Samsung Neo QLED 75QN85C

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.3
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Coolblue.
  • Bij coolblue.nl kun je Samsung Neo QLED 75QN85C (2023) kopen voor slechts €1.899,00
  • De laagste prijs van Samsung Neo QLED 75QN85C (2023) werd verkregen op 19 april 2024 11:01.

 1.899,00

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Samsung Neo QLED 75QN85C (2023) - €1.899,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Samsung Neo QLED 75QN85C (2023)
Laatste updates:
  • €1.899,00 - 16 april 2024
  • €2.099,00 - 9 april 2024
  • €1.999,00 - 2 april 2024
  • €1.899,00 - 19 maart 2024
  • €2.009,00 - 5 februari 2024
  • €2.399,00 - 4 februari 2024
  • €2.009,00 - 3 februari 2024
  • €2.419,00 - 2 februari 2024
Sinds: 10 december 2023
  • Hoogste prijs: €2.499,00 - 10 december 2023
  • Laagste prijs: €1.899,00 - 19 maart 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 19 april 2024 11:01
Samsung Neo QLED 75QN85C

 1.899,00

Beschrijving

Samsung Neo QLED 75QN85C Review: Een Complete Kijk- en Luisterervaring

De Samsung Neo QLED 75QN85C is een indrukwekkende combinatie van een televisie en een soundbar, die garant staat voor een complete kijk- en luisterervaring. Met duizenden mini-led lampjes die individueel oplichten en dimmen, biedt deze TV een krachtig contrast dat je favoriete series tot leven brengt. In deze review zullen we de plus- en minpunten van deze televisie bespreken, de technische specificaties, beeld- en geluidskwaliteit, smart TV-functies en nog veel meer. Lees verder om te ontdekken waarom de Samsung Neo QLED 75QN85C een aanwinst kan zijn voor jouw entertainmentsetup.

Pluspunten:

  • Compleet kijk- en luisterervaring met de inbegrepen soundbar.
  • Neo QLED technologie voor contrastrijke en kleurrijke beelden.
  • 10-bit HDR scherm en hoge helderheid voor indrukwekkende kleurdetails.
  • Air Slim Design voor een slank ontwerp.
  • Gebruiksvriendelijk met het Tizen smart platform.

Minpunten:

  • Geen anti-reflectielaag, wat reflecties in lichte kamers kan veroorzaken.

Neo QLED Technologie voor Verbluffende Beelden

Een van de opvallende kenmerken van de Samsung Neo QLED 75QN85C is de Neo QLED technologie. Met duizenden mini-led lampjes die individueel oplichten en dimmen, levert deze technologie een verbluffend contrast. Donkere scènes worden intens zwart weergegeven, terwijl heldere delen van het beeld briljant schijnen. Dit resulteert in realistische zwarttinten en een buitengewoon dynamisch beeld, wat vooral belangrijk is bij het bekijken van films en series met veel donkere scènes.

Indrukwekkende Kleurweergave en Helderheid

Dankzij het 10-bit HDR scherm en de hoge helderheid van de Samsung Neo QLED 75QN85C, worden alle kleurdetails duidelijk weergegeven. Met een kleurdiepte van 1 miljard kleuren, worden zelfs de subtielste kleurtinten in beeld gebracht. Of je nu een regenwoud met verschillende tinten groen bekijkt of de details in schaduwen tijdens een actiescène wilt zien, deze TV zal je niet teleurstellen. Het kleurbereik en de helderheid zorgen voor een meeslepende kijkervaring die je volledig in het beeld trekt.

Elegant en Slank Ontwerp

Het ontwerp van de Samsung Neo QLED 75QN85C is even indrukwekkend als zijn prestaties. Met het Air Slim Design is deze TV opvallend dun en past hij perfect in moderne interieurs. Het slanke profiel maakt het ophangen aan de muur een aantrekkelijke optie, terwijl de meegeleverde voet stevig en stijlvol is voor plaatsing op een tv-meubel. De zilveren kleur voegt een vleugje elegantie toe aan elke kamer.

Smart TV Functionaliteit met Tizen Platform

De Samsung Neo QLED 75QN85C wordt geleverd met het Tizen smart platform, dat uitgebreide functionaliteit en gebruiksgemak biedt. Met een breed scala aan apps en streamingdiensten tot je beschikking, kun je moeiteloos genieten van je favoriete content. Houd er wel rekening mee dat een Samsung account vereist is voor het gebruik van apps. Bovendien ondersteunt de TV spraakbesturing via een spraakassistent naar keuze, wat het nog gemakkelijker maakt om door de menu’s te navigeren en opdrachten te geven.

Geluidskwaliteit van de Samsung HW-Q700C Soundbar

De Samsung Neo QLED 75QN85C wordt geleverd met de Samsung HW-Q700C soundbar, die zorgt voor een rijke geluidservaring. Met 5 speakers en Dolby Atmos-ondersteuning levert deze soundbar indrukwekkend geluid dat zich overal om je heen verspreidt. Dankzij SpaceFit Sound Pro past het geluid zich aan de ruimte aan, waardoor je altijd kunt genieten van kamervullend geluid, ongeacht de grootte van de ruimte. Bovendien zorgt Adaptive Sound ervoor dat je alle details duidelijk hoort, ongeacht het volume.

Technische Specificaties van de Samsung Neo QLED 75QN85C

Laten we nu eens kijken naar de technische specificaties van de Samsung Neo QLED 75QN85C:

  • Schermtype: LED-LCD
  • Schermdiagonaal: 75 inch
  • Aanbevolen kijkafstand tot tv: 3,5 – 5,5 meter
  • Scherpte: 4K (UHD)
  • Verversingssnelheid: 100 Hz
  • Kleurdiepte: 1 miljard kleuren (10 bit)
  • HDR-ondersteuning: HDR10, HDR10+, HLG
  • Input lag: 5,8 ms
  • QLED: Ja, met Neo QLED technologie
  • Picture Quality Index (Samsung): 4300 Hz

Connectiviteit en Aansluitingen

De Samsung Neo QLED 75QN85C biedt een breed scala aan aansluitingen en connectiviteitsopties om aan al je behoeften te voldoen:

  • HDMI-aansluiting (2.1) met ondersteuning voor Audio Return Channel (ARC) en eARC.
  • Vier HDMI-poorten voor het aansluiten van verschillende apparaten.
  • Digitale optische aansluiting.
  • Hoofdtelefoon aansluiting.
  • USB-aansluiting.
  • Component-aansluiting.
  • Composite aansluiting.
  • Netwerkaansluiting.
  • RCA aansluiting.
  • SCART-aansluiting.
  • VGA-aansluiting.

Energiezuinigheid

De Samsung Neo QLED 75QN85C heeft een energieklasse D. Het energieverbruik per 1000 uur bedraagt 102 kWh, terwijl het energieverbruik voor HDR-content per 1000 uur 218 kWh bedraagt. Dit betekent dat de TV redelijk energiezuinig is, maar het is altijd goed om te overwegen hoe vaak je de TV gebruikt en of dit je energieverbruik zal beïnvloeden.

Afmetingen en Gewicht

De afmetingen van de Samsung Neo QLED 75QN85C zonder voet zijn als volgt:

  • Hoogte: 95,74 cm
  • Breedte: 167 cm
  • Diepte: 2,67 cm

Met de voet meegerekend, zijn de afmetingen als volgt:

  • Hoogte inclusief voet: 101,98 cm
  • Breedte inclusief voet: 167 cm
  • Diepte inclusief voet: 31,35 cm

De TV wordt geleverd met een enkele voet met een breedte van 42 cm en een hoogte van 6,24 cm. Het totale gewicht van de TV met de voet bedraagt 39,9 kg.

Conclusie

De Samsung Neo QLED 75QN85C biedt een indrukwekkende kijk- en luisterervaring dankzij zijn Neo QLED technologie en de meegeleverde soundbar. Met zijn slanke ontwerp en uitgebreide smart TV-functies is deze TV een waardevolle toevoeging aan elke entertainmentsetup. Hoewel het ontbreken van een anti-reflectielaag een klein nadeel kan zijn in lichte kamers, wegen de pluspunten en de uitstekende beeld- en geluidskwaliteit zwaarder. Kortom, als je op zoek bent naar een high-end TV met topklasse prestaties, is de Samsung Neo QLED 75QN85C zeker het overwegen waard. Upgrade je kijkervaring en geniet van je favoriete content op een nieuwe manier met deze fantastische TV en soundbar combinatie.

Bekijk meer televisies op bol.com

9.3Expert Score
Samsung Neo QLED 75QN85C Review: Een Complete Kijk- en Luisterervaring De Samsung Neo QLED 75QN85C is een indrukwekkende combinatie van een televisie en een soundbar, die garant staat voor een complete kijk- en luisterervaring. Met duizenden mini-led lampjes die individueel oplichten en dimmen, biedt deze TV een krachtig contrast dat je favoriete series tot leven […]
Pluspunten
  • Compleet kijk- en luisterervaring met inbegrepen soundbar.
  • Neo QLED technologie voor contrastrijke en kleurrijke beelden.
  • 10-bit HDR scherm met hoge helderheid voor indrukwekkende kleurdetails.
  • Slank Air Slim Design.
  • Gebruiksvriendelijk Tizen smart platform.
- Minpunten
  • Geen anti-reflectielaag voor lichte kamers.

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Samsung Neo QLED 75QN85C (2023)
Laatste updates:
  • €1.899,00 - 16 april 2024
  • €2.099,00 - 9 april 2024
  • €1.999,00 - 2 april 2024
  • €1.899,00 - 19 maart 2024
  • €2.009,00 - 5 februari 2024
  • €2.399,00 - 4 februari 2024
  • €2.009,00 - 3 februari 2024
  • €2.419,00 - 2 februari 2024
Sinds: 10 december 2023
  • Hoogste prijs: €2.499,00 - 10 december 2023
  • Laagste prijs: €1.899,00 - 19 maart 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Samsung Neo QLED 75QN85C”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart