Safecourt Kitchen Handmixer

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.2
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Safecourt Kitchen Handmixer - Opslagbasis - Kloppers & Deeghaken & Garde kopen voor slechts €38,89
  • De laagste prijs van Safecourt Kitchen Handmixer - Opslagbasis - Kloppers & Deeghaken & Garde werd verkregen op 19 april 2024 00:43.

 38,89

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Safecourt Kitchen Handmixer - Opslagbasis - Kloppers & Deeghaken & Garde - €38,89
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Safecourt Kitchen Handmixer - Opslagbasis - Kloppers & Deeghaken & Garde
Laatste updates:
  • €38,89 - 3 april 2024
  • €41,99 - 1 april 2024
  • €39,89 - 25 maart 2024
  • €41,99 - 1 februari 2024
  • €37,99 - 1 januari 2024
  • €42,99 - 25 december 2023
  • €34,99 - 11 december 2023
  • €37,99 - 28 november 2023
Sinds: 4 november 2023
  • Hoogste prijs: €42,99 - 25 december 2023
  • Laagste prijs: €34,99 - 24 november 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 19 april 2024 00:43
Safecourt Kitchen Handmixer

 38,89

Beschrijving

Safecourt Kitchen Handmixer Review: De Perfecte Keukenhulp voor Bakliefhebbers

De Safecourt Kitchen Handmixer is een veelzijdige en krachtige keukenhulp die elke bakliefhebber zal verwelkomen. Of je nu een luchtige cake wilt maken met behulp van kloppers, deeg wilt kneden met de deeghaken, of een taart wilt bereiden met de garde, deze handmixer heeft alle benodigde functies in één compact apparaat. Met zijn praktische design en bijgeleverde opbergbasis zorgt de Safecourt Kitchen Handmixer ervoor dat je nooit meer onderdelen kwijtraakt en bespaar je tevens ruimte in je keukenkastjes. Met een krachtige motor van 350W en vijf snelheden, aangevuld met turbofuncties, is deze handmixer klaar om je te assisteren bij al je kookavonturen.

Complete Set voor Elke Bakbehoefte

De Safecourt Kitchen Handmixer wordt geleverd als een complete set, inclusief de handmixer zelf, twee kloppers, twee deeghaken, een garde en een handige opbergbasis. Of je nu deeg aan het kneden bent voor versgebakken brood of lichte en luchtige desserts aan het maken bent, deze handmixer heeft alle benodigde accessoires om je te helpen. Het gebruik van roestvrijstalen hulpstukken zorgt voor duurzaamheid en betrouwbaarheid, terwijl de turbofuncties op elke snelheid kunnen worden toegepast, waardoor je optimale controle hebt over je mengproces.

Veiligheid en Gebruiksgemak Gecombineerd

De Safecourt Kitchen Handmixer biedt vijf normale snelheden en de mogelijkheid om de turbofunctie toe te passen op elke snelheid. Beginnen met een lage snelheid en geleidelijk aan opvoeren, minimaliseert het risico op spatten tijdens het mixen. Met een handmixer die gemakkelijk te bedienen is, kun je met vertrouwen aan de slag gaan, zelfs als beginnende bakker.

Snel Schoon te Maken en Compacte Opslag

Een groot pluspunt van de Safecourt Kitchen Handmixer is het gemakkelijke schoonmaakproces. Met een vochtige doek kun je de handmixer eenvoudig reinigen, en als extra voordeel zijn alle opzetstukken vaatwasmachinebestendig. Het bijgeleverde opslagbakje biedt niet alleen een handige plek om alle opzetstukken te bewaren, maar helpt ook bij het minimaliseren van rommelige keukenkastjes.

Kracht en Prestatie

Met een vermogen van 350W levert de Safecourt Kitchen Handmixer de nodige kracht om zelfs de zwaarste deegsoorten aan te kunnen. De vijf snelheden, gecombineerd met de turbofuncties, geven je volledige controle over je mengproces. Of je nu delicate ingrediënten wilt mengen of stevig deeg wilt kneden, deze handmixer staat paraat.

Eenvoudig te Gebruiken en Duurzaam

De Safecourt Kitchen Handmixer is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Met de mogelijkheid om de kloppers gemakkelijk te monteren en de opzetstukken met één druk op de knop uit te werpen voor reiniging, is dit een apparaat dat zelfs de meest hectische bakomstandigheden aankan. Met roestvrijstalen constructie en een garantie van twee jaar kun je vertrouwen op de duurzaamheid van dit product.

Safecourt Kitchen: Gemak in de Keuken

Safecourt Kitchen begrijpt de behoeften van de moderne kok en biedt kwalitatieve, tijdbesparende producten tegen betaalbare prijzen. De Safecourt Kitchen Handmixer is geen uitzondering. Met zijn veelzijdigheid, krachtige prestaties en eenvoudige bediening is dit een must-have voor elke bakliefhebber. Met de meegeleverde accessoires kun je meer dan 100 recepten met slechts één product bereiden. Of je nu een doorgewinterde kok bent of net begint met bakken, deze handmixer zal je kookervaring naar een hoger niveau tillen.

Conclusie

De Safecourt Kitchen Handmixer is een waardevolle toevoeging aan elke keuken. Met zijn complete set van hulpstukken, vijf snelheden en turbofuncties, biedt het de flexibiliteit en kracht die nodig is voor al je mengbehoeften. Het gemak van schoonmaken en opslag, samen met het duurzame ontwerp, maken het een betrouwbare keuze voor zowel beginners als ervaren koks. Als je op zoek bent naar een handmixer die zowel prestatie als gemak biedt, is de Safecourt Kitchen Handmixer zeker een overweging waard. Investeer in dit apparaat en ontdek de vreugde van moeiteloos bakken en koken.

Bekijk meer mixers op bol.com

9.2Expert Score
Safecourt Kitchen Handmixer Review: De Perfecte Keukenhulp voor Bakliefhebbers De Safecourt Kitchen Handmixer is een veelzijdige en krachtige keukenhulp die elke bakliefhebber zal verwelkomen. Of je nu een luchtige cake wilt maken met behulp van kloppers, deeg wilt kneden met de deeghaken, of een taart wilt bereiden met de garde, deze handmixer heeft alle benodigde […]
Pluspunten
  • Complete set met kloppers, deeghaken, garde & opbergbasis.
  • Vijf snelheden en turbofuncties voor veelzijdigheid.
  • Gemakkelijk schoon te maken; vaatwasmachinebestendige opzetstukken.
  • Krachtige 350W motor voor zwaar deeg.
  • Eenvoudig te monteren en uit te werpen opzetstukken.

Extra informatie

Specificaties: Safecourt Kitchen Handmixer

Automatisch uitschakelen

Ja

Vaatwasser veilig

Ja

Aantal snelheden

5

Type snelheid

6 of meer snelheden

Continu of puls actie

Ja

Turbo feature

Ja

Vermogen (W)

350

Bodem met antislip

Nee

Kleur

Zilver

Koord opslagruimte

Ja

Materiaal behuizing

Kunststof

Bediening

Schuifregelaar, Knoppen

Materiaal kom

Kunststof

Materiaal kopje

RVS

Materiaal stand

RVS

Aanvullende functies

Opslagbasis Turbo functie Deeghaken Kloppers Garde

Verpakkingsinhoud

1x handmixer, 2x kloppers, 2x deeghaken, 1x garde, 1x opbergbasis, gebruiksaanwijzing

Inclusief kookboek

Nee

Inclusief mix accessoire

Kloppers/garde, Kneedhaak

Opbergbox accessoires

Ja

Product hoogte (cm)

18.80

Product lengte (cm)

8.50

Product breedte (cm)

12.20

Product gewicht (g)

1400

Inhoud (l)

0

Snoerlengte (m)

1

Merk

Safecourt Kitchen

Introductie

2021

MPN (Manufacturer Part Number)

HM100

Taal handleiding

Engels, Nederlands

Aantal consumenteneenheden (CE)

1

Afleesbare display

Nee

BPA-vrij

Ja

CE markering

Zichtbaar

Ergonomische handgreep

Ja

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

1

Geschikt voor anti-aanbaklaag

Nee

Gewicht (g)

1390

Handmatig

Nee

Licht in de hand

Ja

Model

HM100

Reparatie type

Carry-in

Softstart

Ja

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Wanneer het artikel door verkeerd gebruik kapot is gegaan.

Verpakking breedte (mm)

248

Verpakking hoogte (mm)

126

Verpakking lengte (mm)

269

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Safecourt Kitchen Handmixer - Opslagbasis - Kloppers & Deeghaken & Garde
Laatste updates:
  • €38,89 - 3 april 2024
  • €41,99 - 1 april 2024
  • €39,89 - 25 maart 2024
  • €41,99 - 1 februari 2024
  • €37,99 - 1 januari 2024
  • €42,99 - 25 december 2023
  • €34,99 - 11 december 2023
  • €37,99 - 28 november 2023
Sinds: 4 november 2023
  • Hoogste prijs: €42,99 - 25 december 2023
  • Laagste prijs: €34,99 - 24 november 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Safecourt Kitchen Handmixer”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart