Salora SMART55TV – 55 inch – 4K – Smart TV

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.4
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Salora SMART55TV - 55 inch - 4K - Smart TV - Televisie - 2023 kopen voor slechts €469,00
  • De laagste prijs van Salora SMART55TV - 55 inch - 4K - Smart TV - Televisie - 2023 werd verkregen op 24 mei 2024 19:51.

 469,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Salora SMART55TV - 55 inch - 4K - Smart TV - Televisie - 2023 - €469,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Salora SMART55TV - 55 inch - 4K - Smart TV - Televisie - 2023
Laatste updates:
  • €469,00 - 4 april 2024
  • €499,00 - 6 februari 2024
  • €459,00 - 4 februari 2024
  • €449,00 - 16 december 2023
  • €429,00 - 28 november 2023
Sinds: 28 november 2023
  • Hoogste prijs: €499,00 - 6 februari 2024
  • Laagste prijs: €429,00 - 28 november 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 30 april 2024 17:15
Salora SMART55TV – 55 inch – 4K – Smart TV
Salora SMART55TV – 55 inch – 4K – Smart TV

 469,00

Beschrijving

Salora SMART55TV Review: De Ultieme Kijkervaring

De Salora SMART55TV is een indrukwekkende toevoeging aan je thuisentertainment. Met zijn royale 55 inch scherm en geavanceerde technologieën biedt deze Smart TV een haarscherp beeld dat je onderdompelt in een wereld van verbluffende kleuren en contrasten. Met een resolutie van 3840 x 2160 en ondersteuning voor zowel HD als HDR, brengt deze Android-televisie je kijkervaring naar een geheel nieuw niveau. Of je nu geniet van je favoriete films, tv-programma’s of games, de Salora SMART55TV levert altijd uitmuntende beelden met een indrukwekkende helderheid.

Ingebouwde Streaming en Apps

De SMART55TV is niet alleen een krachtpatser als het gaat om beeldkwaliteit, maar biedt ook een scala aan handige functies voor al je streamingbehoeften. Met ingebouwde WiFi heb je direct toegang tot het internet, en de ingebouwde Google Chromecast maakt het eenvoudig om video’s van je smartphone naar de TV te streamen. Bovendien hoef je geen tijd te verspillen aan het installeren van je favoriete streamingdiensten, want Netflix, YouTube en Amazon Prime zijn al standaard geïnstalleerd op deze smart TV. Hierdoor kun je direct genieten van je favoriete films en series, zonder gedoe.

Uitgebreide Bedieningsmogelijkheden

De Salora SMART55TV wordt geleverd met een handige afstandsbediening en batterijen, maar wat hem echt onderscheidt, is de speciale knop waarmee je direct toegang hebt tot Netflix en YouTube. Dit maakt het schakelen tussen je favoriete content een fluitje van een cent. Bovendien biedt deze smart TV spraakbesturing, waardoor je met gemak opdrachten kunt geven zonder de afstandsbediening te gebruiken. Dit maakt de bediening van de TV nog intuïtiever en handiger.

Multifunctioneel en Universeel

De Salora SMART55TV is ontworpen met de gebruiker in gedachten en biedt een uitgebreide set functies die aan al je behoeften voldoen. Of je nu vanuit verschillende talen wilt navigeren of gebruik wilt maken van de elektronische gids, deze smart TV heeft het allemaal. Met zijn universele ontwerp past hij naadloos in elke omgeving en voegt hij een vleugje elegantie toe aan je woonkamer.

Specificaties die Ertoe Doen

Deze Android TV wordt geleverd met een aantal indrukwekkende specificaties die hem onderscheiden van de rest. Met een 55 inch LED-scherm, 3 HDMI-aansluitingen en ondersteuning voor zowel WiFi als Bluetooth, ben je verzekerd van connectiviteit en veelzijdigheid. Bovendien biedt de Dolby audio processing een meeslepende audiobeleving die perfect past bij het verbluffende beeld van de SMART55TV. Met de ingebouwde Google Chromecast kun je eenvoudig je multimedia delen, terwijl het Android TV-platform je de vrijheid geeft om extra apps en games te downloaden.

Standaard Meegeleverd

Bij aankoop van de Salora SMART55TV ontvang je niet alleen de smart TV zelf, maar ook een set van 2 voetstukken voor een stabiele plaatsing, een handige afstandsbediening en 2 AAA-batterijen om je meteen van stroom te voorzien. De handleiding helpt je bij het instellen en in gebruik nemen van je nieuwe smart TV, zodat je binnen de kortste keren kunt genieten van al zijn functies en mogelijkheden.

Kortom

De Salora SMART55TV is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar de ultieme kijkervaring. Met zijn haarscherpe beeldkwaliteit, ingebouwde streamingmogelijkheden, handige bedieningsopties en indrukwekkende specificaties, tilt deze smart TV je thuisentertainment naar een hoger niveau. Of je nu films, series, games, of gewoon je favoriete content wilt streamen, de SMART55TV biedt alles wat je nodig hebt voor een ongeëvenaarde kijkervaring. Bovendien past het universele ontwerp naadloos in elke woonkamer, waardoor het een stijlvolle toevoeging is aan je interieur. Kortom, met de Salora SMART55TV geniet je van entertainment op zijn best.

Bekijk meer televisies op bol.com

9.4Expert Score
Salora SMART55TV Review: De Ultieme Kijkervaring De Salora SMART55TV is een indrukwekkende toevoeging aan je thuisentertainment. Met zijn royale 55 inch scherm en geavanceerde technologieën biedt deze Smart TV een haarscherp beeld dat je onderdompelt in een wereld van verbluffende kleuren en contrasten. Met een resolutie van 3840 x 2160 en ondersteuning voor zowel HD […]
Pluspunten
  • Indrukwekkend 55 inch scherm met haarscherp 4K Ultra HD-beeld.
  • Ondersteuning voor HDR-technologie voor verbeterd contrast en kleuren.
  • Ingebouwde Google Chromecast voor eenvoudig streamen vanaf je smartphone.
  • Standaard geïnstalleerde streaming-apps zoals Netflix, YouTube en Amazon Prime.
  • Handige afstandsbediening met speciale knoppen voor Netflix en YouTube.
  • Spraakbesturing voor intuïtieve bediening.
  • Universeel ontwerp dat in elke woonkamer past.
  • Dolby audio processing voor meeslepend geluid.
  • Ruime connectiviteit met 3 HDMI-aansluitingen.
  • Mogelijkheid om extra apps en games te downloaden via het Android TV-platform.
- Minpunten
  • Hoewel de meegeleverde streaming-apps handig zijn, kunnen ze niet worden verwijderd of aangepast.
  • Afhankelijk van persoonlijke voorkeur kunnen sommige gebruikers de behoefte hebben aan meer HDMI-poorten voor het aansluiten van meerdere apparaten.

Extra informatie

Specificaties: Salora SMART55TV – 55 inch – 4K – Smart TV

Schermdiagonaal

55 inch (140 cm)

Maximale resolutie stand

Ultra HD/4K

Type LED-LCD

LED

Beeldscherm verversing snelheid (Hz)

50

HDR

Ja

Type High Dynamic Range

Dolby Vision, HDR10, HLG

Local dimming

Nee

Type Backlight

Edge-lit

Input Lag (milliseconde)

0.1

HDMI

3

USB aansluiting

2

Ethernet verbinding

1

Koptelefoonaansluiting

Ja

Optische uitgang poort

Ja

Composiet aansluiting

Nee

Antenne aansluiting (Coax)

Ja

WIFI

Ja

Bluetooth

Ja

Smart TV

Ja

Smart TV Platform

Android TV

Type Smart TV Platform

Uitgebreid aantal apps

Inclusief Game Mode

Nee

Spraakbesturing

Nee

Bediening via mobiele app

Ja

App werkt op besturingssyteem

Android

Aantal luidsprekers speaker

2

Ambilight

Nee

Ingebouwde dvd-speler

Nee

Automatisch dimmen

Nee

Sleep timer

Ja

Energieverbruik (W)

150

Waarde energielabel nieuw 2021

E

Energie besparing

Nee

Energieverbruik in stand -by modus

0.5

Merk

Salora

Kleur

Zwart

Landcode

Europees model

CE markering

Zichtbaar

VESA maat

VESA 200mm x 200mm

Taal handleiding

Duits, Engels, Frans, Nederlands, Universeel

Introductiejaar

2023

Introductiemaand

Maart

Ondersteuning met updates

Minimaal 36 maanden na introductiedatum

Draaibaar voetstuk

Nee

Gewicht zonder standaard

12.2

Gewicht inclusief standaard

12.4

Afmetingen inclusief voet

1233 x 258 x 766 mm

Afmetingen zonder voet

123.3 x 8.7 x 71.2 cm

Afstandsbediening

Ja

Wifi vereist

Nee

Bluetooth vereist

Nee

Betaalde diensten vereist

Nee

Mobiele data verbinding mogelijk

Ja

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

Kan zelfstandig met internet verbinden

Ja

Delen van gebruikersgegevens vereist

Ja, bij aanmaken van account bij app

Compatibel met

Met meerdere apparaten, bekijk details in de productinformatie

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Reparatie type

Carry-in

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Val, Stoot, of Waterschade. Accessoires

Type TV tuner

DVB-T2, DVB-C

Common interface

Ja, CI+ v1.3

Verpakking hoogte (cm)

80

Verpakking lengte (cm)

20

Verpakking breedte (cm)

130

Gewicht (kg)

0.01

Verpakkingsinhoud

1x Salora Android smart tv 2x voetstukken Afstandsbediening 2x AAA batterijen Handleiding

Type scherm

LED-LCD

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Salora SMART55TV - 55 inch - 4K - Smart TV - Televisie - 2023
Laatste updates:
  • €469,00 - 4 april 2024
  • €499,00 - 6 februari 2024
  • €459,00 - 4 februari 2024
  • €449,00 - 16 december 2023
  • €429,00 - 28 november 2023
Sinds: 28 november 2023
  • Hoogste prijs: €499,00 - 6 februari 2024
  • Laagste prijs: €429,00 - 28 november 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Salora SMART55TV – 55 inch – 4K – Smart TV”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart