Russell Hobbs MaxiCook 6 liter Searing 22750-56

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.6
Expert ScoreLees recensie

Inhoud: 6 l | Inclusief: Automatisch kookprogramma | Warmhoud functionaliteit

 60,59

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Russell Hobbs MaxiCook 6 liter Searing 22750-56 - Slowcooker - €60,59
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Russell Hobbs MaxiCook 6 liter Searing 22750-56 - Slowcooker
Laatste updates:
  • €60,59 - 1 april 2024
  • €54,99 - 25 maart 2024
  • €59,99 - 9 maart 2024
  • €60,19 - 8 maart 2024
  • €60,80 - 7 maart 2024
  • €61,20 - 6 maart 2024
  • €62,35 - 5 maart 2024
  • €62,80 - 2 maart 2024
Sinds: 28 november 2023
  • Hoogste prijs: €76,74 - 21 januari 2024
  • Laagste prijs: €52,99 - 13 december 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 30 april 2024 16:41
Russell Hobbs MaxiCook 6 liter Searing 22750-56
Russell Hobbs MaxiCook 6 liter Searing 22750-56

 60,59

Beschrijving

De Russell Hobbs MaxiCook 6 liter Searing 22750-56 review: de ideale slowcooker voor grote gezelschappen

De Russell Hobbs MaxiCook 6 liter Searing 22750-56 is een slowcooker van hoogwaardige kwaliteit en een uitstekende keuze voor mensen die van langzaam koken houden. Met een inhoud van 6 liter is deze slowcooker groot genoeg om maaltijden voor maximaal 8 personen te bereiden. De MaxiCook Slow Cooker is ook voorzien van een automatisch kookprogramma en een warmhoudfunctionaliteit, waardoor het ideaal is voor het bereiden van heerlijke maaltijden voor grote gezelschappen.

Slow cooking: behoudt de smaak en voedingsstoffen van je gerechten Slow cooking is een techniek waarbij gerechten langzaam worden bereid op lage temperaturen, wat ervoor zorgt dat de smaken en voedingsstoffen beter behouden blijven. De MaxiCook Slow Cooker is ideaal voor dit type koken, omdat het de temperatuur gedurende de hele kooktijd constant houdt en automatisch uitschakelt als de kooktijd is verstreken.

Wat reviewers vinden van de Russell Hobbs MaxiCook 6 liter Searing 22750-56

De Russell Hobbs MaxiCook 6 liter Searing 22750-56 heeft veel positieve reviews gekregen van gebruikers. Het apparaat is ideaal voor mensen die van langzaam koken houden en de smaak en voedingsstoffen van hun gerechten willen behouden. Een van de voordelen van deze slowcooker is de aluminium bakpan, waarmee je ingrediënten direct op het vuur kunt aanbraden voordat je ze in de slowcooker plaatst. Hierdoor krijgen gerechten extra smaak en textuur. Reviewers prijzen ook de automatische kookprogramma en de timerfunctie waarmee je de slowcooker op een bepaald tijdstip kunt instellen om te beginnen met koken en automatisch uit te schakelen als het gerecht klaar is.

Een ander voordeel is de inhoud van 6 liter, wat neerkomt op 8 porties, waardoor deze slowcooker ideaal is voor grote gezelschappen. Het apparaat is super makkelijk in gebruik en het wijst zichzelf vanzelf. De antiaanbaklaag van de pan blijft na maanden intensief gebruik nog steeds in goede staat, en de binnenpan kan in de vaatwasser, waardoor het schoonmaken van de slowcooker eenvoudig is.

Een nadeel dat sommige reviewers noemen is dat deze slowcooker een stuk lichter is dan de duurdere merken, waardoor het gevoeliger zou kunnen zijn voor slijtage. Sommige reviewers merken op dat deze slowcooker groot is, waardoor je verplicht bent om meerdere porties te maken, maar dit wordt vaak gezien als een voordeel omdat er ook grote gerechten in kunnen worden bereid. Over het algemeen zijn de reviewers zeer tevreden over deze slowcooker en bevelen het product ten zeerste aan.

Automatisch kookprogramma en timer

De Russell Hobbs MaxiCook Slow Cooker is voorzien van een automatisch kookprogramma, wat betekent dat je de slowcooker kunt instellen om op een bepaald tijdstip te beginnen met koken en automatisch uit te schakelen wanneer het gerecht klaar is. Daarnaast is er een timerfunctie die je helpt om de kooktijd in de gaten te houden en je waarschuwt als het gerecht klaar is.

Braadpan inbegrepen voor extra smaak en textuur

De Russell Hobbs MaxiCook Slow Cooker wordt geleverd met een aluminium braadpan, die je op het vuur kunt gebruiken om vlees en andere ingrediënten aan te braden voordat je ze in de slowcooker plaatst. Dit geeft extra smaak en textuur aan je gerechten. Na het aanbraden plaats je de pan terug in de slowcooker om verder te garen.

Drie temperatuurinstellingen voor optimale kookresultaten

De MaxiCook Slow Cooker is voorzien van drie verschillende temperatuurinstellingen, namelijk laag, hoog en warmhouden. Hiermee kun je gemakkelijk de juiste temperatuur kiezen voor het type gerecht dat je bereidt. De warmhoudstand houdt je gerecht op de juiste temperatuur, zodat je het op elk gewenst moment kunt serveren.

Glazen deksel en anti-slip bodem

De slowcooker heeft een glazen deksel waarmee je het gerecht tussentijds kunt bekijken zonder de deksel eraf te halen. Dit voorkomt warmteverlies en zorgt ervoor dat het gerecht gelijkmatig gaart. Daarnaast heeft de slowcooker een anti-slip bodem, wat betekent dat het apparaat stevig op het aanrecht blijft staan en niet verschuift.

Conclusie: Russell Hobbs slowcooker

De Russell Hobbs MaxiCook 6 liter Searing 22750-56 is een fantastische slowcooker voor mensen die graag heerlijke, gezonde maaltijden willen bereiden voor grote gezelschappen. Met een capaciteit van 6 liter kun je tot 8 porties bereiden, waardoor het ideaal is voor gezinnen en diners met vrienden en familie. De slowcooker is gemakkelijk in gebruik dankzij de automatische kookprogramma’s en de timerfunctie, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over de kooktijd en de temperatuur. De aluminium braadpan en de 3 temperatuurinstellingen maken het gemakkelijk om smaakvolle en sappige gerechten te bereiden die je gasten zeker zullen waarderen. De glazen deksel en anti-slip bodem maken het geheel af en zorgen ervoor dat deze slowcooker een fantastische aanwinst is voor je keuken.

Al met al is de Russell Hobbs MaxiCook 6 liter Searing 22750-56 een uitstekende slowcooker voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare en gemakkelijk te gebruiken slowcooker met een grote capaciteit. Het behoudt de smaken en voedingsstoffen van je gerechten en maakt het gemakkelijk om gezonde en smakelijke maaltijden te bereiden voor grote gezelschappen. Met de automatische kookprogramma’s en de timerfunctie is het gemakkelijk om de kooktijd en temperatuur in de gaten te houden en de glazen deksel en anti-slip bodem maken het geheel af. Kortom, als je op zoek bent naar een slowcooker van hoge kwaliteit, dan is de Russell Hobbs MaxiCook 6 liter Searing 22750-56 een uitstekende keuze!

Bekijk meer slowcookers op Bol.com

Beste pizzaoven voor buiten

Beste Slowcookers 2023

9.6Expert Score
Inhoud: 6 l | Inclusief: Automatisch kookprogramma | Warmhoud functionaliteit
Pluspunten
  • Grote capaciteit van 6 liter, ideaal voor grote gezelschappen
  • Automatisch kookprogramma en timer functie voor gemakkelijk gebruik
  • Aluminium braadpan inbegrepen voor extra smaak en textuur
  • Drie temperatuurinstellingen voor optimale kookresultaten
  • Glazen deksel en anti-slip bodem voor gemakkelijk gebruik
- Minpunten
  • Sommige reviewers vinden het apparaat lichter en gevoeliger voor slijtage dan duurdere merken

Extra informatie

Specificaties: Russell Hobbs MaxiCook 6 liter Searing 22750-56

Kleur

RVS

Cool touch handgreep

Ja

Verwijderbare kom

Ja

Antikleeflaag

Ja

Bodem met antislip

Ja

Koord opslagruimte

Ja

Temperatuur indicator

Nee

Aantal programma's

3

Warmhoud functionaliteit

Ja

Gewicht (g)

3712

Snoerlengte (m)

0.93

Vermogen (W)

200

Product hoogte (cm)

195

Product breedte (cm)

0

Product lengte (cm)

280

Verpakkingsinhoud

Slow Cooker, braadpan, glazen deksel, handleiding met recepten.

Inclusief kookboek

Nee

MPN (Manufacturer Part Number)

23290.036.002

Aanvullende functies

✔ Inhoud 6 liter, 8 porties ✔ Digitale timer ✔ Braadpan ✔ 3 temperatuurinstellingen ✔ Glazen deksel om eten tussentijds te bekijken ✔ Anti slip voetjes ✔ Mooi ontwerp

Automatisch kookprogramma

Ja

Automatisch uitschakelen

Ja

BPA-vrij

Ja

Bediening

Knoppen met display

CE markering

Zichtbaar

Cool wall

Nee

Doorzichtige deksel

Ja

Droogkoken veiligheid

Nee

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Indicatie afgerond

Ja

Materiaal behuizing

RVS

Materiaal binnenpan

Aluminium

Materiaal deksel

Glas

Met maatverdeling

Nee

Model

Maxicook

Overhittingsbeveiliging

Ja

Product gewicht (kg)

0

Reparatie type

Carry-in

Roerfunctie

Nee

Switch on timer

Ja

Taal handleiding

Nederlands

Temperatuur instellingen

Ja

Type anti-aanbaklaag

Standaard

Uitzonderingen fabrieksgarantie

* +1 jaar extra garantie bij registratie voor 28 dagen na aankoop op http://www.russellhobbs.nl

Vaatwasser veilig

Nee

Verpakking breedte (mm)

358

Verpakking hoogte (mm)

253

Verpakking lengte (mm)

366

Volume in liters (l)

6

Waarschuwingssignaal

Nee

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Russell Hobbs MaxiCook 6 liter Searing 22750-56 - Slowcooker
Laatste updates:
  • €60,59 - 1 april 2024
  • €54,99 - 25 maart 2024
  • €59,99 - 9 maart 2024
  • €60,19 - 8 maart 2024
  • €60,80 - 7 maart 2024
  • €61,20 - 6 maart 2024
  • €62,35 - 5 maart 2024
  • €62,80 - 2 maart 2024
Sinds: 28 november 2023
  • Hoogste prijs: €76,74 - 21 januari 2024
  • Laagste prijs: €52,99 - 13 december 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Russell Hobbs MaxiCook 6 liter Searing 22750-56”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart