Safecourt Kitchen – Melkopschuimer pro

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.6
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Safecourt Kitchen - Melkopschuimer pro - multifunctioneel kopen voor slechts €59,99
  • De laagste prijs van Safecourt Kitchen - Melkopschuimer pro - multifunctioneel werd verkregen op 13 april 2024 06:11.

 59,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Safecourt Kitchen - Melkopschuimer pro - multifunctioneel - €59,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Safecourt Kitchen - Melkopschuimer pro - multifunctioneel
Laatste updates:
  • €59,99 - 12 april 2024
  • €69,99 - 10 april 2024
  • €59,99 - 2 maart 2024
  • €69,95 - 17 februari 2024
  • €42,99 - 1 februari 2024
  • €46,99 - 1 januari 2024
  • €49,99 - 25 december 2023
  • €45,99 - 11 december 2023
Sinds: 14 november 2023
  • Hoogste prijs: €69,99 - 10 april 2024
  • Laagste prijs: €42,99 - 16 november 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 13 april 2024 06:11
Safecourt Kitchen – Melkopschuimer pro
Safecourt Kitchen – Melkopschuimer pro

 59,99

Beschrijving

Safecourt Kitchen – Melkopschuimer pro review: Een Veelzijdige Koffiecreaties Partner

Safecourt Kitchen introduceert met trots hun nieuwste product: de 4-in-1 Automatische Melkopschuimer met Verwarming. Deze veelzijdige melkopschuimer is ontworpen om jou thuis te laten genieten van heerlijke koffiecreaties. Of je nu warme of koude melk wilt opschuimen, verwarmen of chocolademelk bereiden, deze melkopschuimer biedt alle functies die je nodig hebt. Laten we eens kijken naar de voordelen en specificaties van dit indrukwekkende apparaat.

Voordelen van de Safecourt Kitchen – Melkopschuimer pro

1. 4-in-1 Functionaliteit: Warm of koud, kies jouw melkschuim

Met de Safecourt Kitchen Melkopschuimer pro kun je zowel warme als koude melk opschuimen, verwarmen en chocolademelk bereiden. Dit maakt het een veelzijdige tool om aan al je koffie- en chocoladedrankbehoeften te voldoen. Of je nu zin hebt in een romige cappuccino, een verkwikkende ijskoffie of een hartverwarmende chocoladedrank, dit apparaat kan het allemaal aan.

2. Snelle en Efficiënte Werking: Geniet snel van jouw perfecte drankje

Dankzij het krachtige vermogen van 550 Watt kan de melkopschuimer snel en gelijkmatig melk verwarmen en opschuimen. Dit bespaart kostbare tijd, waardoor je binnen enkele minuten kunt genieten van jouw favoriete koffiecreaties. De melk wordt perfect opgeschuimd, wat zorgt voor een rijke en romige textuur in je drankjes.

3. Gebruiksvriendelijk en Veilig: Eén knop, meerdere mogelijkheden

De Safecourt Kitchen Melkopschuimer is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Met slechts één knop bedien je eenvoudig alle functies van het apparaat. Bovendien beschikt het over een automatische uitschakelfunctie, wat zorgt voor extra veiligheid en energiebesparing. Je kunt met een gerust hart je aandacht op andere dingen richten terwijl de melkopschuimer zijn werk doet.

4. Duurzaam en Stijlvol Ontwerp: Een betrouwbare metgezel voor je keuken

De Melkopschuimer pro is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en BPA-vrij plastic, wat zorgt voor duurzaamheid en veiligheid. Het strakke ontwerp voegt een vleugje stijl toe aan elke keuken, terwijl het ook gemakkelijk schoon te maken is dankzij de antiaanbaklaag aan de binnenkant. De afneembare opzetstukken zijn vaatwasmachinebestendig, wat het schoonmaakproces nog verder vereenvoudigt.

5. Compact en Handig: Past perfect in jouw keuken

Met afmetingen van 18 x 15 x 13 cm (H x B x D) neemt de melkopschuimer weinig ruimte in beslag op je aanrecht. Het compacte ontwerp maakt het gemakkelijk om het apparaat op te bergen wanneer het niet in gebruik is. Bovendien heeft het geïntegreerde opbergruimte voor de opzetstukken, wat zorgt voor een opgeruimde en georganiseerde uitstraling in je keuken.

Klantbeoordelingen: Wat zeggen andere reviewers?

De Safecourt Kitchen – Melkopschuimer pro heeft indruk gemaakt op klanten dankzij enkele positieve recensies. Klanten zijn zeer tevreden met de aankoop, prijzen de duidelijke productbeschrijving, de kwaliteit van het schuim en het gebruiksgemak. Het apparaat verwarmt en schuimt melk snel op, waardoor je in korte tijd kunt genieten van heerlijke koffiecreaties. Met zijn duurzame en stijlvolle ontwerp, compacte formaat en vaatwasserbestendige opzetstukken biedt deze melkopschuimer zowel gemak als esthetiek. Klantbeoordelingen en de veelzijdige functionaliteit maken de Safecourt Kitchen – Melkopschuimer pro een waardevolle investering voor elke koffieliefhebber.

Conclusie: Transformeer je Koffie-ervaring

Met de Safecourt Kitchen – Melkopschuimer pro heb je alles wat je nodig hebt om thuis van heerlijke koffiecreaties te genieten. De 4-in-1 functionaliteit maakt dit apparaat veelzijdig en geschikt voor verschillende drankjes. De efficiënte werking, gebruiksvriendelijkheid, duurzaamheid en stijlvolle uitstraling maken het een waardevolle toevoeging aan je keuken. Bovendien zijn de positieve klantbeoordelingen een extra bewijs van de kwaliteit van dit product.

Als je op zoek bent naar een hoogwaardige melkopschuimer voor thuisgebruik, dan is de Safecourt Kitchen – Melkopschuimer pro de perfecte keuze. Bestel nu en transformeer je koffie-ervaring met dit indrukwekkende apparaat. Met een garantie van 2 jaar heb je gemoedsrust dat je een duurzame investering doet in je keukenapparatuur. Begin vandaag nog met het bereiden van heerlijke koffiecreaties en verwen jezelf en je gasten met perfect opgeschuimde melkdrankjes!

Bekijk meer melkopschuimers op bol.com

Lees meer over de 10 beste melkopschuimers

De Beste Koffiemachine

9.6Expert Score
Safecourt Kitchen – Melkopschuimer pro review: Een Veelzijdige Koffiecreaties Partner Safecourt Kitchen introduceert met trots hun nieuwste product: de 4-in-1 Automatische Melkopschuimer met Verwarming. Deze veelzijdige melkopschuimer is ontworpen om jou thuis te laten genieten van heerlijke koffiecreaties. Of je nu warme of koude melk wilt opschuimen, verwarmen of chocolademelk bereiden, deze melkopschuimer biedt alle […]
Pluspunten
  • 4-in-1 functionaliteit: Warme en koude melk opschuimen, verwarmen en chocolademelk bereiden.
  • Snelle en efficiënte werking met een krachtig vermogen van 550 Watt.
  • Gebruiksvriendelijk en veilig met één knop en automatische uitschakelfunctie.
  • Duurzaam en stijlvol ontwerp van hoogwaardig roestvrij staal en BPA-vrij plastic.
  • Compact formaat en opbergruimte voor een georganiseerde uitstraling in de keuken.

Extra informatie

Specificaties: Safecourt Kitchen – Melkopschuimer pro

Kleur

Zwart

Volume in liters (ml)

300

Doorzichtige deksel

Ja

Draadloos

Nee

Aantal snelheden

4

Verborgen verwarmingselement

Nee

Antikleeflaag

Ja

Bodem met antislip

Ja

BPA-vrij

Ja

Automatisch uitschakelen

Ja

Automatisch kookprogramma

Ja

Anti drup

Ja

Koord opslagruimte

Nee

Temperatuur instellingen

Nee

Warmhoud functionaliteit

Ja

Gewicht (g)

1233

Vermogen (W)

600

Materiaal behuizing

Metaal

Snoerlengte (m)

1

Vaatwasser veilig

Ja

Aanvullende functies

– Cappuccino – Latte – Iced cappuciono – Warme melk

MPN (Manufacturer Part Number)

MF300

Bediening

Knoppen

CE markering

Zichtbaar

Draaibaar 360 graden

Ja

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

1

Introductie

2023

Klopt (ook) koud

Ja

Met maatverdeling

Ja

Model

MF300

Opwarmfunctie

Ja

PFAS-vrij

Ja

Product breedte (cm)

12

Product gewicht (kg)

12

Product hoogte (cm)

20

Product lengte (cm)

14

Reparatie type

Carry-in

Taal handleiding

Duits, Engels, Nederlands

Uitzonderingen fabrieksgarantie (jaar)

1

Verpakking breedte (mm)

163

Verpakking hoogte (mm)

150

Verpakking lengte (mm)

218

Verpakkingsinhoud

– Melkopschuimer motor – Melkopschuimer cup – Garde – Gebruiksaanwijzing – Boekenlegger

Voedingstype

Adapter, lichtnet

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Safecourt Kitchen - Melkopschuimer pro - multifunctioneel
Laatste updates:
  • €59,99 - 12 april 2024
  • €69,99 - 10 april 2024
  • €59,99 - 2 maart 2024
  • €69,95 - 17 februari 2024
  • €42,99 - 1 februari 2024
  • €46,99 - 1 januari 2024
  • €49,99 - 25 december 2023
  • €45,99 - 11 december 2023
Sinds: 14 november 2023
  • Hoogste prijs: €69,99 - 10 april 2024
  • Laagste prijs: €42,99 - 16 november 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Safecourt Kitchen – Melkopschuimer pro”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart