Safecourt Kitchen Sportblender

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.6
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Safecourt Kitchen Sportblender - Krachtige 1200 Watt Blender met To-Go Beker - 3 Standen - RVS kopen voor slechts €59,99
  • De laagste prijs van Safecourt Kitchen Sportblender - Krachtige 1200 Watt Blender met To-Go Beker - 3 Standen - RVS werd verkregen op 13 april 2024 00:53.

 59,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Safecourt Kitchen Sportblender - Krachtige 1200 Watt Blender met To-Go Beker - 3 Standen - RVS - €59,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Safecourt Kitchen Sportblender - Krachtige 1200 Watt Blender met To-Go Beker - 3 Standen - RVS
Laatste updates:
  • €59,99 - 5 april 2024
  • €64,99 - 31 maart 2024
  • €59,99 - 25 maart 2024
  • €64,99 - 3 maart 2024
  • €59,99 - 13 februari 2024
  • €64,99 - 1 februari 2024
  • €58,99 - 1 januari 2024
  • €64,99 - 25 december 2023
Sinds: 17 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €64,99 - 17 oktober 2023
  • Laagste prijs: €52,99 - 16 november 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 13 april 2024 00:53
Safecourt Kitchen Sportblender

 59,99

Beschrijving

Safecourt Kitchen Sportblender review: De Ultieme 2-in-1 Blender Combo

De Safecourt Kitchen Sportblender is een 2-in-1 blender combo die alles biedt wat je nodig hebt voor een perfecte blending ervaring. Of je nu een gezonde smoothie voor jezelf wilt maken of een heerlijke maaltijd voor het hele gezin, deze blender kan het allemaal aan. Met een indrukwekkend vermogen van 1200 watt en een duurzame 52 oz glazen pot, is deze blender in staat om zelfs de moeilijkste ingrediënten te verwerken, zoals ijs, vezelrijke groenten en vlees.

Een Krachtige IJscrush Functie voor Perfecte Smoothies

Een van de grootste pluspunten van de Safecourt Kitchen Sportblender is de krachtige ijscrush functie. Hiermee kun je met gemak bevroren fruit en ijsblokjes verwerken tot heerlijke smoothies. Dit maakt het de ideale blender voor de zomer, wanneer verfrissende en gezonde drankjes een must zijn. De blender wordt geleverd met een 22 oz reisbeker, waardoor je je smoothies ook onderweg kunt meenemen. Zo kun je altijd genieten van een gezonde boost, zelfs als je haast hebt.

Gemakkelijk Schoon te Maken voor een Efficiënte Keukenervaring

Als e-commerce specialist weten we dat gemak en efficiëntie belangrijk zijn voor onze klanten. De Safecourt Kitchen Sportblender scoort hoog op dit gebied, omdat hij gemakkelijk schoon te maken is. De afneembare onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig, wat betekent dat je na het blenden geen kostbare tijd hoeft te verspillen aan het schoonmaken van de blender. Dit maakt het een ideale keuze voor drukke gezinnen en mensen die graag snel en gezond willen eten zonder gedoe.

Volledige Controle Over de Textuur van Je Recepten

Een ander voordeel van de Safecourt Kitchen Sportblender is de variabele snelheidsregeling en Pulse-functie. Hiermee kun je de textuur van je gerechten nauwkeurig afstemmen op je persoonlijke voorkeur. Of je nu een gladde smoothie wilt of een dikkere pastasaus met stukjes groenten, deze blender kan het allemaal aan. De eenvoudige gebruikersinterface maakt het ook nog eens heel eenvoudig om de gewenste blendinstellingen te selecteren.

Hoogwaardige Materialen en Gratis After-Sales Service

Als e-commerce specialist begrijpen we dat kwaliteit en klantenservice cruciaal zijn voor het opbouwen van een loyale klantenkring. De Safecourt Kitchen Sportblender is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt daarom duurzaamheid en betrouwbaarheid. Bovendien biedt Safecourt Kitchen gratis after-sales service en een royale 2-jaar garantie op deze blender. Dit toont hun vertrouwen in de kwaliteit van het product en biedt klanten gemoedsrust bij hun aankoop.

Gebruikerservaringen: Tevredenheid Gegarandeerd

Reviewers zijn verheugd over de prestaties van de Safecourt Kitchen Sportblender. Met lovende woorden beschrijven ze hoe de blender met gemak door bevroren fruit en ijsblokjes gaat en hoe de smoothies zijdezacht en heerlijk zijn. Ook de extra sportbeker wordt als een handige toevoeging gezien, perfect voor onderweg of om je drankje koel te houden in de koelkast. De enige kleine klacht die sommige gebruikers noemen, is een lichte schroeilucht bij het blenden op de hoogste stand, maar dit lijkt een tijdelijk verschijnsel te zijn dat snel verdwijnt.

Conclusie: Safecourt Kitchen Sportblender – Jouw Ultieme Keukenpartner

Als e-commerce specialist kunnen we met zekerheid zeggen dat de Safecourt Kitchen Sportblender een uitstekende keuze is voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdige, krachtige en duurzame blender. Met zijn 2-in-1 functionaliteit, krachtige motor, gemakkelijk schoon te maken onderdelen en volledige controle over de textuur van je gerechten, biedt deze blender alles wat je nodig hebt voor een hoogwaardige blending ervaring. Voeg daar de gratis after-sales service en de 2-jaar garantie van Safecourt Kitchen aan toe, en je hebt een winnende combinatie voor een hoge conversie rate in jouw keuken!

Bekijk meer blenders op bol.com

Bekijk de beste heetwaterdispensers

Bekijk de beste melkopschuimers

9.6Expert Score
Safecourt Kitchen Sportblender review: De Ultieme 2-in-1 Blender Combo De Safecourt Kitchen Sportblender is een 2-in-1 blender combo die alles biedt wat je nodig hebt voor een perfecte blending ervaring. Of je nu een gezonde smoothie voor jezelf wilt maken of een heerlijke maaltijd voor het hele gezin, deze blender kan het allemaal aan. Met […]
Pluspunten
  • Krachtige ijscrush functie voor perfecte smoothies.
  • Inclusief 22 oz reisbeker voor onderweg genieten.
  • Gemakkelijk schoon te maken met vaatwasmachinebestendige onderdelen.
  • Variabele snelheidsregeling en Pulse-functie voor volledige controle.

Extra informatie

Specificaties: Safecourt Kitchen Sportblender

Automatisch uitschakelen

Nee

Vaatwasser veilig

Ja

Aantal snelheden

4

Type snelheid

2 t/m 5 snelheden

Anti drup

Ja

Continu of puls actie

Ja

Verwarmingscapaciteit

Nee

Ijs maler

Ja

Oplaadbaar

Nee

Turbo feature

Ja

Vermogen (W)

1200

Bodem met antislip

Ja

Kleur

zilver

Koord opslagruimte

Ja

Materiaal behuizing

ABS

Materiaal hak oppervlak

Roestvrij staal

Bediening

Automatisch, Knoppen, Draaisysteem

Met maatverdeling

Ja

Materiaal kom

Glas

Aantal mesjes / scheerringen

6

Verwijderbare cup

Ja

Afneembare mesjes

Ja

Type blender

Blender to go, Powerblender, Standaard blender, Professionele blender

Aanvullende functies

22 oz reisbeker en 52 oz glazen pot voor individueel en familiegebruik Ultra krachtige 1200w motor die door harde ingrediënten kan blenden Duurzame 52oz glazen pot die bestand is tegen elke blending of voedselverwerkende taak Variabele snelheidsregeling en Pulse-functie voor het fine-tunen van de textuur van elk gerecht Vereenvoudigde gebruikersinterface met lage, middelhoge blendinstellingen en pulse-functionaliteit Pulse-functie voor het maken van hartigere recepten

Verpakkingsinhoud

Complete blender met sport beker

Inclusief mix accessoire

Drinkfles, Inclusief Kookboek

Product hoogte (cm)

15.59

Product lengte (cm)

8

Product breedte (cm)

7.67

Product gewicht (kg)

3.5

Inhoud (l)

1.50

Snoerlengte (m)

1.5

Merk

Safecourt Kitchen

MPN (Manufacturer Part Number)

BL200

Taal handleiding

Duits, Engels, Nederlands

BPA-vrij

Ja

CE markering

Zichtbaar

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Gewicht (g)

3578

Met automatische programma's

Nee

Model

BL200

Reparatie type

Carry-in

Softstart

Ja

Toerental

21000 r/min

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Ja alle onderdelen

Verpakking breedte (mm)

278

Verpakking hoogte (mm)

205

Verpakking lengte (mm)

331

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Safecourt Kitchen Sportblender - Krachtige 1200 Watt Blender met To-Go Beker - 3 Standen - RVS
Laatste updates:
  • €59,99 - 5 april 2024
  • €64,99 - 31 maart 2024
  • €59,99 - 25 maart 2024
  • €64,99 - 3 maart 2024
  • €59,99 - 13 februari 2024
  • €64,99 - 1 februari 2024
  • €58,99 - 1 januari 2024
  • €64,99 - 25 december 2023
Sinds: 17 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €64,99 - 17 oktober 2023
  • Laagste prijs: €52,99 - 16 november 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Safecourt Kitchen Sportblender”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart