Samsung QE55QN95B – 55 inch – 4K Neo QLED

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Ep, Bol, Expert.
  • Bij ep.nl kun je Samsung Neo QLED 4K QE55QN95B kopen voor slechts €995,00 , wat 17% lager is dan de prijs opExpert (€1.199,00).
  • De laagste prijs van Samsung QE55QN95BAT NEO QLED 4K 2022 QLED TV Zilver werd verkregen op 20 april 2024 16:02.

 995,00

Beste deal op: ep.nlep.nl
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Samsung Neo QLED 4K QE55QN95B - €995,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Samsung Neo QLED 4K QE55QN95B
Laatste updates:
  • €995,00 - 17 december 2023
  • €1.299,00 - 30 november 2023
  • €1.679,00 - 29 november 2023
  • €1.199,00 - 25 november 2023
  • €1.679,00 - 17 november 2023
Sinds: 17 november 2023
  • Hoogste prijs: €1.679,00 - 17 november 2023
  • Laagste prijs: €995,00 - 17 december 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 20 april 2024 16:02
Samsung QE55QN95B – 55 inch – 4K Neo QLED
Samsung QE55QN95B – 55 inch – 4K Neo QLED

 995,00

Beschrijving

Samsung QE55QN95B Review: De Ultieme 4K Kijkervaring

De Samsung QE55QN95B is een state-of-the-art 4K Smart TV die je meeneemt naar een wereld van haarscherpe details, levendige kleuren en indrukwekkende contrasten. Met een schermdiagonaal van 55 inch (140 cm) en een reeks geavanceerde technologieën belooft deze televisie een verbluffende kijkervaring. In deze uitgebreide review zullen we alle aspecten van de Samsung QE55QN95B verkennen, van het innovatieve Neo QLED-scherm tot de slimme functies van de Smart TV.

Neo QLED met Quantum Mini LEDs: Een Beeld van Perfectie

Een van de meest opvallende kenmerken van de Samsung QE55QN95B is het Neo QLED-scherm met Quantum Mini LEDs. Deze technologie combineert de voordelen van Quantum Dot kleurweergave met mini LED-achtergrondverlichting voor een verbluffende beeldkwaliteit. De Mini LEDs zorgen voor nauwkeurige lichtbediening, wat resulteert in diepere zwarttinten en een indrukwekkend contrast. Of je nu films kijkt, games speelt of gewoon tv-programma’s bekijkt, elk detail komt tot leven op dit scherm.

Neural Quantum Processor 4K: Intelligentie in Actie

Deze Samsung TV wordt aangedreven door de Neural Quantum Processor 4K, een geavanceerde multi-intelligente processor die zorgt voor de mooiste 4K-kijkervaring. Wat deze processor echt onderscheidt, is het gebruik van data van maar liefst 20 neurale netwerken om visuele details te verbeteren. Dit betekent dat ongeacht de bron van het beeldmateriaal, de TV in staat is om het te optimaliseren voor de best mogelijke weergave. Dit resulteert in verbeterde kleuren, scherpte en helderheid.

Dolby Atmos®: Meeslepend Geluid

Naast het indrukwekkende beeld, biedt de Samsung QE55QN95B ook een meeslepend geluid met Dolby Atmos-ondersteuning. De nieuwe top channel speakers zorgen voor multidimensionaal geluid dat je volledig onderdompelt in de actie. Of je nu geniet van een spannende film of aan het gamen bent, het geluid van deze TV brengt de ervaring naar een hoger niveau.

Quantum HDR 32x: Levendige Kleuren en Diep Contrast

Voor liefhebbers van beeldkwaliteit is Quantum HDR 32x een waar genot. Deze technologie brengt iedere nuance en ieder detail tot leven met rijke, levensechte kleuren en een dieper contrast. HDR10+ Dynamic Tone Mapping past kleur en contrast zelfs per scène aan, waardoor zelfs de kleinste details opvallen. Of je nu naar een zonsondergang kijkt of een explosieve actiescène, je zult versteld staan van de beeldkwaliteit.

Anti Reflection: Geen Weerkaatsingen

Een ander kenmerk dat de Samsung QE55QN95B onderscheidt, is de Anti Reflection-technologie. Dit is een zegen voor mensen die hun TV in een zonnige kamer hebben staan of worstelen met vervelende lichtreflecties. Of je nu overdag een spannende wedstrijd kijkt of ‘s avonds een film, Anti Reflection zorgt ervoor dat je kunt genieten van een ongehinderde kijkervaring zonder storende reflecties.

EyeComfort Mode: Zorg voor je Ogen

Samsung heeft ook aan je oogcomfort gedacht met de EyeComfort Mode. Deze functie past automatisch de helderheid en kleuren aan op basis van de lichtsterkte, met de tijden van zonsondergang en zonsopgang als referentie. Hierdoor hoef je je ogen minder in te spannen tijdens het tv-kijken, wat leidt tot meer ontspanning en rust.

Real Depth Enhancer: Diepte en Detail

Een ander opmerkelijk aspect van deze TV is de Real Depth Enhancer. Deze technologie bootst het menselijk oog na door het contrast tussen voor- en achtergrond te vergroten. Hierdoor worden details nog scherper weergegeven, waardoor je je als kijker nog meer betrokken voelt. Bijvoorbeeld, bij het kijken naar natuurdocumentaires, zul je versteld staan van de scherpte van elk detail.

Motion Xcelerator Turbo Pro: Voor Gamingfanaten

Voor de gamingliefhebbers biedt de Samsung QE55QN95B de Motion Xcelerator Turbo Pro met een 4K 144Hz voor ongeëvenaarde prestaties, scherpe visuals en hoge snelheden. Als je een veeleisende gamer bent, zul je de soepele gameplay en de verbeterde visuele ervaring waarderen.

FreeSync Premium Pro: Optimaal Gamingplezier

Deze TV is ook uitgerust met Certified AMD FreeSync Premium Pro™ core technologie, wat zorgt voor minder schokken en tearing op het scherm tijdens het gamen. Dit, in combinatie met de hoge dynamische range en lage latentie, biedt gamers de best mogelijke spelervaring.

Q-Symphony: Perfect Geluidssysteem

Q-Symphony is een innovatieve functie waarmee de tv- en soundbarspeakers tegelijkertijd kunnen worden gebruikt voor een beter surroundeffect, zonder dat je de tv-speakers hoeft te dempen. Hierdoor krijg je een rijke en diepe audiobeleving die perfect samengaat met het prachtige beeld van de TV.

Object Tracking Sound+ (OTS+): Levendig 3D-geluid

De ingebouwde speakers van de Samsung QE55QN95B zorgen voor een levendig en realistisch 3D-geluid dat je het gevoel geeft dat je midden in de actie zit. Of je nu naar een actiefilm kijkt of een concert beleeft, OTS+ tilt de audiokwaliteit naar een hoger niveau.

Smart Hub en SmartThings: Gemakkelijk en Intuïtief

De nieuwe Samsung Smart Hub biedt een geoptimaliseerde navigeerfunctie, waardoor je je favoriete content nog sneller kunt vinden. Dit betekent minder tijd doorbrengen met zoeken en meer tijd om te genieten van films en andere entertainment. Met SmartThings kun je naadloos verbinding maken met al je slimme apparaten in huis en ze bedienen met je afstandsbediening of via spraakbesturing terwijl je TV kijkt.

Video Call Application: Videobellen op Groot Scherm

Met Google Duo kun je gezellig bijpraten met vrienden en familie op het grote scherm van de Samsung QE55QN95B. Of je nu de Samsung SlimFit Cam gebruikt of de camera van je smartphone, videobellen was nog nooit zo eenvoudig en meeslepend.

Samsung TV Plus: Gratis Live Streaming

Met Samsung TV Plus kun je genieten van gratis live streaming-content op je TV. Met diverse kanalen en actuele content is er voor ieder wat wils. Of je nu op zoek bent naar nieuws, sport, entertainment of iets anders, je vindt het gemakkelijk op je Samsung Smart TV.

Multi View: Meerdere Schermen Tegelijk

De Multi View-functie stelt je in staat om zowel op je TV als op je mobiele apparaat te kijken, allemaal op hetzelfde scherm. Of je nu live sportuitslagen wilt volgen of video-instructies voor games wilt bekijken, je kunt eenvoudig je telefoon verbinden en genieten van meerdere schermen tegelijkertijd.

Conclusie

De Samsung QE55QN95B is zonder twijfel een indrukwekkende 4K Smart TV die alle verwachtingen overtreft. Met zijn Neo QLED-scherm, Neural Quantum Processor 4K en een scala aan handige functies, biedt deze TV een ongeëvenaarde kijk- en luisterervaring. Of je nu een film kijkt, games speelt of gewoon televisieprogramma’s bekijkt, deze TV tilt je entertainment naar een hoger niveau. Met de slimme functies en de naadloze integratie van SmartThings kun je ook moeiteloos al je slimme apparaten bedienen. Kortom, de Samsung QE55QN95B is een topklasse televisie die elke cent waard is en je thuisbioscoopervaring naar een nieuw niveau tilt.

Bekijk meer televisies op bol.com

9Expert Score
Samsung QE55QN95B Review: De Ultieme 4K Kijkervaring De Samsung QE55QN95B is een state-of-the-art 4K Smart TV die je meeneemt naar een wereld van haarscherpe details, levendige kleuren en indrukwekkende contrasten. Met een schermdiagonaal van 55 inch (140 cm) en een reeks geavanceerde technologieën belooft deze televisie een verbluffende kijkervaring. In deze uitgebreide review zullen we […]
Pluspunten
  • Neo QLED-scherm met Quantum Mini LEDs voor verbluffende beeldkwaliteit.
  • Neural Quantum Processor 4K voor intelligente beeldverbetering.
  • Dolby Atmos® voor meeslepend geluid.
  • Quantum HDR 32x voor levendige kleuren en diep contrast.
  • Anti Reflection-technologie voor een ongehinderde kijkervaring, zelfs bij lichtreflecties.
  • EyeComfort Mode voor minder oogbelasting.
  • Real Depth Enhancer voor scherpere details.
  • Motion Xcelerator Turbo Pro voor gaming met hoge prestaties.
  • FreeSync Premium Pro voor een soepele gamingervaring.
  • Q-Symphony voor een perfect geluidssysteem.
  • Object Tracking Sound+ voor levendig 3D-geluid.
  • Smart Hub en SmartThings voor intuïtieve bediening van slimme apparaten.
  • Video Call Application voor gemakkelijk videobellen op groot scherm.
  • Samsung TV Plus biedt gratis live streaming-content.
  • Multi View-functie voor meerdere schermen tegelijkertijd.

Extra informatie

Specificaties: Samsung QE55QN95B – 55 inch – 4K Neo QLED

Schermdiagonaal

55 inch (140 cm)

Maximale resolutie stand

Ultra HD/4K

Type LED-LCD

Neo QLED

Beeldscherm verversing snelheid (Hz)

100

HDR

Ja

Type High Dynamic Range

HDR10, HDR10+, HLG

Local dimming

Ja

Type Backlight

Miniled

Type Local Dimming

Full Array Local Dimming

Input Lag (milliseconde)

6

VRR (Variable Refresh Rate)

AMD FreeSync, HDMI 2.1 Variable Refresh Rate

HDMI

4

HDMI versie

HDMI 2.1

Type HDMI

HDMI eARC

USB aansluiting

3

Ethernet verbinding

1

Koptelefoonaansluiting

Nee

Optische uitgang poort

Ja

Composiet aansluiting

Nee

Antenne aansluiting (Coax)

Ja

WIFI

Ja

Bluetooth

Ja

Smart TV

Ja

Smart TV Platform

Tizen

Type Smart TV Platform

Uitgebreid aantal apps

Inclusief Game Mode

Ja

Spraakbesturing

Ja

Bediening via mobiele app

Ja

App werkt op besturingssyteem

Android, iOS

Totaal uitgangsvermogen (W)

70

Aantal luidsprekers speaker

8

Subwoofer

Ja

Surround sound formaat

Dolby Atmos, Dolby Digital

Ambilight

Nee

Ingebouwde dvd-speler

Nee

Automatisch dimmen

Ja

Sleep timer

Ja

Energieverbruik (W)

93

Waarde energielabel nieuw 2021

G

Energie besparing

Ja

Energieverbruik in stand -by modus

0.5

Merk

Samsung

Kleur

Zilver

Landcode

Benelux model

CE markering

Zichtbaar

VESA maat

VESA 400mm x 300mm

Taal handleiding

Universeel

Introductiejaar

2022

Introductiemaand

April

Ondersteuning met updates

Minimaal 24 maanden na introductiedatum

Draaibaar voetstuk

Nee

Gewicht zonder standaard (kg)

16.1

Gewicht inclusief standaard (kg)

24.2

Afmetingen inclusief voet

1228 x 298.4 x 777.3 mm

Afmetingen zonder voet

70,7

Afstandsbediening

Ja

Wifi vereist

Ja

Bluetooth vereist

Nee

Betaalde diensten vereist

Nee

Mobiele data verbinding mogelijk

Nee

App vereist voor volledige functionaliteit

Ja

Kan zelfstandig met internet verbinden

Ja

Delen van gebruikersgegevens vereist

Ja, bij aanmaken van account bij app

Compatibel met

Nee

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Reparatie type

Carry-in

Uitzonderingen fabrieksgarantie

schade door middel van vocht, vallen, barsten en eigen toedoen vallen niet onder de garantie

Type TV tuner

DVB-C2, DVB-S2, DVB-T2

Common interface

Ja, CI+ v1.4

Verpakking hoogte (cm)

84.30

Verpakking lengte (cm)

143

Verpakking breedte (cm)

18

Gewicht (kg)

34

Type scherm

LED-LCD

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Samsung Neo QLED 4K QE55QN95B
Laatste updates:
  • €995,00 - 17 december 2023
  • €1.299,00 - 30 november 2023
  • €1.679,00 - 29 november 2023
  • €1.199,00 - 25 november 2023
  • €1.679,00 - 17 november 2023
Sinds: 17 november 2023
  • Hoogste prijs: €1.679,00 - 17 november 2023
  • Laagste prijs: €995,00 - 17 december 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Samsung QE55QN95B – 55 inch – 4K Neo QLED”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart