Salora DCH7100 – Condensdroger

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.8
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Salora DCH7100 - Condensdroger - Droger - Wasdroger - Vrijstaand - 7 kg kopen voor slechts €399,00
  • De laagste prijs van Salora DCH7100 - Condensdroger - Droger - Wasdroger - Vrijstaand - 7 kg werd verkregen op 14 juni 2024 21:45.

 399,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Salora DCH7100 - Condensdroger - Droger - Wasdroger - Vrijstaand - 7 kg - €399,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Salora DCH7100 - Condensdroger - Droger - Wasdroger - Vrijstaand - 7 kg
Laatste updates:
  • €399,00 - 29 maart 2024
  • €449,00 - 22 maart 2024
  • €385,00 - 21 maart 2024
  • €449,00 - 20 maart 2024
  • €385,00 - 16 maart 2024
  • €449,00 - 9 maart 2024
  • €399,00 - 29 februari 2024
  • €449,00 - 16 februari 2024
Sinds: 6 januari 2024
  • Hoogste prijs: €449,00 - 16 februari 2024
  • Laagste prijs: €375,00 - 6 januari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 30 april 2024 16:41
Salora DCH7100 – Condensdroger

 399,00

Beschrijving

Review van de Salora DCH7100: Een Efficiënte en Energiezuinige Condensdroger

De Salora DCH7100 is een vrijstaande condensdroger die niet alleen efficiënt is, maar ook energiezuinig. Met een laadvermogen van 7 kg en 15 verschillende droogprogramma’s, biedt deze droger een uitstekende oplossing voor het drogen van je kleding. In dit uitgebreide review zullen we dieper ingaan op de kenmerken en voordelen van de Salora DCH7100, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen bij de aanschaf van een nieuwe droger.

15 Programma’s voor Optimaal Droogresultaat

Een van de meest opvallende kenmerken van de Salora DCH7100 is het uitgebreide scala aan droogprogramma’s. Met maar liefst 15 verschillende programma’s kun je de droger instellen op basis van het type lading dat je wilt drogen. Of je nu delicate stoffen, zware dekbedden of dikke spijkerstoffen hebt, deze droger heeft een geschikt programma om het gewenste droogresultaat te bereiken. Dit geeft je de flexibiliteit om je kleding op de beste manier te verzorgen.

Efficiënt en Tijdbesparend Drogen

Een ander voordeel van de Salora DCH7100 is de snelheid waarmee het drogen wordt voltooid. Met programma’s die slechts 12 minuten duren voor kleine ladingen van 0,5 kg en 29 minuten voor wekelijkse kleine wasjes van 2 kg, bespaar je kostbare tijd. Dit is vooral handig wanneer je snel schone kleding nodig hebt of wanneer je meerdere ladingen achter elkaar wilt drogen. De efficiëntie van deze condensdroger komt goed van pas in ons drukke dagelijkse leven.

Duurzaam Ontwerp voor Kledingbescherming

Een belangrijke zorg bij het drogen van kleding is het voorkomen van slijtage. De Salora DCH7100 is ontworpen met het oog op kledingbescherming. Het zachte droogproces zorgt ervoor dat je kleding wordt gedroogd zonder overmatige hitte, wat de levensduur van je kledingstukken verlengt. Dit is vooral belangrijk voor delicate stoffen en waardevolle kledingstukken die je wilt koesteren.

Conclusie

De Salora DCH7100 is een indrukwekkende condensdroger met een scala aan droogprogramma’s en efficiënte droogtijden. Het duurzame ontwerp beschermt je kleding en verlengt hun levensduur. Met positieve gebruikerservaringen en een goede prijs-kwaliteitverhouding lijkt deze droger een uitstekende keuze voor huishoudens die op zoek zijn naar een betrouwbare en efficiënte manier om hun kleding te drogen. Of je nu een eerste keer gebruiker bent van een condensdroger of op zoek bent naar een upgrade, de Salora DCH7100 lijkt een solide keuze te zijn.

Bekijk meer droogkasten op bol.com

8.8Expert Score
Review van de Salora DCH7100: Een Efficiënte en Energiezuinige Condensdroger De Salora DCH7100 is een vrijstaande condensdroger die niet alleen efficiënt is, maar ook energiezuinig. Met een laadvermogen van 7 kg en 15 verschillende droogprogramma’s, biedt deze droger een uitstekende oplossing voor het drogen van je kleding. In dit uitgebreide review zullen we dieper ingaan […]
Pluspunten
  • 15 diverse droogprogramma's voor optimaal droogresultaat.
  • Snel en efficiënt drogen met korte programma's.
  • Duurzaam ontwerp beschermt kleding tegen slijtage.
- Minpunten
  • Kan meer geluid maken in vergelijking met sommige andere modellen.

Extra informatie

Specificaties: Salora DCH7100 – Condensdroger

Merk

Salora

Model

DCH7100

MPN (Manufacturer Part Number)

DCH7100

Taal bedieningspaneel

Nederlands

Taal handleiding

Duits, Engels, Frans, Nederlands, Universeel

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Val,Stoot,Waterschade

Extra garantie

Geen extra garantie

Reparatie type

On-site repair

Verpakkingsinhoud

Handleiding Stroomkabel Afvoerslang wordt niet meegeleverd (Optioneel)

Energieverbruik niveau

B

Jaarlijks energieverbruik in kWh (kWh)

504

Energie besparing

Nee

Type droger

Condensdroger

Laadvermogen wasdroger (kg)

7

Geluidsniveau drogen

65

Type condensafvoer

Opvang in reservoir

Programmaduur katoen maximale belading

95

Vochtigheid sensor

Ja

Heeft anti-kreuk fase

Ja

Digitale indicator resterende tijd

Ja

Geluidssignaal einde wasbeurt

Nee

Tumbler heeft verlichting

Ja

Slimme functie

Vochtigheidssensor, Startuitstel

Bediening via mobiele app

Nee

Smart Home Platform

Geen platform

Aantal instellingen

15

Programma's voor delicate stoffen

Ja

Type droogprogramma

Delicate stoffen, Jeans, Katoen, Mix, Synthetisch

Kleur

Wit

Stand display

Gekanteld

Materiaal tuimelaar

RVS

Deur maat (cm)

51

Type wasdrogerdeur

Dichte deur

Positie deur scharnier

Rechts

Deur scharnier switch mogelijkheid

Nee

Snoerlengte (m)

1.45

Gewicht (kg)

0.04

Product gewicht (kg)

0.04

Kan zelfstandig met internet verbinden

Nee

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

App werkt op besturingssyteem

Niet van toepassing

Delen van gebruikersgegevens vereist

Niet van toepassing

Wifi vereist

Niet van toepassing

Bluetooth vereist

Niet van toepassing

Mobiele data verbinding mogelijk

Niet van toepassing

Betaalde diensten vereist

Niet van toepassing

Compatibel met

Niet van toepassing

Introductiejaar

2020

Introductiemaand

Augustus

Ondersteuning met updates

Niet van toepassing

CE markering

Zichtbaar

Indicatielampje

Ja

Kinderslot

Ja

Product breedte (cm)

59.60

Product hoogte (cm)

84.50

Product lengte (cm)

56.30

Verpakking breedte (cm)

64.10

Verpakking hoogte (cm)

88.10

Verpakking lengte (cm)

59.20

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Salora DCH7100 - Condensdroger - Droger - Wasdroger - Vrijstaand - 7 kg
Laatste updates:
  • €399,00 - 29 maart 2024
  • €449,00 - 22 maart 2024
  • €385,00 - 21 maart 2024
  • €449,00 - 20 maart 2024
  • €385,00 - 16 maart 2024
  • €449,00 - 9 maart 2024
  • €399,00 - 29 februari 2024
  • €449,00 - 16 februari 2024
Sinds: 6 januari 2024
  • Hoogste prijs: €449,00 - 16 februari 2024
  • Laagste prijs: €375,00 - 6 januari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Salora DCH7100 – Condensdroger”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart