Ring Video Deurbel Wired

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.4
Expert ScoreLees recensie

Draadloze verbinding | Werkt op: 2-draads, Adapter/ lichtnet

 59,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Ring Video Deurbel Wired - Bedraad - Zwart - €59,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Ring Video Deurbel Wired - Bedraad - Zwart
Laatste updates:
  • €59,00 - 9 april 2024
  • €59,39 - 5 april 2024
  • €59,99 - 3 april 2024
  • €64,99 - 14 maart 2024
  • €63,99 - 13 maart 2024
  • €68,95 - 10 maart 2024
  • €68,99 - 9 maart 2024
  • €68,95 - 8 maart 2024
Sinds: 18 december 2023
  • Hoogste prijs: €72,99 - 15 januari 2024
  • Laagste prijs: €46,99 - 18 december 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 30 april 2024 15:42

Beschrijving

Ring Video Deurbel Wired review

Als je op zoek bent naar een betaalbare slimme deurbel die je altijd en overal in contact houdt met bezoekers, dan is de Ring Video Deurbel Wired een goede optie. Deze slimme deurbel heeft verschillende functies die de veiligheid van je huis verbeteren, zoals 1080p HD-video, tweerichtingsspraak en personaliseerbare bewegingszones. In deze review zal ik alle functies van de Ring Video Deurbel Wired in detail bespreken en mijn persoonlijke mening delen over deze slimme deurbel.

Wat reviewers vinden van de Ring Video Deurbel Wired

Reviewers zijn over het algemeen zeer tevreden over de Ring Video Deurbel Wired. De deurbel wordt geprezen om zijn gemakkelijke installatie, scherpe beeldkwaliteit en gebruiksvriendelijke app. Een van de voordelen van deze deurbel is dat hij gemakkelijk verbinding maakt met wifi en je kunt hem live volgen zolang de batterij voldoende is opgeladen. De deurbel is ideaal voor mensen die hun huisdieren willen bewaken terwijl ze weg zijn, maar ook voor het monitoren van de voorkant of achterkant van het huis.

Een recensent merkte op dat de installatie-instructies in de app stap voor stap worden uitgelegd en dat het installatieproces niet langer dan tien minuten duurt. Een ander voordeel is dat de deurbel goed werkt in combinatie met home assistant integratie, waardoor het mogelijk is om de deurbel te gebruiken als bewegingssensor en knop. Het enige nadeel dat genoemd wordt, is dat de bel niet werkt bij internetstoringen, zelfs niet op het eigen netwerk.

Over het algemeen is de Ring Video Deurbel Wired een goed werkend apparaat dat gebruikers een hoge kwaliteit videobeelden levert. Recensenten raden het apparaat aan vanwege de eenvoudige installatie, het gebruiksgemak en de goede beeldkwaliteit. Een nadeel dat wel werd genoemd, is dat de installatie en montage van de tweede generatie minder handig zijn dan die van de eerste generatie. Al met al lijkt het erop dat de meeste recensenten tevreden zijn met de slimme deurbel en het aanbevelen aan anderen.

Compact en elegant ontwerp

De Ring Video Deurbel Wired heeft een slank en compact ontwerp dat past bij de stijl van elke woning. Het is een van de kleinste deurbellen die Ring heeft uitgebracht, waardoor het minder opvalt dan andere slimme deurbellen. Het apparaat wordt geleverd in de kleur zwart of wit en is gemaakt van duurzaam materiaal. Het heeft een LED-ring die oplicht als er beweging wordt gedetecteerd of wanneer er iemand aanbelt.

1080p HD-video en livebeeld

Met 1080p HD-video en livebeeld kun je alles zien wat er voor je deur gebeurt, waar je ook bent. Of je nu op het werk bent of op vakantie, je kunt op elk moment in de Ring-app kijken om te zien wie er voor je deur staat. De videokwaliteit is helder en scherp, waardoor je geen detail mist.

Tweerichtingsspraak

Een van de handigste functies van de Ring Video Deurbel Wired is tweerichtingsspraak. Je kunt vanaf elke locatie spreken met wie er voor je deur staat. Of het nu de postbode is die een pakket komt bezorgen of een vriend die op bezoek komt, je kunt met hen praten alsof je thuis bent. Dit is vooral handig als je niet thuis bent en je wilt laten weten dat je hun bezoek waardeert.

Personaliseerbare bewegingszones

Met personaliseerbare bewegingszones kun je bepalen welk gebied de deurbel in de gaten houdt en welke niet. Je kunt het gebied waar je meldingen van wilt ontvangen instellen op de Ring-app. Dit is handig als je wilt voorkomen dat je meldingen krijgt van beweging op de stoep, maar wel van beweging bij de voordeur.

Geavanceerde bewegingsinstellingen

De Ring Video Deurbel Wired heeft geavanceerde bewegingsinstellingen die ervoor zorgen dat je geen valse meldingen krijgt. Zo kun je bijvoorbeeld instellen dat je alleen meldingen wilt ontvangen als er beweging wordt gedetecteerd tussen bepaalde tijden, of als er een persoon wordt gedetecteerd in plaats van een dier.

Advanced Pre-Roll

Een andere handige functie van de Ring Video Deurbel Wired is Advanced Pre-Roll. Dit zorgt ervoor dat je geen enkel detail mist van wat er voorafging aan een bewegingsgebeurtenis. Hierdoor krijg je een beter beeld van wat er aan de hand was en kun je beter inschatten of het om een vals alarm ging of niet.

Installatie en gebruiksgemak

De installatie van de Ring Video Deurbel Wired is eenvoudig en kan worden gedaan door bijna iedereen met een beetje doe-het-zelfervaring. Het wordt geleverd met alle benodigde hardware en gereedschappen, evenals een handleiding die stapsgewijze instructies bevat. Het enige dat je nodig hebt, is een goede internetverbinding en een stopcontact in de buurt van de deurbel.

Het gebruik van de Ring Video Deurbel Wired is ook zeer eenvoudig en intuïtief. Nadat je de deurbel hebt geïnstalleerd en verbonden met de Ring-app op je smartphone, kun je de functies van de deurbel bedienen en de instellingen aanpassen vanuit de app. Je kunt meldingen ontvangen op je telefoon wanneer er beweging wordt gedetecteerd of wanneer iemand op de deurbel drukt. Ook kun je vanaf je telefoon livebeelden bekijken en spreken met wie er voor je deur staat.

Prijs en abonnement

De Ring Video Deurbel Wired is een van de meest betaalbare slimme deurbellen op de markt en kost slechts een fractie van de prijs van sommige van de duurdere modellen. Er zijn geen maandelijkse abonnementskosten voor de basisfuncties van de deurbel, zoals livebeeld, tweerichtingsspraak en personaliseerbare bewegingszones. Er is echter wel een optioneel abonnement beschikbaar genaamd Ring Protect, waarmee je toegang krijgt tot extra functies zoals opname van video’s en foto’s en geavanceerde bewegingsdetectie.

Mijn persoonlijke mening

Over het algemeen ben ik erg tevreden met de Ring Video Deurbel Wired. Het heeft alle basisfuncties die ik zou verwachten van een slimme deurbel, zoals 1080p HD-video, tweerichtingsspraak en personaliseerbare bewegingszones. Bovendien is het compact en elegant ontworpen en is het eenvoudig te installeren en te gebruiken.

Een van de functies waar ik vooral van onder de indruk ben, is Advanced Pre-Roll. Dit is echt een handige functie die ervoor zorgt dat je geen enkel detail mist van wat er voorafgaat aan een bewegingsgebeurtenis. Ik vind het ook fijn dat er geen maandelijkse abonnementskosten zijn voor de basisfuncties van de deurbel, en dat het optionele abonnement van Ring Protect redelijk geprijsd is.

Conclusie Ring Video Deurbel Wired

Kortom, de Ring Video Doorbell Wired is een geweldige optie voor iedereen die op zoek is naar een betaalbare en compacte slimme deurbel waarmee je altijd verbonden kunt blijven met je bezoekers. Het biedt geavanceerde functies zoals 1080p HD-video, tweerichtingsspraak, aanpasbare bewegingszones en geavanceerde pre-roll. De installatie is eenvoudig en de Ring-app is gebruiksvriendelijk. Bovendien is het een van de meest betaalbare slimme deurbellen op de markt en heeft het geen maandelijkse kosten voor basisfuncties. Over het algemeen biedt de Ring Video Doorbell Wired veel waar voor uw geld en een aanbevolen aankoop.

De beste slimme deurbellen

Bekijk meer slimme deurbellen op bol.com

8.4Expert Score
Draadloze verbinding | Werkt op: 2-draads, Adapter/ lichtnet
Pluspunten
  • Gemakkelijke installatie
  • Goede beeldkwaliteit
  • Gebruiksvriendelijke app
  • Personaliseerbare bewegingszones
  • Geavanceerde bewegingsinstellingen
  • Tweerichtingsspraak
  • Advanced Pre-Roll
- Minpunten
  • Werkt niet bij internetstoringen, zelfs niet op het eigen netwerk.
  • Installatie en montage van de tweede generatie zijn minder handig dan die van de eerste generatie.
  • Optioneel abonnement voor extra functies.

Extra informatie

Specificaties: Ring Video Deurbel Wired

Voedingstype

2-draads, Adapter, lichtnet

Aantal benodigde accu's/batterijen

0

Aantal meegeleverde accu's/batterijen

0

Draadloze verbinding

Ja

Camera

Ja

Bediening via mobiele app

Ja

Met bewegingssensor

Ja

Met intercomfunctie

Ja

Met display

Nee

Waterbestendig

Ja

WIFI

Ja

Bluetooth

Nee

Smart Home Platform

Alexa Amazon

Opslagmogelijkheden

Cloud

Nachtmodus

Ja

Camera resolutie

1920 x 1080 pixels

Instelbaar volume

Ja

Eigen melodieën toevoegen

Nee

Opnamefunctie in de cloud

Betaald

Kleur

Zwart

Materiaal

Kunststof

Product gewicht (g)

75

Product lengte (cm)

2.2

Product breedte (cm)

4.6

Product hoogte (cm)

10.1

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

1

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Reparaties, schade als gevolg van verkeerd gebruik, misbruik, nalatigheid, ongeval, natuurrampen, schade door ongeoorloofde reparaties of onderhoud maakt garantie ongeldig.

Verpakkingsinhoud

Video Doorbell Wired Installatiehulpmiddelen en schroeven Korte installatiegids Beveiligingssticker

Kan zelfstandig met internet verbinden

Ja

App vereist voor volledige functionaliteit

Ja

App werkt op besturingssyteem

Android, iOS

Delen van gebruikersgegevens vereist

Nee

Wifi vereist

Ja

Bluetooth vereist

Nee

Mobiele data verbinding mogelijk

Nee

Betaalde diensten vereist

Nee

Compatibel met

Met meerdere apparaten, bekijk details in de productinformatie

Introductiejaar

2021

Introductiemaand

Mei

Ondersteuning met updates

Minimaal 48 maanden na introductiedatum

CE markering

Zichtbaar

Gewicht (g)

158

Inclusief gezichtsherkenning

Nee

Keurmerk

CE

MPN (Manufacturer Part Number)

8VRAGZ-0EU0

Mogelijkheid meerdere ontvangers

Nee

Subscription

Ja

Taal handleiding

Nederlands

Verpakking breedte (mm)

57

Verpakking hoogte (mm)

43

Verpakking lengte (mm)

131

Voltage (V)

24

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Ring Video Deurbel Wired - Bedraad - Zwart
Laatste updates:
  • €59,00 - 9 april 2024
  • €59,39 - 5 april 2024
  • €59,99 - 3 april 2024
  • €64,99 - 14 maart 2024
  • €63,99 - 13 maart 2024
  • €68,95 - 10 maart 2024
  • €68,99 - 9 maart 2024
  • €68,95 - 8 maart 2024
Sinds: 18 december 2023
  • Hoogste prijs: €72,99 - 15 januari 2024
  • Laagste prijs: €46,99 - 18 december 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Ring Video Deurbel Wired”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart