Remington Stijltang S8500 Shine

(1 klantbeoordeling)
Toevoegen aan vergelijken
9.5
Expert ScoreLees recensie

Keramische verwarmingselementen | Keramische coating | Automatisch uitschakelen: Ja | Afgeronde platen voor slag/krullen

 30,25

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Remington S8500 - Stijltang - €30,25
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Remington S8500 - Stijltang
Laatste updates:
  • €30,25 - 20 april 2024
  • €34,55 - 30 maart 2024
  • €35,15 - 7 maart 2024
  • €31,95 - 29 februari 2024
  • €35,00 - 11 februari 2024
  • €31,99 - 10 februari 2024
  • €35,00 - 2 februari 2024
  • €33,99 - 1 februari 2024
Sinds: 23 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €46,99 - 15 januari 2024
  • Laagste prijs: €30,25 - 20 april 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 20 april 2024 17:32
Remington Stijltang S8500 Shine

 30,25

Beschrijving

Remington Stijltang S8500 Shine review

Ben je op zoek naar een stijltang die je haar niet alleen steil maakt, maar ook verzorgt en een mooie glans geeft? Dan is de Remington Stijltang S8500 Shine misschien wel iets voor jou. In deze review lees je alles wat je moet weten over deze stijltang.

Wat reviewers zeggen over de Remington Stijltang S8500 Shine

De Remington S8500 Shine Stijltang is een betaalbare stijltang die opvallend goede recensies krijgt van reviewers. Gebruikers geven aan dat de stijltang zeer snel opwarmt en het haar glad en glanzend maakt, zelfs bij dik of krullend haar. Een aantal reviewers zegt dat ze de Remington S8500 Shine als een goedkopere alternatief voor de duurdere CHI stijltang hebben gekozen en dat ze tevreden zijn over de prestaties van deze stijltang. De stijltang heeft ook een handig draaibaar snoer en grote platen voor gemakkelijker gebruik.

Een ander voordeel van de Remington S8500 Shine is dat het haar na gebruik van de stijltang niet droog of statisch aanvoelt. Een reviewer merkte op dat haar haar dun en broos was, maar de stijltang haar haar glanzend en gezond maakte, zonder het verder te beschadigen. Het enige nadeel dat werd genoemd, is dat het Remington-logo op de stijltang verdwijnt bij temperaturen boven 220 graden Celsius.

Over het algemeen zijn gebruikers zeer tevreden met de prestaties en de prijs van de Remington S8500 Shine stijltang. Een reviewer gaf aan dat ze al vele andere stylers had geprobeerd, maar dat deze stijltang de enige was die tot nu toe aan haar verwachtingen heeft voldaan. De stijltang is eenvoudig te gebruiken, verwarmt snel en maakt het haar gezond en glanzend. Gebruikers raden de Remington S8500 Shine stijltang aan iedereen aan die op zoek is naar een betaalbare, maar hoogwaardige stijltang.

Verzorging voor je haar

De innovatieve keramische coating van de Remington Stijltang S8500 Shine is geïmpregneerd met verzorgende Marokkaanse Arganolie. Deze olie wordt door warmte geactiveerd en tijdens het stylen op het haar afgegeven, waardoor je haar een mooie glans krijgt en weer levendig oogt. Dit is vooral handig als je haar dof en droog is. De tang is geschikt voor elk haartype, maar als je dun of beschadigd haar hebt, is het verstandig om een lagere temperatuur te gebruiken.

Snelle opwarming

De stijltang warmt binnen 15 seconden op, zodat je snel aan de slag kunt. De temperatuur is variabel en instelbaar tot maximaal 230ºC. Dit is handig als je dik of krullend haar hebt dat wat meer hitte nodig heeft om steil te worden. De tang heeft een digitale temperatuurinstelling met LCD-display, waardoor je precies kunt zien welke temperatuur je hebt ingesteld. Daarnaast is er een temperatuur-boost functie, waarmee je snel de hoogste temperatuur kunt instellen.

Flexibele platen

De stijltang heeft flexibel bewegende platen, waardoor de druk op het haar gelijkmatig verdeeld wordt. Hierdoor krijg je een mooi resultaat en wordt het haar niet onnodig beschadigd. Je kunt de temperatuur vastzetten om toevallige veranderingen tijdens het gebruik te voorkomen.

Veilig en gebruiksvriendelijk

De Remington Stijltang S8500 Shine is voorzien van een aantal handige functies die het gebruik veilig en gemakkelijk maken. Zo schakelt de tang automatisch uit na 1 uur, zodat je je geen zorgen hoeft te maken als je de tang een keer vergeet uit te zetten. Ook zijn de platen vast te zetten voor veilig opbergen en wordt er een hittebestendige opberghoes meegeleverd. Het snoer van de tang is bovendien draaibaar, zodat je geen last hebt van gedraaide kabels tijdens het stylen.

Niet geschikt om krullen te maken

Het enige nadeel van de Remington Stijltang S8500 Shine is dat hij niet geschikt is om krullen mee te maken. De tang heeft bredere platen, waardoor het lastiger is om het haar om de tang te draaien. Als je op zoek bent naar een stijltang waarmee je zowel je haar kunt steilen als krullen, dan kun je beter op zoek gaan naar een ander model.

Conclusie Remington Stijltang S8500 Shine

De Remington Stijltang S8500 Shine is een fijne stijltang die je haar niet alleen steil maakt, maar ook verzorgt en een mooie glans geeft. De tang warmt snel op en heeft een variabele temperatuurinstelling tot 230ºC, waardoor hij geschikt is voor elk haartype. De flexibele platen zorgen voor een gelijkmatige drukverdeling, waardoor het haar niet onnodig beschadigd wordt. Bovendien is de stijltang veilig en gemakkelijk in gebruik, met functies zoals automatische uitschakeling en een draaibaar snoer. Het enige nadeel is dat hij niet geschikt is om krullen mee te maken. Als je op zoek bent naar een stijltang die je haar steil maakt en verzorgt, dan is de Remington Stijltang S8500 Shine zeker het overwegen waard.

Dyson Airwrap

Bekijk meer stijltangen op Bol.com

9.5Expert Score
Keramische verwarmingselementen | Keramische coating | Automatisch uitschakelen: Ja | Afgeronde platen voor slag/krullen
Pluspunten
  • Verzorgt het haar en geeft een mooie glans dankzij de keramische coating met Marokkaanse Arganolie.
  • Snelle opwarming en variabele temperatuurinstelling tot 230°C.
  • Flexibel bewegende platen verdelen de druk op het haar gelijkmatig en voorkomen onnodige beschadiging.
  • Veilig en gebruiksvriendelijk door automatische uitschakeling na 1 uur en hittebestendige opberghoes.
- Minpunten
  • Niet geschikt om krullen mee te maken door de bredere platen.

Extra informatie

Specificaties: Remington Stijltang S8500 Shine

Meegeleverde accessoires

Reisetui

Kleur

lichtgroen

Materiaal

Keramische coating

Merk

Remington

Product lengte (cm)

27

Snoerlengte (m)

1.8

Afgeronde platen

Ja

Verpakkingsinhoud

Hittebestendig opbergetui

Breedte van de platen

Standaard platen (2,5 tot 3,5 cm)

Flexibele platen

Ja

Lengte van de platen (cm)

11

Steam styler

Nee

Vorm platen

Afgeronde platen

Minimale temperatuur

150 °C

Maximale temperatuur

230 °C

Ion technologie

Nee

Keramische verwarmingselementen

Ja

Met verzorgende olie

Ja

Temperatuur instellingen

Ja

Toetsenvergrendeling

Ja

Aantal temperatuurstanden

9

Type haar

Alle haartypes

Automatisch uitschakelen

Ja

Opwarmtijd (seconde)

15

Draadloos

Nee

Flexibel roterend koord

Ja

Geheugenfunctie

Nee

Ophangbaar

Nee

Koude lucht positie

Nee

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

5

Uitzonderingen fabrieksgarantie

+1 jaar extra garantie bij registratie voor 28 dagen na aankoop via Remington

Reparatie type

Carry-in

CE markering

Zichtbaar

Gewicht (g)

623

MPN (Manufacturer Part Number)

45347.560.100

Met display

Ja

Overhittingsbeveiliging

Ja

Taal handleiding

Universeel, Duits, Engels, Frans, Nederlands

Verpakking breedte (mm)

159

Verpakking hoogte (mm)

68

Verpakking lengte (mm)

368

Voltage (V)

220

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Remington S8500 - Stijltang
Laatste updates:
  • €30,25 - 20 april 2024
  • €34,55 - 30 maart 2024
  • €35,15 - 7 maart 2024
  • €31,95 - 29 februari 2024
  • €35,00 - 11 februari 2024
  • €31,99 - 10 februari 2024
  • €35,00 - 2 februari 2024
  • €33,99 - 1 februari 2024
Sinds: 23 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €46,99 - 15 januari 2024
  • Laagste prijs: €30,25 - 20 april 2024

Beoordelingen (1)

1 recensie voor Remington Stijltang S8500 Shine

5.0 uit 5
1
0
0
0
0
Write a review
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling
  1. Femke Jansen

    Ik had jarenlang een chi styltang, maar vanwege mijn beperkte budget besloot ik uiteindelijk voor deze tang te gaan. Ik ben erg tevreden over de prestaties van deze tang, omdat hij snel opwarmt en mijn haar mooi glanzend en glad maakt. Ik heb dik geblondeerd haar en was bezorgd dat de tang niet genoeg glans zou bieden, maar tot nu toe heb ik geen problemen ondervonden. Kortom, ik ben erg blij met deze tang!

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

    Plaats een recensie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Review Hoek
    Logo
    Nieuwe Account Aanmaken
    Vergelijk items
    • Totaal (0)
    Vergelijken
    Shopping cart