Samsung Galaxy Z Flip5

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.6
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol, Proshop NL.
  • Bij bol.com kun je Samsung Galaxy Z Flip5 - 256GB - Graphite kopen voor slechts €795,00 , wat 34% lager is dan de prijs opProshop NL (€1.199,00).
  • De laagste prijs van Samsung Galaxy Z Flip5 256GB/8GB - Grey werd verkregen op 20 april 2024 01:22.

 795,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Samsung Galaxy Z Flip5 - 256GB - Graphite - €795,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Samsung Galaxy Z Flip5 - 256GB - Graphite
Laatste updates:
  • €795,00 - 20 april 2024
  • €839,00 - 15 april 2024
  • €795,00 - 13 april 2024
  • €839,00 - 8 april 2024
  • €795,00 - 6 april 2024
  • €839,00 - 1 april 2024
  • €795,00 - 29 maart 2024
  • €839,00 - 25 maart 2024
Sinds: 23 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €989,01 - 26 februari 2024
  • Laagste prijs: €771,20 - 21 november 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 20 april 2024 01:22

Beschrijving

Samsung Galaxy Z Flip5 review: Een Icoon van Innovatie in Premium Design

De Samsung Galaxy Z Flip5 is het nieuwste paradepaardje van Samsung en weerspiegelt perfect wie jij bent en wat jij leuk vindt. Dit meesterwerk van technologie combineert een iconisch design met eindeloze mogelijkheden, waardoor het niet alleen een smartphone is, maar een expressie van jouw stijl. Het opvouwbare ontwerp biedt niet alleen esthetische elegantie, maar ook functionaliteit die je nergens anders vindt. Dit model is uitgerust met een royaal en functioneel 3.4 inch Flex Window, dat je volledig kunt personaliseren met je favoriete apps.

Reflectie van Innovatie in Design

Het design van de Samsung Galaxy Z Flip5 is opmerkelijk. Wanneer hij is dichtgevouwen, past hij moeiteloos in elke tas of broekzak. Maar opengeklapt onthult hij een indrukwekkend 6.7 inch scherm, waardoor de wereld kan genieten van het unieke design aan de achterkant. Bovendien kun je de cover van de smartphone aanpassen aan je eigen stijl. De speciale chip in de Galaxy Z Flip5 detecteert de kleur van de cover en weerspiegelt deze op het 3.4 inch Flex Window, dat maar liefst 280% groter is dan bij zijn voorganger. Dit betekent dat je gemakkelijk je apps kunt bekijken, TikTok-video’s kunt bekijken en YouTube-video’s kunt streamen, allemaal op dit handige kleine scherm. Het opvallendste is dat je de smartphone niet hoeft open te vouwen om hem te bedienen. Daarnaast is het nieuwe scharnierontwerp een technologisch hoogstandje dat zorgt voor een naadloze vouw en een dunner profiel. Bovendien is het toestel robuust met zijn metalen frame van Corning® Gorilla® Glass Victus®, dat het kras-, stoot- en waterbestendig maakt.

Selfies op Nieuw Niveau met de Hoofdcamera

Een van de opvallende kenmerken van de Samsung Galaxy Z Flip5 is de 12 megapixel hoofdcamera, die je de ultieme selfie-ervaring biedt. Dankzij Quick Shot kun je eenvoudig selfies of groepsfoto’s en video’s maken zonder de telefoon open te klappen. De Pro-grade sensor en Wide Lens van de camera vangen 3x meer licht op dan zijn voorganger, wat resulteert in scherpere en helderdere foto’s, ongeacht de hoek. De AI Stereo Depth berekent de afstand tussen verschillende elementen in het frame en de camera, waardoor zelfs de kleinste details in focus zijn. Met Personal Color-tone kun je de warmte of koelte van je foto’s aanpassen voor een perfecte weergave. De 90-graden Flex Cam Modus biedt handsfree foto- en videografie zonder dat je een statief nodig hebt.

Innovatieve Flexibiliteit in Functionaliteit

Een ander opvallend aspect van de Samsung Galaxy Z Flip5 is de Flip & Flex mode. Deze smartphone biedt niet alleen personalisatie aan de buitenkant, maar ook van binnen. Je kunt widgets aanpassen aan je behoeften, waardoor je eenvoudig dagelijkse taken kunt beheren via het grote 3.4 inch Flex Window. Of het nu gaat om het controleren van berichten, het bekijken van je agenda of het schakelen naar andere afspeellijsten, je kunt alles doen zonder de telefoon open te klappen. De Flex Mode maakt naadloos schakelen tussen schermgroottes mogelijk voor een optimale gebruikerservaring. Je kunt de telefoon zelfs in de 90-gradenstand zetten voor handsfree functionaliteit, zoals videobellen, series kijken en video-opnamen maken. De Flex Mode maakt ook gebruik van twee schermen tegelijk, waardoor je jouw content kunt bekijken terwijl je berichten onderaan het scherm open hebt staan.

Prestaties die Indruk Maken

Onder de indrukwekkende behuizing van de Samsung Galaxy Z Flip5 schuilt krachtige hardware. De smartphone wordt aangedreven door de Snapdragon 8 Gen 2 (For Galaxy)-chip, die zorgt voor razendsnelle prestaties en een efficiënt energieverbruik, wat resulteert in een langere batterijduur. Het toestel biedt twee opslagopties: 256GB en 512GB, beide met 8GB werkgeheugen voor naadloos multitasken. Dankzij draadloos opladen en een laadsnelheid van 25 Watt kun je de batterij snel bijladen en zonder onderbrekingen blijven werken.

Voor Wie Is de Samsung Galaxy Z Flip5?

De Samsung Galaxy Z Flip5 is voor degenen die niet alleen op zoek zijn naar functionaliteit, maar ook naar een uniek design dat hun persoonlijke stijl weerspiegelt. Met zijn opvouwbare ontwerp, geavanceerde camerafuncties en krachtige prestaties is deze smartphone geschikt voor mensen die waarde hechten aan innovatie, gebruiksgemak en een onderscheidend uiterlijk.

Conclusie: Innovatie Ontmoet Stijl

In conclusie biedt de Samsung Galaxy Z Flip5 een indrukwekkende mix van innovatie, stijl en functionaliteit. Het opvouwbare ontwerp, het grote Flex Window en de geavanceerde camerafuncties maken deze smartphone tot een krachtig instrument voor zelfexpressie en dagelijks gebruik. Hoewel de prijs aan de hogere kant ligt, zal de verwachte prijsdaling na verloop van tijd de toegankelijkheid vergroten. Kortom, de Samsung Galaxy Z Flip5 is een overtuigende keuze voor diegenen die willen opvallen met technologische vooruitgang en stijlvol design.

Bekijk meer smartphones op bol.com

Bekijk de beste gps koffer trackers voor smartphone

9.6Expert Score
Samsung Galaxy Z Flip5 review: Een Icoon van Innovatie in Premium Design De Samsung Galaxy Z Flip5 is het nieuwste paradepaardje van Samsung en weerspiegelt perfect wie jij bent en wat jij leuk vindt. Dit meesterwerk van technologie combineert een iconisch design met eindeloze mogelijkheden, waardoor het niet alleen een smartphone is, maar een expressie […]
Pluspunten
  • Innovatief opvouwbaar design
  • Krachtige hoofdcamera voor scherpe foto's
  • Flex Window voor handige multitasking
  • Sterke prestaties met Snapdragon 8 Gen 2-chip
  • Stijlvolle en unieke uitstraling
- Minpunten
  • Hogere prijsklasse
  • Mogelijke kwetsbaarheid van vouwbaar scherm
  • Aanpassingsperiode voor nieuw ontwerp

Extra informatie

Specificaties: Samsung Galaxy Z Flip5

Merk

Samsung

Model

Samsung Galaxy Z Flip5

MPN (Manufacturer Part Number)

SM-F731BZAGEUB

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Reparatie type

Carry-in

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Standaard fabrieksgarantie

CE markering

Zichtbaar

Kleur

Graphite

Gewicht (g)

187

Materiaal behuizing

Aluminium

Verpakkingsinhoud smartphones

Handleiding, Simkaartpin, Smartphone, Oplaadkabel

Soort SIMkaart

Nano SIM, eSIM

Inhoud simkaarthouder

1 simkaart (geen geheugenkaart)

Dual-sim

Nee

Inclusief simkaart

Nee

Operatingsysteem

Android 13

Scherm afmetingen (in)

6.7

Beeldschermresolutie

2640 x 1080

Type scherm

Amoled

Opslagcapaciteit (GB)

256

Extern geheugenslot

N

Aantal pixels frontcamera (Megapixel)

10

Camera opties

Beeldstabilisatie, Flitser, Portretmodus, Ultra Wide Angle

Megapixels (Megapixel)

12

Aantal camera's achterzijde

2

Aantal camera's voorzijde

1

Processor configuratie

Octa core (8)

RAM geheugen (GB)

8

Accu/batterij capaciteit in mAh (mAh)

3700

Draadloos opladen

Ja

Inclusief spraakbesturing

Ja

Inclusief vingerafdrukscanner

Ja

Inclusief gezichtsherkenning

Ja

Geschikt voor onderwater

Ja

Schokbestendig

Nee

IP-certificering

IPX8 (Stofdichtheid nvt, volledig waterdicht)

Vouwbaar scherm

Ja

WIFI

Ja

Communicatie standard (G)

5

GPS

Ja

A-GPS

Ja

Bluetooth

Ja

Bluetooth versie

Bluetooth 5.3

Inclusief NFC

Ja

Type input/output

USB-C

Productconditie

Nieuw (niet refurbished)

App werkt op besturingssyteem

Niet van toepassing

Delen van gebruikersgegevens vereist

Niet van toepassing

Wifi vereist

Nee

Bluetooth vereist

Nee

Mobiele data verbinding mogelijk

Ja

Betaalde diensten vereist

Niet van toepassing

Compatibel met

Met meerdere apparaten, bekijk details in de productinformatie

Introductiejaar

2023

Introductiemaand

Juli

Ondersteuning met updates

Minimaal 48 maanden na introductiedatum

Frequentie beveiligingsupdates

Maandelijks

Verwachte laatste beveiligingsupdate

September 2024

Taal handleiding

Universeel

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Samsung Galaxy Z Flip5 - 256GB - Graphite
Laatste updates:
  • €795,00 - 20 april 2024
  • €839,00 - 15 april 2024
  • €795,00 - 13 april 2024
  • €839,00 - 8 april 2024
  • €795,00 - 6 april 2024
  • €839,00 - 1 april 2024
  • €795,00 - 29 maart 2024
  • €839,00 - 25 maart 2024
Sinds: 23 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €989,01 - 26 februari 2024
  • Laagste prijs: €771,20 - 21 november 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Samsung Galaxy Z Flip5”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart