Salora 43BHM2250 – Beamer

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.2
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol, Expert, Ep.
  • Bij bol.com kun je Salora 43BHM2250 - Beamer - Projector - HD - LED - Screen Mirroring - 180 Ansi lumen - Mini Beamer kopen voor slechts €175,91 , wat 12% lager is dan de prijs opExpert (€199,00).
  • De laagste prijs van Salora 43BHM2250 Beamer Grijs werd verkregen op 19 juni 2024 07:27.

 175,91

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Salora 43BHM2250 - Beamer - Projector - HD - LED - Screen Mirroring - 180 Ansi lumen - Mini Beamer - €175,91
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Salora 43BHM2250 - Beamer - Projector - HD - LED - Screen Mirroring - 180 Ansi lumen - Mini Beamer
Laatste updates:
  • €175,91 - 26 april 2024
  • €167,14 - 17 april 2024
  • €166,00 - 14 april 2024
  • €166,99 - 12 april 2024
  • €165,99 - 11 april 2024
  • €162,27 - 9 april 2024
  • €168,93 - 8 april 2024
  • €183,70 - 27 maart 2024
Sinds: 24 december 2023
  • Hoogste prijs: €183,70 - 27 maart 2024
  • Laagste prijs: €114,74 - 15 februari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 1 mei 2024 01:14
Salora 43BHM2250 – Beamer

 175,91

Beschrijving

Salora 43BHM2250 Beamer Review: Haarscherpe Projecties in Compact Formaat

De Salora 43BHM2250 Beamer is een indrukwekkende toevoeging aan de wereld van thuisentertainment. Met zijn compacte ontwerp en krachtige projectiemogelijkheden belooft deze beamer je onder te dompelen in een kwaliteitservaring. In dit uitgebreide review gaan we dieper in op de verschillende kenmerken, prestaties en mogelijkheden van de Salora 43BHM2250 Beamer.

Compact en Krachtig: Een Overzicht van de Salora 43BHM2250 Beamer

De Salora 43BHM2250 is een compacte beamer met een 4.3 projectiesysteem, waarmee je beelden kunt projecteren tot maar liefst 130 inch groot. Het is de perfecte metgezel voor filmavonden, presentaties of gamen. Met een helderheid van 2200 lumen (180 ANSI LUMEN) levert deze beamer levendige en scherpe beelden, zelfs in een donkere omgeving. Bovendien is het mogelijk om eenvoudig video’s en foto’s vanaf je smartphone of tablet te streamen dankzij de ingebouwde screen mirroring-functie. Ook beschikt de Salora 43BHM2250 over een handige ingebouwde mediaspeler, waarmee je content direct vanaf USB-apparaten kunt afspelen.

Geavanceerde Kenmerken voor Optimaal Gebruiksgemak

De Salora 43BHM2250 Beamer biedt diverse handige kenmerken om de gebruikerservaring te verbeteren. Met een geluidsniveau van slechts 25 dB blijft het omgevingsgeluid minimaal en kun je ongestoord van je content genieten. De On Screen Display (OSD) geeft je volledige controle over de beamerinstellingen, waardoor je de beeld- en geluidskwaliteit naar wens kunt aanpassen. Daarnaast is de beamer uitgerust met een scala aan poorten, waaronder 2 HDMI-poorten, 2 USB 2.0-poorten en 1 VGA (D-Sub)poort, waardoor je verschillende apparaten kunt aansluiten voor diverse toepassingen.

Beeldkwaliteit en Projectiemogelijkheden

De Salora 43BHM2250 Beamer biedt een verbluffende beeldkwaliteit met een native resolutie van 720p (1280×720). Hoewel het geen Full HD ondersteunt, zullen de meeste gebruikers nog steeds onder de indruk zijn van de helderheid en scherpte van de projecties. Met een typische contrastverhouding van 1500:1 worden donkere en lichte scènes mooi weergegeven met voldoende detail. De beamer heeft een throw ratio van 1.27:1 en kan projecteren op schermen met een grootte variërend van 46 tot 130 inch. De handmatige focus- en zoomfuncties stellen je in staat om de projectie aan te passen aan de specifieke eisen van je ruimte.

Energie-efficiëntie en Connectiviteitsopties

De Salora 43BHM2250 is niet alleen krachtig, maar ook energie-efficiënt. Met een typisch stroomverbruik van slechts 70 W en een standby-verbruik van 1,4 W hoef je je geen zorgen te maken over hoge energierekeningen. De beamer biedt ook handige connectiviteitsopties, waaronder Wi-Fi en Miracast-ondersteuning voor draadloze contentdeling. Hoewel het geen Bluetooth of MHL-ondersteuning biedt, zijn de beschikbare opties voldoende om aan de behoeften van de meeste gebruikers te voldoen.

Projectortechnologie en Duurzaamheid

De Salora 43BHM2250 maakt gebruik van LED-projectortechnologie, wat resulteert in een indrukwekkende levensduur van de lamp van maar liefst 50.000 uur. Dit betekent dat je jarenlang kunt genieten van je favoriete content zonder je zorgen te hoeven maken over het vervangen van de lamp. Met een lampvermogen van 65 W en een enkele lamp ben je verzekerd van heldere en duurzame projecties. Het duurzame ontwerp van deze beamer maakt het een milieubewuste keuze.

Multimediafuncties en Design

De Salora 43BHM2250 Beamer is ontworpen voor thuisbioscoopgebruik en wordt geleverd met ingebouwde luidsprekers. Hoewel deze luidsprekers niet de krachtigste zijn, leveren ze nog steeds acceptabel geluid voor algemene kijk- en luisterervaringen. De beamer ondersteunt een breed scala aan videoformaten, waaronder 3GP, AVI, MKV en meer, evenals populaire audioformaten zoals MP3 en OGG. Het compacte en stijlvolle grijze ontwerp past naadloos in verschillende interieurstijlen en kan zowel aan het plafond als op de vloer worden gemonteerd.

Afmetingen en Accessoires

Met een gewicht van slechts 1,5 kg en afmetingen van 215 mm x 185 mm x 87 mm is de Salora 43BHM2250 Beamer uiterst draagbaar en gemakkelijk op te bergen wanneer deze niet in gebruik is. De beamer wordt geleverd met een handige afstandsbediening (IR) voor gemakkelijke bediening vanaf een afstand. Batterijen voor de afstandsbediening worden echter niet meegeleverd, dus zorg ervoor dat je deze apart aanschaft.

Conclusie: De Salora 43BHM2250 Beamer is een Compacte Krachtpatser

In conclusie biedt de Salora 43BHM2250 Beamer een aantrekkelijke combinatie van compactheid en prestaties. Met indrukwekkende projectiemogelijkheden, geavanceerde kenmerken en energie-efficiëntie is het een uitstekende keuze voor thuisentertainment, presentaties en meer. Hoewel het geen Full HD-ondersteuning biedt en de ingebouwde luidsprekers beperkt zijn, compenseert de duurzaamheid, connectiviteitsopties en beeldkwaliteit ruimschoots. Kortom, de Salora 43BHM2250 Beamer is een veelzijdige en betrouwbare partner voor al je projectiebehoeften.

Zorg ervoor dat je dit artikel deelt met anderen die op zoek zijn naar een hoogwaardige beamerervaring en laat ons weten welke ervaringen je zelf hebt gehad met de Salora 43BHM2250 Beamer. Deze beamer verdient zeker een plekje in de schijnwerpers van de home entertainmentwereld.

Bekijk meer beamers op bol.com

9.2Expert Score
Salora 43BHM2250 Beamer Review: Haarscherpe Projecties in Compact Formaat De Salora 43BHM2250 Beamer is een indrukwekkende toevoeging aan de wereld van thuisentertainment. Met zijn compacte ontwerp en krachtige projectiemogelijkheden belooft deze beamer je onder te dompelen in een kwaliteitservaring. In dit uitgebreide review gaan we dieper in op de verschillende kenmerken, prestaties en mogelijkheden van […]
Pluspunten
  • Compact ontwerp met krachtige projectiemogelijkheden tot 130 inch.
  • Hoge helderheid (2200 lumen) voor levendige beelden, zelfs in donkere omgevingen.
  • Ingebouwde screen mirroring-functie voor eenvoudig streamen vanaf smartphones en tablets.
  • Handige ingebouwde mediaspeler voor directe weergave vanaf USB-apparaten.
  • Stil geluidsniveau van slechts 25 dB voor ongestoord kijkplezier.
  • Verschillende aansluitmogelijkheden, waaronder 2 HDMI-poorten en Wi-Fi-ondersteuning.
  • Lange levensduur van de lamp (50.000 uur) en energiezuinig ontwerp.
  • Brede ondersteuning voor video- en audioformaten.
  • Draagbaar en stijlvol ontwerp.
  • Afstandsbediening inbegrepen voor gemakkelijke bediening.
- Minpunten
  • Ondersteunt geen Full HD-resolutie.
  • Ingebouwde luidsprekers bieden slechts acceptabel geluid.
  • Batterijen voor de afstandsbediening worden niet meegeleverd.

Extra informatie

Specificaties: Salora 43BHM2250 – Beamer

Projectietechniek

LED

Beeldschermresolutie

1280 x 720

Beeldverhouding

16:09

Contrast ratio

1500:1

Short throw

Geen short throw

Type beamer

Standaard beamer

Minimale projectieafstand (m)

46

Maximale projectieafstand (m)

3.65

Zoom

0

WIFI

Ja

Aantal 3,5mm mini-jack (AUX) ingangen

1

DVI-I

Geen

HDMI

2

Aantal RCA aansluitingen

Geen

Aantal USB 2.0 poorten

1

Aantal USB 3.0 poorten (USB 3.1 Gen 1 Type A)

0

Maximale levensduur lamp (uur)

50

Luidsprekers

Ja

Vermogen (W)

70

Product breedte (cm)

21.50

Product hoogte (cm)

8.70

Product gewicht (kg)

0.00

Kleur

grijs

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Reparatie type

Carry-in

Merk

Salora

Verpakkingsinhoud

1 x Salora Beamer

MPN (Manufacturer Part Number)

43BHM2250

Kan zelfstandig met internet verbinden

Nee

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

App werkt op besturingssyteem

Niet van toepassing

Delen van gebruikersgegevens vereist

Niet van toepassing

Wifi vereist

Niet van toepassing

Bluetooth vereist

Niet van toepassing

Mobiele data verbinding mogelijk

Niet van toepassing

Betaalde diensten vereist

Niet van toepassing

Compatibel met

Niet van toepassing

Introductiejaar

2019

Introductiemaand

Juni

Ondersteuning met updates

Informatie niet beschikbaar

ANSI Lumen (lm)

3200

Aantal USB-C poorten

Geen

Aantal ethernet-poorten rj45

0

Beamer aansluitingen

HDMI, USB, VGA

Beamerlamp vervangbaar

Nee

Besturingssysteem beamer

Eigen besturingssysteem

Bluetooth

Nee

CE markering

Zichtbaar

Functionaliteit

Screen mirroring

Gaming

Ja

Gewicht (kg)

2.31

HDR

Nee

Ingebouwde accu

Nee

Input lag beamer (milliseconde)

0

Input resolutie

1280 x 720

Introductie

2019

Keystone correctie beamer

Horizontaal

Keystone correctie graden

0

Lens shift

Geen

Maximaal geluidsniveau (dB)

25

Maximale beeldgrootte (inch)

130

Minimale beeldgrootte (inch)

45

Output resolutie

1280 x 720

Product diepte (cm)

18.5

Taal handleiding

Universeel

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Waterschade, valschade

VGA poort

1

Verpakking breedte (mm)

270

Verpakking hoogte (mm)

130

Verpakking lengte (mm)

290

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Salora 43BHM2250 - Beamer - Projector - HD - LED - Screen Mirroring - 180 Ansi lumen - Mini Beamer
Laatste updates:
  • €175,91 - 26 april 2024
  • €167,14 - 17 april 2024
  • €166,00 - 14 april 2024
  • €166,99 - 12 april 2024
  • €165,99 - 11 april 2024
  • €162,27 - 9 april 2024
  • €168,93 - 8 april 2024
  • €183,70 - 27 maart 2024
Sinds: 24 december 2023
  • Hoogste prijs: €183,70 - 27 maart 2024
  • Laagste prijs: €114,74 - 15 februari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Salora 43BHM2250 – Beamer”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart