Salora SMART32TV – 32 Inch – Smart TV

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.4
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Salora SMART32TV - 32 Inch - Smart TV - Televisie - HD Ready - 2024 kopen voor slechts €219,00
  • De laagste prijs van Salora SMART32TV - 32 Inch - Smart TV - Televisie - HD Ready - 2024 werd verkregen op 24 mei 2024 19:51.

 219,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Salora SMART32TV - 32 Inch - Smart TV - Televisie - HD Ready - 2024 - €219,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Salora SMART32TV - 32 Inch - Smart TV - Televisie - HD Ready - 2024
Laatste updates:
  • €219,00 - 20 april 2024
  • €199,00 - 5 april 2024
  • €219,00 - 2 april 2024
  • €199,00 - 1 april 2024
  • €194,03 - 25 maart 2024
  • €199,00 - 18 maart 2024
  • €219,00 - 4 februari 2024
  • €209,00 - 1 februari 2024
Sinds: 28 november 2023
  • Hoogste prijs: €219,00 - 23 januari 2024
  • Laagste prijs: €189,05 - 2 januari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 30 april 2024 17:15
Salora SMART32TV – 32 Inch – Smart TV
Salora SMART32TV – 32 Inch – Smart TV

 219,00

Beschrijving

Salora SMART32TV Review: De Perfecte 32 Inch Smart TV voor Entertainment

De Salora SMART32TV is een 32-inch Smart TV met indrukwekkende specificaties die je kijkervaring naar een hoger niveau tillen. Met zijn haarscherpe beeldkwaliteit, ingebouwde streamingdiensten en handige bedieningsmogelijkheden is deze televisie een geweldige aanvulling op elke woonkamer. In dit uitgebreide review zullen we dieper ingaan op de kenmerken en voordelen van de Salora SMART32TV.

Haarscherp Beeld met HDR10 en HLG Technologie

Een van de meest opvallende eigenschappen van de Salora SMART32TV is de haarscherpe beeldkwaliteit. Met zijn 32-inch LED beeldscherm en HD-resolutie van 1366×768 levert deze televisie beelden met een verbluffende helderheid en contrast. Maar wat deze TV echt onderscheidt, is de HDR10 en HLG technologie, waardoor kleuren nauwkeurig worden weergegeven en je kunt genieten van een meeslepende kijkervaring.

Eenvoudige Streaming met Ingebouwde Google Chromecast

De Salora SMART32TV maakt streaming van je favoriete content eenvoudig en handig. Met ingebouwde WiFi kun je moeiteloos verbinding maken met internet, en dankzij de ingebouwde Google Chromecast kun je video’s rechtstreeks vanaf je smartphone naar de TV streamen. Of je nu een video van YouTube wilt bekijken of je persoonlijke foto’s en video’s wilt delen, het kan allemaal met deze Smart TV.

Standaard Streamingdiensten Geïnstalleerd

De Salora SMART32TV wordt geleverd met de populaire streamingdiensten al geïnstalleerd. Met toegang tot Netflix, YouTube en Amazon Prime kun je direct beginnen met het kijken van je favoriete films en series zonder gedoe met extra installaties. Bovendien kun je via het Android TV-platform van Google nog meer apps en games downloaden om je entertainmentopties uit te breiden.

Handige Afstandsbediening met Snelkoppelingen

De bijgeleverde afstandsbediening van de Salora SMART32TV is niet zomaar een afstandsbediening. Het heeft een speciale knop waarmee je direct naar Netflix of YouTube kunt schakelen, wat het navigeren door je favoriete streamingdiensten nog gemakkelijker maakt. Daarnaast biedt de afstandsbediening spraakbesturing, waardoor je de TV kunt bedienen met eenvoudige spraakopdrachten.

Inbegrepen Accessoires en Specificaties

Bij de Salora SMART32TV worden alle benodigde accessoires meegeleverd, waaronder 2 voetstukken, een afstandsbediening met 2 AAA-batterijen en een handleiding om je snel op weg te helpen. Hierdoor is de installatie een eenvoudige taak. Enkele belangrijke specificaties van deze Smart TV zijn onder andere:

  • 32 inch LED smart tv
  • HD televisie (1366×768)
  • 3x HDMI-aansluiting
  • Wifi en Bluetooth connectiviteit
  • Dolby audio processing voor indrukwekkend geluid
  • Ingebouwde Google Chromecast voor eenvoudig streamen
  • Standaard streamingdiensten zoals Netflix, YouTube en Amazon Prime
  • Android TV-platform voor uitbreidbare entertainmentopties

Conclusie: De Salora SMART32TV is de Perfecte Entertainmentpartner

Met de Salora SMART32TV haal je een kwalitatief hoogstaande Smart TV in huis die aan al je entertainmentbehoeften voldoet. Met zijn haarscherpe beeldkwaliteit, ingebouwde streamingmogelijkheden en handige bedieningsopties biedt deze televisie de ultieme kijkervaring. Of je nu films, series, games, of je persoonlijke content wilt bekijken, de Salora SMART32TV heeft het allemaal. Het is de perfecte toevoeging aan je woonkamer en zal je urenlang entertainmentplezier bezorgen. Kies voor de Salora SMART32TV en geniet van een nieuwe dimensie van thuisentertainment.

Dus waar wacht je nog op? Upgrade je kijkervaring met de Salora SMART32TV en ervaar de toekomst van televisie-entertainment.

Bekijk meer televisies op bol.com

9.4Expert Score
Salora SMART32TV Review: De Perfecte 32 Inch Smart TV voor Entertainment De Salora SMART32TV is een 32-inch Smart TV met indrukwekkende specificaties die je kijkervaring naar een hoger niveau tillen. Met zijn haarscherpe beeldkwaliteit, ingebouwde streamingdiensten en handige bedieningsmogelijkheden is deze televisie een geweldige aanvulling op elke woonkamer. In dit uitgebreide review zullen we dieper […]
Pluspunten
  • Haarscherp beeld met HDR10 en HLG technologie.
  • Ingebouwde Google Chromecast voor eenvoudig streamen vanaf je smartphone.
  • Standaard streamingdiensten zoals Netflix, YouTube en Amazon Prime al geïnstalleerd.
  • Handige afstandsbediening met snelkoppelingen naar Netflix en YouTube.
  • Mogelijkheid tot spraakbesturing voor gemakkelijke bediening.
- Minpunten
  • Beperkte resolutie van 1366x768 in vergelijking met hogere resoluties beschikbaar op de markt.
  • Slechts 50 Hz verversingssnelheid, wat minder geschikt kan zijn voor veeleisende gamers.
  • Mogelijk niet geschikt voor grote woonkamers vanwege het compacte 32-inch formaat.

Extra informatie

Specificaties: Salora SMART32TV – 32 Inch – Smart TV

Schermdiagonaal

32 inch (81 cm)

Maximale resolutie stand

HD ready

Type LED-LCD

LED

Beeldscherm verversing snelheid (Hz)

50

HDR

Ja

Type High Dynamic Range

HDR10, HLG

Local dimming

Nee

Type Backlight

Edge-lit

Input Lag (milliseconde)

10

HDMI

3

USB aansluiting

2

Ethernet verbinding

1

Koptelefoonaansluiting

Ja

Optische uitgang poort

Ja

Composiet aansluiting

Nee

Antenne aansluiting (Coax)

Ja

WIFI

Ja

Bluetooth

Ja

Smart TV

Ja

Smart TV Platform

Android TV

Type Smart TV Platform

Uitgebreid aantal apps

Inclusief Game Mode

Ja

Spraakbesturing

Nee

Bediening via mobiele app

Ja

App werkt op besturingssyteem

Android

Totaal uitgangsvermogen (W)

20

Aantal luidsprekers speaker

2

Ambilight

Nee

Ingebouwde dvd-speler

Nee

Automatisch dimmen

Nee

Sleep timer

Ja

Energieverbruik (W)

65

Waarde energielabel nieuw 2021

F

Energie besparing

Nee

Energieverbruik in stand -by modus

0.5

Merk

Salora

Kleur

Zwart

Landcode

Europees model

CE markering

Zichtbaar

VESA maat

VESA 75mm x 75mm

Taal handleiding

Duits, Engels, Frans, Nederlands, Universeel

Introductiejaar

2023

Introductiemaand

Januari

Ondersteuning met updates

Minimaal 36 maanden na introductiedatum

Draaibaar voetstuk

Nee

Gewicht zonder standaard (kg)

5.2

Gewicht inclusief standaard (kg)

5.4

Afmetingen inclusief voet

732 mm x176 mm x 481 mm

Afmetingen zonder voet

73.2 cm x 7.8 cm x 43.5 cm

Afstandsbediening

Ja

Wifi vereist

Nee

Bluetooth vereist

Nee

Betaalde diensten vereist

Nee

Mobiele data verbinding mogelijk

Ja

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

Kan zelfstandig met internet verbinden

Ja

Delen van gebruikersgegevens vereist

Ja, bij aanmaken van account bij app

Compatibel met

Met meerdere apparaten, bekijk details in de productinformatie

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Reparatie type

Carry-in

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Val, Stoot, of Waterschade. Accessoires

Type TV tuner

DVB-T2, DVB-C

Common interface

Ja, CI+ v1.3

Verpakking hoogte (cm)

55.90

Verpakking lengte (cm)

14.10

Verpakking breedte (cm)

90.20

Gewicht (kg)

5.20

Verpakkingsinhoud

1 x SMART32TV

Type scherm

LED-LCD

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Salora SMART32TV - 32 Inch - Smart TV - Televisie - HD Ready - 2024
Laatste updates:
  • €219,00 - 20 april 2024
  • €199,00 - 5 april 2024
  • €219,00 - 2 april 2024
  • €199,00 - 1 april 2024
  • €194,03 - 25 maart 2024
  • €199,00 - 18 maart 2024
  • €219,00 - 4 februari 2024
  • €209,00 - 1 februari 2024
Sinds: 28 november 2023
  • Hoogste prijs: €219,00 - 23 januari 2024
  • Laagste prijs: €189,05 - 2 januari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Salora SMART32TV – 32 Inch – Smart TV”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart