Rochester Handmixer met Opbergstandaard

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.6
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Rochester Handmixer met Opbergstandaard - 5 Snelheden - Mixer Turbo - Incl. Kloppers, Deeghaken - RVS kopen voor slechts €27,99
  • De laagste prijs van Rochester Handmixer met Opbergstandaard - 5 Snelheden - Mixer Turbo - Incl. Kloppers, Deeghaken - RVS werd verkregen op 13 juli 2024 15:14.

 27,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Rochester Handmixer met Opbergstandaard - 5 Snelheden - Mixer Turbo - Incl. Kloppers, Deeghaken - RVS - €27,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Rochester Handmixer met Opbergstandaard - 5 Snelheden - Mixer Turbo - Incl. Kloppers, Deeghaken - RVS
Laatste updates:
  • €27,99 - 1 april 2024
  • €25,83 - 25 maart 2024
  • €27,99 - 18 maart 2024
  • €26,49 - 17 maart 2024
  • €27,99 - 28 februari 2024
  • €25,99 - 13 februari 2024
Sinds: 13 februari 2024
  • Hoogste prijs: €27,99 - 28 februari 2024
  • Laagste prijs: €25,83 - 25 maart 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 1 mei 2024 07:01
Rochester Handmixer met Opbergstandaard
Rochester Handmixer met Opbergstandaard

 27,99

Beschrijving

Rochester Handmixer review: De Ultieme Keukenassistent voor Perfecte Resultaten

Of je nu een enthousiaste thuiskok bent of een professionele bakker, de Rochester Handmixer belooft je te voorzien van alles wat je nodig hebt voor moeiteloos mengen en kloppen. Met zijn krachtige motor, ergonomisch design en een scala aan accessoires, is deze handmixer een ware keukenassistent die de klus klaart. In deze review duiken we dieper in de functies en voordelen van de Rochester Handmixer en ontdekken we waarom deze mixer een onmisbare aanvulling is voor elke keuken.

Krachtige Prestaties en Geruisloze Werking

De krachtige 250W motor van de Rochester Handmixer is een ware krachtpatser die zelfs de meest veeleisende mengtaken aankan. Of je nu zachte slagroom wilt kloppen of stevig deeg wilt kneden, deze mixer draait er zijn hand niet voor om. Wat deze mixer echter nog indrukwekkender maakt, is zijn vermogen om dit alles te doen met een verrassende stilte. Dankzij de geavanceerde technologieën is de werking van de motor bijna geruisloos, waardoor je in alle rust kunt genieten van je keukenervaring.

Veelzijdige Snelheidsinstellingen en Turbo Power

Met vijf verschillende snelheidsinstellingen biedt de Rochester Handmixer een uitgebreid scala aan opties voor verschillende kook- en bakbehoeften. De lagere snelheden zijn ideaal voor het mengen van droge ingrediënten, terwijl de hogere snelheden van onschatbare waarde zijn bij het bereiden van complexere recepten zoals cakebeslag en puddings. Voor die momenten waarop je een extra dosis kracht nodig hebt, is er de turbostand die je verzekert van een extra boost om zelfs de meest uitdagende mengtaken aan te pakken.

Hoogwaardige Accessoires voor Perfecte Resultaten

De bijgeleverde accessoires van de Rochester Handmixer tillen je culinaire creaties naar een hoger niveau. De twee deeghaken en twee brede kloppers van roestvrij staal zijn ontworpen om optimale luchtigheid en consistentie te bereiken, of je nu deeg kneedt of eiwitten opklopt. Dankzij het innovatieve veiligheidssysteem hoef je je geen zorgen te maken dat de accessoires tijdens het mixen losraken. Na gebruik kunnen ze eenvoudig worden losgekoppeld met behulp van de ontgrendelknop. Deze hoogwaardige accessoires zijn niet alleen duurzaam, maar ook vaatwasmachinebestendig, waardoor het opruimen een fluitje van een cent is.

Ergonomisch Design en Praktische Opbergoplossing

De Rochester Handmixer is niet alleen een krachtpatser in prestaties, maar ook in design. Het ergonomische handvat ligt comfortabel in de hand, wat vermoeidheid tijdens langere mengsessies minimaliseert. Het gebruiksvriendelijke ontwerp strekt zich ook uit tot het schoonmaken – de RVS afwerking maakt het gemakkelijk om resten te verwijderen en de mixer weer in topconditie te houden. Bovendien wordt de mixer geleverd met een handige opbergstandaard waarin zowel de handmixer als de accessoires netjes kunnen worden opgeborgen. Zo blijft je keuken georganiseerd en heb je altijd direct toegang tot je mixer wanneer dat nodig is.

Specificaties en Inhoud van de Doos

De Rochester Handmixer wordt geleverd met een reeks indrukwekkende specificaties die je keukenwerkzaamheden naar een hoger niveau tillen. Met een vermogen van 250W, vijf snelheidsinstellingen plus een turbostand en een gewicht van 1.2 kg, heeft deze mixer de perfecte balans tussen kracht en gebruiksgemak. In de doos vind je de Rochester Handmixer zelf, samen met twee kloppers, twee deeghaken en een handige opbergstandaard om alles netjes georganiseerd te houden.

Conclusie: Onmisbaar in Elke Keuken

De Rochester Handmixer is zonder twijfel een uitblinker in de wereld van keukenapparatuur. Met zijn krachtige prestaties, stille werking, veelzijdige snelheidsinstellingen en hoogwaardige accessoires, vormt deze mixer een onmisbare aanvulling op elke keuken. Of je nu een doorgewinterde chef-kok bent of gewoon van tijd tot tijd bakt, de Rochester Handmixer zal je keer op keer voorzien van perfecte resultaten. Met zijn eigenschappen van professionele kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid is dit een investering die je kook- en bakervaring naar een hoger niveau tilt. Kies voor de Rochester Handmixer en ontdek een nieuwe wereld van culinaire mogelijkheden.

Bekijk meer mixers op bol.com

8.6Expert Score
Rochester Handmixer review: De Ultieme Keukenassistent voor Perfecte Resultaten Of je nu een enthousiaste thuiskok bent of een professionele bakker, de Rochester Handmixer belooft je te voorzien van alles wat je nodig hebt voor moeiteloos mengen en kloppen. Met zijn krachtige motor, ergonomisch design en een scala aan accessoires, is deze handmixer een ware keukenassistent […]
Pluspunten
  • Krachtige 250W motor voor veeleisende mengtaken
  • Geruisloze werking voor ongestoord keukenplezier
  • Vijf snelheidsinstellingen + turbostand voor veelzijdigheid
  • Hoogwaardige accessoires voor luchtige resultaten
  • Ergonomisch design, praktische opbergstandaard

Extra informatie

Specificaties: Rochester Handmixer met Opbergstandaard

Automatisch uitschakelen

Nee

Vaatwasser veilig

Ja

Aantal snelheden

5

Type snelheid

2 t/m 5 snelheden

Continu of puls actie

Nee

Turbo feature

Ja

Vermogen (W)

250

Bodem met antislip

Ja

Kleur

Zwart/RVS – standaard

Koord opslagruimte

Nee

Materiaal behuizing

RVS

Bediening

Schuifregelaar, Handmatig, Knoppen, Draaisysteem

Materiaal kom

RVS

Materiaal kopje

RVS

Materiaal stand

Kunststof

Aanvullende functies

Turbo Easy click

Verpakkingsinhoud

Rochester handmixer 2 soorten roerstaven Opbergstandaard

Inclusief kookboek

Nee

Inclusief mix accessoire

Kloppers/garde, Staafmixervoet

Opbergbox accessoires

Nee

Product hoogte (cm)

15

Product lengte (cm)

20

Product breedte (cm)

5

Product gewicht (kg)

0.5

Inhoud (l)

0

Snoerlengte (m)

1

Merk

Rochester

Introductie

1.0

MPN (Manufacturer Part Number)

RO-HM001

Taal handleiding

Engels, Nederlands

Aantal consumenteneenheden (CE)

1

Afleesbare display

Ja

BPA-vrij

Ja

CE markering

Zichtbaar

Ergonomische handgreep

Ja

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

1

Geschikt voor anti-aanbaklaag

Ja

Gewicht (g)

1320

Handmatig

Ja

Licht in de hand

Ja

Model

1.0

Reparatie type

Pick-up en return

Softstart

Ja

Verpakking breedte (mm)

225

Verpakking hoogte (mm)

120

Verpakking lengte (mm)

236

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Rochester Handmixer met Opbergstandaard - 5 Snelheden - Mixer Turbo - Incl. Kloppers, Deeghaken - RVS
Laatste updates:
  • €27,99 - 1 april 2024
  • €25,83 - 25 maart 2024
  • €27,99 - 18 maart 2024
  • €26,49 - 17 maart 2024
  • €27,99 - 28 februari 2024
  • €25,99 - 13 februari 2024
Sinds: 13 februari 2024
  • Hoogste prijs: €27,99 - 28 februari 2024
  • Laagste prijs: €25,83 - 25 maart 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Rochester Handmixer met Opbergstandaard”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart