RYCE Multistyler PRO – 7 in 1

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.6
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je RYCE Multistyler Ultimate - 7 in 1 - met Diffuser - Krultang - Extra krachtig - Föhnborstel - Stijltang - Krulborstel - Automatische krultang - Haardroger met borstel - Zwart kopen voor slechts €99,99
  • De laagste prijs van RYCE Multistyler Ultimate - 7 in 1 - met Diffuser - Krultang - Extra krachtig - Föhnborstel - Stijltang - Krulborstel - Automatische krultang - Haardroger met borstel - Zwart werd verkregen op 20 april 2024 08:01.

 99,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: RYCE Multistyler Ultimate - 7 in 1 - met Diffuser - Krultang - Extra krachtig - Föhnborstel - Stijltang - Krulborstel - Automatische krultang - Haardroger met borstel - Zwart - €99,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor RYCE Multistyler Ultimate - 7 in 1 - met Diffuser - Krultang - Extra krachtig - Föhnborstel - Stijltang - Krulborstel - Automatische krultang - Haardroger met borstel - Zwart
Laatste updates:
  • €99,99 - 12 april 2024
  • €109,99 - 5 april 2024
  • €122,95 - 24 februari 2024
  • €119,99 - 4 december 2023
  • €99,99 - 30 november 2023
  • €119,99 - 11 november 2023
Sinds: 11 november 2023
  • Hoogste prijs: €122,95 - 24 februari 2024
  • Laagste prijs: €99,99 - 30 november 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 20 april 2024 08:01
RYCE Multistyler PRO – 7 in 1

 99,99

Beschrijving

RYCE Multistyler PRO – 7 in 1: De Ultieme Haarstylingoplossing voor Professionele Resultaten

Ben je op zoek naar een haarstylingtool waarmee je dezelfde prachtige resultaten kunt behalen als bij de kapper? Of je nu wilt stijlen, krullen of een compleet nieuwe look wilt creëren, de RYCE Multistyler PRO – 7 in 1 maakt het allemaal mogelijk. Met de nieuwste technologieën biedt deze multistyler je de mogelijkheid om elke dag kapsels te creëren die net zo mooi zijn als wanneer je ze bij de kapper hebt laten maken. Bovendien is deze stylingtool ontworpen om je haar niet te beschadigen, zodat je met een gerust hart kunt stylen. Ontdek de veelzijdigheid en kwaliteit van de RYCE Multistyler PRO – 7 in 1 en geniet van prachtige resultaten zonder compromissen.

Voordelen: Stijlvolle Krullen Zonder Haarbeschadiging, Zeven Opzetstukken voor Creatieve Styling

Een van de grootste voordelen van de RYCE Multistyler PRO – 7 in 1 is dat je prachtige krullen kunt creëren zonder je haar te beschadigen. Door gebruik te maken van lagere temperaturen, kun je genieten van volumineuze, veerkrachtige krullen zonder je haar bloot te stellen aan overmatige hitte. Bovendien wordt de multistyler geleverd met zeven verschillende opzetstukken, waardoor je eindeloos kunt experimenteren met verschillende looks en stijlen. Of je nu grove golven, strakke krullen of zachte beachy waves wilt, deze multistyler biedt de veelzijdigheid die je nodig hebt om elke gewenste look te bereiken.

Geschikt voor Elk Haartype: Veelzijdigheid zonder Beperkingen

Wat je haartype ook is, de RYCE Multistyler PRO – 7 in 1 is geschikt voor iedereen. Of je nu fijn, dik, stijl, golvend of krullend haar hebt, deze stylingtool levert uitstekende resultaten voor elk haartype. De temperatuurstanden kunnen worden aangepast aan jouw specifieke behoeften, met drie verschillende opties (55° / 75° / 130°) om de perfecte balans tussen warmte en bescherming te vinden. Bovendien kun je de snelheid van de luchtcirculatie aanpassen met een handige knop, zodat je de controle hebt over het stylingproces.

Koude en Warme Lucht: Veelzijdigheid voor Elke Gelegenheid

De RYCE Multistyler PRO – 7 in 1 biedt zowel koude als warme luchtstroom, waardoor je jouw kapsel kunt afwerken en fixeren met een vleugje koelte. Koude lucht helpt bij het fixeren van je stijl, waardoor je langdurige resultaten krijgt. Dit is vooral handig als je krullen wilt laten langer meegaan. Met de warme lucht kun je je haar snel en efficiënt stylen, zodat je elke dag tijd bespaart en toch een professioneel resultaat behaalt.

De Hairwrap: Snel en Gemakkelijk Prachtige Krullen

De Hairwrap, een van de opzetstukken van de RYCE Multistyler PRO – 7 in 1, biedt snel en eenvoudig prachtige krullen. Dankzij de nieuwste technologieën wordt warmte en luchtstroming gecombineerd om je haar moeiteloos te krullen. Met de Hairwrap kun je krullen creëren zonder je haar te beschadigen, en het resultaat is prachtig en vol. Hoe meer warmte je gebruikt, hoe langer je krullen zullen blijven zitten. Het gebruik van de Hairwrap is niet alleen beter voor je haar, maar ook veel gemakkelijker dan een traditionele krultang. Het is dan ook niet verwonderlijk dat kappers dit apparaat ten zeerste aanbevelen aan hun klanten.

Hoogwaardige Kwaliteit: Betrouwbaarheid en Duurzaamheid

De RYCE Multistyler PRO – 7 in 1 is een product van hoogwaardige kwaliteit dat lang meegaat. Het is gemaakt van duurzame keramische ABS-materialen, waardoor het stevig en betrouwbaar aanvoelt tijdens het gebruik. Bovendien heeft deze multistyler een luxe uitstraling dankzij het gebruik van zwarte kleuren en diamantjes. Het ziet er niet alleen stijlvol uit, maar voelt ook luxueus aan. De bijgeleverde opzetstukken maken deze Hairwrap echt compleet en gemakkelijk te gebruiken. Elk opzetstuk heeft zijn eigen unieke functie, waardoor je eindeloos kunt variëren in stylingopties.

Inhoud van de Verpakking: Alles Wat je Nodig Hebt voor Professionele Styling

De RYCE Multistyler PRO – 7 in 1 wordt geleverd met een uitgebreide set accessoires, zodat je direct aan de slag kunt met je haarstylingavonturen. In de verpakking vind je onder andere de Hairwrap, een luxe cadeauverpakking, twee spiralen voor verschillende draairichtingen, een föhnborstel, een universeel kopstuk, een blaasmond, een diffuser, een stijlborstel, een hitte handschoen en een handleiding. Met deze complete set heb je alles wat je nodig hebt om prachtige kapsels te creëren.

Klantenservice en Retourbeleid: Jouw Tevredenheid Staat voorop

Bij RYCE begrijpen we dat jouw tevredenheid onze prioriteit is. Als je problemen hebt met het gebruik van het product of extra tips nodig hebt voor het krullen, kun je op elk moment contact opnemen met onze klantenservice. We staan altijd klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat je het meeste uit je RYCE Multistyler PRO – 7 in 1 haalt. Bovendien bieden we een retourbeleid van 30 dagen, dus als je niet tevreden bent met het product, kun je het zonder gedoe retourneren.

Conclusie: De RYCE Multistyler PRO – 7 in 1 als Jouw Ultieme Haarstylingpartner

De RYCE Multistyler PRO – 7 in 1 is de ultieme haarstylingoplossing voor professionele resultaten. Met deze veelzijdige stylingtool kun je prachtige krullen creëren zonder je haar te beschadigen. Dankzij de zeven opzetstukken en de mogelijkheid om de temperatuur en luchtsnelheid aan te passen, kun je eindeloos experimenteren met verschillende looks en stijlen. De multistyler is geschikt voor elk haartype en biedt zowel koude als warme luchtstroom. Met de Hairwrap bereik je snel en gemakkelijk prachtige krullen, terwijl de hoogwaardige kwaliteit en de complete set accessoires zorgen voor betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Bij RYCE staat jouw tevredenheid voorop, en met onze klantenservice en retourbeleid zorgen we ervoor dat je met vertrouwen kunt genieten van je nieuwe stylingtool. Kies vandaag nog voor de RYCE Multistyler PRO – 7 in 1 en ontdek de mogelijkheden voor prachtige haarstijlen!

Bekijk meer föhnborstels op bol.com

Beste Dyson Airwrap alternatief

9.6Expert Score
RYCE Multistyler PRO – 7 in 1: De Ultieme Haarstylingoplossing voor Professionele Resultaten Ben je op zoek naar een haarstylingtool waarmee je dezelfde prachtige resultaten kunt behalen als bij de kapper? Of je nu wilt stijlen, krullen of een compleet nieuwe look wilt creëren, de RYCE Multistyler PRO – 7 in 1 maakt het allemaal […]
Pluspunten
  • Creëer prachtige krullen zonder je haar te beschadigen
  • Zeven opzetstukken voor eindeloze stylingmogelijkheden
  • Geschikt voor alle haartypes
  • Koude en warme luchtstroom voor elke gelegenheid
  • Hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid
  • Complete set accessoires voor professionele styling

Extra informatie

Specificaties: RYCE Multistyler PRO – 7 in 1

Diameter (cm)

3.5

Meegeleverde accessoires

Handschoen, Blaasmond, Ronde krulborstel

Kleur

Zwart

Materiaal

ABS

Merk

RYCE

Snoerlengte (m)

2

Verpakkingsinhoud

– 1 × Airwrap – 1 × Luxe cadeauverpakking – 2 × Spiraal (links + rechts) – 1 × Föhnborstel – 1 × Universeel kopstuk – 1 × Blaasmond – 1 × Diffuser – 1 × Stijlborstel – 1 × Hitte handschoen – 1 × Handleiding

Vermogen (W)

1400

Minimale temperatuur

55 °C

Ion technologie

Nee

Keramische verwarmingselementen

Nee

Met verzorgende olie

Nee

Temperatuur instellingen

Ja

Draadloos

Nee

Dual Voltage

Nee

Flexibel roterend koord

Ja

Ophangbaar

Nee

Koude lucht positie

Ja

Aantal warmtestanden

3

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

1

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Reparatie type

Carry-in

Aantal snelheden

3

CE markering

Zichtbaar

Extra smal handvat

Nee

Gewicht (g)

200

Intrekbare borstelpennen

Nee

MPN (Manufacturer Part Number)

1004103

Materiaal borstelharen

Nylon

Maximum diameter krulborstel

Klein – 2 – 3 cm

Met display

Nee

Met evenredige luchtverplaatsing

Ja

Minimum diameter krulborstel

Klein – 2 – 3 cm

Product gewicht (kg)

0.8

Roterende borstel

Nee

Taal handleiding

Engels

Verpakking breedte (cm)

19.2

Verpakking hoogte (cm)

15.5

Verpakking lengte (mm)

39

Voltage (V)

230

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor RYCE Multistyler Ultimate - 7 in 1 - met Diffuser - Krultang - Extra krachtig - Föhnborstel - Stijltang - Krulborstel - Automatische krultang - Haardroger met borstel - Zwart
Laatste updates:
  • €99,99 - 12 april 2024
  • €109,99 - 5 april 2024
  • €122,95 - 24 februari 2024
  • €119,99 - 4 december 2023
  • €99,99 - 30 november 2023
  • €119,99 - 11 november 2023
Sinds: 11 november 2023
  • Hoogste prijs: €122,95 - 24 februari 2024
  • Laagste prijs: €99,99 - 30 november 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “RYCE Multistyler PRO – 7 in 1”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart