Samsung QD OLED 55S95C – 55 inch – 4K QD-OLED

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol, Coolblue.
  • Bij bol.com kun je Samsung QE55S90C - 55 inch - 4K QD-OLED - 2023 - Europees model kopen voor slechts €1.329,00 , wat 22% lager is dan de prijs opCoolblue (€1.709,00).
  • De laagste prijs van Samsung QD OLED 55S95C (2023) werd verkregen op 19 mei 2024 19:34.

 1.329,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Samsung QE55S90C - 55 inch - 4K QD-OLED - 2023 - Europees model - €1.329,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Samsung QE55S90C - 55 inch - 4K QD-OLED - 2023 - Europees model
Laatste updates:
  • €1.329,00 - 19 april 2024
  • €1.449,00 - 31 maart 2024
  • €1.549,00 - 3 januari 2024
  • €1.399,00 - 31 december 2023
  • €1.549,00 - 29 december 2023
  • €1.299,00 - 23 december 2023
  • €1.499,00 - 28 november 2023
  • €1.293,00 - 24 november 2023
Sinds: 20 november 2023
  • Hoogste prijs: €1.549,00 - 29 december 2023
  • Laagste prijs: €1.293,00 - 24 november 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 30 april 2024 17:42
Samsung QD OLED 55S95C  – 55 inch – 4K QD-OLED
Samsung QD OLED 55S95C – 55 inch – 4K QD-OLED

 1.329,00

Beschrijving

Samsung QD OLED 55S95C Review: Een Revolutionaire Kijkervaring

De Samsung QD OLED 55S95C is een televisie die je kijkervaring naar een geheel nieuw niveau tilt. Met zijn indrukwekkende QD OLED-technologie, die diepe zwartwaarden en levendige kleuren combineert, en een scala aan andere geavanceerde functies, is deze TV een waar kunstwerk voor thuisentertainment. In dit uitgebreide review zullen we de plus- en minpunten van de Samsung QD OLED 55S95C bespreken, evenals de belangrijkste kenmerken die deze TV zo bijzonder maken.

Pluspunten: Kleurrijke Beelden en Diepe Zwartwaarden

Een van de grootste troeven van de Samsung QD OLED 55S95C is de verbluffende beeldkwaliteit die het levert. Dankzij de Quantum Dot OLED-technologie worden kleuren op een ongeëvenaarde manier weergegeven. Met ruim 2000 PANTONE-kleuren tot zijn beschikking, biedt deze TV een pure kleurweergave die je nog nooit eerder hebt gezien. Of het nu gaat om diepe zwarte tinten, helder wit of rijke kleuren, de Samsung QD OLED 55S95C levert keer op keer adembenemende beelden.

Baanbrekende Helderheid met QD Brightness

Een ander indrukwekkend kenmerk van deze TV is de QD Brightness-technologie, die de helderheid van het scherm opvallend hoog houdt. In tegenstelling tot conventionele OLED-TV’s met kleurfilters behoudt het QD-OLED-scherm zijn helderheid door efficiënte omzetting van licht naar basiskleuren. Dit betekent dat je zelfs in goed verlichte kamers kunt genieten van een helder en levendig beeld zonder enige concessie te doen aan de beeldkwaliteit.

Uitstekend Beeld vanuit Elke Hoek

Een van de voordelen van OLED-technologie is de uitstekende kijkhoek, en de Samsung QD OLED 55S95C stelt hierin niet teleur. Of je nu recht voor de TV zit of vanuit een schuine hoek kijkt, je zult altijd kunnen genieten van een uitstekend beeld met het beste contrast en de rijkste kleuren. Dit maakt de TV perfect geschikt voor groepsweergave of voor diegenen die een hoekbank in hun woonkamer hebben.

Een Gaming-Paradijs

Voor de gamingliefhebbers onder ons heeft de Samsung QD OLED 55S95C nog een trucje achter de hand. Met bewegingsverbeteringen tot wel 4K 144Hz, zorgt deze TV voor een ongelooflijk soepele en vertragingsvrije game-ervaring. Of je nu een fanatieke gamer bent of af en toe een spelletje speelt, deze TV zal je gamingervaring naar een hoger niveau tillen.

Dolby Atmos met 40W Speakers

Naast het indrukwekkende beeld biedt de Samsung QD OLED 55S95C ook een meeslepende geluidservaring. Met Dolby Atmos en Object Tracking Sound Lite (OTS Lite) geniet je van 3D-surroundgeluid met virtueel topkanaalaudio. Dit betekent dat je volledig wordt ondergedompeld in het geluid van je favoriete films en series, en dat elk geluidsdetail tot leven komt. De ingebouwde 40W speakers leveren krachtig en helder geluid, waardoor je geen externe audioapparatuur nodig hebt.

Strak en Stijlvol Design

Het design van de Samsung QD OLED 55S95C is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook uiterst functioneel. Met zijn LaserSlim Design past deze TV naadloos in elke moderne woonkamer. Het slanke profiel en de randloze weergave trekken de aandacht zonder overweldigend te zijn. Of je de TV aan de muur monteert of op een standaard plaatst, het zal een aanvulling zijn op je interieur.

Intelligente Helderheid voor Ultiem Kijkcomfort

De Samsung QD OLED 55S95C gaat nog een stap verder met zijn Eye Comfort Mode. Deze functie past automatisch de helderheid en kleuren aan bij zonsopkomst en zonsondergang, waardoor je een ontspannen kijkervaring hebt, zelfs bij weinig omgevingslicht. Dit is niet alleen prettig voor je ogen, maar het draagt ook bij aan het algemene kijkcomfort.

Minpunt: Geen One Connect Box

Hoewel de Samsung QD OLED 55S95C tal van indrukwekkende functies biedt, is er één minpuntje dat vermeld moet worden. Deze TV wordt geleverd zonder de handige One Connect Box, die normaal gesproken wordt gebruikt om randapparatuur via één kastje aan te sluiten. Dit betekent dat je mogelijk meerdere kabels rechtstreeks op de TV moet aansluiten, wat de kabelbeheersing en het algehele uiterlijk van je entertainmentopstelling kan beïnvloeden.

Conclusie

De Samsung QD OLED 55S95C is zonder twijfel een indrukwekkende televisie die je kijkervaring naar nieuwe hoogten tilt. Met zijn QD OLED-technologie, die kleurrijke beelden met diepe zwartwaarden levert, en een scala aan andere geavanceerde functies zoals hoge helderheid, uitstekende kijkhoeken, gamingmogelijkheden en Dolby Atmos-geluid, is deze TV geschikt voor zowel filmliefhebbers als gamers. Het strakke en stijlvolle design voegt een vleugje elegantie toe aan elke ruimte, en de intelligente helderheid zorgt voor optimaal kijkcomfort.

Hoewel er één minpunt is in de vorm van het ontbreken van een One Connect Box, wegen de vele pluspunten van de Samsung QD OLED 55S95C zwaarder. Als je op zoek bent naar een high-end televisie die je thuisentertainment naar een hoger niveau tilt, is de Samsung QD OLED 55S95C zeker het overwegen waard. Bestel vandaag nog en dompel jezelf onder in de prachtige wereld van QD OLED-technologie.

Bekijk meer televisies op bol.com

9Expert Score
Samsung QD OLED 55S95C Review: Een Revolutionaire Kijkervaring De Samsung QD OLED 55S95C is een televisie die je kijkervaring naar een geheel nieuw niveau tilt. Met zijn indrukwekkende QD OLED-technologie, die diepe zwartwaarden en levendige kleuren combineert, en een scala aan andere geavanceerde functies, is deze TV een waar kunstwerk voor thuisentertainment. In dit uitgebreide […]
Pluspunten
  • Verbluffende beeldkwaliteit met diepe zwartwaarden en levendige kleuren dankzij Quantum Dot OLED-technologie.
  • Behoudt helderheid zelfs in goed verlichte kamers met QD Brightness.
  • Uitstekend beeld vanuit elke kijkhoek voor groepsweergave.
  • Geschikt voor gaming met soepele 4K 144Hz bewegingsverbeteringen.
  • Meeslepend geluid met Dolby Atmos en 40W speakers.
  • Strak en stijlvol LaserSlim Design dat in elke moderne woonkamer past.
  • Intelligente Helderheid met Eye Comfort Mode voor ontspannen kijkervaring.
- Minpunten
  • Geen One Connect Box voor eenvoudige aansluiting van randapparatuur.

Extra informatie

Specificaties: Samsung QD OLED 55S95C – 55 inch – 4K QD-OLED

Schermdiagonaal

55 inch (140 cm)

Maximale resolutie stand

Ultra HD/4K

Type OLED

QD OLED

Beeldscherm verversing snelheid (Hz)

100

HDR

Ja

Type High Dynamic Range

HDR10, HDR10+, HLG

Local dimming

Ja

Type Local Dimming

Self-emitting

Input Lag (milliseconde)

5.8

VRR (Variable Refresh Rate)

AMD FreeSync, HDMI 2.1 Variable Refresh Rate

HDMI

4

HDMI versie

HDMI 2.1

Type HDMI

HDMI eARC

USB aansluiting

2

Ethernet verbinding

1

Koptelefoonaansluiting

Nee

Optische uitgang poort

Ja

Composiet aansluiting

Nee

Antenne aansluiting (Coax)

Ja

WIFI

Ja

Bluetooth

Ja

Smart TV

Ja

Smart TV Platform

Tizen

Type Smart TV Platform

Uitgebreid aantal apps

Inclusief Game Mode

Ja

Spraakbesturing

Ja

Bediening via mobiele app

Ja

App werkt op besturingssyteem

Android, iOS

Totaal uitgangsvermogen (W)

40

Aantal luidsprekers speaker

3

Subwoofer

Ja

Surround sound formaat

Dolby Atmos, Dolby Digital

Ambilight

Nee

Ingebouwde dvd-speler

Nee

Automatisch dimmen

Ja

Sleep timer

Ja

Energieverbruik (kW)

82

Waarde energielabel nieuw 2021

G

Energie besparing

Ja

Energieverbruik in stand -by modus

0.5

Merk

Samsung

Kleur

Zwart

Landcode

Europees model

CE markering

Zichtbaar

VESA maat

VESA 300mm x 200mm

Taal handleiding

Universeel

Introductiejaar

2023

Introductiemaand

April

Ondersteuning met updates

Minimaal 60 maanden na introductiedatum

Draaibaar voetstuk

Nee

Gewicht zonder standaard (kg)

16.2

Gewicht inclusief standaard (kg)

18.2

Afmetingen inclusief voet

1225.4 x 265.9 x 773.5 mm

Afmetingen zonder voet

1225.4 x 39.9 x 708.6 mm

Afstandsbediening

Ja

Wifi vereist

Ja

Bluetooth vereist

Nee

Betaalde diensten vereist

Nee

Mobiele data verbinding mogelijk

Nee

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

Kan zelfstandig met internet verbinden

Ja

Delen van gebruikersgegevens vereist

Ja, bij aanmaken van account bij app

Compatibel met

Met meerdere apparaten, bekijk details in de productinformatie

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Uitzonderingen fabrieksgarantie

schade door middel van vocht, vallen, barsten en eigen toedoen vallen niet onder de garantie

Common interface

Ja, CI

Verpakking hoogte (cm)

83

Verpakking lengte (cm)

140

Verpakking breedte (cm)

15

Gewicht (kg)

22

Type scherm

OLED

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Samsung QE55S90C - 55 inch - 4K QD-OLED - 2023 - Europees model
Laatste updates:
  • €1.329,00 - 19 april 2024
  • €1.449,00 - 31 maart 2024
  • €1.549,00 - 3 januari 2024
  • €1.399,00 - 31 december 2023
  • €1.549,00 - 29 december 2023
  • €1.299,00 - 23 december 2023
  • €1.499,00 - 28 november 2023
  • €1.293,00 - 24 november 2023
Sinds: 20 november 2023
  • Hoogste prijs: €1.549,00 - 29 december 2023
  • Laagste prijs: €1.293,00 - 24 november 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Samsung QD OLED 55S95C – 55 inch – 4K QD-OLED”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart