Remington T-Series MB7000

(1 klantbeoordeling)
Toevoegen aan vergelijken
8.8
Expert ScoreLees recensie

Meegeleverd: Opzetkam | Precisietrimmer | Reisetui | 60 minuten draadloos te gebruiken | Lengte-instelling: 0,5 tot 15 mm | Draadloos te gebruiken: Ja | Afspoelbaar | geschikt voor nat scheren

 48,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Remington MB7000 T-Series Ultimate Precision Baardtrimmer - €48,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Remington MB7000 T-Series Ultimate Precision Baardtrimmer
Laatste updates:
  • €48,99 - 29 februari 2024
  • €49,99 - 22 februari 2024
  • €50,99 - 16 februari 2024
  • €51,99 - 15 februari 2024
  • €52,49 - 9 februari 2024
  • €52,99 - 6 februari 2024
  • €52,47 - 3 februari 2024
  • €52,99 - 26 januari 2024
Sinds: 5 september 2023
  • Hoogste prijs: €59,00 - 26 december 2023
  • Laagste prijs: €45,56 - 5 september 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 29 februari 2024 18:22

Beschrijving

Remington T-Series MB7000 review

De Remington T-Series MB7000 baardtrimmer is een veelzijdige trimmer die geschikt is voor lichte, middelzware en zware baardgroei. Met de meegeleverde opzetkam, precisietrimmer en reisetui is deze baardtrimmer ideaal voor thuisgebruik en voor onderweg. In deze review gaan we dieper in op de eigenschappen van de T-Series MB7000 baardtrimmer, en waarom dit een uitstekende keuze is voor de moderne man die zijn baard graag strak en verzorgd houdt.

Wat reviewers zeggen over de Remington T-Series MB7000

Reviewers geven hun mening over de Remington T-Series MB7000 baardtrimmer, en het algemene beeld is zeer positief. Velen zijn tevreden over het gemak en de veelzijdigheid van deze trimmer. De meegeleverde opzetkammen maken het mogelijk om verschillende baardlengtes te creëren, en de precisietrimmer biedt maximale controle tijdens het trimmen. De baardtrimmer is ook 100% waterdicht, wat betekent dat deze gemakkelijk schoon te maken is en zelfs onder de douche kan worden gebruikt. De batterijduur van 60 minuten is een groot pluspunt voor velen, en de LED-indicator zorgt ervoor dat je altijd weet hoeveel stroom er nog in de trimmer zit.

Een aantal reviewers benadrukken de nauwkeurigheid van de T-Series MB7000. De T-snijbladen bieden meer zicht, en de omkeerbare snijbladen stellen je in staat om de trimhoek aan te passen voor meer controle en precisie. Sommige reviewers merken op dat ze minder huidirritatie hebben na het gebruik van deze trimmer in vergelijking met hun vorige apparaat.

Echter zijn er ook een aantal negatieve opmerkingen over de opzetkammen. Sommige reviewers hebben problemen met de bouwkwaliteit van de opzetkammen, waarbij ze na verloop van tijd stuk gaan. Ook worden sommige opzetkammen als scherp ervaren tijdens het trimmen. Een reviewer merkt op dat het opzetstuk voor 1,5 mm haarlengte bij herhaaldelijk gebruik haren met wortel en al eruit trekt.

Al met al lijkt de Remington T-Series MB7000 baardtrimmer een uitstekende keuze te zijn voor mannen die op zoek zijn naar een veelzijdige, nauwkeurige en gemakkelijk te gebruiken trimmer.

Precisie en controle

De T-Series MB7000 baardtrimmer is ontworpen om maximale precisie en controle te bieden tijdens het trimmen van je baard. De slank ontworpen T-snijbladen bieden meer zicht, en de omkeerbare snijbladen stellen je in staat om de trimhoek aan te passen voor meer controle en precisie. Met de 30 mm T-blade kun je tot 0,4 mm op de huid trimmen, waardoor je strakke randen en details kunt creëren. Met de 7 verschillende opzetstukken kun je de trimmer aanpassen aan jouw gewenste lengte.

Veelzijdigheid

De Remington T-Series MB7000 baardtrimmer is zeer veelzijdig en biedt verschillende trimlengtes en opzetstukken om aan jouw individuele behoeften te voldoen. De verstelbare kam kan worden ingesteld op specifieke trimlengtes van 1 mm tot 5 mm voor vervaagde looks. De 6 vaste opzetkammen variëren in lengte van 1,5 mm tot 15 mm, waardoor je een breed scala aan stijlen kunt creëren.

Waterbestendig

Een ander belangrijk kenmerk van de T-Series MB7000 baardtrimmer is dat deze 100% waterdicht is. Hierdoor kun je de trimmer gemakkelijk schoonmaken en onder de douche gebruiken. Dit is vooral handig als je haast hebt of als je de trimmer na het trimmen snel wilt schoonmaken.

Gemakkelijk te gebruiken

De T-Series MB7000 baardtrimmer is zeer gemakkelijk te gebruiken en biedt veel comfort tijdens het trimmen. De baardtrimmer is licht en zeer solide, waardoor hij gemakkelijk in de hand ligt. Dankzij de T-Blade heb je tijdens het trimmen beter zicht op waar je de scheerkop neerzet. Ook kun je de verschillende scheerhoofden op twee manieren op de trimmer plaatsen, wat zorgt voor nog meer vrijheid voor nauwkeuriger scheren en trimmen.

Batterijduur

Met een batterijduur van 60 minuten kun je de T-Series MB7000 baardtrimmer langdurig gebruiken zonder dat je je zorgen hoeft te maken over opladen. Het duurt ongeveer 240 minuten om de batterij volledig op te laden, wat betekent dat je de trimmer gemakkelijk ‘s nachts kunt opladen om hem de volgende dag weer te gebruiken.

Reisetui

De Remington T-Series MB7000 baardtrimmer wordt geleverd met een luxe reisetui. Dit is vooral handig als je vaak onderweg bent en je baard altijd netjes en verzorgd wilt houden. Het reisetui biedt niet alleen bescherming tijdens het transport, maar ook extra opbergruimte voor de trimmer en de accessoires.

Garantie

De Remington T-Series MB7000 baardtrimmer wordt geleverd met een garantie van 3 jaar, plus 1 extra jaar als je het product online registreert. Dit geeft je extra gemoedsrust en vertrouwen in de kwaliteit en duurzaamheid van de trimmer.

Conclusie Remington T-Series MB7000

De Remington T-Series MB7000 baardtrimmer is een uitstekende keuze voor mannen die hun baard graag strak en verzorgd willen houden. Met de verschillende opzetstukken en trimlengtes is deze trimmer zeer veelzijdig en geschikt voor verschillende baardgroei. De precisie en controle die deze baardtrimmer biedt, maken het gemakkelijk om strakke randen en details te creëren. Daarnaast is de trimmer waterdicht en gemakkelijk te gebruiken, waardoor het onderhoud zeer eenvoudig is. De batterijduur van 60 minuten is voldoende om langdurig te trimmen, en het luxe reisetui zorgt ervoor dat je de trimmer overal mee naartoe kunt nemen. Met een garantie van 3 jaar plus 1 extra jaar als je het product online registreert, is dit een baardtrimmer die je langdurig kunt gebruiken en waarop je kunt vertrouwen.

De beste baardtrimmer

Een stap-voor-stap handleiding voor het trimmen van je baard

8.8Expert Score
Meegeleverd: Opzetkam | Precisietrimmer | Reisetui | 60 minuten draadloos te gebruiken | Lengte-instelling: 0,5 tot 15 mm | Draadloos te gebruiken: Ja | Afspoelbaar | geschikt voor nat scheren
Pluspunten
  • Veelzijdigheid
  • Precisie en controle
  • Waterbestendig
  • Gemakkelijk te gebruiken
  • Batterijduur van 60 minuten
  • Inclusief reisetui
  • Garantie van 3 jaar plus 1 extra jaar bij online registratie
- Minpunten
  • Problemen met bouwkwaliteit van opzetkammen
  • Sommige opzetkammen kunnen als scherp worden ervaren
  • Opzetstuk voor 1,5 mm haarlengte kan haren met wortel en al eruit trekken

Extra informatie

Specificaties: Remington T-Series MB7000

Merk

Remington

Meegeleverde accessoires

Opzetkam, Precisietrimmer, Reisetui

Baardlengte

1 mm, 1.1 – 3 mm, 3 – 5 mm, 5 tot 10 mm, Langer dan 10 mm, Stoppelbaard: 5 mm of korter

Voedingstype

Werkt op: Accu

Type batterij

Lithium Ion

Kleur

Zwart

Garantietype

Carry-in

Uitzonderingen fabrieksgarantie

+1 jaar extra garantie bij registratie voor 28 dagen na aankoop via http://www.remington.nl

Reparatie type

Carry-in

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

3

In de doos

Baardtrimmer, precisietrimmer, 6 opzetkammen, 1 verstelbare kam, reisetui, handleiding.

Soort oplader

Stopcontact

Aantal verschillende opzetstukken

7

Type baardgroei

Licht, Middel, Zwaar

Draadloos te gebruiken

Y

Bruikbaar tijdens laden

Nee

Bruikbaar onder de douche

Ja

Afspoelbaar

Afspoelbaar

Oplaadtijd (minuten)

240

Operatie duur (minuten)

60

Materiaal messen

Titanium

Zelfslijpende messen

Nee

Manier van lengte instelling

Opzetbare kammen

Maximaal verstelbare lengte (mm)

15

Minimaal verstelbare lengte (mm)

0,4

Tussenstap lengteinstelling (mm)

0,5

Snel laden functie

Nee

Batterij indicator

N

Met opzuigsysteem

Ja

Met richtlaser

Nee

Geheugenfunctie

Nee

Werkt op batterijen

Nee

CE markering

Zichtbaar

Geschikt voor nat scheren

Ja

Gewicht (g)

520

IP-certificering

IP00 (Geen bescherming)

MPN (Manufacturer Part Number)

43266560100

Taal handleiding

Nederlands

Verpakking breedte (mm)

162

Verpakking hoogte (mm)

94

Verpakking lengte (mm)

247

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Remington MB7000 T-Series Ultimate Precision Baardtrimmer
Laatste updates:
  • €48,99 - 29 februari 2024
  • €49,99 - 22 februari 2024
  • €50,99 - 16 februari 2024
  • €51,99 - 15 februari 2024
  • €52,49 - 9 februari 2024
  • €52,99 - 6 februari 2024
  • €52,47 - 3 februari 2024
  • €52,99 - 26 januari 2024
Sinds: 5 september 2023
  • Hoogste prijs: €59,00 - 26 december 2023
  • Laagste prijs: €45,56 - 5 september 2023

Beoordelingen (1)

1 recensie voor Remington T-Series MB7000

5.0 uit 5
1
0
0
0
0
Write a review
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling
  1. Jasper Hendriks

    Mijn eerste indruk was het chique design van dit apparaat. De verschillende kammen maken het geschikt voor elke soort baard. Het grootste voordeel zijn de T-snijbladen die gemakkelijk de moeilijk bereikbare plekjes kunnen trimmen en zeer precies werken. Na twee weken gebruik heb ik gemerkt dat ik minder last heb van huidirritatie dan met mijn vorige scheerapparaat.

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

    Plaats een recensie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Review Hoek
    Logo
    Nieuwe Account Aanmaken
    Vergelijk items
    • Totaal (0)
    Vergelijken
    Shopping cart