Samsung QD OLED 77S95C

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Coolblue, Bol, Ep, Expert.
  • Bij coolblue.nl kun je Samsung QD OLED 77S95C (2023) kopen voor slechts €3.199,00 , wat 10% lager is dan de prijs opExpert (€3.552,00).
  • De laagste prijs van Samsung QE77S95CAT OLED 4K 2023 - 77 inch - OLED TV werd verkregen op 21 mei 2024 16:25.

 3.199,00

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Samsung QD OLED 77S95C (2023) - €3.199,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Samsung QD OLED 77S95C (2023)
Laatste updates:
  • €3.199,00 - 20 mei 2024
  • €3.549,00 - 20 april 2024
  • €3.559,00 - 12 maart 2024
  • €3.552,00 - 24 februari 2024
  • €3.559,00 - 2 februari 2024
  • €4.299,00 - 30 januari 2024
  • €3.552,00 - 24 januari 2024
  • €4.449,00 - 10 december 2023
Sinds: 10 december 2023
  • Hoogste prijs: €4.449,00 - 10 december 2023
  • Laagste prijs: €3.199,00 - 20 mei 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 21 mei 2024 16:25

Beschrijving

Samsung QD OLED 77S95C Review: Een Meesterwerk van Beeldkwaliteit

In de wereld van high-end televisies is de Samsung QD OLED 77S95C (2023) een absolute blikvanger. Met de nieuwste Quantum HDR OLED+ technologie, een indrukwekkend design en geavanceerde gamingmogelijkheden, biedt deze TV een totaalpakket voor entertainmentliefhebbers. In dit uitgebreide review nemen we een diepgaande duik in de plus- en minpunten, de beeld- en geluidskwaliteit, de smart TV-functies, en nog veel meer. Laten we eens kijken waarom de Samsung QD OLED 77S95C zo’n opmerkelijke televisie is.

Pluspunten en Minpunten

Pluspunten:

  1. QD OLED Technologie: Een van de grootste troeven van de Samsung QD OLED 77S95C is de QD OLED technologie. Deze innovatieve techniek zorgt voor verbluffend heldere, contrastrijke en kleurrijke beelden. Het is de combinatie van Quantum Dots en OLED die hier voor magie zorgt. Elk pixel licht individueel op en dimt wanneer dat nodig is, wat resulteert in verbluffende contrasten en nauwkeurige kleurweergave.
  2. Uitstekende Kijkhoek: Deze TV biedt een uitstekende kijkhoek, wat betekent dat je vanuit elke hoek van de kamer kunt genieten van hetzelfde contrastrijke beeld. Dit is perfect voor gezellige filmavonden met vrienden en familie, omdat iedereen een optimale kijkervaring heeft.
  3. One Connect Box: De Samsung QD OLED 77S95C wordt geleverd met een handige One Connect Box, waarmee je al je randapparatuur met slechts één kabel op de tv kunt aansluiten. Dit zorgt niet alleen voor een opgeruimde en nette installatie, maar het maakt ook het scherm extra dun met zijn slechts 11 millimeter dikte.
  4. Gaming Optimalisaties: Voor gamers is deze TV een droom die uitkomt. Met een lage input lag van slechts 5,8 milliseconden, merk je vrijwel geen vertraging tussen je controller en de actie op het scherm. Bovendien beschikt de TV over HDMI 2.1 ingangen, wat betekent dat je klaar bent voor de nieuwste gameconsoles en kunt genieten van haarscherpe, vloeiende beelden in 4K met verversingssnelheden tot 100 en 120 hertz.

Minpunten:

  1. Geen Dolby Vision Ondersteuning: Helaas biedt de Samsung QD OLED 77S95C geen ondersteuning voor Dolby Vision, wat een populaire HDR-indeling is. Dit betekent dat je niet volledig kunt profiteren van Dolby Vision-inhoud wanneer je films en series streamt.

Nu we de plus- en minpunten hebben behandeld, laten we eens dieper ingaan op de verschillende aspecten van deze TV.

Beeldkwaliteit: Verbluffend en Contrastrijk

De beeldkwaliteit van de Samsung QD OLED 77S95C is simpelweg verbluffend. Dankzij de Quantum HDR OLED+ technologie biedt deze TV een contrastniveau dat je diep in je favoriete films en series trekt. De miljoenen pixels op het OLED-scherm lichten individueel op en dimmen wanneer nodig, wat resulteert in diepe zwarttinten en heldere hooglichten. Hierdoor kun je elk detail zien, zelfs in donkere scènes.

Met een schermdiagonaal van maar liefst 77 inch en een 4K (UHD) resolutie worden alle beelden weergegeven met ongeëvenaarde scherpte. Dit is perfect voor filmliefhebbers, gamers en sportfanaten die graag elk moment in de hoogst mogelijke kwaliteit willen ervaren.

De kleurweergave van deze TV is eveneens indrukwekkend. Met ondersteuning voor 1 miljard kleuren (10 bit) worden alle kleuren met een ongekende precisie weergegeven. Of je nu naar een natuurdocumentaire kijkt of een sci-fi-film, de kleuren spatten van het scherm.

Uitstekende Kijkhoek

Een van de opmerkelijke eigenschappen van de Samsung QD OLED 77S95C is de uitstekende kijkhoek. Dit betekent dat je niet langer recht voor de TV hoeft te zitten om van de beste beeldkwaliteit te genieten. Zelfs als je aan de zijkant van de bank zit, blijft het beeld contrastrijk en scherp. Dit is ideaal voor gezins- of vriendenbijeenkomsten, waar iedereen een comfortabele plek wil hebben zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

One Connect Box: Eenvoudige Aansluitingen en Elegant Design

De Samsung QD OLED 77S95C wordt geleverd met de handige One Connect Box, waarmee je al je randapparatuur zoals een tv-kastje, gameconsole of soundbar kunt aansluiten met slechts één kabel. Deze kabel is 2,5 meter lang, wat voldoende ruimte biedt om al je apparaten op een handige plek te plaatsen. Het resultaat is een opgeruimde en gestroomlijnde installatie.

Bovendien maakt het ontwerp met de One Connect Box het scherm extra dun, met een dikte van slechts 11 millimeter. Dit zorgt voor een stijlvolle aanvulling op je woonkamerinrichting en creëert een minimalistische en moderne uitstraling.

Gaming: Een Paradijs voor Gamers

Voor gamers is de Samsung QD OLED 77S95C een absolute gamechanger. De lage input lag van 5,8 milliseconden betekent dat je vrijwel directe respons krijgt tussen je controller en de actie op het scherm. Dit is van cruciaal belang voor snelle en competitieve games, waar elke milliseconde telt.

De HDMI 2.1 ingangen zorgen ervoor dat je volledig bent voorbereid op de nieuwste gameconsoles. Hiermee kun je genieten van games in 4K-resolutie met verversingssnelheden van 100 en 120 hertz. Als je je TV aansluit op een gaming-pc, kun je zelfs genieten van gaming in 4K met een indrukwekkende verversingssnelheid van 144 hertz. Dit biedt gamers de ultieme ervaring met haarscherpe beelden en vloeiende gameplay.

Smart TV-Functies: Tizen Platform

De Samsung QD OLED 77S95C wordt aangedreven door het Tizen smart platform, dat bekend staat om zijn gebruiksvriendelijkheid en uitgebreide app-ondersteuning. Met toegang tot apps zoals Netflix, Disney+, en Ziggo GO, kun je moeiteloos genieten van je favoriete films en series.

Daarnaast is er ondersteuning voor AirPlay 2, wat betekent dat je content van je Apple-apparaten eenvoudig naar de TV kunt streamen. En met de ingebouwde Chromecast kun je content van je Android-apparaten naar de TV casten.

Geluidskwaliteit: Een Surround Sound Ervaring

De Samsung QD OLED 77S95C wordt geleverd met indrukwekkend geluid, dankzij de ingebouwde soundbar en het 8-speakersysteem. Met een totaal continu/nominaal uitgangsvermogen van 70 W en ondersteuning voor Dolby Atmos, wordt je ondergedompeld in een surround sound ervaring die de actie tot leven brengt.

Bovendien ondersteunt deze TV Q-Symphony, waarmee de TV samenwerkt met geselecteerde Samsung soundbars voor een nog betere audio-ervaring. Of je nu naar een spannende actiefilm kijkt of je favoriete muziek beluistert, het geluid van deze TV zal je zeker imponeren.

Aansluitingen en Tuners

De Samsung QD OLED 77S95C is royaal voorzien van aansluitingen. Met 4 HDMI-poorten, waarvan 2 HDMI 2.1-poorten, kun je moeiteloos al je apparaten aansluiten, zoals gameconsoles, Blu-ray spelers en meer. De aanwezigheid van HDMI ARC en eARC zorgt ervoor dat je het geluid via één kabel naar je soundbar kunt sturen.

Verder biedt de TV optische, hoofdtelefoon-, USB-, component- en composietaansluitingen, evenals een netwerkaansluiting en een antenne-aansluiting voor digitale tv-signalen.

Fysieke Afmetingen en Energieverbruik

Met zijn slanke en elegante ontwerp past de Samsung QD OLED 77S95C perfect in elke moderne woonkamer. De TV heeft een hoogte van 98,41 cm, een breedte van 171,66 cm en een diepte van slechts 1,12 cm. Als je de TV met de voet gebruikt, is de hoogte 104,81 cm, en de diepte met de voet is 28,64 cm.

De TV wordt geleverd met een VESA-beugelmogelijkheid van 400 mm x 400 mm, waardoor je de TV gemakkelijk aan de muur kunt bevestigen als dat je voorkeur heeft. Het gewicht van de TV zonder voet is 28,2 kg, en met de voet is het totaalgewicht 40 kg.

Wat betreft het energieverbruik heeft de Samsung QD OLED 77S95C een energieklasse F, met een energieverbruik van 131 kWh per 1000 uur in standaardmodus en 252 kWh per 1000 uur in HDR-modus. Dit is iets om in gedachten te houden als je geeft om energie-efficiëntie.

Conclusie

De Samsung QD OLED 77S95C is een meesterwerk op het gebied van beeldkwaliteit, design en gamingprestaties. Met de Quantum HDR OLED+ technologie levert deze TV verbluffende contrasten en kleuren, terwijl de uitstekende kijkhoek ervoor zorgt dat iedereen in de kamer van dezelfde hoogwaardige beeldkwaliteit kan genieten. De handige One Connect Box maakt aansluitingen eenvoudig en zorgt voor een slank ontwerp.

Voor gamers is deze TV een paradijs, met een lage input lag en HDMI 2.1 ingangen voor de nieuwste gameconsoles. De smart TV-functies zijn uitgebreid dankzij het Tizen platform, en het geluid is indrukwekkend met Dolby Atmos en Q-Symphony-ondersteuning.

Hoewel de afwezigheid van Dolby Vision een minpunt is voor HDR-liefhebbers, compenseert de algehele kwaliteit van deze TV ruimschoots. Kortom, de Samsung QD OLED 77S95C is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar de ultieme thuisbioscoopervaring en gamingprestaties.

Bekijk meer televisies op bol.com

9Expert Score
Samsung QD OLED 77S95C Review: Een Meesterwerk van Beeldkwaliteit In de wereld van high-end televisies is de Samsung QD OLED 77S95C (2023) een absolute blikvanger. Met de nieuwste Quantum HDR OLED+ technologie, een indrukwekkend design en geavanceerde gamingmogelijkheden, biedt deze TV een totaalpakket voor entertainmentliefhebbers. In dit uitgebreide review nemen we een diepgaande duik in […]
Pluspunten
  • QD OLED Technologie voor verbluffende beeldkwaliteit.
  • Uitstekende kijkhoek voor groepskijkervaringen.
  • Handige One Connect Box voor eenvoudige aansluitingen.
  • Lage input lag en HDMI 2.1 ingangen voor gamers.
- Minpunten
  • Geen ondersteuning voor Dolby Vision HDR.

Extra informatie

Specificaties: Samsung QD OLED 77S95C

Schermdiagonaal

77 inch (196 cm)

Maximale resolutie stand

Ultra HD/4K

Beeldscherm verversing snelheid (Hz)

144

HDR

Ja

Type High Dynamic Range

HDR10+, HLG

Local dimming

Ja

Type Local Dimming

Self-emitting

Input Lag (milliseconde)

5.8

VRR (Variable Refresh Rate)

AMD FreeSync, HDMI 2.1 Variable Refresh Rate

HDMI

4

HDMI versie

HDMI 2.1

Type HDMI

HDMI eARC

USB aansluiting

2

Ethernet verbinding

1

Koptelefoonaansluiting

Nee

Optische uitgang poort

Ja

Composiet aansluiting

Nee

Antenne aansluiting (Coax)

Ja

WIFI

Ja

Bluetooth

Ja

Smart TV

Ja

Smart TV Platform

Tizen

Type Smart TV Platform

Uitgebreid aantal apps

Inclusief Game Mode

Ja

Spraakbesturing

Ja

Bediening via mobiele app

Ja

App werkt op besturingssyteem

Android, iOS

Totaal uitgangsvermogen (W)

70

Aantal luidsprekers speaker

8

Subwoofer

Ja

Surround sound formaat

Dolby Atmos, Dolby Digital

Ambilight

Nee

Ingebouwde dvd-speler

Nee

Automatisch dimmen

Ja

Sleep timer

Ja

Energieverbruik (kW)

131

Waarde energielabel nieuw 2021

F

Energie besparing

Ja

Energieverbruik in stand -by modus

0.5

Merk

Samsung

Kleur

Zwart

Landcode

Benelux model

CE markering

Zichtbaar

VESA maat

VESA 400mm x 400mm

Taal handleiding

Universeel

Introductiejaar

2023

Introductiemaand

April

Ondersteuning met updates

Minimaal 60 maanden na introductiedatum

Draaibaar voetstuk

Nee

Gewicht zonder standaard (kg)

28.2

Gewicht inclusief standaard (kg)

40

Afmetingen inclusief voet

1716.6 x 286.4 x 1048.1 mm

Afmetingen zonder voet

1716.6 x 11.2 x 984.1 mm

Afstandsbediening

Ja

Wifi vereist

Ja

Bluetooth vereist

Nee

Betaalde diensten vereist

Nee

Mobiele data verbinding mogelijk

Nee

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

Kan zelfstandig met internet verbinden

Ja

Compatibel met

Met apparaten in het ecosysteem van fabrikant

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Reparatie type

Carry-in

Uitzonderingen fabrieksgarantie

schade door middel van vocht, vallen, barsten en eigen toedoen vallen niet onder de garantie

Type TV tuner

DVB-C, DVB-S2, DVB-T2

Common interface

Ja, CI

Verpakking hoogte (cm)

115.30

Verpakking lengte (cm)

18.50

Verpakking breedte (cm)

189.30

Gewicht (kg)

54

Type scherm

OLED

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Samsung QD OLED 77S95C (2023)
Laatste updates:
  • €3.199,00 - 20 mei 2024
  • €3.549,00 - 20 april 2024
  • €3.559,00 - 12 maart 2024
  • €3.552,00 - 24 februari 2024
  • €3.559,00 - 2 februari 2024
  • €4.299,00 - 30 januari 2024
  • €3.552,00 - 24 januari 2024
  • €4.449,00 - 10 december 2023
Sinds: 10 december 2023
  • Hoogste prijs: €4.449,00 - 10 december 2023
  • Laagste prijs: €3.199,00 - 20 mei 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Samsung QD OLED 77S95C”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart