Revahs BarberTwo Silver Professionele Tondeuse

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.6
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Revahs Professionele Tondeuse voor Mannen - Cheveux Haar - Hoofdhaar - Baardtrimmer - Hair Clipper - Haartondeuse - Tondeuse Draadloos Mannen - Tondeuses kopen voor slechts €69,95
  • De laagste prijs van Revahs Professionele Tondeuse voor Mannen - Cheveux Haar - Hoofdhaar - Baardtrimmer - Hair Clipper - Haartondeuse - Tondeuse Draadloos Mannen - Tondeuses werd verkregen op 20 april 2024 16:01.

 69,95

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Revahs Professionele Tondeuse voor Mannen - Cheveux Haar - Hoofdhaar - Baardtrimmer - Hair Clipper - Haartondeuse - Tondeuse Draadloos Mannen - Tondeuses - €69,95
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Revahs Professionele Tondeuse voor Mannen - Cheveux Haar - Hoofdhaar - Baardtrimmer - Hair Clipper - Haartondeuse - Tondeuse Draadloos Mannen - Tondeuses
Laatste updates:
  • €69,95 - 9 april 2024
  • €59,95 - 5 april 2024
  • €99,00 - 22 maart 2024
  • €109,00 - 25 februari 2024
  • €104,00 - 23 februari 2024
  • €99,00 - 21 februari 2024
  • €104,00 - 20 februari 2024
  • €94,00 - 1 februari 2024
Sinds: 29 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €109,00 - 25 februari 2024
  • Laagste prijs: €59,95 - 5 april 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 20 april 2024 16:01
Revahs BarberTwo Silver Professionele Tondeuse
Revahs BarberTwo Silver Professionele Tondeuse

 69,95

Beschrijving

Revahs BarberTwo Silver Tondeuse review

Wanneer het aankomt op het onderhouden van je haarstijl, staat kwaliteit voorop. Daarom introduceert Revahs de BarberTwo Silver, een professionele tondeuse die luxe en efficiëntie belooft in jouw persoonlijke haarverzorging. Dit apparaat is niet zomaar een toevoeging aan je verzorgingsritueel; het is een game-changer.

Naadloze Scheerervaring

Comfort staat centraal bij de Revahs BarberTwo Silver. De tondeuse is ontworpen om een pijnloze en makkelijke scheerervaring te bieden. Dankzij de hoogwaardige precisiemessen kun je genieten van een strakke scheerbeurt zonder enige huidirritatie. Dit niveau van comfort was voorheen alleen te vinden bij een professionele barbier, maar nu is deze luxe overgebracht naar het gemak van je eigen huis.

Krachtige Batterij voor Continu Gebruik

Een van de meest frustrerende aspecten van draadloze apparaten is de batterijduur. De Revahs BarberTwo Silver pakt dit probleem aan met een indrukwekkende accuduur van 180 minuten. Dit betekent minder onderbrekingen en meer efficiëntie. Het ingebouwde LCD-display zorgt ervoor dat je nooit giswerk hoeft te verrichten over de resterende batterijtijd.

Bouwkwaliteit en Duurzaamheid

Bij het investeren in een tondeuse zoek je iets dat op de lange termijn meegaat. Revahs begrijpt dit en heeft de BarberTwo Silver gemaakt met hoogwaardig roestvrijstaal. Het draadloze ontwerp voegt niet alleen toe aan het gebruiksgemak maar verzekert je ook van een product dat jarenlang betrouwbare service biedt.

Gebruiksgemak en Flexibiliteit

De Revahs BarberTwo Silver overtreft zichzelf als het gaat om gebruiksgemak. De tondeuse wordt geleverd met 8 opzetstukken, waardoor het aanpassen van de haarlengte kinderspel wordt. Of je nu een subtiele trim of een volledige scheerbeurt nodig hebt, de verschillende opzetstukken hebben je gedekt.

Wat Zit Er In De Doos?

Revahs zorgt ervoor dat je alles hebt wat je nodig hebt om te beginnen. Naast de JM-103 trimmer zelf, bevat het pakket 8 opzetkammen, een reinigingsborstel, USB-kabel en een gebruiksvriendelijke Nederlandse handleiding. Alles bij elkaar genomen, is dit pakket een uitstekende opstap naar superieure haarverzorging.

Een Stap Verder met Multifunctionaliteit

De Revahs BarberTwo Silver is niet zomaar een tondeuse; het is een 2-in-1 wonder. Naast het standaard trimmen, fungeert het apparaat als een volwaardig scheerapparaat. Deze functionaliteit, gecombineerd met een duurzame batterij en ongeëvenaarde precisie, maakt het de ultieme tool in je verzorgingsarsenaal.

LCD-Display: Nooit Meer Gissen

Een unieke feature van deze tondeuse is het handige LCD-display. Het elimineert elke onzekerheid over de batterijstatus, wat essentieel is om halverwege het trimmen niet met een lege batterij te komen zitten. Bovendien zorgt de nauwkeurigheid van de tondeuse voor een professioneel ogende afwerking, elke keer weer.

Uitgebreide Accessoires voor Personalisatie

Met de acht meegeleverde opzetstukken kun je je scheerbeurt aanpassen aan jouw unieke stijl. Deze opzetstukken, in combinatie met de vlijmscherpe messen, stellen je in staat om moeiteloos door verschillende haarlengtes en -types te navigeren. Dit niveau van personalisatie is zeldzaam bij thuis-tondeuses.

Comfort en Controle in Één Apparaat

De Revahs BarberTwo Silver belooft niet alleen een veelzijdige scheerervaring maar ook comfort en controle. De ergonomische metalen body en comfortabele grip verminderen vermoeidheid tijdens het gebruik. Zo bereik je moeiteloos de gewenste stijl zonder ongemak.

Tevredenheidsgarantie: Zorgeloos Scheren

Revahs staat achter hun product met een 100% tevredenheidsgarantie. Deze belofte onderstreept de betrouwbaarheid van de BarberTwo Silver. Mocht je tegen problemen aanlopen, dan staat de klantenservice klaar om je te helpen en verzekert de tevredenheidsgarantie je van een zorgeloze ervaring.

Eindoordeel

Klantbeoordelingen bevestigen het al: de Revahs BarberTwo Silver is een investering die loont. Gebruikers prijzen de tondeuse voor zijn efficiëntie, gebruiksgemak en professionele resultaten. Zowel voor routine trimbeurten als voor meer gecompliceerde stijlen, deze tondeuse staat klaar om te leveren. Bestel nu en ervaar de overgang naar moeiteloze, professionele haarverzorging thuis!

Bekijk meer baardtrimmers op Bol.com

De beste tondeuse van 2023

9.6Expert Score
Revahs BarberTwo Silver Tondeuse review Wanneer het aankomt op het onderhouden van je haarstijl, staat kwaliteit voorop. Daarom introduceert Revahs de BarberTwo Silver, een professionele tondeuse die luxe en efficiëntie belooft in jouw persoonlijke haarverzorging. Dit apparaat is niet zomaar een toevoeging aan je verzorgingsritueel; het is een game-changer. Naadloze Scheerervaring Comfort staat centraal bij […]
Pluspunten
  • Uitzonderlijke scheerprestaties zonder huidirritatie.
  • Lange batterijduur van 180 minuten voor ononderbroken gebruik.
  • Robuuste constructie met hoogwaardig roestvrijstaal.
  • Eenvoudige bediening dankzij meerdere opzetstukken.
  • Multifunctionaliteit: trimmen en scheren in één.
  • Duidelijk LCD-display toont nauwkeurig de batterijstatus.
  • Uitgebreide accessoires voor gepersonaliseerde haarstyling.
  • Comfortabele, ergonomische grip voor gemakkelijke manoeuvreerbaarheid.
  • Vertrouwen in kwaliteit met een 100% tevredenheidsgarantie.
- Minpunten
  • Kan zwaar aanvoelen bij langdurig gebruik.

Extra informatie

Specificaties: Revahs BarberTwo Silver Professionele Tondeuse

Merk

Revahs

Meegeleverde accessoires

Precisietrimmer, Reinigingsborsteltje, Trimmer opzetstuk, USB lader, Onderhoudsolie

Voedingstype

USB

Met display

Ja

Kleur

Zilver

Materiaal

Metaal

Reparatie type

Carry-in

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Zie handleiding

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Verpakkingsinhoud

De tondeuse met maar liefst 8 gratis opzetstukken (3, 6, 10, 13, 16, 19, 22 en 25 mm), reinigingsborstel en een USB-oplaadkabel.

Soort oplader

USB-lader

Geschikt voor lichaamsdeel

Gezicht, Hoofd

Draadloos

Ja

Bruikbaar tijdens laden

Nee

Nat en droog te gebruiken

Nee

Spoelbaar

Ja

Oplaadtijd (minuut)

180

Operatie duur (minuut)

180

Snoerlengte (m)

0.50

Materiaal messen

Staal

Zelfslijpende messen

Ja

Verstelbare kammen

Ja

Manier van lengte-instelling

Opzetbare kammen

Maximale verstelbare lengte (mm)

25

Minimale verstelbare lengte (mm)

0.5

Tussenstappen lengte-instelling (mm)

3

Zelfsmerende messen

Nee

Snel laden functionaliteit

Nee

Turbo feature

Nee

CE markering

Zichtbaar

Geschikt voor nat scheren

Nee

Gewicht (g)

608

IP-certificering

IPX6 (Stofdichtheid nvt, waterbestendig)

MPN (Manufacturer Part Number)

0

Met geheugenfunctie

Nee

Taal handleiding

Duits, Engels, Frans, Nederlands

Type kapsel

Gemillimeterd haar: 1 – 3 mm, Kort haar: 3 – 15 mm, Langer haar: langer dan 15 mm, Kaal: korter dan 1 mm

Verpakking breedte (mm)

131

Verpakking hoogte (mm)

75

Verpakking lengte (mm)

232

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Revahs Professionele Tondeuse voor Mannen - Cheveux Haar - Hoofdhaar - Baardtrimmer - Hair Clipper - Haartondeuse - Tondeuse Draadloos Mannen - Tondeuses
Laatste updates:
  • €69,95 - 9 april 2024
  • €59,95 - 5 april 2024
  • €99,00 - 22 maart 2024
  • €109,00 - 25 februari 2024
  • €104,00 - 23 februari 2024
  • €99,00 - 21 februari 2024
  • €104,00 - 20 februari 2024
  • €94,00 - 1 februari 2024
Sinds: 29 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €109,00 - 25 februari 2024
  • Laagste prijs: €59,95 - 5 april 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Revahs BarberTwo Silver Professionele Tondeuse”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart