Salora SMART40TV – 40 inch – Smart TV

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.4
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Salora SMART40TV - 40 inch - Smart TV - Televisie - Full HD TV - 2022 kopen voor slechts €269,00
  • De laagste prijs van Salora SMART40TV - 40 inch - Smart TV - Televisie - Full HD TV - 2022 werd verkregen op 19 april 2024 12:14.

 269,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Salora SMART40TV - 40 inch - Smart TV - Televisie - Full HD TV - 2022 - €269,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Salora SMART40TV - 40 inch - Smart TV - Televisie - Full HD TV - 2022
Laatste updates:
  • €269,00 - 17 april 2024
  • €289,00 - 6 april 2024
  • €269,00 - 23 maart 2024
  • €289,00 - 19 maart 2024
  • €269,00 - 5 maart 2024
  • €289,00 - 2 maart 2024
  • €259,00 - 26 februari 2024
  • €289,00 - 10 februari 2024
Sinds: 16 november 2023
  • Hoogste prijs: €290,00 - 18 december 2023
  • Laagste prijs: €259,00 - 16 november 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 19 april 2024 12:14
Salora SMART40TV – 40 inch – Smart TV
Salora SMART40TV – 40 inch – Smart TV

 269,00

Beschrijving

Salora SMART40TV Review: De ultieme kijkervaring voor 2022

De Salora SMART40TV is een 40 inch smart tv met indrukwekkende specificaties en functies die ervoor zorgen dat je de beste kijkervaring krijgt. Met een haarscherp beeld, ingebouwde streamingdiensten en handige bedieningsmogelijkheden, is deze televisie een uitstekende keuze voor zowel entertainmentliefhebbers als gamers. In dit uitgebreide review zullen we dieper ingaan op de verschillende aspecten van de Salora SMART40TV en ontdekken waarom het een slimme investering is voor je home-entertainmentsysteem.

Haarscherp beeld met HDR10 en HLG

Een van de meest indrukwekkende kenmerken van de Salora SMART40TV is het haarscherpe beeld dat het levert. Met een 40 inch LED beeldscherm en ondersteuning voor zowel HDR10 als HLG (Hybrid Log-Gamma) technologie, wordt elk detail van je favoriete films, tv-programma’s en games tot leven gebracht. De resolutie van 1920 x 1080 zorgt voor een helder en gedetailleerd beeld, terwijl het contrastniveau je in staat stelt om zelfs de donkerste scènes met precisie te bekijken. Of je nu van actiefilms, sportevenementen of natuurdocumentaires houdt, de beeldkwaliteit van de SMART40TV zal je zeker imponeren.

Eenvoudig aansluiten van apparaten

De Salora SMART40TV is uitgerust met 3 HDMI-aansluitingen, wat betekent dat je moeiteloos al je favoriete apparaten kunt aansluiten. Of het nu gaat om gameconsoles, DVD-spelers, Blu-ray-spelers of streamingapparaten, deze televisie biedt voldoende connectiviteitsopties om aan al je behoeften te voldoen. Hierdoor kun je naadloos schakelen tussen verschillende bronnen en genieten van al je entertainment op één plek. Het gemak van het aansluiten van apparaten maakt de SMART40TV een veelzijdige keuze voor elke thuisomgeving.

Geïntegreerde streamingdiensten

Met de Salora SMART40TV hoef je geen externe streamingapparaten meer aan te schaffen, want deze smart tv wordt geleverd met ingebouwde streamingdiensten. Standaard zijn Netflix, YouTube en Amazon Prime al geïnstalleerd en klaar voor gebruik. Dit betekent dat je meteen toegang hebt tot een schat aan content, waaronder films, tv-series, documentaires en meer. Bovendien kun je met het Android TV-platform van Google nog meer apps en games downloaden, waardoor de mogelijkheden voor entertainment eindeloos zijn.

Draadloze connectiviteit

De Salora SMART40TV maakt gebruik van ingebouwde WiFi en Bluetooth-technologie om draadloze connectiviteit te bieden. Hierdoor kun je eenvoudig verbinding maken met internet om online content te streamen, surfen op het web en je favoriete apps gebruiken. Bovendien kun je de televisie als draadloze speaker gebruiken door je smartphone via Bluetooth te verbinden. Dit opent de deur naar een geheel nieuwe audiobeleving voor muziek, podcasts en meer.

Handige bedieningsopties

De Salora SMART40TV wordt geleverd met een bijbehorende afstandsbediening en batterijen, en de afstandsbediening heeft zelfs een speciale knop om snel naar Netflix of YouTube te schakelen. Dit zorgt voor een moeiteloze navigatie en snelle toegang tot je favoriete apps en content. Bovendien ondersteunt de televisie spraakbesturing, waardoor je met eenvoudige spraakopdrachten de controle hebt over je entertainmentervaring. Dit voegt een extra laag van gemak toe aan je kijkplezier.

Universeel in talen en elektronische gids

Een ander voordeel van de Salora SMART40TV is dat het universeel is in talen, wat betekent dat je de interface en menu’s kunt instellen in de taal van jouw voorkeur. Dit maakt het toegankelijk voor een breed scala aan gebruikers over de hele wereld. Bovendien biedt de televisie een elektronische gids waarmee je snel en gemakkelijk kunt zien welke programma’s er momenteel worden uitgezonden en wat er in de toekomst gepland staat. Hierdoor hoef je nooit meer je favoriete shows te missen.

Wat wordt er meegeleverd?

Bij de aankoop van de Salora SMART40TV ontvang je de volgende items:

  • Salora Android smart tv
  • 2x voetstukken
  • Afstandsbediening
  • 2x AAA-batterijen
  • Handleiding

Deze meegeleverde accessoires zorgen ervoor dat je direct aan de slag kunt gaan met je nieuwe smart tv zonder extra kosten.

Specificaties in een oogopslag

  • Schermformaat: 40 inch LED
  • Resolutie: 1920 x 1080 (Full HD)
  • HDMI-aansluitingen: 3x
  • Draadloze connectiviteit: WiFi en Bluetooth
  • Geluidsverwerking: Dolby Audio
  • Ingebouwde Google Chromecast
  • Standaard streamingdiensten: Netflix, YouTube, Amazon Prime
  • Besturingssysteem: Android TV-platform

Deze specificaties maken de Salora SMART40TV een krachtige en veelzijdige smart tv die aan de eisen van veeleisende kijkers voldoet.

Kortom, de Salora SMART40TV biedt de ultieme kijkervaring voor 2022. Met zijn haarscherpe beeldkwaliteit, ingebouwde streamingdiensten, eenvoudige bediening en veelzijdige connectiviteitsopties is deze smart tv een uitstekende keuze voor iedereen die van hoogwaardig entertainment wil genieten. Of je nu films wilt streamen, gamen of gewoon tv wilt kijken, de SMART40TV levert consistent indrukwekkende prestaties. Met zijn gebruiksvriendelijke interface en handige functies is deze televisie geschikt voor zowel beginners als technologie-enthousiastelingen. Investeer in de Salora SMART40TV en upgrade je home-entertainmentsysteem naar een hoger niveau.

Bekijk meer televisies op bol.com

9.4Expert Score
Salora SMART40TV Review: De ultieme kijkervaring voor 2022 De Salora SMART40TV is een 40 inch smart tv met indrukwekkende specificaties en functies die ervoor zorgen dat je de beste kijkervaring krijgt. Met een haarscherp beeld, ingebouwde streamingdiensten en handige bedieningsmogelijkheden, is deze televisie een uitstekende keuze voor zowel entertainmentliefhebbers als gamers. In dit uitgebreide review […]
Pluspunten
  • Haarscherp beeld met HDR10 en HLG-technologie.
  • Eenvoudig aansluiten van apparaten dankzij 3 HDMI-aansluitingen.
  • Ingebouwde streamingdiensten zoals Netflix, YouTube en Amazon Prime.
  • Draadloze connectiviteit via WiFi en Bluetooth.
  • Handige afstandsbediening met speciale knoppen voor Netflix en YouTube.
  • Ondersteuning voor spraakbesturing.
  • Universeel in talen en elektronische programmagids.
- Minpunten
  • Beperkte schermresolutie van 1920 x 1080 (geen 4K).
  • Mogelijkheid voor lagere geluidskwaliteit in vergelijking met premium audiosystemen.
  • Beperkt aantal HDMI-poorten voor meerdere aangesloten apparaten.
  • Afhankelijkheid van internetconnectiviteit voor streamingdiensten.
  • Beperkte meegeleverde accessoires, zoals een eenvoudige afstandsbediening zonder geavanceerde functies.

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Salora SMART40TV - 40 inch - Smart TV - Televisie - Full HD TV - 2022
Laatste updates:
  • €269,00 - 17 april 2024
  • €289,00 - 6 april 2024
  • €269,00 - 23 maart 2024
  • €289,00 - 19 maart 2024
  • €269,00 - 5 maart 2024
  • €289,00 - 2 maart 2024
  • €259,00 - 26 februari 2024
  • €289,00 - 10 februari 2024
Sinds: 16 november 2023
  • Hoogste prijs: €290,00 - 18 december 2023
  • Laagste prijs: €259,00 - 16 november 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Salora SMART40TV – 40 inch – Smart TV”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart