Samsung Odyssey G7 LS28BG702EPXEN – Smart 4K Gaming Monitor – HDMI 2.1 – RJ45 – Wi-Fi – Tizen – 144hz – 28 inch

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.6
Expert ScoreLees recensie

 589,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Samsung LS28BG702EPXEN - Smart 4K Gaming Monitor - HDMI 2.1 - RJ45 - Wi-Fi - Tizen - 144hz - 28 inch - €589,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Samsung LS28BG702EPXEN - Smart 4K Gaming Monitor - HDMI 2.1 - RJ45 - Wi-Fi - Tizen - 144hz - 28 inch
Laatste updates:
  • €589,00 - 6 december 2023
  • €619,00 - 28 november 2023
  • €479,00 - 24 november 2023
  • €619,00 - 1 november 2023
  • €485,00 - 28 september 2023
  • €559,00 - 24 september 2023
  • €596,00 - 23 september 2023
  • €557,00 - 21 september 2023
Sinds: 31 augustus 2023
  • Hoogste prijs: €619,00 - 1 november 2023
  • Laagste prijs: €479,00 - 24 november 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 25 februari 2024 18:31
Samsung Odyssey G7 LS28BG702EPXEN – Smart 4K Gaming Monitor – HDMI 2.1 – RJ45 – Wi-Fi – Tizen – 144hz – 28 inch
Samsung Odyssey G7 LS28BG702EPXEN – Smart 4K Gaming Monitor – HDMI 2.1 – RJ45 – Wi-Fi – Tizen – 144hz – 28 inch

 589,00

Beschrijving

Review van de Samsung Gaming Monitor: Odyssey G7 28″ – De Ultieme Gaming Ervaring

De wereld van gaming monitoren is constant in beweging en Samsung streeft er voortdurend naar om de verwachtingen van gamers te overtreffen. De nieuwe Odyssey G7 28” gaming monitor belooft een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop we gamen en genieten van entertainment. Met een indrukwekkende combinatie van functies en specificaties is de Odyssey G7 28″ een veelbelovende keuze voor zowel enthousiaste gamers als entertainment liefhebbers. In deze review duiken we dieper in op de kenmerken, prestaties en het ontwerp van deze monitor, en ontdekken we hoe het de gamingervaring naar nieuwe hoogten tilt.

Indrukwekkende Schermkenmerken voor Ultieme Beeldkwaliteit

Met een schermgrootte van 28 inch en een adembenemende 4K UHD-resolutie biedt de Samsung Odyssey G7 28″ gaming monitor een visuele ervaring die je volledig onderdompelt in je games en entertainment. De UHD-resolutie levert 4 keer meer pixeldichtheid dan Full HD, wat resulteert in scherpe details en verbluffende beeldkwaliteit. Het IPS-scherm met een brede kijkhoek van 178º garandeert heldere kleuren en scherpe beelden vanuit elke positie, waardoor je elk detail van je games en video’s kunt waarnemen, ongeacht waar je zit.

Verlichting van Verborgen Details met HDR400

Een van de opvallende kenmerken van de Odyssey G7 28″ is de HDR400-ondersteuning. Deze technologie verbetert het contrast van het scherm, met diepere zwartwaarden en helderder wit, waardoor zelfs de meest subtiele details in de meest duistere scènes zichtbaar worden. Of je nu in een donkere grot verkent of in een felverlichte omgeving strijdt, de HDR400-technologie zorgt ervoor dat geen enkel detail verloren gaat.

Vloeiende Gameplay met Hoge Vernieuwingsfrequenties

Gamen draait niet alleen om grafische pracht, maar ook om vloeiende gameplay. De Odyssey G7 28″ stelt hierin niet teleur. Met een indrukwekkende verversingssnelheid van 144 Hz is dit een van de weinige 4K gaming monitoren die deze hoge frequentie kan bereiken. Dit betekent dat je afscheid kunt nemen van haperingen, onscherpe beelden en bewegingsonscherpte. De responstijd van slechts 1 milliseconde zorgt ervoor dat elke actie direct wordt weergegeven, waardoor je een voorsprong hebt op je tegenstanders.

Compatibiliteit voor Soepele Gameplay: G-Sync en FreeSync Premium Pro

Om de gameplay nog vloeiender te maken, heeft Samsung de Odyssey G7 28″ uitgerust met zowel G-Sync-compatibiliteit als FreeSync Premium Pro. Met G-Sync blijven de GPU en het beeldscherm perfect gesynchroniseerd, wat haperingen en tearing voorkomt. Aan de andere kant zorgt FreeSync Premium Pro voor stabiele beelden en acties, zelfs bij snelle bewegingen en complexe scènes, waardoor je altijd een stap voorblijft op je tegenstanders.

Ergonomisch Ontwerp voor Comfortabele Gaming-sessies

Een langdurige gaming-sessie kan vermoeiend zijn, maar de Odyssey G7 28″ biedt een ergonomisch ontwerp dat comfort hoog in het vaandel heeft. Met de mogelijkheid om het scherm te draaien, kantelen en in hoogte te verstellen, kun je je monitor aanpassen aan je ideale kijkhoek. Zo blijf je volledig op je gemak tijdens zelfs de langste gaming-sessies.

Connectiviteit en Praktische Specificaties

De Odyssey G7 28″ biedt een scala aan connectiviteitsmogelijkheden om aan al je behoeften te voldoen. Met twee HDMI 2.1-aansluitingen is deze monitor perfect geschikt voor gebruik met de nieuwste gameconsoles van Sony en Microsoft. Bovendien biedt het scherm Wi-Fi, Apple AirPlay en Bluetooth, waardoor het ook fungeert als een veelzijdige entertainment hub. Met inbegrepen accessoires zoals HDMI- en DisplayPort-kabels, is het eenvoudig om de monitor aan te sluiten en direct aan de slag te gaan.

Conclusie: Een Nieuwe Standaard voor Gaming Monitoren

De Samsung Odyssey G7 28″ gaming monitor overtreft de verwachtingen met zijn indrukwekkende specificaties, verbazingwekkende beeldkwaliteit en geavanceerde gaming-functies. Van de 4K UHD-resolutie en het IPS-scherm tot de hoge verversingssnelheid, responstijd en G-Sync-compatibiliteit, deze monitor biedt alles wat een gamer nodig heeft voor een meeslepende en soepele gameplay-ervaring. Bovendien voegt de ergonomische vormgeving en de veelzijdige connectiviteitsopties extra waarde toe aan deze topklasse gaming monitor. De Samsung Odyssey G7 28″ gaming monitor is niet alleen een krachtige tool voor gamers, maar ook een multifunctionele hub voor entertainment. Met zijn uitstekende prestaties en gebruiksvriendelijke functies vestigt deze monitor een nieuwe standaard in de wereld van gaming monitoren.

Bekijk meer gaming monitoren op bol.com

9.6Expert Score
Review van de Samsung Gaming Monitor: Odyssey G7 28″ – De Ultieme Gaming Ervaring De wereld van gaming monitoren is constant in beweging en Samsung streeft er voortdurend naar om de verwachtingen van gamers te overtreffen. De nieuwe Odyssey G7 28” gaming monitor belooft een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop we gamen […]
Pluspunten
  • Indrukwekkende 4K UHD-resolutie voor scherpe beeldkwaliteit.
  • Hoge vernieuwingsfrequentie van 144 Hz voor vloeiende gameplay.
  • G-Sync en FreeSync Premium Pro voor soepele gameplay zonder haperingen.
  • Ergonomisch ontwerp voor comfortabele lange gaming-sessies.
  • HDR400-ondersteuning onthult verborgen details in donkere scènes.
- Minpunten
  • Geen vermelding van ondersteuning voor G-Sync Ultimate.
  • Geen ingebouwde webcam voor videoconferenties.
  • Beperkt aantal USB-C-poorten voor randapparatuur.
  • Geen Thunderbolt-connectiviteitsopties.
  • Energieverbruik in stand-by modus is niet bijzonder laag.

Extra informatie

Specificaties: Samsung Odyssey G7 LS28BG702EPXEN – Smart 4K Gaming Monitor – HDMI 2.1 – RJ45 – Wi-Fi – Tizen – 144hz – 28 inch

Schermgrootte (Inch)

28

Beeldschermresolutie

3840 x 2160

Beeldverhouding

16:09

Screen technologie

IPS

Luidsprekers

Ja

Hoogte instelbaar

Ja

Draaibaar scherm

Ja

Kantelbaar

Ja

90 graden kantelbaar

Ja

Ingebouwde webcam

Nee

Touchscreen

Nee

Verpakkingsinhoud

hdmi-kabel, displayport-kabel

Gebruiker segment

Dagelijks gebruik, Gaming

HDMI

2

DisplayPort

1

VGA poort

Geen

DVI-D HDCP

Geen

Aantal 3,5mm mini-jack (AUX) ingangen

1

Aantal USB-C poorten

Geen

USB hub

Ja

Aantal USB 3.0 poorten (USB 3.1 Gen 1 Type A)

3

Aantal USB 2.0 poorten

Geen

VESA maat

VESA 100mm x 100mm

Aantal HDMI 2.1 poorten

2

Aantal HDMI 2.0 poorten

Geen

Aantal HDMI 1.4 poorten

Geen

Thunderbolt

Geen

Scherm responstijd (milliseconde)

1

Beeldscherm verversing snelheid (Hz)

144

FreeSync

Ja

Freesync Premium

Ja

G-Sync

Nee

G-Sync compatible

Ja

G-Sync Ultimate

Nee

Splitscreen

Ja

sRGB

Minder dan 99%

AdobeRGB

Minder dan 99%

Blauw licht filter

Ja

Helderheid

300

Automatische helderheid

Nee

HDR

Ja

Type HDR

HDR 400

Kijkhoek

178

Product breedte (cm)

63.79

Product hoogte (cm)

57.70

Product lengte (cm)

24.48

Afmetingen zonder voet

637.9 x 108.6 x 380.5 mm

Product gewicht (kg)

7

Kabelmanagement

Ja

Curved

Nee

UltraWide

Nee

Energieverbruik in stand -by modus

0.5

Vermogen (W)

27.2

Merk

Samsung

Introductie

2023

Taal handleiding

Engels, Frans, Nederlands, Universeel, Duits

Verpakking lengte (mm)

712

Verpakking breedte (mm)

488

Verpakking hoogte (mm)

166

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Reparatie type

Carry-in

CE markering

Zichtbaar

Draadloze Connectie

Ja

Draadloze verbindingsopties

Wifi, Bluetooth

Draagbaar

Nee

Gewicht (g)

9621

Ingebouwde accu

Nee

Kleur

MPN (Manufacturer Part Number)

LS28BG702EPXEN

Smart

Ja

Type smart besturingssysteem

Tizen

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Samsung LS28BG702EPXEN - Smart 4K Gaming Monitor - HDMI 2.1 - RJ45 - Wi-Fi - Tizen - 144hz - 28 inch
Laatste updates:
  • €589,00 - 6 december 2023
  • €619,00 - 28 november 2023
  • €479,00 - 24 november 2023
  • €619,00 - 1 november 2023
  • €485,00 - 28 september 2023
  • €559,00 - 24 september 2023
  • €596,00 - 23 september 2023
  • €557,00 - 21 september 2023
Sinds: 31 augustus 2023
  • Hoogste prijs: €619,00 - 1 november 2023
  • Laagste prijs: €479,00 - 24 november 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Samsung Odyssey G7 LS28BG702EPXEN – Smart 4K Gaming Monitor – HDMI 2.1 – RJ45 – Wi-Fi – Tizen – 144hz – 28 inch”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart