Samsung QD OLED 65S95C

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol, Coolblue, Ep, Expert.
  • Bij bol.com kun je Samsung QE65S95C - 65 inch - 4K QD-OLED - 2023 kopen voor slechts €2.299,00
  • De laagste prijs van Samsung QE65S95C - 65 inch - 4K QD-OLED - 2023 werd verkregen op 19 april 2024 12:14.

 2.299,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Samsung QE65S95C - 65 inch - 4K QD-OLED - 2023 - €2.299,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Samsung QE65S95C - 65 inch - 4K QD-OLED - 2023
Laatste updates:
  • €2.299,00 - 18 april 2024
  • €2.199,00 - 15 april 2024
  • €1.999,00 - 11 april 2024
  • €2.299,00 - 8 april 2024
  • €1.999,00 - 6 april 2024
  • €2.249,00 - 5 april 2024
  • €2.299,00 - 3 april 2024
  • €2.249,00 - 2 april 2024
Sinds: 10 december 2023
  • Hoogste prijs: €2.749,00 - 3 januari 2024
  • Laagste prijs: €1.948,00 - 30 maart 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 19 april 2024 12:14

Beschrijving

Samsung QD OLED 65S95C Review: Een Wereld van Kleuren en Contrast

Samsung heeft opnieuw indruk gemaakt met de Samsung QD OLED 65S95C, een revolutionaire televisie die in 2023 is uitgebracht. Met zijn Quantum HDR OLED+ technologie biedt deze TV een adembenemende beeldkwaliteit die je favoriete films, series en games tot leven brengt. In deze uitgebreide review duiken we dieper in de plus- en minpunten van de Samsung QD OLED 65S95C en verkennen we zijn opmerkelijke kenmerken.

Verbluffende Beeldkwaliteit met Quantum HDR OLED+

Een van de meest opvallende kenmerken van de Samsung QD OLED 65S95C is de Quantum HDR OLED+ technologie. Deze geavanceerde techniek maakt gebruik van miljoenen pixels die individueel oplichten en dimmen, waardoor een verbluffend contrast en levendige kleuren ontstaan. Zelfs in donkere scènes zie je alle kleurdetails duidelijk, wat zorgt voor een meeslepende kijkervaring. Met een scherm van 65 inch en een 4K (UHD) resolutie biedt deze TV een ongeëvenaarde beeldkwaliteit.

Uitstekende Kijkhoek voor Groepskijkervaring

Een ander opmerkelijk voordeel van de Samsung QD OLED 65S95C is de uitstekende kijkhoek. Dankzij de OLED-technologie geniet je van een haarscherp beeld, zelfs als je niet recht voor de TV zit. Dit maakt het ideaal voor gezellige filmavonden of het kijken van sportwedstrijden met vrienden en familie. Niemand hoeft zich zorgen te maken over een mindere kijkervaring vanaf de zijkanten van de televisie.

One Connect Box voor Netheid en Gemak

De Samsung QD OLED 65S95C wordt geleverd met een handige One Connect Box, waarmee je al je randapparatuur met slechts één kabel op de TV kunt aansluiten. Dit minimaliseert rommelige kabels en zorgt voor een opgeruimde en stijlvolle opstelling in je woonkamer. Bovendien is de TV zelf extreem dun, met een dikte van slechts 11 millimeter, waardoor het een esthetische aanvulling is op elk interieur.

Krachtige Gaming Ervaring

Voor gamers is de Samsung QD OLED 65S95C een droom die uitkomt. Met een lage input lag van slechts 5,8 milliseconden kun je rekenen op een uiterst responsieve game-ervaring. Je zult nauwelijks merken dat er vertraging is tussen je controller en wat er op het scherm gebeurt. Bovendien beschikt deze TV over HDMI 2.1-ingangen, waardoor je klaar bent voor de nieuwste gameconsoles. Hiermee geniet je van haarscherpe, vloeiende beelden in 4K-resolutie met verversingssnelheden tot 100 en 120 hertz. Als je de TV verbindt met een gaming-pc, kun je zelfs genieten van gaming in 4K met een indrukwekkende verversingssnelheid van 144 hertz.

Een Overzicht van de Specificaties

Laten we nu eens wat dieper ingaan op de specificaties van de Samsung QD OLED 65S95C:

  • Schermtype: OLED
  • Schermdiagonaal: 65 inch
  • Aanbevolen kijkafstand tot TV: 3 – 5 meter
  • Scherpte: 4K (UHD)
  • Verversingssnelheid: 100 Hz
  • Kleurdiepte: 1 miljard kleuren (10 bit)
  • Type local dimming: Self-emitting
  • HDR-ondersteuning: HDR10, HDR10+, HLG
  • Input lag: 5,8 ms
  • Smart TV-platform: Tizen
  • Geluidskwaliteit: Zeer goed
  • Aantal speakers: 8
  • Continu/nominaal uitgangsvermogen totaal (RMS): 70 W
  • Dolby Atmos-ondersteuning: Ja

Connectiviteit en Meer

De Samsung QD OLED 65S95C biedt een breed scala aan connectiviteitsopties, waaronder:

  • HDMI-aansluitingen (2.1): 4 poorten
  • Digitaal optische aansluiting
  • Hoofdtelefoon aansluiting
  • Usb-aansluitingen
  • Netwerkaansluiting
  • RCA-aansluiting

De TV ondersteunt ook AirPlay 2 en heeft een Chromecast ingebouwd, wat betekent dat je moeiteloos content kunt streamen vanaf je Apple-apparaten en andere compatibele apparaten.

Energie-efficiëntie en Afmetingen

De Samsung QD OLED 65S95C heeft een energieklasse F en verbruikt 102 kWh per 1000 uur, wat iets hoger is wanneer HDR-content wordt bekeken, met een verbruik van 183 kWh per 1000 uur. Wat betreft de fysieke afmetingen, heeft de TV een hoogte van 82,94 cm, een breedte van 144,35 cm en een diepte van slechts 1,1 cm zonder voet. Met de bijgeleverde voet heeft de TV een hoogte van 89,44 cm, een breedte van 144,35 cm en een diepte van 26,79 cm.

Conclusie: Samsung QD OLED 65S95C – Een Topklasse TV

In samenvatting is de Samsung QD OLED 65S95C een indrukwekkende televisie die een uitzonderlijke beeldkwaliteit levert dankzij de Quantum HDR OLED+ technologie. Met een uitstekende kijkhoek, handige One Connect Box en gamingvriendelijke functies is deze TV geschikt voor een breed scala aan kijkervaringen. Hoewel het ontbreekt aan Dolby Vision-ondersteuning, biedt het nog steeds een verbluffende HDR-ervaring. Kortom, als je op zoek bent naar een premium TV met state-of-the-art technologie, dan is de Samsung QD OLED 65S95C zeker het overwegen waard.

Zorg ervoor dat je een Samsung-account hebt voor het gebruik van apps en geniet van al het entertainment dat deze TV te bieden heeft. Met zijn slanke ontwerp en uitstekende prestaties is de Samsung QD OLED 65S95C een toonaangevende keuze voor de liefhebbers van hoogwaardige home entertainment.

Bekijk meer televisies op bol.com

9Expert Score
Samsung QD OLED 65S95C Review: Een Wereld van Kleuren en Contrast Samsung heeft opnieuw indruk gemaakt met de Samsung QD OLED 65S95C, een revolutionaire televisie die in 2023 is uitgebracht. Met zijn Quantum HDR OLED+ technologie biedt deze TV een adembenemende beeldkwaliteit die je favoriete films, series en games tot leven brengt. In deze uitgebreide […]
Pluspunten
  • Verbluffende beeldkwaliteit met Quantum HDR OLED+ technologie.
  • Uitstekende kijkhoek voor groepskijkervaring.
  • Handige One Connect Box voor netheid en gemak.
  • Krachtige gaming ervaring met lage input lag en HDMI 2.1-ingangen.
- Minpunten
  • Geen ondersteuning voor Dolby Vision HDR-formaat.

Extra informatie

Specificaties: Samsung QD OLED 65S95C

Schermdiagonaal

65 inch (165 cm)

Maximale resolutie stand

Ultra HD/4K

Beeldscherm verversing snelheid (Hz)

144

HDR

Ja

Type High Dynamic Range

HDR10+, HLG

Local dimming

Ja

Type Local Dimming

Self-emitting

Input Lag (milliseconde)

5.8

VRR (Variable Refresh Rate)

AMD FreeSync, HDMI 2.1 Variable Refresh Rate

HDMI

4

HDMI versie

HDMI 2.1

Type HDMI

HDMI eARC

USB aansluiting

2

Ethernet verbinding

1

Koptelefoonaansluiting

Nee

Optische uitgang poort

Ja

Composiet aansluiting

Nee

Antenne aansluiting (Coax)

Ja

WIFI

Ja

Bluetooth

Ja

Smart TV

Ja

Smart TV Platform

Tizen

Type Smart TV Platform

Uitgebreid aantal apps

Inclusief Game Mode

Ja

Spraakbesturing

Ja

Bediening via mobiele app

Ja

App werkt op besturingssyteem

Android, iOS

Totaal uitgangsvermogen (W)

70

Aantal luidsprekers speaker

8

Subwoofer

Ja

Surround sound formaat

Dolby Atmos, Dolby Digital

Ambilight

Nee

Ingebouwde dvd-speler

Nee

Automatisch dimmen

Ja

Sleep timer

Ja

Energieverbruik (kW)

102

Waarde energielabel nieuw 2021

F

Energie besparing

Ja

Energieverbruik in stand -by modus

0.5

Merk

Samsung

Kleur

Zwart

Landcode

Benelux model

CE markering

Zichtbaar

VESA maat

VESA 400mm x 300mm

Taal handleiding

Universeel

Introductiejaar

2023

Introductiemaand

April

Ondersteuning met updates

Minimaal 60 maanden na introductiedatum

Draaibaar voetstuk

Nee

Gewicht zonder standaard (kg)

18.9

Gewicht inclusief standaard (kg)

29

Afmetingen inclusief voet

1443.5 x 267.9 x 894.4 mm

Afmetingen zonder voet

1443.5 x 11 x 829.4 mm

Afstandsbediening

Ja

Wifi vereist

Ja

Bluetooth vereist

Nee

Betaalde diensten vereist

Nee

Mobiele data verbinding mogelijk

Nee

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

Kan zelfstandig met internet verbinden

Ja

Compatibel met

Met apparaten in het ecosysteem van fabrikant

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Reparatie type

Carry-in

Uitzonderingen fabrieksgarantie

schade door middel van vocht, vallen, barsten en eigen toedoen vallen niet onder de garantie

Type TV tuner

DVB-C, DVB-S2, DVB-T2

Common interface

Ja, CI

Verpakking hoogte (cm)

93.50

Verpakking lengte (cm)

17

Verpakking breedte (cm)

162.50

Gewicht (kg)

39.80

Type scherm

OLED

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Samsung QE65S95C - 65 inch - 4K QD-OLED - 2023
Laatste updates:
  • €2.299,00 - 18 april 2024
  • €2.199,00 - 15 april 2024
  • €1.999,00 - 11 april 2024
  • €2.299,00 - 8 april 2024
  • €1.999,00 - 6 april 2024
  • €2.249,00 - 5 april 2024
  • €2.299,00 - 3 april 2024
  • €2.249,00 - 2 april 2024
Sinds: 10 december 2023
  • Hoogste prijs: €2.749,00 - 3 januari 2024
  • Laagste prijs: €1.948,00 - 30 maart 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Samsung QD OLED 65S95C”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart