Revamp Progloss Airstyle 5 in 1 multistyler

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.8
Expert ScoreLees recensie

Ion technologie | Keramische verwarmingselementen | Ø 32 mm | Rechte krultang | Keramische coating | Afgeronde platen voor slag/krullen | Roterende borstel: Ja | Max. Ø: Normaal – 3 – 4 cm | Haarklem: Nee | Koude luchtstroom stand

 68,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Revamp Progloss Airstyle 5 in 1 multistyler - Föhnborstel - Met coolshot - inclusief 5 opzetstukken - 19MM / 25 MM / 32MM - €68,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Revamp Progloss Airstyle 5 in 1 multistyler - Föhnborstel - Met coolshot - inclusief 5 opzetstukken - 19MM / 25 MM / 32MM
Laatste updates:
  • €68,99 - 1 april 2024
  • €59,99 - 25 maart 2024
  • €68,99 - 1 maart 2024
  • €59,99 - 29 december 2023
  • €68,99 - 19 december 2023
  • €59,99 - 8 december 2023
  • €68,99 - 28 november 2023
  • €59,99 - 23 november 2023
Sinds: 17 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €69,99 - 17 oktober 2023
  • Laagste prijs: €59,49 - 16 november 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 12 april 2024 11:23
Revamp Progloss Airstyle 5 in 1 multistyler
Revamp Progloss Airstyle 5 in 1 multistyler

 68,99

Beschrijving

Revamp Progloss Airstyle 5 in 1 multistyler review

Ik wil vandaag graag mijn ervaringen delen met de Revamp Progloss Airstyle 5 in 1 multistyler. Dit veelzijdige apparaat biedt alles wat je nodig hebt om je haar snel en perfect te stylen, ongeacht of je kleine krullen, strandgolven of andere looks wilt creëren.

Belangrijkste eigenschappen van de Revamp Progloss Airstyle 5 in 1 multistyler

De Revamp Progloss Airstyle 5 in 1 multistyler is een krachtige heteluchtstyler met 1200 W en ionentechnologie voor een soepele, glanzende look zonder kroeseffect. Het apparaat is uitgerust met 5 verschillende styling-opzetstukken, waardoor je talloze stijlen kunt creëren zoals perfecte gladheid, golven, volume, krullen en patches. Bovendien bevat het apparaat Progloss supergladmakende oliën, een keramische cilinder met geïntegreerde keratine, argan- en kokosolie voor ultieme soepelheid. Je kunt kiezen uit 4 warmtestanden, 2 snelheidsniveaus en een Cool Shot knop om je kapsel vast te zetten.

De 5 styling-opzetstukken van de Revamp Airstyler 5

De vijf verwisselbare opzetstukken van de Revamp Progloss Airstyle 5 in 1 multistyler bieden tal van mogelijkheden om je haar te drogen en stylen. Je kunt kiezen uit een 25 mm Perfect Finish-tang voor krullen en golven, een strakke krultang van 19 mm voor strakke tot medium krullen, een borstel van 32 mm voor volume, een gladde en vormgevende borstel en een ruwe droge concentrator voor het föhnen.

Revamp Progloss Airstyle 5 in 1 multistyler - Föhnborstel - Met coolshot - inclusief 5 opzetstukken - 19MM / 25 MM / 32MM

Progloss supergladmakende oliën voor ultieme soepelheid

Met de Revamp Airstyler ervaar je de Progloss look dankzij de supergladde oliën – keratine, argan- en kokosnoot voor ultieme soepelheid. Dit is een complete oplossing voor het creëren van een high-end salon-afwerking met onberispelijke krullen, natuurlijke sprong en volume.

Creëer een verscheidenheid aan stijlen met de Revamp multistyler

De airstyle is geschikt voor elke gelegenheid en voor verschillende haarstructuren en lengtes. Het zorgt voor gelijkmatige styling in enkele seconden, waardoor je gemakkelijk een verscheidenheid aan stijlen kunt creëren.

Aangepaste besturing en gebruiksgemak

De Revamp Progloss Airstyle 5 in 1 multistyler is uitgerust met ionentechnologie en biedt aangepaste besturing met vier verwarmings- en twee snelheidsniveaus. Daarnaast beschikt het apparaat over een Cool Shot knop om je kapsel vast te zetten. Deze functies maken het gemakkelijk om het apparaat te gebruiken en zorgen voor een gepersonaliseerde stylingervaring.

Eenvoudig te reinigen en duurzaam ontwerp

De Revamp multistyler is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en duurzaamheid. De opzetstukken zijn eenvoudig afneembaar en de behuizing is opklapbaar, wat het reinigen van het apparaat vergemakkelijkt. Daarnaast heeft de multistyler een robuuste en duurzame rubberen matzwarte behuizing, wat betekent dat het apparaat lang meegaat. Bovendien wordt het geleverd met een garantie van 2 jaar.

De veelzijdigheid van de Revamp Progloss Airstyle 5 in 1 multistyler

Het is duidelijk dat de Revamp 5 in 1 multistyler een must-have is voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdig stylingapparaat. Met zijn 5 verwisselbare opzetstukken en verschillende warmte- en snelheidsinstellingen, kun je gemakkelijk de gewenste look creëren, van glad en steil tot volumineus en krullend. De ionentechnologie en Progloss supergladmakende oliën zorgen voor een soepele, glanzende afwerking zonder kroes.

Conclusie Airstyler

Ik ben onder de indruk van de prestaties en veelzijdigheid van de Revamp Progloss Airstyle 5 in 1 multistyler. Dit apparaat heeft alles wat je nodig hebt om je haar snel en perfect te stylen, waardoor het een onmisbare tool is in je haarverzorgingsroutine. De duurzaamheid, het gebruiksgemak en de mogelijkheid om verschillende stijlen te creëren maken het een uitstekende investering. Geef je haar de salonbehandeling die het verdient en maak van elke dag een geweldige haardag met de Revamp multistyler!

Bekijk meer stijlborstels op bol.com

Dyson Airwrap alternatief

Dyson Airwrap

Extra informatie

Specificaties: Revamp Progloss Airstyle 5 in 1 multistyler

Type krultang

Rechte krultang

Diameter (mm)

32

Multistylerfunctie

Föhn, Krulborstel, Krultang, Stijlborstel, Stijltang

Minimum diameter krultang

Klein – 1,1 tot 2 cm

Maximum diameter krultang

Klein – 1 tot 2 cm

Meegeleverde accessoires

Blaasmond, Ronde krulborstel, Spiraalopzetstuk, Opzetborstel

Kleur

Zwart, lichtblauw

Materiaal

Keramische coating

Merk

Revamp

Afgeronde platen

Ja

Verpakkingsinhoud

Hulpstukken zijn onder meer: 32 mm borstelharen voor een volumineuze look met mooie veerkracht, 25 mm Perfect Finish Tong met intrekbare borstelharen voor zachte styling en onberispelijke golven, Smooth & Shape Paddle Air Brush voor een supergladde afwerking en een Rough Dry Concentrator voor snel en gemakkelijk drogen .

Breedte van de platen

Smalle platen (smaller dan 2,5 cm)

Extra brede platen

Ja

Flexibele platen

Nee

Lengte van de platen (cm)

16

Steam styler

Nee

Vorm platen

Afgeronde platen

Haarklem

Nee

Minimale temperatuur

0 °C

Maximale temperatuur

0 °C

Ion technologie

Ja

Keramische verwarmingselementen

Ja

Met verzorgende olie

Ja

Temperatuur instellingen

Ja

Toetsenvergrendeling

Nee

Aantal temperatuurstanden

4

Type haar

Alle haartypes, Dik, Dof, Dun, Kroes, Krullen, Slag, Steil, Stug

Opwarmtijd (seconde)

10

Draadloos

Nee

Flexibel roterend koord

Ja

Geheugenfunctie

Nee

Ophangbaar

Ja

Koude lucht positie

Ja

Turbo feature

Ja

Aantal warmtestanden

4

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Uitzonderingen fabrieksgarantie

NVT

Reparatie type

Carry-in

Aantal meegeleverde accu's/batterijen

0

CE markering

Zichtbaar

Gewicht (g)

1410

Intrekbare borstelpennen

Nee

Koord opslagruimte

Nee

MPN (Manufacturer Part Number)

550012

Materiaal borstelharen

Kunststof

Maximum diameter krulborstel

Normaal – 3 – 4 cm

Met display

Ja

Minimum diameter krulborstel

Normaal – 3 – 4 cm

Roterende borstel

Ja

Taal handleiding

Duits, Engels, Frans, Nederlands, Universeel

Verpakking breedte (mm)

211

Verpakking hoogte (mm)

123

Verpakking lengte (mm)

386

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Revamp Progloss Airstyle 5 in 1 multistyler - Föhnborstel - Met coolshot - inclusief 5 opzetstukken - 19MM / 25 MM / 32MM
Laatste updates:
  • €68,99 - 1 april 2024
  • €59,99 - 25 maart 2024
  • €68,99 - 1 maart 2024
  • €59,99 - 29 december 2023
  • €68,99 - 19 december 2023
  • €59,99 - 8 december 2023
  • €68,99 - 28 november 2023
  • €59,99 - 23 november 2023
Sinds: 17 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €69,99 - 17 oktober 2023
  • Laagste prijs: €59,49 - 16 november 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Revamp Progloss Airstyle 5 in 1 multistyler”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart