Samsung QE65S90C – 65 inch – 4K QD-OLED

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Samsung QE65S90C - 65 inch - 4K QD-OLED - 2023 - Europees model kopen voor slechts €1.899,00
  • De laagste prijs van Samsung QE65S90C - 65 inch - 4K QD-OLED - 2023 - Europees model werd verkregen op 20 april 2024 16:01.

 1.899,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Samsung QE65S90C - 65 inch - 4K QD-OLED - 2023 - Europees model - €1.899,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Samsung QE65S90C - 65 inch - 4K QD-OLED - 2023 - Europees model
Laatste updates:
  • €1.899,00 - 9 februari 2024
  • €1.779,00 - 3 januari 2024
  • €1.499,95 - 30 december 2023
  • €1.779,00 - 29 december 2023
  • €1.499,95 - 25 december 2023
  • €1.495,00 - 24 december 2023
  • €1.499,95 - 23 december 2023
  • €1.899,00 - 19 december 2023
Sinds: 18 november 2023
  • Hoogste prijs: €1.899,00 - 22 november 2023
  • Laagste prijs: €1.414,58 - 19 november 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 20 april 2024 16:01
Samsung QE65S90C – 65 inch – 4K QD-OLED
Samsung QE65S90C – 65 inch – 4K QD-OLED

 1.899,00

Beschrijving

Samsung QE65S90C Review: De ultieme TV-ervaring met QD OLED

De Samsung QE65S90C is een 65-inch smart TV die indruk maakt met zijn innovatieve QD OLED-technologie. In dit uitgebreide review nemen we een diepgaande blik op deze televisie en bespreken we de plus- en minpunten, de beeldkwaliteit, geluidsprestaties, functionaliteiten en meer. Of je nu een film- of game-liefhebber bent, deze TV belooft een meeslepende kijkervaring te bieden.

Plus- en minpunten

Voordat we dieper ingaan op de kenmerken van de Samsung QE65S90C, laten we eens kijken naar de plus- en minpunten van deze TV:

  • Pluspunten:

    • QD OLED biedt kleurrijke beelden met diepe zwartwaarden.
    • Geeft alle details weer in baanbrekende helderheid.
    • Vanuit elke hoek zie je goed beeld dankzij de uitstekende OLED kijkhoek.
  • Minpunten:

    • Geen One Connect Box om randapparatuur via één kastje aan te sluiten.

Met deze punten in gedachten, laten we nu de verschillende aspecten van de Samsung QE65S90C in meer detail bekijken.

Diepe zwarte tinten en levendige kleuren

Een van de meest opvallende kenmerken van de Samsung QE65S90C is de QD OLED-technologie. Dit innovatieve beeldscherm combineert de voordelen van zowel OLED als Quantum Dot technologieën om verbluffende beelden te leveren. Terwijl OLED al bekend staat om zijn diepe zwarte tinten en zelfverlichtende pixels, voegt Quantum Dot technologie een indrukwekkend palet van kleuren toe. Met meer dan 2000 PANTONE-kleuren biedt deze TV een ongeëvenaarde kleurweergave die je kijkervaring naar een hoger niveau tilt.

Het scherm van de Samsung QE65S90C levert niet alleen diepe zwartwaarden, maar ook helder wit en een uitgebreid scala aan kleuren. Dit is te danken aan de hypermoderne en zelfverlichtende pixels op basis van Quantum Dot, die geen licht filteren maar het efficiënt omzetten naar de juiste basiskleuren. Hierdoor geniet je van schitterende, heldere beelden met een ongeëvenaarde kleurnauwkeurigheid.

Hoge helderheid van QD Brightness

Een ander opmerkelijk aspect van de QD OLED-technologie is de hoge helderheid die het scherm levert. In tegenstelling tot conventionele OLED-TV’s, waarbij kleurfilters in het scherm zijn verwerkt en de helderheid kan worden verminderd, behoudt de Samsung QE65S90C zijn helderheid dankzij Quantum Dots. Deze Quantum Dots zetten het licht efficiënt om naar de juiste basiskleuren, waardoor de TV uitblinkt in schitterende helderheid, zelfs in goed verlichte omgevingen.

Dit betekent dat je geen compromissen hoeft te sluiten als het gaat om beeldkwaliteit, ongeacht de lichtomstandigheden in je kamer. Of je nu overdag van een zonnige scène in een film wilt genieten of ‘s avonds een spannende game wilt spelen, de Samsung QE65S90C biedt altijd indrukwekkende helderheid.

Goed beeld vanuit elke kijkhoek

Een van de voordelen van OLED-technologie is de uitstekende kijkhoek, en de Samsung QE65S90C is daar geen uitzondering op. Of je nu recht voor de TV zit of vanaf een schuine hoek kijkt, je kunt altijd rekenen op goed beeld. De rijke kleuren en het contrast blijven consistent, wat ideaal is als je vaak TV kijkt met vrienden of als je een hoekbank in je woonkamer hebt staan. Je hoeft je geen zorgen te maken over vervormde kleuren of een slechtere kijkervaring vanuit verschillende hoeken.

Ook geschikt voor gaming

Voor gamers is de Samsung QE65S90C een uitstekende keuze. Deze TV biedt bewegingsverbeteringen tot wel 4K 144Hz, wat zorgt voor een extreem soepele gaming-ervaring zonder vertraging in je commando’s. Of je nu van first-person shooters houdt, een fan bent van openwereldavonturen of graag racet, deze TV kan de meest veeleisende games probleemloos aan. De snelle responstijd en vloeiende beeldweergave maken gaming op deze TV een waar genot.

Dolby Atmos met 40W speakers

Wat betreft geluidsprestaties is de Samsung QE65S90C goed uitgerust. Met Dolby Atmos-ondersteuning en 40W speakers levert deze TV een indrukwekkend geluid dat je volledig in de actie trekt. Daarnaast maakt de TV gebruik van Object Tracking Sound Lite (OTS Lite), wat resulteert in een meeslepend 3D-surroundgeluid met virtuele topkanaalaudio. Of je nu een film kijkt, een game speelt of naar muziek luistert, het geluid van deze TV brengt elke ervaring tot leven.

LaserSlim Design, Stijlvol dun

Het ontwerp van de Samsung QE65S90C is niet alleen stijlvol, maar ook functioneel. Met zijn LaserSlim Design ziet de TV er slank en modern uit, waardoor hij naadloos in elke kamer past. Of je hem aan de muur monteert of op een standaard plaatst, deze TV voegt een vleugje elegantie toe aan je interieur.

Intelligente helderheid voor ultiem kijkcomfort

Een laatste kenmerk dat we willen benadrukken, is de Eye Comfort Mode van de Samsung QE65S90C. Deze functie past automatisch de helderheid en kleuren van het beeld aan bij zonsopkomst en zonsondergang, zodat je altijd kunt genieten van een comfortabele kijkervaring. Dit is vooral handig als je ‘s avonds laat TV kijkt of ‘s ochtends vroeg opstaat om een film te bekijken. De TV zorgt ervoor dat je ogen worden ontzien en je kunt ontspannen genieten van je favoriete content.

Ondersteuning voor Nederlandse apps

Een interessant aspect dat de moeite waard is om te vermelden, is dat de Samsung QE65S90C ondersteuning biedt voor Nederlandse apps zoals NPO en NL Ziet. Ondanks dat het een Oost-Europese versie is, kun je deze apps eenvoudig gebruiken. Ondertiteling wordt automatisch weergegeven in het Nederlands, wat suggereert dat de TV je locatie herkent en aanpast aan de Nederlandse markt. Het instellen van de TV met een Samsung-telefoon verloopt soepel, en de meegeleverde afstandsbediening is handig voor dagelijks gebruik.

Conclusie

De Samsung QE65S90C is een indrukwekkende TV die de voordelen van QD OLED-technologie combineert met een scala aan handige functies. Met diepe zwarte tinten, levendige kleuren en een uitstekende kijkhoek biedt deze TV een topklasse beeldkwaliteit. Voor gamers is de snelle responstijd en ondersteuning voor 4K 144Hz een groot pluspunt. De Dolby Atmos-geluidskwaliteit en het stijlvolle design maken de kijkervaring compleet.

Hoewel de afwezigheid van een One Connect Box een klein nadeel kan zijn, wegen de vele voordelen van de Samsung QE65S90C zwaarder. Met ondersteuning voor Nederlandse apps en automatische aanpassing van de beeldhelderheid is dit een TV die aan de behoeften van een breed publiek voldoet. Als je op zoek bent naar een premium TV met innovatieve technologieën en uitstekende prestaties, is de Samsung QE65S90C zeker het overwegen waard. Het biedt een compromisloze kijkervaring die je niet snel zult vergeten.

Bekijk meer televisies op bol.com

9Expert Score
Samsung QE65S90C Review: De ultieme TV-ervaring met QD OLED De Samsung QE65S90C is een 65-inch smart TV die indruk maakt met zijn innovatieve QD OLED-technologie. In dit uitgebreide review nemen we een diepgaande blik op deze televisie en bespreken we de plus- en minpunten, de beeldkwaliteit, geluidsprestaties, functionaliteiten en meer. Of je nu een film- […]
Pluspunten
  • QD OLED biedt kleurrijke beelden met diepe zwartwaarden.
  • Geeft alle details weer in baanbrekende helderheid.
  • Uitstekende OLED kijkhoek voor goed beeld vanuit elke hoek.
- Minpunten
  • Geen One Connect Box voor eenvoudige aansluiting van randapparatuur.

Extra informatie

Specificaties: Samsung QE65S90C – 65 inch – 4K QD-OLED

Schermdiagonaal

65 inch (165 cm)

Maximale resolutie stand

Ultra HD/4K

Type OLED

QD OLED

Beeldscherm verversing snelheid (Hz)

100

HDR

Ja

Type High Dynamic Range

HDR10, HDR10+, HLG

Local dimming

Ja

Type Local Dimming

Self-emitting

Input Lag (milliseconde)

5.8

VRR (Variable Refresh Rate)

AMD FreeSync, HDMI 2.1 Variable Refresh Rate

HDMI

4

HDMI versie

HDMI 2.1

Type HDMI

HDMI eARC

USB aansluiting

2

Ethernet verbinding

1

Koptelefoonaansluiting

Nee

Optische uitgang poort

Ja

Composiet aansluiting

Nee

Antenne aansluiting (Coax)

Ja

WIFI

Ja

Bluetooth

Ja

Smart TV

Ja

Smart TV Platform

Tizen

Type Smart TV Platform

Uitgebreid aantal apps

Inclusief Game Mode

Ja

Spraakbesturing

Ja

Bediening via mobiele app

Ja

App werkt op besturingssyteem

Android, iOS

Totaal uitgangsvermogen (W)

40

Aantal luidsprekers speaker

3

Subwoofer

Ja

Surround sound formaat

Dolby Atmos, Dolby Digital

Ambilight

Nee

Ingebouwde dvd-speler

Nee

Automatisch dimmen

Ja

Sleep timer

Ja

Energieverbruik (kW)

95

Waarde energielabel nieuw 2021

F

Energie besparing

Ja

Energieverbruik in stand -by modus

0.5

Merk

Samsung

Kleur

Zwart

Landcode

Europees model

CE markering

Zichtbaar

VESA maat

VESA 300mm x 200mm

Taal handleiding

Universeel

Introductiejaar

2023

Introductiemaand

April

Ondersteuning met updates

Minimaal 60 maanden na introductiedatum

Draaibaar voetstuk

Nee

Gewicht zonder standaard (kg)

21.1

Gewicht inclusief standaard (kg)

23.1

Afmetingen inclusief voet

1444.3 x 265.9 x 896.6 mm

Afmetingen zonder voet

1444.3 x 39.9 x 831.7 mm

Afstandsbediening

Ja

Wifi vereist

Ja

Bluetooth vereist

Nee

Betaalde diensten vereist

Nee

Mobiele data verbinding mogelijk

Nee

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

Kan zelfstandig met internet verbinden

Ja

Delen van gebruikersgegevens vereist

Ja, bij aanmaken van account bij app

Compatibel met

Met meerdere apparaten, bekijk details in de productinformatie

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Uitzonderingen fabrieksgarantie

schade door middel van vocht, vallen, barsten en eigen toedoen vallen niet onder de garantie

Common interface

Ja, CI

Verpakking hoogte (cm)

96

Verpakking lengte (cm)

161

Verpakking breedte (cm)

16

Gewicht (kg)

30.90

Type scherm

OLED

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Samsung QE65S90C - 65 inch - 4K QD-OLED - 2023 - Europees model
Laatste updates:
  • €1.899,00 - 9 februari 2024
  • €1.779,00 - 3 januari 2024
  • €1.499,95 - 30 december 2023
  • €1.779,00 - 29 december 2023
  • €1.499,95 - 25 december 2023
  • €1.495,00 - 24 december 2023
  • €1.499,95 - 23 december 2023
  • €1.899,00 - 19 december 2023
Sinds: 18 november 2023
  • Hoogste prijs: €1.899,00 - 22 november 2023
  • Laagste prijs: €1.414,58 - 19 november 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Samsung QE65S90C – 65 inch – 4K QD-OLED”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart