Samsung Galaxy A32 4G

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.8
Expert ScoreLees recensie

 219,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Samsung Galaxy A32 4G - 128GB - Awesome Black - €219,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Samsung Galaxy A32 4G - 128GB - Awesome Black
Laatste updates:
  • €219,00 - 16 februari 2024
  • €291,95 - 12 december 2023
  • €219,00 - 8 december 2023
  • €279,99 - 23 november 2023
  • €324,95 - 26 oktober 2023
Sinds: 26 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €324,95 - 26 oktober 2023
  • Laagste prijs: €219,00 - 8 december 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 20 april 2024 08:41

Beschrijving

Review van de Samsung Galaxy A32: Geweldige camera, accuduur en prestaties

De Samsung Galaxy A32 4G is een nieuwe toevoeging aan de Galaxy A-serie van Samsung. Met zijn geweldige camera, langdurige batterijduur en indrukwekkende prestaties is deze smartphone een uitstekende keuze voor klanten die op zoek zijn naar een betrouwbare en veelzijdige smartphone. In deze review zullen we dieper ingaan op de verschillende aspecten van de Samsung Galaxy A32 en ontdekken wat het te bieden heeft.

Design en Display: Een meeslepende visuele ervaring

De Galaxy A32 4G heeft een minimalistisch ontwerp met geweldige kleuren, waardoor het een moderne uitstraling heeft. Het 6.4 inch Infinity-U display zorgt voor een meeslepende visuele ervaring. Het scherm is vrijwel randloos, waardoor je kunt genieten van een ononderbroken kijkervaring tijdens het gamen, het kijken van video’s en multitasking. De subtiele plaatsing van de camera in het scherm draagt bij aan de esthetiek van het toestel. Met de Galaxy A32 4G heb je een bioscoopweergave in handen!

Accu: Langdurige batterijduur en snelladen

Een van de sterke punten van de Samsung Galaxy A32 4G is de accu. Met een capaciteit van 5000 mAh gaat de batterij lang mee, zelfs bij intensief gebruik. Of je nu graag games speelt, video’s bekijkt of gewoon veel op je telefoon zit, de Galaxy A32 4G zorgt ervoor dat je niet zonder batterij komt te zitten. En als je toch even moet opladen, maakt de meegeleverde 15W snellader het mogelijk om in korte tijd weer urenlang van je smartphone te genieten. Zo hoef je je geen zorgen te maken over een lege batterij en kun je zorgeloos blijven gamen, bellen en swipen.

Camera: Maak professionele foto’s en video’s

Met de camera van de Samsung Galaxy A32 4G kun je belangrijke momenten vastleggen met de allermooiste foto’s. Het toestel is uitgerust met een viervoudige camera aan de achterzijde, waaronder een 64-megapixel hoofdcamera, een ultra wide camera, een dieptecamera en een macrocamera. Met deze verschillende lenzen kun je foto’s maken in diverse situaties, variërend van landschappen en natuur tot gedetailleerde close-ups. Bovendien kun je met de Galaxy A32 4G gedetailleerde 4K UHD-video’s opnemen en met één tik het perfecte frame vastleggen. Of je nu een enthousiaste fotograaf bent of gewoon graag je dagelijkse avonturen wilt vastleggen, de camera van de Galaxy A32 4G staat klaar om aan al je behoeften te voldoen.

Prestaties en Software: Snel en efficiënt

De Samsung Galaxy A32 4G levert geweldige prestaties dankzij de octa-core processor en 4 GB RAM-geheugen. Of je nu wilt multitasken, games wilt spelen of apps wilt gebruiken, deze smartphone kan het allemaal aan. Hij is in staat om snel grote bestanden te downloaden, hoge kwaliteit live streaming te bieden en video’s met hoge resolutie te uploaden. Met de Galaxy A32 4G hoef je je geen zorgen te maken over prestatieverlies of haperingen, waardoor je moeiteloos kunt genieten van een vlotte en responsieve gebruikerservaring. Bovendien wordt de Galaxy A32 4G geleverd met het Android 11-besturingssysteem, waardoor je toegang hebt tot de nieuwste functies en beveiligingsupdates.

Bouwkwaliteit en Hardware: Duurzaam en functioneel

De Samsung Galaxy A32 4G is gebouwd met duurzaamheid in gedachten. Het toestel heeft een kunststof behuizing die stevig aanvoelt en bestand is tegen dagelijkse slijtage. De vingerafdruksensor aan de zijkant biedt een handige en veilige manier om je smartphone te ontgrendelen. Met de mogelijkheid om twee simkaarten en een geheugenkaart te gebruiken, kun je gemakkelijk je persoonlijke en werktelefoon combineren of je opslagruimte uitbreiden met een Micro SD-kaart tot wel 1 TB. Dit zorgt voor extra flexibiliteit en gebruiksgemak.

Voor wie is de Samsung Galaxy A32 4G bedoeld?

De Samsung Galaxy A32 4G is een veelzijdige smartphone die geschikt is voor een breed publiek. Met zijn geweldige camerafuncties en langdurige batterijduur is hij ideaal voor mensen die graag foto’s en video’s maken en delen. De krachtige prestaties en het uitgebreide display maken hem geschikt voor gamers en mensen die veel multitasken. Bovendien biedt de dual-simfunctionaliteit flexibiliteit voor mensen met een persoonlijke en werktelefoon. Kortom, de Samsung Galaxy A32 4G is een betrouwbare metgezel voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdige smartphone met geweldige functies.

Conclusie

De Samsung Galaxy A32 4G is een uitstekende smartphone met veel te bieden. Met zijn geweldige camera, langdurige batterijduur, indrukwekkende prestaties en duurzame bouwkwaliteit is het een betrouwbare metgezel voor dagelijks gebruik. Of je nu een enthousiaste fotograaf bent, graag games speelt of gewoon een veelzijdige smartphone nodig hebt, de Samsung Galaxy A32 4G voldoet aan al je behoeften. Met zijn aantrekkelijke design en gebruiksvriendelijke functies is het een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een betaalbare en hoogwaardige smartphone.

Bekijk meer smartphones op bol.com

Bekijk de beste gps koffer trackers voor smartphone

8.8Expert Score
Review van de Samsung Galaxy A32: Geweldige camera, accuduur en prestaties De Samsung Galaxy A32 4G is een nieuwe toevoeging aan de Galaxy A-serie van Samsung. Met zijn geweldige camera, langdurige batterijduur en indrukwekkende prestaties is deze smartphone een uitstekende keuze voor klanten die op zoek zijn naar een betrouwbare en veelzijdige smartphone. In deze […]
Pluspunten
  • Geweldige camera met viervoudige lensconfiguratie
  • Langdurige batterijduur van 5000 mAh
  • Indrukwekkende prestaties met octa-core processor en 4 GB RAM
  • Meeslepend 6.4 inch Infinity-U display
  • Dual-simfunctionaliteit voor extra flexibiliteit
- Minpunten
  • Geen 5G-connectiviteit beschikbaar
  • Kunststof behuizing voelt minder premium aan in vergelijking met andere materialen

Extra informatie

Specificaties: Samsung Galaxy A32 4G

Merk

Samsung

Model

Samsung Galaxy A32

MPN (Manufacturer Part Number)

SM-A325FZKGEUB

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Reparatie type

Carry-in

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Gebruikersschade

CE markering

Zichtbaar

Kleur

Awesome Black

Gewicht (g)

328

Materiaal behuizing

Kunststof

Verpakkingsinhoud smartphones

Handleiding, Oplaadkabel, Simkaartpin, Smartphone

Soort SIMkaart

Nano SIM

Inhoud simkaarthouder

2 simkaarten en 1 geheugenkaart

Dual-sim

Ja

Inclusief simkaart

Nee

Provider

Geen provider

Type Dual-sim

Dual standby

Operatingsysteem

Android 11

Scherm afmetingen (in)

6.5

Beeldschermresolutie

1080 x 2400

Type scherm

Super Amoled

Opslagcapaciteit (GB)

128

Extern geheugenslot

Y

Maximum card capaciteit (TB)

1

Type extern geheugenslot

Micro SD

Aantal pixels frontcamera (Megapixel)

20

Camera opties

Flitser, Macro lens, Ultra Wide Angle

Megapixels (Megapixel)

64

Aantal camera's achterzijde

4

Aantal camera's voorzijde

1

Processor configuratie

Octa core (8)

RAM geheugen (GB)

4

Accu/batterij capaciteit in mAh (mAh)

5000

Draadloos opladen

Nee

Inclusief spraakbesturing

Ja

Inclusief vingerafdrukscanner

Ja

Inclusief gezichtsherkenning

Ja

Geschikt voor onderwater

Nee

Schokbestendig

Nee

IP-certificering

IP00 (Geen bescherming)

Vouwbaar scherm

Nee

WIFI

Ja

Communicatie standard (G)

4

GPS

Ja

A-GPS

Nee

Bluetooth

Ja

Bluetooth versie

Bluetooth 5.0

Inclusief NFC

Ja

Stralings indicatie

A (< 0,4 W/kg)

Type input/output

USB-C

Productconditie

Nieuw (niet refurbished)

App werkt op besturingssyteem

Android

Delen van gebruikersgegevens vereist

Niet van toepassing

Wifi vereist

Nee

Bluetooth vereist

Nee

Mobiele data verbinding mogelijk

Ja

Betaalde diensten vereist

Niet van toepassing

Compatibel met

Niet van toepassing

Introductiejaar

2021

Introductiemaand

Februari

Ondersteuning met updates

Minimaal 48 maanden na introductiedatum

Frequentie beveiligingsupdates

Niet bekend

Verwachte laatste beveiligingsupdate

Maart 2025

Taal handleiding

Universeel

Verpakking breedte (mm)

82

Verpakking hoogte (mm)

52

Verpakking lengte (mm)

169

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Samsung Galaxy A32 4G - 128GB - Awesome Black
Laatste updates:
  • €219,00 - 16 februari 2024
  • €291,95 - 12 december 2023
  • €219,00 - 8 december 2023
  • €279,99 - 23 november 2023
  • €324,95 - 26 oktober 2023
Sinds: 26 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €324,95 - 26 oktober 2023
  • Laagste prijs: €219,00 - 8 december 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Samsung Galaxy A32 4G”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart