Samsung Galaxy SmartTag – Bluetooth Tracker

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.8
Expert ScoreLees recensie

 73,95

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Samsung Galaxy SmartTag - Bluetooth Tracker - 1 stuk - Zwart - €73,95
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Samsung Galaxy SmartTag - Bluetooth Tracker - 1 stuk - Zwart
Laatste updates:
  • €73,95 - 15 december 2023
  • €39,95 - 11 december 2023
  • €54,95 - 25 november 2023
  • €54,99 - 21 november 2023
  • €62,90 - 26 oktober 2023
  • €41,00 - 24 oktober 2023
  • €62,90 - 18 oktober 2023
  • €53,90 - 15 oktober 2023
Sinds: 1 september 2023
  • Hoogste prijs: €73,95 - 15 december 2023
  • Laagste prijs: €22,75 - 1 september 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 1
Laatst bijgewerkt op 26 februari 2024 04:31
Samsung Galaxy SmartTag – Bluetooth Tracker
Samsung Galaxy SmartTag – Bluetooth Tracker

 73,95

Beschrijving

Samsung Galaxy SmartTag – Bluetooth Tracker review

De Samsung Galaxy SmartTag is een innovatieve tracker die is ontworpen om u te helpen uw waardevolle spullen te vinden. Of het nu gaat om uw sleutels, portemonnee of zelfs uw huisdier, de SmartTag kan u helpen ze te lokaliseren met behulp van Bluetooth-technologie. Deze kleine, maar krachtige gadget is een must-have voor iedereen die vaak dingen kwijtraakt.

Ontwerp en Bouw

De Samsung Galaxy SmartTag heeft een discreet en onopvallend ontwerp. Het is niet een super flitsend ding dat ieders aandacht zal trekken. Het is gewoon daar om een functioneel, praktisch apparaat te zijn en je te helpen in je dagelijks leven. Het past zo goed in mijn leven zonder een last te zijn om rond te dragen of opzichtig om naar te kijken. Er is ook een lichtere versie van dit als je een lichtere kleur wilt. Persoonlijk hou ik absoluut van deze donkere kleur. Het past zo goed bij mijn setup. Het lijkt gewoon iets dat er altijd al had moeten zijn.

De Samsung Galaxy SmartTag heeft een compact en lichtgewicht ontwerp, waardoor het gemakkelijk is om hem aan bijna alles te bevestigen. Het heeft een matte afwerking en een gat aan de bovenkant waar je een touwtje of een andere bevestiging doorheen kunt halen. Het is belangrijk op te merken dat de SmartTag geen lus of bevestiging bevat, dus je moet zelf iets vinden om hem aan je spullen te bevestigen.

Compatibiliteit

Een belangrijk punt om op te merken is dat de Samsung Galaxy SmartTag alleen compatibel is met Samsung-apparaten. Hoewel je de SmartThings-app op je Android-apparaat kunt hebben, staat Samsung op dit moment niet toe dat het werkt met apparaten buiten het Samsung-ecosysteem. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die geen Samsung-apparaat hebben.

Batterij en Levensduur

De SmartTag wordt aangedreven door een CR2032-batterij, hetzelfde type dat vaak wordt gebruikt in polshorloges. Deze batterij is ontworpen om langzaam te ontladen, dus je kunt verwachten dat hij ongeveer een jaar meegaat voordat je hem moet vervangen. Het vervangen van de batterij is vrij eenvoudig – er is een kleine inkeping aan de onderkant van de SmartTag waar je een gitaarplectrum of creditcard kunt gebruiken om de behuizing te openen.

Functionaliteit en Gebruik

De Samsung Galaxy SmartTag is ontworpen om naadloos te werken met de SmartThings-app op je smartphone. Met een druk op de knop kan de SmartTag een geluid maken om je te helpen je verloren item te vinden. Als je je telefoon kwijt bent, kun je de knop op de SmartTag twee keer indrukken om je telefoon te laten rinkelen.

Binnen de SmartThings-app kun je verschillende functies toewijzen aan de SmartTag. Je kunt bijvoorbeeld instellen dat bepaalde apparaten in je huis worden bediend met een enkele druk op de knop, zoals het inschakelen van je keukenverlichting. Je kunt ook instellen dat je een melding krijgt wanneer de SmartTag wordt geactiveerd.

Met de Samsung Galaxy SmartTag kun je verschillende acties instellen voor een enkele druk op de knop. Bijvoorbeeld, je kunt instellen dat alle lichten in je keuken aan of uit gaan met een enkele druk op de knop. Als je de knop ingedrukt houdt, kun je instellen dat de lichten in je woonkamer aan of uit gaan. Dit is een geweldige functie als je thuiskomt van het werk en het is donker. Je kunt eenvoudig je lichten aanzetten nadat je je deur hebt ontgrendeld met je sleutel. Het is al in je hand, dus je kunt gewoon op de knop drukken. Je hoeft niet in het donker naar boven te gaan of iets dergelijks.

Conclusie: Is de Samsung Galaxy SmartTag het waard?

Na een tijdje de Samsung Galaxy SmartTag te hebben gebruikt, kan ik zeggen dat ik bijna elk aspect van deze tracker waardeer. Het is een geweldig klein apparaat dat uitblinkt in zijn primaire functies: het vinden van je smartphone of het vinden van wat het ook is waaraan het is bevestigd. Het werkt uitstekend en de SmartThings-app maakt het gebruik ervan een fluitje van een cent.

Of je nu vaak dingen kwijtraakt of gewoon wilt genieten van het gemak van het bedienen van apparaten in je huis met een druk op de knop, de Samsung Galaxy SmartTag is een waardevolle investering. Met zijn betaalbare prijs, krachtige functies en gebruiksgemak is de Samsung Galaxy SmartTag een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare tracker.

Bekijk meer bluetooth trackers op bol.com

Bekijk de beste gps tracker koffer

8.8Expert Score
Samsung Galaxy SmartTag – Bluetooth Tracker review De Samsung Galaxy SmartTag is een innovatieve tracker die is ontworpen om u te helpen uw waardevolle spullen te vinden. Of het nu gaat om uw sleutels, portemonnee of zelfs uw huisdier, de SmartTag kan u helpen ze te lokaliseren met behulp van Bluetooth-technologie. Deze kleine, maar krachtige […]
Pluspunten
  • Discreet en praktisch ontwerp.
  • Compact en lichtgewicht, gemakkelijk te bevestigen.
  • Lange batterijduur van ongeveer een jaar.
  • Werkt naadloos met de SmartThings-app.
  • Mogelijkheid om verschillende acties toe te wijzen aan de knop.
- Minpunten
  • Alleen compatibel met Samsung-apparaten.
  • Geen bijgeleverde bevestigingsmogelijkheid.
  • Beperkte functionaliteit buiten het Samsung-ecosysteem.

Extra informatie

Specificaties: Samsung Galaxy SmartTag – Bluetooth Tracker

Merk

Samsung

Indicatie range outdoors (m)

120

Kleur

Zwart

Materiaal

Kunststof

IP-certificering

IP53 (stofbescherming en spatdicht)

Gewicht (g)

31

Verpakkingsinhoud

1x Samsung SmartTag

Geschikt voor type apparaat

Fiets, Laptop, Smartphone, Wearable

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

CE markering

Zichtbaar

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

1

MPN (Manufacturer Part Number)

EI-T5300BBEGEU

Maximale batterijduur (maand)

12

Taal handleiding

Universeel

Type tracker

Bluetooth tracker

Verpakking breedte (mm)

55

Verpakking hoogte (mm)

14

Verpakking lengte (mm)

105

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Samsung Galaxy SmartTag - Bluetooth Tracker - 1 stuk - Zwart
Laatste updates:
  • €73,95 - 15 december 2023
  • €39,95 - 11 december 2023
  • €54,95 - 25 november 2023
  • €54,99 - 21 november 2023
  • €62,90 - 26 oktober 2023
  • €41,00 - 24 oktober 2023
  • €62,90 - 18 oktober 2023
  • €53,90 - 15 oktober 2023
Sinds: 1 september 2023
  • Hoogste prijs: €73,95 - 15 december 2023
  • Laagste prijs: €22,75 - 1 september 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Samsung Galaxy SmartTag – Bluetooth Tracker”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart