Salora SMART43TV – 43 Inch – Smart TV

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.4
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Salora SMART43TV - 43 Inch - Smart TV - Televisie - Full HD - 2022 kopen voor slechts €299,00
  • De laagste prijs van Salora SMART43TV - 43 Inch - Smart TV - Televisie - Full HD - 2022 werd verkregen op 14 juni 2024 23:11.

 299,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Salora SMART43TV - 43 Inch - Smart TV - Televisie - Full HD - 2022 - €299,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Salora SMART43TV - 43 Inch - Smart TV - Televisie - Full HD - 2022
Laatste updates:
  • €299,00 - 29 april 2024
  • €319,00 - 22 april 2024
  • €299,00 - 16 april 2024
  • €319,00 - 4 april 2024
  • €339,00 - 1 april 2024
  • €313,00 - 25 maart 2024
  • €339,00 - 13 maart 2024
  • €329,00 - 24 februari 2024
Sinds: 18 december 2023
  • Hoogste prijs: €339,00 - 14 februari 2024
  • Laagste prijs: €291,00 - 23 januari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 30 april 2024 18:12
Salora SMART43TV – 43 Inch – Smart TV
Salora SMART43TV – 43 Inch – Smart TV

 299,00

Beschrijving

Review van de Salora SMART43TV: Een Complete Kijkervaring

De Salora SMART43TV is een 43-inch Smart TV die in 2022 op de markt is gekomen. Met zijn indrukwekkende specificaties en handige functies belooft deze televisie een optimale kijkervaring te bieden. In dit uitgebreide review gaan we dieper in op de kenmerken en prestaties van de Salora SMART43TV, van het scherpe beeld en de streamingmogelijkheden tot de bediening en meegeleverde accessoires.

Haarscherp Beeld: Een Visueel Feest

Een van de meest opvallende kenmerken van de Salora SMART43TV is het haarscherpe beeld dat het levert. Met een 43-inch LED-beeldscherm en een resolutie van 1366×768, biedt deze Smart TV een uitstekende beeldkwaliteit. Dankzij de HDR10 en HLG-technologie worden kleuren nauwkeurig weergegeven, wat resulteert in levendige en realistische beelden. Of je nu naar je favoriete films kijkt of games speelt, je zult onder de indruk zijn van de helderheid en het contrast dat deze televisie te bieden heeft. Sluit eenvoudig al je gameconsoles, dvd-spelers en andere apparaten aan via de 3 HDMI-ingangen om te genieten van een meeslepende kijkervaring.

Streaming op Zijn Best

Met de ingebouwde WiFi-functie biedt de Salora SMART43TV naadloze toegang tot het internet, waardoor je moeiteloos kunt streamen. De toevoeging van de ingebouwde Google Chromecast maakt het nog gemakkelijker om video’s vanaf je smartphone naar de TV te streamen. Bovendien zijn populaire streaming-apps zoals Netflix, YouTube en Amazon Prime al geïnstalleerd op deze Smart TV, waardoor je direct kunt genieten van je favoriete films en series. Als je meer content wilt ontdekken, kun je gebruikmaken van het Android TV-platform van Google om extra apps en games te downloaden. Bovendien kun je deze televisie via Bluetooth verbinden met je smartphone en deze als draadloze speaker gebruiken voor een nog betere audiobeleving.

Eenvoudige Bediening: Slim en Handig

De Salora SMART43TV wordt geleverd met een bijbehorende afstandsbediening en twee AAA-batterijen. Wat deze afstandsbediening echt handig maakt, is de speciale knoppen waarmee je eenvoudig kunt schakelen tussen Netflix en YouTube. Dit bespaart je kostbare tijd en maakt het gemakkelijk om meteen te genieten van je favoriete streamingdiensten. Bovendien ondersteunt deze Smart TV spraakbesturing, waardoor je met eenvoudige spraakopdrachten je TV kunt bedienen. Dit voegt een extra laag van gebruiksgemak toe aan de al indrukwekkende lijst van functies.

Uitgebreide Functionaliteit

De Salora SMART43TV biedt een uitgebreide functionaliteit die ervoor zorgt dat je optimaal van je kijkervaring kunt genieten. Of je nu van films, series of games houdt, deze televisie biedt het allemaal. Met zijn hoge kleurcontrast, eenvoudige bediening en ondersteuning voor meerdere talen, is de SMART43TV een universele keuze die aan de behoeften van diverse kijkers voldoet. Bovendien beschikt deze Smart TV over een elektronische gids, waarmee je snel en gemakkelijk door het aanbod van programma’s kunt bladeren en je favoriete content kunt vinden.

Inclusief Accessoires en Specificaties

Bij aankoop van de Salora SMART43TV ontvang je niet alleen de televisie zelf, maar ook enkele handige accessoires. In de verpakking vind je de Salora Android Smart TV, 2 voetstukken voor montage, de afstandsbediening en 2 AAA-batterijen, samen met een handleiding om je op weg te helpen. Deze TV heeft een 43-inch LED-beeldscherm, ondersteunt HD-resolutie (1366×768), heeft 3 HDMI-aansluitingen voor al je randapparatuur, en biedt connectiviteit via WiFi en Bluetooth. Bovendien wordt het geluid ondersteund door Dolby Audio Processing en is er een ingebouwde Google Chromecast voor eenvoudig streamen. Met standaard geïnstalleerde streamingdiensten en toegang tot het Android TV-platform, is de Salora SMART43TV klaar om je entertainment naar een hoger niveau te tillen.

Conclusie: Een Slimme Keuze voor Entertainment

De Salora SMART43TV is een indrukwekkende Smart TV met tal van functies en een uitstekende beeldkwaliteit. Of je nu films wilt streamen, games wilt spelen of gewoon tv-programma’s wilt kijken, deze televisie biedt alles wat je nodig hebt voor een complete kijkervaring. Met zijn handige afstandsbediening, ingebouwde streaming-apps en ondersteuning voor spraakbesturing is het gebruiksgemak van deze TV ongeëvenaard. Als je op zoek bent naar een betaalbare Smart TV die prestaties en functionaliteit combineert, dan is de Salora SMART43TV zeker een slimme keuze.

Kortom, de Salora SMART43TV biedt haarscherp beeld, moeiteloze streaming, eenvoudige bediening en een uitgebreide functionaliteit, allemaal verpakt in een aantrekkelijk ontwerp. Het is een ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige Smart TV zonder de bank te breken. Met zijn uitgebreide specificaties en meegeleverde accessoires is deze televisie klaar om je entertainment naar nieuwe hoogten te brengen. Met de Salora SMART43TV krijg je waar voor je geld en een geweldige kijkervaring, allemaal binnen handbereik.

Bekijk meer televisies op bol.com

9.4Expert Score
Review van de Salora SMART43TV: Een Complete Kijkervaring De Salora SMART43TV is een 43-inch Smart TV die in 2022 op de markt is gekomen. Met zijn indrukwekkende specificaties en handige functies belooft deze televisie een optimale kijkervaring te bieden. In dit uitgebreide review gaan we dieper in op de kenmerken en prestaties van de Salora […]
Pluspunten
  • Haarscherp 43-inch LED-beeldscherm met HDR10 en HLG-technologie voor nauwkeurige kleurweergave.
  • Ingebouwde Google Chromecast voor moeiteloos streamen vanaf je smartphone.
  • Standaard geïnstalleerde streaming-apps zoals Netflix, YouTube en Amazon Prime.
  • Handige afstandsbediening met speciale knoppen voor Netflix en YouTube.
  • Ondersteuning voor spraakbesturing voor eenvoudige bediening.
  • Elektronische gids voor snel navigeren door het programma-aanbod.
- Minpunten
  • HD-resolutie (1366x768) in plaats van Full HD of 4K.
  • Beperkt aantal HDMI-ingangen (3) voor randapparatuur.
  • Geluidsverwerking door Dolby Audio, maar mogelijk minder indrukwekkend geluid dan high-end audiosystemen.
  • Geen vermelding van de beschikbare apps en games op het Android TV-platform.

Extra informatie

Specificaties: Salora SMART43TV – 43 Inch – Smart TV

Schermdiagonaal

43 inch (109 cm)

Maximale resolutie stand

Full HD

Type LED-LCD

LED

Beeldscherm verversing snelheid (Hz)

50

HDR

Ja

Type High Dynamic Range

HDR10, HLG

Local dimming

Nee

Type Backlight

Edge-lit

Input Lag (milliseconde)

11

HDMI

3

USB aansluiting

2

Ethernet verbinding

1

Koptelefoonaansluiting

Ja

Optische uitgang poort

Ja

Composiet aansluiting

Nee

Antenne aansluiting (Coax)

Ja

WIFI

Ja

Bluetooth

Ja

Smart TV

Ja

Smart TV Platform

Android TV

Type Smart TV Platform

Uitgebreid aantal apps

Inclusief Game Mode

Nee

Spraakbesturing

Nee

Bediening via mobiele app

Ja

App werkt op besturingssyteem

Android

Aantal luidsprekers speaker

2

Ambilight

Nee

Ingebouwde dvd-speler

Nee

Automatisch dimmen

Nee

Sleep timer

Ja

Energieverbruik (W)

79

Waarde energielabel nieuw 2021

E

Energie besparing

Nee

Energieverbruik in stand -by modus

0.5

Merk

Salora

Kleur

Zwart

Landcode

Benelux model

CE markering

Zichtbaar

VESA maat

VESA 100mm x 100mm

Taal handleiding

Duits, Engels, Frans, Nederlands, Universeel

Introductiejaar

2022

Introductiemaand

Januari

Ondersteuning met updates

Minimaal 36 maanden na introductiedatum

Draaibaar voetstuk

Nee

Gewicht zonder standaard (kg)

8

Gewicht inclusief standaard (kg)

8.4

Afmetingen inclusief voet

972 mm x 242 mm x 629 mm

Afmetingen zonder voet

97.2 cm x 8.2 cm x 56.6 cm

Afstandsbediening

Ja

Wifi vereist

Nee

Bluetooth vereist

Nee

Betaalde diensten vereist

Nee

Mobiele data verbinding mogelijk

Ja

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

Kan zelfstandig met internet verbinden

Ja

Delen van gebruikersgegevens vereist

Ja, bij aanmaken van account bij app

Compatibel met

Met meerdere apparaten, bekijk details in de productinformatie

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Reparatie type

Carry-in

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Val, Stoot, of Waterschade. Accessoires

Type TV tuner

DVB-T2, DVB-C

Common interface

Ja, CI+ v1.3

Verpakking hoogte (cm)

68.40

Verpakking lengte (cm)

107.20

Verpakking breedte (cm)

14.10

Gewicht (kg)

8.40

Verpakkingsinhoud

1 x SMART43TV

Type scherm

LED-LCD

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Salora SMART43TV - 43 Inch - Smart TV - Televisie - Full HD - 2022
Laatste updates:
  • €299,00 - 29 april 2024
  • €319,00 - 22 april 2024
  • €299,00 - 16 april 2024
  • €319,00 - 4 april 2024
  • €339,00 - 1 april 2024
  • €313,00 - 25 maart 2024
  • €339,00 - 13 maart 2024
  • €329,00 - 24 februari 2024
Sinds: 18 december 2023
  • Hoogste prijs: €339,00 - 14 februari 2024
  • Laagste prijs: €291,00 - 23 januari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Salora SMART43TV – 43 Inch – Smart TV”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart