Samsung Galaxy SmartTag+ – Bluetooth Tracker

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
7.2
Expert ScoreLees recensie

 69,90

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Samsung Galaxy SmartTag+ - Bluetooth Tracker - 1 stuk - Zwart - €69,90
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Samsung Galaxy SmartTag+ - Bluetooth Tracker - 1 stuk - Zwart
Laatste updates:
  • €69,90 - 1 december 2023
  • €68,95 - 30 november 2023
Sinds: 30 november 2023
  • Hoogste prijs: €69,90 - 1 december 2023
  • Laagste prijs: €68,95 - 30 november 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 20 april 2024 12:11
Samsung Galaxy SmartTag+ – Bluetooth Tracker
Samsung Galaxy SmartTag+ – Bluetooth Tracker

 69,90

Beschrijving

Review: Samsung Galaxy SmartTag+ – De ultieme lokalisatie assistent voor je bezittingen

De Samsung Galaxy SmartTag+ is een handig apparaatje dat je helpt bij het vinden van je waardevolle bezittingen zoals sleutels, huisdieren of tassen. Met zijn indrukwekkende functies en ondersteuning voor Ultra-Wideband, biedt deze slimme tag een nauwkeurige locatiebepaling die vaak beter is dan traditionele methodes zoals Bluetooth of GPS. In dit uitgebreide review zullen we dieper ingaan op de plus- en minpunten, de functionaliteiten en het gebruiksgemak van de Samsung Galaxy SmartTag+.

Ontdek snel de locatie van de tag middels een luide toon

Een van de handigste functies van de SmartTag+ is de mogelijkheid om de locatie van de tag snel te achterhalen door middel van een luide toon. Wanneer je binnen bereik bent van de tag, kun je de SmartTag eenvoudig bellen om de locatie en nadering bij benadering te controleren. Dit is vooral handig wanneer je bijvoorbeeld je sleutels in huis kwijt bent. Het geluidssignaal van de SmartTag+ is luid genoeg om zelfs in een drukke omgeving hoorbaar te zijn, waardoor je snel je bezittingen kunt terugvinden.

Klik op de knop van je SmartTag om je telefoon te vinden

Naast het vinden van je bezittingen, kun je met de SmartTag+ ook je telefoon opsporen. Het enige wat je hoeft te doen is de tag dubbelklikken en een muziekje zal afgaan op je telefoon, zelfs als deze op stil staat. Dit is een handige functie voor degenen die vaak hun telefoon kwijtraken in huis. Je kunt de SmartTag+ dus ook gebruiken als een omgekeerde tracker om je telefoon terug te vinden.

Een netwerk van Galaxy devices om je SmartTag te zoeken

Wat de SmartTag+ onderscheidt van andere vergelijkbare apparaten is de ondersteuning van het Galaxy Find Network. Dit netwerk maakt gebruik van de wereldwijde Galaxy-apparaten om je bezittingen te vinden, zelfs als de SmartTag buiten je bereik is. Je kunt de tag delen met je familie of vrienden, zodat zij ook kunnen helpen bij het lokaliseren van je spullen. Bovendien kan de SmartTag+ automatisch verbinding maken met andere Galaxy-apparaten die je bezit via de ‘vind mijn Galaxy-apparaten’-functie. Dit maakt het vinden van je bezittingen nog eenvoudiger en efficiënter.

Redelijk dik formaat

Een minpunt van de SmartTag+ is dat het een redelijk dik formaat heeft in vergelijking met andere smart tags op de markt. Dit kan een nadeel zijn als je op zoek bent naar een compacte tag die gemakkelijk aan je sleutelbos of tas kan worden bevestigd. Het is belangrijk om rekening te houden met de grootte van de SmartTag+ bij het kiezen van een geschikte plek om het aan te bevestigen.

Deze is alleen bruikbaar met een Android telefoon met Android 8.0 of hoger

Een ander belangrijk aspect om in gedachten te houden is dat de SmartTag+ alleen compatibel is met Android-telefoons met Android 8.0 of hoger. Dit kan teleurstellend zijn voor iPhone-gebruikers die graag van de functies van de SmartTag+ willen profiteren. Het is daarom essentieel om te controleren of je apparaat compatibel is voordat je besluit deze smart tag aan te schaffen.

Conclusie

Al met al is de Samsung Galaxy SmartTag+ een handige en betrouwbare lokalisatie assistent voor je waardevolle bezittingen. Met functies zoals de luide toon om de locatie snel te ontdekken, de mogelijkheid om je telefoon te vinden en de ondersteuning van het Galaxy Find Network, biedt deze smart tag een uitgebreid scala aan mogelijkheden om je spullen terug te vinden. Het redelijk dikke formaat en de beperkte compatibiliteit met alleen Android-telefoons zijn echter aspecten om in overweging te nemen bij het maken van je keuze. Als je een Android-gebruiker bent en op zoek bent naar een krachtige en veelzijdige smart tag, dan is de Samsung Galaxy SmartTag+ zeker het overwegen waard.

Bekijk meer bluetooth trackers op bol.com

Bekijk de beste gps tracker koffer

7.2Expert Score
Review: Samsung Galaxy SmartTag+ – De ultieme lokalisatie assistent voor je bezittingen De Samsung Galaxy SmartTag+ is een handig apparaatje dat je helpt bij het vinden van je waardevolle bezittingen zoals sleutels, huisdieren of tassen. Met zijn indrukwekkende functies en ondersteuning voor Ultra-Wideband, biedt deze slimme tag een nauwkeurige locatiebepaling die vaak beter is dan […]
Pluspunten
  • Nauwkeurige locatiebepaling met Ultra-Wideband technologie.
  • Luide toon om snel de tag te vinden.
  • Mogelijkheid om je telefoon op te sporen.
  • Galaxy Find Network voor het vinden van bezittingen buiten bereik.
- Minpunten
  • Redelijk dik formaat.
  • Alleen compatibel met Android-telefoons vanaf Android 8.0 of hoger.

Extra informatie

Specificaties: Samsung Galaxy SmartTag+ – Bluetooth Tracker

Merk

Samsung

Indicatie range outdoors (m)

120

Kleur

Zwart

Materiaal

Kunststof

IP-certificering

IP53 (stofbescherming en spatdicht)

Gewicht (g)

22

Verpakkingsinhoud

1x Samsung SmartTag

Geschikt voor type apparaat

Fiets, Laptop, Smartphone, Wearable

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

CE markering

Zichtbaar

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

1

MPN (Manufacturer Part Number)

EI-T7300BBEGEU

Maximale batterijduur (maand)

12

Taal handleiding

Universeel

Type tracker

Bluetooth tracker

Verpakking breedte (mm)

56

Verpakking hoogte (mm)

14

Verpakking lengte (mm)

106

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Samsung Galaxy SmartTag+ - Bluetooth Tracker - 1 stuk - Zwart
Laatste updates:
  • €69,90 - 1 december 2023
  • €68,95 - 30 november 2023
Sinds: 30 november 2023
  • Hoogste prijs: €69,90 - 1 december 2023
  • Laagste prijs: €68,95 - 30 november 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Samsung Galaxy SmartTag+ – Bluetooth Tracker”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart