig hebt voor andere inhoud.

Maar het gaat niet alleen om beeld. De TV past ook het geluid aan op basis van omgevingsgeluid. Als er bijvoorbeeld lawaai in de kamer is, zal de TV de stemmen van de acteurs versterken, zodat je niets hoeft te missen. Bovendien maakt Dolby Atmos-technologie het geluid meeslepend en indrukwekkend. Het geluid wordt via het plafond naar je zitpositie weerkaatst, waardoor je een ruimtelijk gevoel krijgt en zelfs geluid boven je kunt horen.

Smart TV en Aansluitingen

De Samsung QLED 65Q80C is uitgerust met het Tizen smart platform, dat een uitgebreid scala aan apps en functionaliteiten biedt. Je kunt gemakkelijk toegang krijgen tot populaire streamingdiensten zoals Netflix, Disney+, en meer. Bovendien is de TV voorzien van ingebouwde wifi en Bluetooth-connectiviteit, waardoor je draadloos kunt verbinden met andere apparaten.

Wat betreft aansluitingen, biedt deze TV vier HDMI-poorten, waarvan twee HDMI 2.1-poorten, wat ideaal is voor gamers die van hoge verversingssnelheden en lage input lag houden. Er is ook een digitale optische aansluiting en meerdere USB-poorten voor het aansluiten van randapparatuur.

Design en Energieverbruik

De Samsung QLED 65Q80C heeft een elegant en eigentijds ontwerp dat in vrijwel elke woonkamer past. De TV wordt geleverd met een draaibare voet, waardoor je de kijkhoek kunt aanpassen en de TV kunt plaatsen waar je maar wilt. De VESA-beugelmogelijkheid biedt de flexibiliteit om de TV aan de muur te bevestigen als dat je voorkeur heeft.

Wat betreft energie-efficiëntie heeft de TV een energieklasse G, met een energieverbruik van 112 kWh per 1000 uur, wat relatief efficiënt is gezien de grootte van het scherm en de krachtige prestaties.

Conclusie

In conclusie biedt de Samsung QLED 65Q80C een indrukwekkende combinatie van beeldkwaliteit, geavanceerde technologieën en slimme functies. Het QLED-scherm met full array local dimming zorgt voor levendige kleuren en diepe zwarttinten, terwijl de AI Quantum Processor en Adaptive Picture & Sound ervoor zorgen dat je altijd van het beste beeld en geluid kunt genieten. Het Tizen smart platform biedt tal van mogelijkheden voor streaming en connectiviteit, en het elegante ontwerp maakt deze TV een aanwinst voor elke kamer. Hoewel het misschien niet de allerhoogste contrastverhouding heeft zoals sommige Neo QLED-modellen van Samsung, levert de QLED 65Q80C nog steeds een indrukwekkende prestatie voor een veelzijdige kijkervaring. Als je op zoek bent naar een hoogwaardige 65-inch televisie met geavanceerde functies, is de Samsung QLED 65Q80C zeker het overwegen waard.

Houd er rekening mee dat een Samsung-account vereist is voor het gebruik van apps op deze TV. Met zijn combinatie van beeldkwaliteit, geluid en slimme functies is de Samsung QLED 65Q80C een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige kijkervaring. Dus, als je klaar bent om je home entertainment naar een hoger niveau te tillen, overweeg dan zeker de Samsung QLED 65Q80C. Met zijn indrukwekkende specificaties en geavanceerde technologieën zal deze TV je niet teleurstellen.

Bekijk meer televisies op bol.com

9.2Expert Score
Samsung QLED 65Q80C Review: De Ultieme Kijkervaring De Samsung QLED 65Q80C is de nieuwste toevoeging aan de QLED-televisielijn van Samsung voor het jaar 2023. Met zijn indrukwekkende specificaties en geavanceerde technologieën, belooft deze TV een buitengewone kijkervaring te bieden. In dit uitgebreide review zullen we de plus- en minpunten van de Samsung QLED 65Q80C bespreken, […]
Pluspunten
  • Rijke en gedetailleerde kleuren dankzij het QLED-scherm en HDR-kleurbereik.
  • Diepe zwarte delen van het beeld en sterk contrast door full array local dimming.
  • Adaptive Picture & Sound past content aan op je omgeving.
- Minpunten
  • Minder krachtig contrast in vergelijking met Samsung Neo QLED-televisies.

Extra informatie

Specificaties: Samsung QLED 65Q80C

Schermdiagonaal

65 inch (165 cm)

Maximale resolutie stand

Ultra HD/4K

Type LED-LCD

QLED

Beeldscherm verversing snelheid (Hz)

100

HDR

Ja

Type High Dynamic Range

HDR10, HDR10+, HLG

Local dimming

Ja

Type Backlight

Full array

Type Local Dimming

Full Array Local Dimming

VRR (Variable Refresh Rate)

AMD FreeSync, HDMI 2.1 Variable Refresh Rate

HDMI

4

HDMI versie

HDMI 2.1

Type HDMI

HDMI eARC

USB aansluiting

2

Ethernet verbinding

1

Koptelefoonaansluiting

Nee

Optische uitgang poort

Ja

Composiet aansluiting

Nee

WIFI

Ja

Bluetooth

Ja

Smart TV

Ja

Smart TV Platform

Tizen

Type Smart TV Platform

Uitgebreid aantal apps

Inclusief Game Mode

Ja

Spraakbesturing

Ja

Bediening via mobiele app

Ja

App werkt op besturingssyteem

Android, iOS

Totaal uitgangsvermogen (W)

40

Aantal luidsprekers speaker

2

Subwoofer

Ja

Surround sound formaat

Dolby Atmos

Ambilight

Nee

Ingebouwde dvd-speler

Nee

Automatisch dimmen

Ja

Sleep timer

Ja

Energieverbruik (kW)

112

Waarde energielabel nieuw 2021

G

Energie besparing

Ja

Energieverbruik in stand -by modus

0.5

Merk

Samsung

Kleur

Zilver

Landcode

Benelux model

CE markering

Zichtbaar

VESA maat

VESA 400mm x 300mm

Taal handleiding

Universeel

Introductiejaar

2023

Ondersteuning met updates

Minimaal 60 maanden na introductiedatum

Draaibaar voetstuk

Nee

Gewicht zonder standaard (kg)

22.9

Gewicht inclusief standaard (kg)

26.1

Afmetingen inclusief voet

1446.5 x 285.7 x 891.3 mm

Afmetingen zonder voet

1446.5 x 46.3 x 829.3 mm

Afstandsbediening

Ja

Wifi vereist

Ja

Bluetooth vereist

Nee

Betaalde diensten vereist

Nee

Mobiele data verbinding mogelijk

Nee

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

Kan zelfstandig met internet verbinden

Ja

Delen van gebruikersgegevens vereist

Ja, bij aanmaken van account bij app

Compatibel met

Met meerdere apparaten, bekijk details in de productinformatie

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Reparatie type

Carry-in

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Val- en waterschade

Type TV tuner

DVB-C, DVB-S2, DVB-T2

Common interface

Ja, CI+ v1.4

Verpakking hoogte (cm)

93.50

Verpakking lengte (cm)

19

Verpakking breedte (cm)

162.20

Gewicht (kg)

33.50

Type scherm

LED-LCD

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Samsung QE65Q80C - 65 inch - 4K QLED - 2023
Laatste updates:
  • €1.099,00 - 11 april 2024
  • €1.019,00 - 6 april 2024
  • €1.089,00 - 5 april 2024
  • €1.099,00 - 1 april 2024
  • €999,00 - 25 maart 2024
  • €1.099,00 - 12 maart 2024
  • €1.029,00 - 10 maart 2024
  • €1.099,00 - 4 maart 2024
Sinds: 11 december 2023
  • Hoogste prijs: €1.099,00 - 18 december 2023
  • Laagste prijs: €899,00 - 22 december 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Samsung QLED 65Q80C”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart