Remington MB4046 Baardtrimmer

(1 klantbeoordeling)
Toevoegen aan vergelijken
9
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Proshop NL, Expert, Bol.
  • Bij proshop.nl kun je REMINGTON Baardtrimmer Baardkit MB4046 kopen voor slechts €42,22 , wat 15% lager is dan de prijs opBol (€49,95).
  • De laagste prijs van Remington Beard Kit Baardtrimmer MB4046 werd verkregen op 14 juli 2024 02:05.

 42,22

Beste deal op: proshop.nlProshop NL
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: REMINGTON Baardtrimmer Baardkit MB4046 - €42,22
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor REMINGTON Baardtrimmer Baardkit MB4046
Laatste updates:
  • €42,22 - 12 juli 2024
  • €42,29 - 22 juni 2024
  • €46,91 - 20 juni 2024
  • €42,22 - 15 juni 2024
  • €42,29 - 12 juni 2024
  • €42,22 - 8 juni 2024
  • €42,29 - 7 juni 2024
  • €45,01 - 5 juni 2024
Sinds: 25 januari 2024
  • Hoogste prijs: €67,94 - 25 januari 2024
  • Laagste prijs: €42,22 - 25 april 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 14 juli 2024 02:05
Remington MB4046 Baardtrimmer

 42,22

Beschrijving

Remington Baardtrimmer MB4046 review: De ultieme baardverzorgingsset

Inleiding: De Remington MB4046 is een complete baardverzorgingsset die zorgt voor een perfecte baard, ongeacht de lengte of dikte van je gezichtshaar. In deze uitgebreide review nemen we alle ins en outs van de Remington baardtrimmer onder de loep, zodat je precies weet wat je kunt verwachten van deze veelzijdige set.

Ervaringen van gebruikers met de Remington MB4046 baardtrimmer

Duurzaamheid en batterijlevensduur

Gebruikers van de Remington MB4046 zijn zeer tevreden over de duurzaamheid van het apparaat. Een reviewer meldt dat zijn vorige model, de MB4045, maar liefst 8 jaar meeging voordat het mesje brak door een fout van de gebruiker. De MB4046 wordt gezien als een waardige opvolger. Andere reviewers zijn onder de indruk van de lange batterijduur; een gebruiker hoefde de trimmer pas na 4 maanden voor het eerst op te laden. Dit in tegenstelling tot eerdere trimmers die veel vaker aan de lader moesten.

Veelzijdigheid en gebruiksgemak

De Remington MB4046 wordt geprezen om zijn veelzijdigheid en gebruiksgemak. Gebruikers zijn tevreden met de drie opzetstukken voor verschillende baardlengtes, de borstel en de schaar. Daarnaast zijn ze blij verrast door de extra scheerkop aan de achterkant, die ideaal is voor precisiewerk en het bijwerken van de snorlengte. Het apparaat ligt goed in de hand en de mesjes werken goed, waardoor het stylen van de baard snel en eenvoudig gaat.

Onderhoud en klanttevredenheid

Ondanks enkele kleine problemen met het onderhoud, zoals het loskomen van de mesjes bij het schoonmaken, zijn de meeste gebruikers tevreden over de Remington MB4046. Het apparaat is makkelijk schoon te maken en laadt snel op. Bovendien zijn zowel het geluid als de scheerprestaties acceptabel, en het resultaat is vaak “strakker dan strak”. Gebruikers die eerder ontevreden waren over andere baardtrimmers, zijn blij met hun keuze voor de Remington MB4046 en raden het apparaat aan anderen aan.

Meegeleverde accessoires voor een complete baardverzorging

De Remington MB4046 baardtrimmer wordt geleverd met een opzetkam, schaar, zachte borstel, en drie verschillende opzetstukken voor lichte, middel en zware baardgroei. Deze uitgebreide set zorgt ervoor dat je alles in huis hebt voor een perfecte baardverzorging, of je nu een stoppelbaard, korte baard of lange baard hebt.

Geavanceerde kammen voor elke baardstijl

Dankzij de drie verschillende kammen kun je jouw baard precies zo stylen en verzorgen als jij wilt. De pop-up detailtrimmer is ideaal voor het bijwerken van bakkebaarden en de snor, terwijl de verstelbare kammen zorgen voor de perfecte lengte voor zowel korte als lange baarden.

Krachtige prestaties en zelfslijpende messen

De Remington baardtrimmer MB4046 is ontworpen met kracht en superieure snijprestaties in gedachten. De zelfslijpende messen met een hoogwaardige titanium coating zorgen voor langdurige resultaten, terwijl de koppen eenvoudig afwasbaar zijn en dus makkelijk schoon te houden.

Geschikt voor nat en droog scheren

De Remington MB4046 is zowel geschikt voor nat als droog scheren, wat betekent dat je de trimmer zowel onder de douche als op een droge huid kunt gebruiken. Dit maakt de trimmer nog veelzijdiger en geschikt voor elke persoonlijke voorkeur.

Snoerloos gebruik en lange batterijduur

De Remington baardtrimmer kan zowel met als zonder snoer gebruikt worden. Met een volledig opgeladen batterij kun je de trimmer tot wel 90 minuten snoerloos gebruiken. Het opladen van de trimmer duurt 16 uur, maar met de handige oplaadindicator weet je precies wanneer de trimmer weer klaar is voor gebruik.

Prijs-kwaliteitverhouding

Gezien de veelzijdigheid, het gebruiksgemak en de meegeleverde accessoires, is de Remington baardtrimmer MB4046 een uitstekende investering voor iedereen die zijn baard wil verzorgen en stylen. De prijs-kwaliteitverhouding is zeer goed en je kunt erop vertrouwen dat je met deze trimmer jarenlang plezier zult hebben van een perfect verzorgde baard.

Garantie en klantenservice

De Remington MB4046 baardtrimmer wordt geleverd met een garantie van drie jaar, die je kunt verlengen tot vier jaar als je het product binnen 28 dagen na aankoop registreert op www.remington.nl. Hiermee ben je verzekerd van een lange levensduur en goede ondersteuning vanuit Remington.

Conclusie Remington MB4046 baardtrimmer

De Remington baardtrimmer MB4046 is een veelzijdige en complete baardverzorgingsset die geschikt is voor iedereen die zijn baard wil stylen en verzorgen. Met de diverse opzetstukken, zelfslijpende messen, en de mogelijkheid om zowel nat als droog te scheren, biedt deze trimmer alles wat je nodig hebt voor een perfect verzorgde baard. De extra accessoires, zoals de luxe schaar en zachte borstel van everzwijnhaar, maken het plaatje compleet en zorgen voor een optimale baardverzorging.

Bekijk meer baardtrimmers op Bol.com

De beste tondeuse van 2023

Beste baardtrimmer 2023

9Expert Score
Remington Baardtrimmer MB4046 review: De ultieme baardverzorgingsset Inleiding: De Remington MB4046 is een complete baardverzorgingsset die zorgt voor een perfecte baard, ongeacht de lengte of dikte van je gezichtshaar. In deze uitgebreide review nemen we alle ins en outs van de Remington baardtrimmer onder de loep, zodat je precies weet wat je kunt verwachten van […]
Pluspunten
  • Duurzaamheid van het apparaat
  • Lange batterijduur
  • Veelzijdigheid door drie opzetstukken en extra scheerkop
  • Geavanceerde kammen voor elke baardstijl
  • Krachtige prestaties en zelfslijpende messen
  • Geschikt voor nat en droog scheren
  • Snoerloos gebruik en lange batterijduur
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Garantie van drie jaar (uit te breiden tot vier jaar)
- Minpunten
  • Enkele kleine problemen met onderhoud, zoals loskomende mesjes bij het schoonmaken

Extra informatie

Specificaties: Remington MB4046 Baardtrimmer

Merk

Remington

Meegeleverde accessoires

Opzetkam, Schaar, Zachte borstel

Baardlengte

1 mm, 1.1 – 3 mm, 3 – 5 mm, 5 tot 10 mm, Langer dan 10 mm, Stoppelbaard: 5 mm of korter

Voedingstype

Werkt op: Adapter, lichtnet, Accu

Type batterij

Lithium Battery

Kleur

Bruin

Garantietype

Carry-in

Uitzonderingen fabrieksgarantie

+1 jaar extra garantie bij registratie voor 28 dagen na aankoop via http://www.remington.nl

Reparatie type

Carry-in

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

3

In de doos

Baardtrimmer, Stoppelbaardopzetstuk, Korte verstelbare kam, XL verstelbare kam, Zachte borstel van everzwijnhaar, Schaar, Handleiding.

Keurmerk

Niet van toepassing

Soort oplader

Stopcontact

Aantal verschillende opzetstukken

3

Type baardgroei

Licht, Middel, Zwaar

Draadloos te gebruiken

Y

Bruikbaar tijdens laden

Nee

Bruikbaar onder de douche

Ja

Afspoelbaar

Afspoelbaar

Oplaadtijd (minuten)

960

Operatie duur (minuten)

120

Materiaal messen

Titanium

Zelfslijpende messen

Ja

Manier van lengte instelling

Opzetbare kammen

Maximaal verstelbare lengte (mm)

35

Minimaal verstelbare lengte (mm)

0,5

Tussenstap lengteinstelling (mm)

0

Snel laden functie

Nee

Batterij indicator

N

Met opzuigsysteem

Nee

Met richtlaser

Nee

Geheugenfunctie

Nee

Werkt op batterijen

Nee

CE markering

Zichtbaar

Geschikt voor nat scheren

Ja

Gewicht (g)

649

MPN (Manufacturer Part Number)

MB4046

Taal handleiding

Duits, Engels, Frans, Nederlands

Verpakking breedte (mm)

156

Verpakking hoogte (mm)

82

Verpakking lengte (mm)

245

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor REMINGTON Baardtrimmer Baardkit MB4046
Laatste updates:
  • €42,22 - 12 juli 2024
  • €42,29 - 22 juni 2024
  • €46,91 - 20 juni 2024
  • €42,22 - 15 juni 2024
  • €42,29 - 12 juni 2024
  • €42,22 - 8 juni 2024
  • €42,29 - 7 juni 2024
  • €45,01 - 5 juni 2024
Sinds: 25 januari 2024
  • Hoogste prijs: €67,94 - 25 januari 2024
  • Laagste prijs: €42,22 - 25 april 2024

Beoordelingen (1)

1 recensie voor Remington MB4046 Baardtrimmer

5.0 uit 5
1
0
0
0
0
Write a review
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling
  1. Tim van den Heuvel

    Ik heb deze directe opvolger gekocht nadat mijn MB4045 kapot ging. Het mesje was gebroken door mijn eigen fout, hoewel het apparaat 8 jaar oud was en nauwelijks gebruikssporen vertoonde. Helaas wordt dat oude model niet meer verkocht. Gelukkig lijkt deze nieuwe versie precies op het oude model en werkt net zo goed!

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

    Plaats een recensie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Review Hoek
    Logo
    Nieuwe Account Aanmaken
    Vergelijk items
    • Totaal (0)
    Vergelijken
    Shopping cart