Samsung Galaxy S23 5G

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.4
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol, Expert, Conrad, Bcc, Ep.
  • Bij bol.com kun je Samsung Galaxy S23 5G - 128GB - Phantom Black kopen voor slechts €648,30 , wat 30% lager is dan de prijs opEp (€929,00).
  • De laagste prijs van Samsung Galaxy S23 5G 128GB zwart werd verkregen op 26 februari 2024 17:12.

 648,30

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Samsung Galaxy S23 5G - 128GB - Phantom Black - €648,30
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Samsung Galaxy S23 5G - 128GB - Phantom Black
Laatste updates:
  • €648,30 - 26 februari 2024
  • €639,99 - 23 februari 2024
  • €671,17 - 22 februari 2024
  • €665,17 - 21 februari 2024
  • €679,99 - 16 februari 2024
  • €639,00 - 14 februari 2024
  • €684,99 - 13 februari 2024
  • €640,00 - 6 februari 2024
Sinds: 30 augustus 2023
  • Hoogste prijs: €769,00 - 11 oktober 2023
  • Laagste prijs: €639,00 - 14 februari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 26 februari 2024 17:12

Beschrijving

Review: Samsung Galaxy S23 5G – De Ultieme Smartphone-ervaring

Welkom bij onze uitgebreide review van de Samsung Galaxy S23 5G. Deze smartphone, uitgerust met het Android 13-besturingssysteem, biedt een scala aan indrukwekkende functies en specificaties die je smartphone-ervaring naar een hoger niveau tillen. In dit artikel zullen we elk aspect van het toestel bespreken, van de accu en camera tot het display en de prestaties. Lees verder om alles te weten te komen over de Samsung Galaxy S23 5G en waarom dit toestel een uitstekende keuze kan zijn voor jou.

Accu – Nog betere batterijcapaciteit

Een van de belangrijkste aspecten van een smartphone is de batterijduur. De Samsung Galaxy S23 5G wordt geleverd met een indrukwekkende accucapaciteit van 3900 mAh. Deze batterij zorgt ervoor dat je de hele dag door kunt blijven gaan zonder je zorgen te maken over het opladen van je toestel. Of je nu urenlang wilt gamen, films wilt kijken of je creatieve vaardigheden wilt benutten met fotobewerking, de accu van de Galaxy S23 5G zal je niet in de steek laten. Het toestel ondersteunt ook draadloos opladen, wat een handige functie is voor gebruikers die graag zonder gedoe van kabels willen opladen.

Camera – Ongeëvenaarde camera’s, dag en nacht

De camera’s van de Samsung Galaxy S23 5G zijn werkelijk indrukwekkend. Met een 50 MP Ultra Wide Camera krijg je meer diepte en helderheid in je foto’s, zelfs bij tegenlicht of in situaties met weinig licht. De slimme AI Image Enhancer detecteert en corrigeert automatisch gebreken in je foto’s, zoals kleurvervaging, gebrek aan scherpte of contrast. Een opvallende functie van de S23 5G is de Nightography-modus, die nu beschikbaar is op zowel de achtercamera’s als de selfiecamera. Deze verbeterde nachtmodus zorgt ervoor dat zelfs bij weinig licht alle details in je foto’s en video’s scherp naar voren komen. Of je nu overdag of ‘s nachts foto’s maakt, de camera van de Samsung Galaxy S23 5G zal je niet teleurstellen.

Display – Super scherp beeld met Vision Booster

Het display van de Samsung Galaxy S23 5G is een lust voor het oog. Met een schermgrootte van 6.1 inch en een resolutie van 2340 x 1080 pixels geniet je van een super scherp beeld met levendige kleuren en helderheid. Het Dynamic AMOLED FHD-display zorgt ervoor dat je zelfs bij fel zonlicht geen last hebt van reflecties of verminderde zichtbaarheid. Dit wordt mogelijk gemaakt door de Vision Booster-functie, die de zoninval op het scherm minimaliseert en ervoor zorgt dat je altijd een optimale kijkervaring hebt. Of je nu films kijkt, games speelt of gewoon door je sociale media scrollt, het display van de Galaxy S23 5G zal je versteld doen staan.

Speakers – Kristalhelder geluid voor een meeslepende ervaring

Naast een geweldig beeld biedt de Samsung Galaxy S23 5G ook een uitstekende geluidservaring. Met de ingebouwde speakers geniet je van kristalhelder geluid dat je volledig onderdompelt in je favoriete films, muziek en games. Of je nu je toestel gebruikt zonder koptelefoon of luidsprekers, de Galaxy S23 5G levert geluid van hoge kwaliteit dat je meesleept in de actie.

Kenmerken – Een premium design met duurzame materialen

De Samsung Galaxy S23 5G heeft een premium design dat is geïnspireerd op de natuur. Het toestel is deels ontworpen met eco-vriendelijke materialen, waardoor het niet alleen mooi, maar ook duurzaam is. De One UI 5-update zorgt voor een naadloze en gepersonaliseerde gebruikerservaring, waarbij je de interface kunt aanpassen aan je eigen voorkeuren. Met de Galaxy S23 5G kun je jouw unieke stijl uitdrukken en genieten van een smartphone die perfect bij je past.

Prestaties – Een krachtige en efficiënte smartphone

De Samsung Galaxy S23 5G levert topprestaties dankzij de Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 2-chipset en het 8 GB RAM-geheugen. Deze combinatie zorgt voor een razendsnelle werking van de smartphone, waardoor je zonder enige vertraging kunt multitasken, gamen en apps kunt gebruiken. De Galaxy S23 5G is ook energiezuinig, waardoor je langer kunt genieten van je toestel zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het snel leegraken van de batterij. Of je nu een veeleisende gebruiker bent of gewoon op zoek bent naar een soepel werkende smartphone, de Galaxy S23 5G zal aan al je verwachtingen voldoen.

Bouwkwaliteit – Een combinatie van stijl en duurzaamheid

De bouwkwaliteit van de Samsung Galaxy S23 5G is uitstekend. De behuizing is gemaakt van aluminium, waardoor het toestel stevig en duurzaam aanvoelt. De combinatie van stijlvol design en hoogwaardige materialen zorgt ervoor dat de Galaxy S23 5G er niet alleen goed uitziet, maar ook bestand is tegen dagelijks gebruik en mogelijke stoten of krassen. Met dit toestel haal je een smartphone in huis die niet alleen indruk maakt met zijn prestaties, maar ook met zijn bouwkwaliteit.

Hardware – Krachtig en ruim voldoende opslaggeheugen

De Samsung Galaxy S23 5G wordt geleverd met 128 GB opslagcapaciteit, waardoor je voldoende ruimte hebt voor al je apps, foto’s, video’s en andere bestanden. Het toestel heeft geen extern geheugenslot, maar met 128 GB heb je waarschijnlijk genoeg ruimte om aan je behoeften te voldoen. De Octa-core processor en 8 GB RAM-geheugen zorgen ervoor dat je soepel kunt schakelen tussen apps en geniet van snelle en responsieve prestaties.

Software – Veiligheid en personalisatie staan centraal

Samsung hecht veel belang aan de beveiliging van je privacy en gegevens. Met de Galaxy S23 5G ontvang je 5 jaar aan beveiligingsupdates en 4 OS-updates, waardoor je altijd beschermd blijft tegen nieuwe bedreigingen en profiteert van de nieuwste functies en verbeteringen. Het Security Dashboard stelt je in staat om de toegang van apps tot je camera, microfoon en andere gegevens te controleren en aan te passen. Dit zorgt voor extra controle en gemoedsrust. De Samsung Galaxy S23 5G wordt geleverd met het Android 13-besturingssysteem, waardoor je kunt genieten van de nieuwste Android-ervaring met een reeks handige functies en aanpassingsmogelijkheden.

Voor wie? – Een smartphone voor iedereen

De Samsung Galaxy S23 5G is een smartphone die aan de behoeften voldoet van verschillende soorten gebruikers. Of je nu een fanatieke gamer bent, een enthousiaste fotograaf of gewoon iemand die op zoek is naar een krachtige en betrouwbare smartphone, de Galaxy S23 5G heeft voor iedereen iets te bieden. Met zijn uitstekende camera’s, indrukwekkende prestaties en stijlvol design is de Galaxy S23 5G een toestel dat iedereen zal aanspreken.

Conclusie

De Samsung Galaxy S23 5G is een absolute topper op het gebied van smartphones. Met zijn verbeterde accucapaciteit, ongeëvenaarde camera’s, super scherp display en krachtige prestaties biedt deze smartphone alles wat je nodig hebt voor een geweldige gebruikerservaring. De bouwkwaliteit is solide en het toestel is voorzien van de nieuwste beveiligingsupdates en softwarefuncties. Of je nu een liefhebber bent van multimedia, een productieve professional of gewoon een enthousiaste smartphonegebruiker, de Samsung Galaxy S23 5G zal aan al je verwachtingen voldoen.

Bekijk meer smartphones op bol.com

Bekijk de beste gps koffer trackers voor smartphone

9.4Expert Score
Review: Samsung Galaxy S23 5G – De Ultieme Smartphone-ervaring Welkom bij onze uitgebreide review van de Samsung Galaxy S23 5G. Deze smartphone, uitgerust met het Android 13-besturingssysteem, biedt een scala aan indrukwekkende functies en specificaties die je smartphone-ervaring naar een hoger niveau tillen. In dit artikel zullen we elk aspect van het toestel bespreken, van […]
Pluspunten
  • Verbeterde accucapaciteit
  • Ongeëvenaarde camera's, zowel overdag als 's nachts
  • Super scherp display met levendige kleuren
  • Kristalhelder geluid voor een meeslepende ervaring
  • Premium design met duurzame materialen
  • Krachtige prestaties en efficiënt energieverbruik
  • Uitstekende bouwkwaliteit en duurzaamheid
  • Ruim voldoende opslaggeheugen
  • Beveiliging en privacybescherming staan centraal
  • Geschikt voor verschillende gebruikers, van gamers tot fotografen
- Minpunten
  • Geen extern geheugenslot

Extra informatie

Specificaties: Samsung Galaxy S23 5G

Merk

Samsung

Model

Samsung Galaxy S23

MPN (Manufacturer Part Number)

SM-S911BZKGEUB

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Reparatie type

Carry-in

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Gebruikersschade

CE markering

Zichtbaar

Kleur

Zwart

Gewicht (g)

289

Materiaal behuizing

Aluminium

Verpakkingsinhoud smartphones

Simkaartpin

Soort SIMkaart

Nano SIM, eSIM

Inhoud simkaarthouder

2 simkaarten (geen geheugenkaart)

Dual-sim

Ja

Inclusief simkaart

Nee

Provider

Geen provider

Type Dual-sim

Dual standby

Operatingsysteem

Android 13

Scherm afmetingen (in)

6.1

Beeldschermresolutie

2340 x 1080

Type scherm

Amoled

Opslagcapaciteit (GB)

128

Extern geheugenslot

N

Maximum card capaciteit (TB)

1

Type extern geheugenslot

Geen extern geheugenslot

Aantal pixels frontcamera (Megapixel)

12

Camera opties

Artificial Intelligence (AI), Flitser, Nachtmodus, Portretmodus

Megapixels (Megapixel)

50

Aantal camera's achterzijde

3

Aantal camera's voorzijde

1

Processor configuratie

Octa core (8)

RAM geheugen (GB)

8

Accu/batterij capaciteit in mAh (mAh)

3900

Draadloos opladen

Ja

Inclusief spraakbesturing

Nee

Inclusief vingerafdrukscanner

Ja

Inclusief gezichtsherkenning

Ja

Geschikt voor onderwater

Nee

Schokbestendig

Nee

IP-certificering

IP68 (volledig stofdicht en volledig waterdicht)

Vouwbaar scherm

Nee

WIFI

Ja

Communicatie standard (G)

5

GPS

Ja

A-GPS

Ja

Bluetooth

Ja

Bluetooth versie

Bluetooth 5.3

Inclusief NFC

Ja

Type input/output

USB-C

Productconditie

Nieuw (niet refurbished)

App werkt op besturingssyteem

Android

Delen van gebruikersgegevens vereist

Ja, bij aanmaken van account bij app

Wifi vereist

Nee

Bluetooth vereist

Nee

Mobiele data verbinding mogelijk

Ja

Betaalde diensten vereist

Nee

Compatibel met

Met meerdere apparaten, bekijk details in de productinformatie

Introductiejaar

2023

Introductiemaand

Januari

Ondersteuning met updates

Minimaal 24 maanden na introductiedatum

Frequentie beveiligingsupdates

Eens per kwartaal

Taal handleiding

Universeel

Verpakking breedte (mm)

88

Verpakking hoogte (mm)

27

Verpakking lengte (mm)

162

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Samsung Galaxy S23 5G - 128GB - Phantom Black
Laatste updates:
  • €648,30 - 26 februari 2024
  • €639,99 - 23 februari 2024
  • €671,17 - 22 februari 2024
  • €665,17 - 21 februari 2024
  • €679,99 - 16 februari 2024
  • €639,00 - 14 februari 2024
  • €684,99 - 13 februari 2024
  • €640,00 - 6 februari 2024
Sinds: 30 augustus 2023
  • Hoogste prijs: €769,00 - 11 oktober 2023
  • Laagste prijs: €639,00 - 14 februari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Samsung Galaxy S23 5G”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart