Samsung QE43Q60C – 43 inch – 4K QLED

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.6
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Samsung QE43Q60C - 43 inch - 4K QLED - 2023 - Europees model kopen voor slechts €465,00
  • De laagste prijs van Samsung QE43Q60C - 43 inch - 4K QLED - 2023 - Europees model werd verkregen op 19 mei 2024 19:34.

 465,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Samsung QE43Q60C - 43 inch - 4K QLED - 2023 - Europees model - €465,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Samsung QE43Q60C - 43 inch - 4K QLED - 2023 - Europees model
Laatste updates:
  • €465,00 - 30 april 2024
  • €459,00 - 29 april 2024
  • €465,00 - 24 april 2024
  • €479,00 - 16 april 2024
  • €469,00 - 11 april 2024
  • €479,00 - 1 april 2024
  • €445,00 - 25 maart 2024
  • €479,00 - 14 maart 2024
Sinds: 21 november 2023
  • Hoogste prijs: €479,00 - 14 maart 2024
  • Laagste prijs: €399,00 - 28 december 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 30 april 2024 17:42
Samsung QE43Q60C – 43 inch – 4K QLED
Samsung QE43Q60C – 43 inch – 4K QLED

 465,00

Beschrijving

Samsung QE43Q60C Review: Haarscherp 4K Kijkplezier met Quantum Dot

De Samsung QE43Q60C is een 43-inch 4K QLED Smart TV die belooft om je kijkervaring naar een hoger niveau te tillen. Met zijn geavanceerde technologieën zoals Quantum Dot, Quantum HDR 1000, en het AirSlim design, heeft deze TV veel te bieden. In dit uitgebreide review zullen we de plus- en minpunten van de Samsung QE43Q60C bespreken, evenals de verschillende kenmerken die deze TV uniek maken.

Helderheid en Levendige Kleuren dankzij QLED Technologie

Een van de opvallende kenmerken van de Samsung QE43Q60C is het gebruik van QLED technologie. Deze technologie zorgt voor heldere, pure en levendige beelden die je kijkervaring naar een hoger niveau tillen. Met meer dan een miljard kleuren dankzij Quantum Dot, biedt deze TV een verbluffende beeldkwaliteit, ongeacht de helderheidsniveaus. Of je nu naar films, sport of games kijkt, de kleuren zullen levensecht en adembenemend zijn.

Dual LED voor Realistische Kleurweergave

Een ander interessant aspect van de Samsung QE43Q60C is het gebruik van Dual LED-achtergrondverlichting. Dit zorgt voor een intenser contrast door de afstemming van warme en koele LED-achtergrondverlichting. Hierdoor worden kleuren nog realistischer weergegeven en krijg je diepere zwarttinten, wat essentieel is voor een meeslepende kijkervaring. De combinatie van QLED en Dual LED resulteert in een indrukwekkende beeldkwaliteit die je zal verbazen.

Quantum HDR 1000: Realistisch Helder Beeld

De Samsung QE43Q60C is uitgerust met Quantum HDR 1000, waardoor je kunt genieten van een realistisch helder beeld met opvallende details. De Dynamic Tone Mapping van HDR10+ gaat verder dan de gebruikelijke HDR-standaarden en zorgt ervoor dat diepe zwarttinten, levendige beelden en gedetailleerde weergave samenkomen. Dit betekent dat je films en tv-programma’s kunt bekijken zoals de regisseur ze bedoeld heeft, met een adembenemende helderheid en contrast.

AirSlim Design: Slank en Elegant

Het AirSlim design van de Samsung QE43Q60C is een lust voor het oog. Deze TV is strakker en slanker dan ooit tevoren, waardoor hij naadloos integreert met je interieur en een minimalistische uitstraling heeft. Of je hem aan de muur monteert of op een standaard plaatst, de Samsung QE43Q60C zal zeker de aandacht trekken met zijn elegante design. Het is een perfecte combinatie van vorm en functie.

Snelle Tizen Besturingssysteem met Overvloed aan Apps

Een van de sterke punten van de Samsung QE43Q60C is het gebruik van het Tizen besturingssysteem. Dit besturingssysteem staat bekend om zijn snelheid en gebruiksvriendelijkheid. Met de Smart Hub heb je al je favoriete content op één plek, waardoor je snel en eenvoudig toegang hebt tot je favoriete films, games en tv-programma’s. Bovendien biedt Tizen een breed scala aan apps, zodat je altijd iets te kijken of te doen hebt.

Minpunten: Geen Direct Full Array Backlight en 50 Hz Beeldverversing

Hoewel de Samsung QE43Q60C veel te bieden heeft, zijn er ook enkele minpunten om te overwegen. Ten eerste heeft deze TV geen direct full array backlight, wat betekent dat de achtergrondverlichting niet individueel wordt geregeld voor elke afzonderlijke zone van het scherm. Dit kan leiden tot minder precieze beeldkwaliteit in vergelijking met modellen die wel over deze functie beschikken.

Een ander potentieel minpunt is de 50 Hz beeldverversing. Hoewel de meeste content soepel wordt weergegeven op 50 Hz, kan het voor sommige gebruikers merkbaar minder vloeiend zijn in vergelijking met TV’s met een hogere verversingssnelheid. Dit kan met name relevant zijn voor gamers en liefhebbers van snelle actiecontent.

Conclusie: De Samsung QE43Q60C is een Indrukwekkende 4K TV

In conclusie is de Samsung QE43Q60C een indrukwekkende 4K QLED Smart TV die uitblinkt in beeldkwaliteit dankzij Quantum Dot en Quantum HDR 1000. Het AirSlim design voegt een vleugje elegantie toe aan je interieur, en het Tizen besturingssysteem biedt snelheid en gemak bij het navigeren door je favoriete content. Hoewel er enkele minpunten zijn, zoals het ontbreken van direct full array backlight en de 50 Hz beeldverversing, wegen de voordelen zwaarder voor de meeste gebruikers. Als je op zoek bent naar een TV die je kijkervaring naar een hoger niveau tilt, is de Samsung QE43Q60C zeker het overwegen waard.

Bekijk meer televisies op bol.com

8.6Expert Score
Samsung QE43Q60C Review: Haarscherp 4K Kijkplezier met Quantum Dot De Samsung QE43Q60C is een 43-inch 4K QLED Smart TV die belooft om je kijkervaring naar een hoger niveau te tillen. Met zijn geavanceerde technologieën zoals Quantum Dot, Quantum HDR 1000, en het AirSlim design, heeft deze TV veel te bieden. In dit uitgebreide review zullen […]
Pluspunten
  • Helderheid en levendige kleuren dankzij QLED technologie.
  • Dual LED voor realistische kleurweergave.
  • Quantum HDR 1000 voor realistisch helder beeld.
  • Slank en elegant AirSlim design.
  • Snelle Tizen besturingssysteem met veel apps.
- Minpunten
  • Geen direct full array backlight.
  • Beperkte 50 Hz beeldverversing voor sommige gebruikers.

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Samsung QE43Q60C - 43 inch - 4K QLED - 2023 - Europees model
Laatste updates:
  • €465,00 - 30 april 2024
  • €459,00 - 29 april 2024
  • €465,00 - 24 april 2024
  • €479,00 - 16 april 2024
  • €469,00 - 11 april 2024
  • €479,00 - 1 april 2024
  • €445,00 - 25 maart 2024
  • €479,00 - 14 maart 2024
Sinds: 21 november 2023
  • Hoogste prijs: €479,00 - 14 maart 2024
  • Laagste prijs: €399,00 - 28 december 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Samsung QE43Q60C – 43 inch – 4K QLED”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart