Samsung Galaxy A23 5G

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.2
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol, Expert, Ep, Proshop NL.
  • Bij bol.com kun je Samsung Galaxy A23 5G - 128 GB - Zwart kopen voor slechts €229,00 , wat 30% lager is dan de prijs opProshop NL (€329,00).
  • De laagste prijs van Samsung Galaxy A23 5G 128GB - Zwart werd verkregen op 13 april 2024 04:23.

 229,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Samsung Galaxy A23 5G - 128 GB - Zwart - €229,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Samsung Galaxy A23 5G - 128 GB - Zwart
Laatste updates:
  • €229,00 - 4 april 2024
  • €234,95 - 23 maart 2024
  • €236,00 - 21 maart 2024
  • €238,80 - 19 maart 2024
  • €209,00 - 14 maart 2024
  • €199,00 - 2 maart 2024
  • €213,00 - 1 maart 2024
  • €199,00 - 29 februari 2024
Sinds: 15 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €261,35 - 16 oktober 2023
  • Laagste prijs: €199,00 - 22 februari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 13 april 2024 04:23

Beschrijving

Review van de Samsung Galaxy A23 5G: Een Betaalbare Krachtpatser

De Samsung Galaxy A23 5G is een toestel dat opvalt in de mid-range markt. Met zijn indrukwekkende specificaties en betaalbare prijs biedt deze telefoon veel waar voor zijn geld. In deze uitgebreide review zullen we alle aspecten van de Samsung Galaxy A23 5G bespreken, inclusief de accu, camera, display, speakers, kenmerken, prestaties, bouwkwaliteit, hardware, software en voor wie dit toestel geschikt is. Lees verder om erachter te komen waarom de Samsung Galaxy A23 5G een interessante optie kan zijn voor jouw volgende smartphone.

Accu die de hele dag meegaat

Een van de belangrijkste kenmerken van een moderne smartphone is de accuduur. De Samsung Galaxy A23 5G stelt op dit gebied niet teleur. Met een indrukwekkende batterijcapaciteit van 5000 mAh (typisch) kan dit toestel gemakkelijk een volledige dag intensief gebruik doorstaan. Of je nu veel wilt browsen, video’s wilt streamen of games wilt spelen, de batterij van de Galaxy A23 5G houdt het vol. Bovendien zorgt de efficiënte software-optimalisatie ervoor dat de batterij langer meegaat, zelfs bij intensief gebruik.

Indrukwekkende camera’s voor elke situatie

Een andere prominente functie van de Samsung Galaxy A23 5G is de camerakwaliteit. Met een 50 MP hoofdcamera leg je gedenkwaardige momenten vast met verbluffende details. De beeldkwaliteit is uitstekend, zelfs bij weinig licht, dankzij de optische beeldstabilisatie. Dit zorgt ervoor dat je video’s soepel zijn en dat fijnere details worden vastgelegd. Daarnaast biedt de Galaxy A23 5G een Ultra Wide Camera met een beeldhoek van 123 graden, waardoor je een breder perspectief krijgt bij het fotograferen van landschappen of groepen mensen. Met de 2 MP macrocamera kun je zelfs kleine details vastleggen, terwijl de 2 MP dieptecamera je in staat stelt om de achtergrondonscherpte aan te passen voor professioneel uitziende portretfoto’s. Aan de voorkant is er een 8 MP camera met bokeh-effect voor prachtige selfies.

Indrukwekkend display en geluidskwaliteit

Het 6,6-inch TFT V-Cut-display van de Samsung Galaxy A23 5G biedt een meeslepende kijkervaring. Met FHD+-technologie en een verversingssnelheid van 90 Hz zien alle inhoud en animaties er vloeiend en scherp uit. Of je nu films kijkt, games speelt of door je sociale media scrollt, het display van de Galaxy A23 5G biedt levendige kleuren en een goede helderheid. Bovendien zorgt het Ambient Edge-ontwerp voor een naadloze overgang tussen het display en de behuizing, waardoor het toestel een premium uitstraling krijgt.

De speakers van de Galaxy A23 5G leveren een indrukwekkende geluidskwaliteit. Of je nu naar muziek luistert of video’s bekijkt, je zult genieten van heldere tonen en goede basweergave. De speakers zijn goed gepositioneerd en leveren een meeslepende audio-ervaring.

Krachtige prestaties en betrouwbare hardware

De Samsung Galaxy A23 5G wordt aangedreven door een octa-core processor en 4 GB RAM-geheugen, waardoor deze telefoon vlot en responsief is. Of je nu meerdere apps tegelijkertijd wilt gebruiken, grafisch intensieve games wilt spelen of zware taken wilt uitvoeren, de Galaxy A23 5G kan het allemaal aan. Het interne opslaggeheugen van 128 GB biedt voldoende ruimte voor al je foto’s, video’s, apps en bestanden. Mocht je meer ruimte nodig hebben, dan kun je het geheugen uitbreiden met een microSD-kaart tot 1 TB.

De bouwkwaliteit van de Samsung Galaxy A23 5G is solide. Ondanks dat de behuizing van kunststof is gemaakt, voelt het toestel stevig aan en ligt het comfortabel in de hand. Het ontwerp is strak en minimalistisch, met eenvoudige maar verfijnde rondingen. De Galaxy A23 5G is verkrijgbaar in de kleuren Awesome Black en Awesome White, waardoor je kunt kiezen welke uitstraling het beste bij je past.

Gebruiksvriendelijke software en handige functies

De Samsung Galaxy A23 5G wordt geleverd met het Android 11-besturingssysteem, wat zorgt voor een intuïtieve en gebruiksvriendelijke ervaring. Samsung heeft ook zijn eigen One UI-schil toegevoegd, die een aantal handige functies en aanpassingen biedt om je dagelijkse gebruik te verbeteren. Je hebt toegang tot een breed scala aan apps en services via de Google Play Store, zodat je het meeste uit je telefoon kunt halen.

Wat betreft connectiviteitsopties biedt de Galaxy A23 5G 4G-ondersteuning, wat betekent dat je kunt genieten van snelle internetverbindingen en vloeiende streaming. Andere functies zoals Wi-Fi, Bluetooth 5.0 en GPS zijn ook aanwezig om aan al je draadloze behoeften te voldoen. Houd er rekening mee dat de Galaxy A23 5G geen NFC-ondersteuning biedt, dus je kunt deze telefoon niet gebruiken voor contactloze betalingen.

Voor wie is de Samsung Galaxy A23 5G geschikt?

De Samsung Galaxy A23 5G is geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare smartphone met solide prestaties en indrukwekkende camera’s. Met zijn grote display, krachtige batterij en goede bouwkwaliteit is dit toestel ideaal voor multimedia-enthousiastelingen en mensen die veel tijd op hun telefoon doorbrengen. Ook voor gamers biedt de Galaxy A23 5G voldoende kracht om populaire titels soepel te kunnen spelen. Als je op zoek bent naar de nieuwste high-end functies, zoals 5G-connectiviteit of een geavanceerde vingerafdrukscanner, dan zul je wellicht teleurgesteld zijn. Echter, als je op zoek bent naar een betrouwbare en betaalbare smartphone met solide prestaties, dan is de Samsung Galaxy A23 5G zeker het overwegen waard.

Conclusie: Een betaalbare krachtpatser

De Samsung Galaxy A23 5G is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een betaalbare smartphone met indrukwekkende specificaties. Met zijn krachtige batterij, veelzijdige camera’s, groot display en solide prestaties biedt dit toestel veel waar voor zijn geld. De bouwkwaliteit is goed, hoewel de behuizing van kunststof is gemaakt, en de software is gebruiksvriendelijk en intuïtief. Hoewel de Galaxy A23 5G geen geavanceerde functies zoals 5G-connectiviteit of NFC biedt, is het een betrouwbare metgezel voor dagelijks gebruik. Als je op zoek bent naar een smartphone die aan je behoeften voldoet zonder je bankrekening te plunderen, dan is de Samsung Galaxy A23 5G zeker een aanrader.

Bekijk meer smartphones op bol.com

Bekijk de beste gps koffer trackers voor smartphone

9.2Expert Score
Review van de Samsung Galaxy A23 5G: Een Betaalbare Krachtpatser De Samsung Galaxy A23 5G is een toestel dat opvalt in de mid-range markt. Met zijn indrukwekkende specificaties en betaalbare prijs biedt deze telefoon veel waar voor zijn geld. In deze uitgebreide review zullen we alle aspecten van de Samsung Galaxy A23 5G bespreken, inclusief […]
Pluspunten
  • Indrukwekkende batterijduur van 5000 mAh voor een volledige dag gebruik.
  • Krachtige camera's, waaronder een 50 MP hoofdcamera en een 8 MP selfiecamera.
  • Groot 6,6-inch TFT V-Cut-display met FHD+-technologie en verversingssnelheid van 90 Hz.
  • Uitstekende geluidskwaliteit dankzij de goed gepositioneerde speakers.
  • Sterke prestaties met een octa-core processor, 4 GB RAM en 128 GB opslagruimte.
- Minpunten
  • Behuizing is gemaakt van kunststof in plaats van premium materialen.

Extra informatie

Specificaties: Samsung Galaxy A23 5G

Merk

Samsung

Model

Samsung Galaxy A23

MPN (Manufacturer Part Number)

SM-A236BZKVEUB

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Reparatie type

Carry-in

Uitzonderingen fabrieksgarantie

CE markering

Zichtbaar

Kleur

Zwart

Gewicht (g)

282

Materiaal behuizing

Kunststof

Verpakkingsinhoud smartphones

Adapter, Handleiding, Oplaadkabel

Soort SIMkaart

Nano SIM

Inhoud simkaarthouder

1 simkaart en 1 geheugenkaart

Dual-sim

Nee

Inclusief simkaart

Nee

Operatingsysteem

Android 11

Scherm afmetingen (in)

6.6

Beeldschermresolutie

1080 x 2400

Type scherm

LCD

Opslagcapaciteit (GB)

128

Extern geheugenslot

Y

Maximum card capaciteit (TB)

1

Type extern geheugenslot

Micro SD

Aantal pixels frontcamera (Megapixel)

8

Camera opties

Flitser, Optische zoom, Portretmodus

Megapixels (Megapixel)

50

Aantal camera's achterzijde

4

Aantal camera's voorzijde

1

Processor configuratie

Octa core (8)

RAM geheugen (GB)

4

Accu/batterij capaciteit in mAh (mAh)

5000

Draadloos opladen

Nee

Inclusief spraakbesturing

Nee

Inclusief vingerafdrukscanner

Ja

Inclusief gezichtsherkenning

Nee

Geschikt voor onderwater

Nee

Schokbestendig

Nee

IP-certificering

IP00 (Geen bescherming)

Vouwbaar scherm

Nee

WIFI

Ja

Communicatie standard (G)

4

GPS

Ja

A-GPS

Ja

Bluetooth

Ja

Bluetooth versie

Bluetooth 5.0

Inclusief NFC

Nee

Type input/output

USB-C

Productconditie

Nieuw (niet refurbished)

App werkt op besturingssyteem

Android

Delen van gebruikersgegevens vereist

Niet van toepassing

Wifi vereist

Nee

Bluetooth vereist

Nee

Mobiele data verbinding mogelijk

Ja

Betaalde diensten vereist

Nee

Compatibel met

Met meerdere apparaten, bekijk details in de productinformatie

Introductiejaar

2022

Introductiemaand

September

Ondersteuning met updates

Minimaal 48 maanden na introductiedatum

Frequentie beveiligingsupdates

Jaarlijks

Taal handleiding

Universeel

Verpakking breedte (mm)

82

Verpakking hoogte (mm)

33

Verpakking lengte (mm)

170

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Samsung Galaxy A23 5G - 128 GB - Zwart
Laatste updates:
  • €229,00 - 4 april 2024
  • €234,95 - 23 maart 2024
  • €236,00 - 21 maart 2024
  • €238,80 - 19 maart 2024
  • €209,00 - 14 maart 2024
  • €199,00 - 2 maart 2024
  • €213,00 - 1 maart 2024
  • €199,00 - 29 februari 2024
Sinds: 15 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €261,35 - 16 oktober 2023
  • Laagste prijs: €199,00 - 22 februari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Samsung Galaxy A23 5G”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart