Ruffman Fitness kabelsysteem

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.4
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Fitness kabelsysteem – Thuis sporten met diverse handgrepen– katrol - triceps touw – krachttraining - lat pulley - krachtstation kopen voor slechts €59,95
  • De laagste prijs van Fitness kabelsysteem – Thuis sporten met diverse handgrepen– katrol - triceps touw – krachttraining - lat pulley - krachtstation werd verkregen op 18 april 2024 19:11.

 59,95

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Fitness kabelsysteem – Thuis sporten met diverse handgrepen– katrol - triceps touw – krachttraining - lat pulley - krachtstation - €59,95
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Fitness kabelsysteem – Thuis sporten met diverse handgrepen– katrol - triceps touw – krachttraining - lat pulley - krachtstation
Laatste updates:
  • €59,95 - 2 december 2023
  • €69,95 - 1 december 2023
  • €49,95 - 20 november 2023
Sinds: 20 november 2023
  • Hoogste prijs: €69,95 - 1 december 2023
  • Laagste prijs: €49,95 - 20 november 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 18 april 2024 19:11
Ruffman Fitness kabelsysteem

 59,95

Beschrijving

Ruffman Fitness kabelsysteem review: Een Complete Thuisgym in één Set

Ben je het zat om steeds weer dezelfde saaie push-ups en sit-ups te doen? Wil je thuis fitnessen zonder je hele zolder vol te proppen met dure apparatuur? Dan is het Ruffman Fitness kabelsysteem misschien wel precies wat je zoekt. Met dit eenvoudige, maar veelzijdige kabelsysteem kun je weer plezier beleven aan thuis sporten. In dit uitgebreide review ontdek je alles wat je moet weten over het Ruffman Fitness kabelsysteem, van de productbeschrijving tot de voordelen en mogelijke oefeningen.

Productbeschrijving van het Ruffman Fitness kabelsysteem

Het Ruffman Fitness kabelsysteem is ontworpen voor iedereen die graag thuis wil sporten zonder de noodzaak van uitgebreide fitnessapparatuur. Het systeem is gebaseerd op een kabelsysteem dat je gemakkelijk kunt installeren in je huis, garage, schuur of zelfs buiten in de tuin. Wat dit systeem zo geweldig maakt, zijn de vele verschillende handgrepen die je kunt gebruiken om een breed scala aan oefeningen aan je workout toe te voegen.

Van tricep-oefeningen tot ab-rotaties, het Ruffman Fitness kabelsysteem biedt je de mogelijkheid om diverse spiergroepen te trainen met één compacte set. De continue belasting van de spieren over het volledige bewegingsbereik zorgt ervoor dat je spieren nog meer worden geprikkeld dan bij reguliere oefeningen. Dit maakt het een absolute must-have voor fitnessfanaten die serieus met hun training bezig zijn.

Multi-functioneel en Compleet

De 14-delige set van het Ruffman Fitness kabelsysteem bevat alles wat je nodig hebt voor een volledige lichaamsworkout. Er zijn 3 verschillende handgrepen inbegrepen, waaronder een triceps band, een rechte stang en 2 handgrepen die je ook afzonderlijk kunt gebruiken. Hierdoor heb je de flexibiliteit om voor elke spiergroep de juiste handgreep te kiezen tijdens je trainingssessie.

Bovendien is de set eenvoudig op te bergen en mee te nemen dankzij de bijgeleverde tas. Dit maakt het ideaal voor mensen die graag sporten, zowel thuis als onderweg. Het kabelsysteem kan aan een pull-up bar, haak of dwarsligger worden opgehangen, waardoor je het vrijwel overal kunt gebruiken.

Handleiding en Voorbeeldoefeningen

Om je op weg te helpen, heeft het team van specialisten bij Ruffman een uitgebreide handleiding opgesteld. Deze handleiding bevat gedetailleerde instructies voor de installatie en het gebruik van het kabelsysteem. Bovendien worden er maar liefst 15 voorbeeldoefeningen geïllustreerd, elk met een verschillend moeilijkheidsniveau, variërend van beginners tot gevorderden. Dit maakt het systeem geschikt voor sporters van alle niveaus.

Spiergroepen die je kunt trainen

Het Ruffman Fitness kabelsysteem is ontworpen om een breed scala aan spiergroepen te trainen. Hier zijn enkele van de belangrijkste spiergroepen die je kunt aanpakken met dit systeem:

  • Triceps: Voor het versterken van je armen.
  • Biceps: Voor het ontwikkelen van kracht in je bovenarmen.
  • Borst: Om je borstspieren te trainen en een gespierd bovenlichaam te krijgen.
  • Rug: Voor een sterke en goed gedefinieerde rug.
  • Schouders: Voor bredere en krachtigere schouders.
  • Buikspieren: Om je kern te versterken en een strakke buik te krijgen.

Voordelen van het Ruffman Fitness kabelsysteem

Het gebruik van het Ruffman Fitness kabelsysteem biedt tal van voordelen, waaronder:

  • Brengt de sportschool bij je thuis: Met dit systeem hoef je geen dure sportschoolabonnementen meer aan te schaffen of de tijd te verspillen aan het reizen naar de sportschool. Je kunt thuis trainen wanneer het jou uitkomt.
  • Geschikt voor beginners en gevorderde sporters: Of je nu net begint met sporten of al een ervaren atleet bent, het Ruffman Fitness kabelsysteem past zich aan aan jouw niveau.
  • Uitgebreide 14-delige set: Je krijgt waar voor je geld met deze complete set, inclusief verschillende handgrepen en accessoires.
  • Bruikbaar voor vele spiergroepen: Het systeem biedt veelzijdigheid en stelt je in staat om een breed scala aan oefeningen uit te voeren voor verschillende spiergroepen.
  • Robuust gelagerd 360° katrol: De katrol van dit systeem is ontworpen om soepel en betrouwbaar te werken, waardoor je zonder problemen kunt trainen.
  • Mogelijkheid om zelf gewicht toe te voegen: Het systeem kan tot 100 kg aan extra gewicht dragen, waardoor je je training kunt aanpassen aan je individuele behoeften en doelen.
  • Compact en gemakkelijk op te bergen: Dankzij de meegeleverde tas kun je het kabelsysteem eenvoudig opbergen wanneer je het niet gebruikt, en het neemt weinig ruimte in beslag.

Conclusie Ruffman Fitness kabelsysteem

Kortom, het Ruffman Fitness kabelsysteem biedt een complete thuisgym-ervaring in één handige set. Het is geschikt voor sporters van alle niveaus en stelt je in staat om een breed scala aan oefeningen uit te voeren voor verschillende spiergroepen. Met zijn duurzame ontwerp en veelzijdigheid is dit systeem een uitstekende investering voor iedereen die serieus met fitness bezig is en thuis wil trainen. Het brengt de sportschool letterlijk naar je toe, bespaart tijd en kosten, en biedt de vrijheid om te sporten waar en wanneer je maar wilt. Dus waar wacht je nog op? Haal vandaag nog je Ruffman Fitness kabelsysteem in huis en transformeer je fitnessroutine!

Bekijk meer krachtstations op bol.com

9.4Expert Score
Ruffman Fitness kabelsysteem review: Een Complete Thuisgym in één Set Ben je het zat om steeds weer dezelfde saaie push-ups en sit-ups te doen? Wil je thuis fitnessen zonder je hele zolder vol te proppen met dure apparatuur? Dan is het Ruffman Fitness kabelsysteem misschien wel precies wat je zoekt. Met dit eenvoudige, maar veelzijdige […]
Pluspunten
  • Complete thuisgym in één set.
  • Veelzijdigheid met verschillende handgrepen.
  • Compact en eenvoudig op te bergen.
  • Geschikt voor sporters van alle niveaus.
  • Uitgebreide handleiding met voorbeeldoefeningen.
  • Bruikbaar voor diverse spiergroepen.
  • Robuuste 360° katrol.
  • Mogelijkheid om tot 100 kg extra gewicht toe te voegen.
- Minpunten
  • Mogelijk vereist installatie aan een geschikte ophangplek (bijv. pull-up bar of haak).
  • Gewichtslimiet van 100 kg kan beperkend zijn voor zeer ervaren atleten.

Extra informatie

Specificaties: Ruffman Fitness kabelsysteem

Product lengte (cm)

41

Product breedte (cm)

14

Product hoogte (cm)

10

Max. belastbaar gewicht (kg)

100

Verstelbaar

Ja

Gewichtjes

Nee

Verpakkingsinhoud

Onderdelen, handleiding, tas, verpakkingsmateriaal

Kleur

Zwart, zilver

Materiaal

Carbonstaal

Aantal onderdelen

14

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

1

Product gewicht (kg)

3

Seizoenscollectie (seizoenen)

4

Seizoensjaar

Never out of stock

Taal handleiding

Universeel

Verpakking breedte (mm)

140

Verpakking hoogte (mm)

100

Verpakking lengte (mm)

410

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Fitness kabelsysteem – Thuis sporten met diverse handgrepen– katrol - triceps touw – krachttraining - lat pulley - krachtstation
Laatste updates:
  • €59,95 - 2 december 2023
  • €69,95 - 1 december 2023
  • €49,95 - 20 november 2023
Sinds: 20 november 2023
  • Hoogste prijs: €69,95 - 1 december 2023
  • Laagste prijs: €49,95 - 20 november 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Ruffman Fitness kabelsysteem”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart