Samsung QLED 55Q80C

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.2
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Samsung QE55Q80C - 55 inch - 4K QLED - 2023 kopen voor slechts €877,00
  • De laagste prijs van Samsung QE55Q80C - 55 inch - 4K QLED - 2023 werd verkregen op 21 juli 2024 22:42.

 877,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Samsung QE55Q80C - 55 inch - 4K QLED - 2023 - €877,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Samsung QE55Q80C - 55 inch - 4K QLED - 2023
Laatste updates:
  • €877,00 - 22 april 2024
  • €899,00 - 18 april 2024
  • €799,00 - 17 april 2024
  • €877,00 - 5 april 2024
  • €899,00 - 2 april 2024
  • €888,00 - 1 april 2024
  • €799,00 - 25 maart 2024
  • €899,00 - 24 maart 2024
Sinds: 3 februari 2024
  • Hoogste prijs: €899,00 - 3 februari 2024
  • Laagste prijs: €799,00 - 25 maart 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 30 april 2024 13:22

Beschrijving

Samsung QLED 55Q80C Review: Levendige Kleuren en Indrukwekkende Beeldkwaliteit

De Samsung QLED 55Q80C is een veelbelovende toevoeging aan Samsung’s uitgebreide televisieassortiment. Met geavanceerde technologieën zoals QLED-scherm, HDR-ondersteuning en adaptieve beeld- en geluidsverbeteringen, belooft deze TV een meeslepende kijkervaring te bieden. In dit uitgebreide review zullen we alle belangrijke kenmerken van de Samsung QLED 55Q80C bespreken, van beeldkwaliteit tot geluidskwaliteit, en de plus- en minpunten benoemen om u te helpen bij uw aankoopbeslissing.

QLED 10 Bit Scherm voor Levendige Kleuren

Een van de meest indrukwekkende aspecten van de Samsung QLED 55Q80C is het gebruik van een QLED 10 bit scherm. Dit scherm biedt een ongelooflijk breed kleurbereik en kan meer dan een miljard kleuren weergeven. Hierdoor worden zelfs de meest subtiele kleurdetails prachtig weergegeven. Of je nu naar natuurdocumentaires kijkt met weelderige regenwouden of actiefilms met explosieve kleuren, dit scherm brengt alles tot leven met rijke en gedetailleerde kleuren.

Full Array Local Dimming voor Diepe Zwarte Tinten

Een ander hoogtepunt van de Samsung QLED 55Q80C is het gebruik van full array local dimming. Deze technologie zorgt ervoor dat zwarte delen van het beeld ongelooflijk donker zijn, waardoor een indrukwekkend contrast ontstaat. Dit betekent dat zelfs in de donkerste scènes details behouden blijven, en je kunt genieten van beelden die er realistischer uitzien dan ooit tevoren. Geen vervelende grijze gloed meer rond heldere objecten, zoals de maan aan een donkere hemel.

AI Quantum Processor voor Slimme Beeld- en Geluidsverbetering

De Samsung QLED 55Q80C is uitgerust met de AI Quantum Processor, die de beeldkwaliteit naar een hoger niveau tilt. Deze slimme processor herkent niet alleen wat je kijkt, maar ook waar je het kijkt en past automatisch de beeldinstellingen aan. Hierdoor krijg je de optimale kijkervaring, of je nu een donkere actiefilm in een lichte kamer bekijkt of een heldere dag op het scherm hebt. Bovendien past de tv het geluid aan op basis van omgevingsgeluid, zodat je geen belangrijke dialogen mist, zelfs niet als er lawaai in de kamer is.

Dolby Atmos voor Meeslepend Geluid

Voor audioliefhebbers biedt de Samsung QLED 55Q80C een hoogwaardige geluidskwaliteit met Dolby Atmos-ondersteuning. Dolby Atmos levert geluid dat via het plafond wordt weerkaatst, waardoor een meeslepende surround sound-ervaring ontstaat. Of je nu naar actiefilms met indrukwekkende geluidseffecten kijkt of gewoon geniet van je favoriete muziek, deze tv levert geluid van hoge kwaliteit dat je volledig onderdompelt in de content.

Adaptive Picture & Sound voor de Perfecte Kijkervaring

Een van de opvallende kenmerken van de Samsung QLED 55Q80C is de Adaptive Picture & Sound-technologie. Deze functie past niet alleen de beeldinstellingen aan op basis van de content en de lichtomstandigheden in de kamer, maar past ook het geluid aan op basis van omgevingsgeluid. Dit betekent dat je altijd geniet van de perfecte kijk- en luisterervaring, zelfs in veranderende omstandigheden. Of je nu een film kijkt, een serie streamt of gewoon tv kijkt, deze tv past zich aan om je de beste ervaring te bieden.

Pluspunten en Minpunten van de Samsung QLED 55Q80C

Het is belangrijk om de plus- en minpunten van de Samsung QLED 55Q80C te overwegen voordat je tot aankoop overgaat. Enkele van de sterke punten van deze tv zijn:

  • Indrukwekkend kleurbereik: Dankzij het QLED 10 bit scherm toont deze tv meer dan een miljard kleuren met verbluffende helderheid en detail.
  • Diepe zwarttinten: Full array local dimming zorgt voor diepe zwarttinten en een sterk contrast, zelfs in donkere scènes.
  • Slimme beeld- en geluidsverbetering: De AI Quantum Processor en Adaptive Picture & Sound zorgen voor een optimale kijk- en luisterervaring, afgestemd op je omgeving en wat je kijkt.

Natuurlijk zijn er ook enkele punten om in gedachten te houden:

  • Minder krachtig contrast dan Neo QLED-televisies: Als je op zoek bent naar het allerbeste contrast, overweeg dan de Neo QLED-modellen van Samsung.
  • Samsung-account vereist voor apps: Het gebruik van apps op deze tv vereist een Samsung-account.

Conclusie: Samsung QLED 55Q80C – Een Indrukwekkende Kijkervaring

In conclusie biedt de Samsung QLED 55Q80C een indrukwekkende kijkervaring met zijn QLED-scherm, HDR-ondersteuning en adaptieve beeld- en geluidsverbeteringen. De levendige kleuren, diepe zwarttinten en slimme aanpassingen maken deze tv geschikt voor diverse kijkomgevingen en contenttypes. Hoewel er enkele minpunten zijn, zoals een minder krachtig contrast in vergelijking met Neo QLED-televisies, blijft de Samsung QLED 55Q80C een solide keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een hoogwaardige tv met geavanceerde functies.

Met een scala aan aansluitingen en smart tv-functionaliteiten, waaronder ondersteuning voor populaire apps zoals Disney+ en Ziggo GO, is deze tv klaar om aan al je entertainmentbehoeften te voldoen. Als je op zoek bent naar een televisie die zowel visueel als auditief indruk maakt, dan is de Samsung QLED 55Q80C zeker het overwegen waard. Met zijn combinatie van geavanceerde technologie en slimme aanpassingen, zal deze tv je kijkervaring naar nieuwe hoogten tillen.

Bekijk meer televisies op bol.com

9.2Expert Score
Samsung QLED 55Q80C Review: Levendige Kleuren en Indrukwekkende Beeldkwaliteit De Samsung QLED 55Q80C is een veelbelovende toevoeging aan Samsung’s uitgebreide televisieassortiment. Met geavanceerde technologieën zoals QLED-scherm, HDR-ondersteuning en adaptieve beeld- en geluidsverbeteringen, belooft deze TV een meeslepende kijkervaring te bieden. In dit uitgebreide review zullen we alle belangrijke kenmerken van de Samsung QLED 55Q80C bespreken, […]
Pluspunten
  • Indrukwekkend kleurbereik: QLED 10 bit scherm met meer dan een miljard kleuren.
  • Diepe zwarttinten: Full array local dimming voor sterk contrast.
  • Slimme beeld- en geluidsverbetering: AI Quantum Processor en Adaptive Picture & Sound.
  • Dolby Atmos voor meeslepend geluid.
- Minpunten
  • Minder krachtig contrast dan Neo QLED-televisies.
  • Vereist een Samsung-account voor app-gebruik.

Extra informatie

Specificaties: Samsung QLED 55Q80C

Schermdiagonaal

55 inch (140 cm)

Maximale resolutie stand

Ultra HD/4K

Type LED-LCD

QLED

Beeldscherm verversing snelheid (Hz)

100

HDR

Ja

Type High Dynamic Range

HDR10, HDR10+, HLG

Local dimming

Ja

Type Backlight

Full array

Type Local Dimming

Full Array Local Dimming

VRR (Variable Refresh Rate)

AMD FreeSync, HDMI 2.1 Variable Refresh Rate

HDMI

4

HDMI versie

HDMI 2.1

Type HDMI

HDMI eARC

USB aansluiting

2

Ethernet verbinding

1

Koptelefoonaansluiting

Nee

Optische uitgang poort

Ja

Composiet aansluiting

Nee

WIFI

Ja

Bluetooth

Ja

Smart TV

Ja

Smart TV Platform

Tizen

Type Smart TV Platform

Uitgebreid aantal apps

Inclusief Game Mode

Ja

Spraakbesturing

Ja

Bediening via mobiele app

Ja

App werkt op besturingssyteem

Android, iOS

Totaal uitgangsvermogen (W)

40

Aantal luidsprekers speaker

2

Subwoofer

Ja

Surround sound formaat

Dolby Atmos

Ambilight

Nee

Ingebouwde dvd-speler

Nee

Automatisch dimmen

Ja

Sleep timer

Ja

Energieverbruik (kW)

84

Waarde energielabel nieuw 2021

G

Energie besparing

Ja

Energieverbruik in stand -by modus

0.5

Merk

Samsung

Kleur

Zilver

Landcode

Benelux model

CE markering

Zichtbaar

VESA maat

VESA 200mm x 200mm

Taal handleiding

Universeel

Introductiejaar

2023

Ondersteuning met updates

Minimaal 60 maanden na introductiedatum

Draaibaar voetstuk

Nee

Gewicht zonder standaard (kg)

17.1

Gewicht inclusief standaard (kg)

19.8

Afmetingen inclusief voet

1227.6 x 253 x 768 mm

Afmetingen zonder voet

1227.6 x 46.9 x 706.2 mm

Afstandsbediening

Ja

Wifi vereist

Ja

Bluetooth vereist

Nee

Betaalde diensten vereist

Nee

Mobiele data verbinding mogelijk

Nee

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

Kan zelfstandig met internet verbinden

Ja

Delen van gebruikersgegevens vereist

Ja, bij aanmaken van account bij app

Compatibel met

Met meerdere apparaten, bekijk details in de productinformatie

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Reparatie type

Carry-in

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Val- en waterschade

Type TV tuner

DVB-C, DVB-S2, DVB-T2

Common interface

Ja, CI+ v1.4

Verpakking hoogte (cm)

82.70

Verpakking lengte (cm)

17

Verpakking breedte (cm)

144.50

Gewicht (kg)

24.40

Type scherm

LED-LCD

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Samsung QE55Q80C - 55 inch - 4K QLED - 2023
Laatste updates:
  • €877,00 - 22 april 2024
  • €899,00 - 18 april 2024
  • €799,00 - 17 april 2024
  • €877,00 - 5 april 2024
  • €899,00 - 2 april 2024
  • €888,00 - 1 april 2024
  • €799,00 - 25 maart 2024
  • €899,00 - 24 maart 2024
Sinds: 3 februari 2024
  • Hoogste prijs: €899,00 - 3 februari 2024
  • Laagste prijs: €799,00 - 25 maart 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Samsung QLED 55Q80C”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart