Reevi beamer – 2023 Model 1920×1080 HD – Mini beamer

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.8
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Reevi - 2023 Model 1920x1080 HD - Mini beamer - Streamen vanaf je smartphone IOS&Android - 8200 Lumen - Projector - Incl Hdmi kabel & 2 ingebouwde speakers kopen voor slechts €132,95
  • De laagste prijs van Reevi - 2023 Model 1920x1080 HD - Mini beamer - Streamen vanaf je smartphone IOS&Android - 8200 Lumen - Projector - Incl Hdmi kabel & 2 ingebouwde speakers werd verkregen op 19 april 2024 23:32.

 132,95

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Reevi - 2023 Model 1920x1080 HD - Mini beamer - Streamen vanaf je smartphone IOS&Android - 8200 Lumen - Projector - Incl Hdmi kabel & 2 ingebouwde speakers - €132,95
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Reevi - 2023 Model 1920x1080 HD - Mini beamer - Streamen vanaf je smartphone IOS&Android - 8200 Lumen - Projector - Incl Hdmi kabel & 2 ingebouwde speakers
Laatste updates:
  • €132,95 - 2 april 2024
  • €139,95 - 1 april 2024
  • €130,95 - 28 maart 2024
  • €129,95 - 26 maart 2024
  • €127,95 - 22 maart 2024
  • €126,95 - 18 maart 2024
  • €124,95 - 12 maart 2024
  • €128,20 - 6 maart 2024
Sinds: 23 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €144,95 - 23 oktober 2023
  • Laagste prijs: €124,95 - 12 maart 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 19 april 2024 23:32
Reevi beamer – 2023 Model 1920×1080 HD – Mini beamer
Reevi beamer – 2023 Model 1920×1080 HD – Mini beamer

 132,95

Beschrijving

Reevi Beamer: De Ultieme Thuisbioscoop Ervaring

Met de Wi-Fi beamer projector van Reevi wordt elke filmavond een magische belevenis. Deze state-of-the-art beamer brengt de bioscoop naar je eigen woonkamer met zijn Ultra multi-coated lens, HD-resolutie en ingebouwde speakers. In dit uitgebreide review nemen we een diepgaande duik in de wereld van de Reevi beamer en ontdekken we waarom dit apparaat de slimste keuze is voor filmfanaten, presentaties en meer.

De Reevi Beamer: Een Overzicht

De Reevi beamer is een innovatieve projector die ontworpen is om jou een ongeëvenaarde kijkervaring te bieden. Of je nu van plan bent om een filmavond te organiseren, een presentatie te geven op kantoor, of gewoon wat ontspannen wilt gamen, deze beamer heeft alles wat je nodig hebt. Met zijn draadloze verbinding, gebruiksvriendelijkheid en indrukwekkende specificaties, zal de Reevi beamer je ongetwijfeld verbazen.

Een Groot Scherm Bij Jou Thuis

De Reevi beamer maakt het mogelijk om je favoriete films en series te bekijken op een groot scherm, rechtstreeks in je woonkamer. Dankzij de Ultra multi-coated lens en HD-resolutie geniet je van een haarscherp beeld met een verbluffende helderheid. Het voelt alsof je je eigen privébioscoop hebt gecreëerd, en dat allemaal zonder de deur uit te hoeven.

Alles-In-1: Geen Gedoe Met Kabels

Een van de grootste voordelen van de Reevi beamer is dat je geen HDMI-kabel hoeft te kopen, want deze wordt standaard meegeleverd. Dit betekent dat zodra je de beamer in huis hebt, je meteen kunt beginnen met genieten van je eigen thuisbioscoopervaring. Geen gedoe met extra aankopen of kabels die in de knoop raken.

De Voordelen Van De Reevi Beamer

De Reevi beamer onderscheidt zich door verschillende voordelen die het tot een slimme keuze maken:

  1. Draadloze Verbinding: Met zijn sterke wifi-verbinding maakt de Reevi beamer het gemakkelijk om content te streamen vanaf je telefoon of tablet, zowel voor iOS als Android.
  2. Gemakkelijk In Gebruik: Deze beamer is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten, zodat zelfs beginners zonder problemen aan de slag kunnen.
  3. Compatibiliteit Met Elk Apparaat: Je kunt de Reevi beamer aansluiten op vrijwel elk apparaat, van laptops tot gameconsoles, waardoor het een veelzijdige keuze is.
  4. Ingebouwde Ultra Sounds Speakers: De beamer beschikt over twee ingebouwde speakers die zorgen voor een indrukwekkend geluid, wat de kijkervaring nog intenser maakt.
  5. Compact En Draagbaar: Dankzij zijn compacte formaat en lichte gewicht is de Reevi beamer gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen, waardoor je flexibel bent in waar je van je entertainment geniet.
  6. Geschikt Voor Verschillende Toepassingen: Of je nu films wilt kijken, games wilt spelen, of zakelijke presentaties wilt geven, de Reevi beamer kan het allemaal aan.
  7. 30 Dagen Uittesten: Twijfel je nog? Geen zorgen. Je kunt de Reevi beamer vandaag bestellen en krijgt 30 dagen om te beslissen of het echt iets voor jou is. Zo loop je geen enkel risico.

Een Haarscherpe Kijkervaring

Een van de meest indrukwekkende aspecten van de Reevi beamer is de verbluffende beeldkwaliteit die het biedt. Met 7000 lumen aan helderheid en een maximale scherpte, ben je verzekerd van een levendige en gedetailleerde weergave van je content. De 1080P HD-resolutie zorgt ervoor dat elk detail tot leven komt, of je nu een spannende actiefilm bekijkt of een presentatie geeft op kantoor. De beeldkwaliteit is werkelijk verbluffend en draagt bij aan de immersieve ervaring die deze beamer biedt.

Streamen Vanaf Je Telefoon En iPad

Dankzij de krachtige wifi-verbinding kun je eenvoudig content streamen vanaf je telefoon of iPad. Of je nu je favoriete serie wilt bekijken of ontspannen naar je favoriete afspeellijst wilt luisteren, de Reevi beamer maakt het allemaal mogelijk. Het verbinden van je mobiele apparaten met de beamer is een fluitje van een cent, en binnen enkele seconden ben je klaar om te genieten van je entertainment.

Ideaal Voor Zakelijk Gebruik

De Reevi beamer is niet alleen geschikt voor entertainment, maar ook voor zakelijk gebruik. Als je een bedrijfspresentatie moet geven of een vergadering moet leiden, is deze slimme projector de perfecte metgezel. Hij levert heldere en scherpe beelden, zelfs in grotere ruimtes, en zorgt ervoor dat je boodschap duidelijk en overtuigend overkomt. Je kunt erop vertrouwen dat de Reevi beamer de professionele uitstraling geeft die je nodig hebt in zakelijke situaties.

Multifunctioneel En Toekomstbestendig

Een van de kenmerken die de Reevi beamer zo aantrekkelijk maakt, is zijn veelzijdigheid als het gaat om aansluitmogelijkheden. Met HDMI, USB, AV en een 3.5 mm jack voor speakeraansluiting, kun je vrijwel elk apparaat aansluiten en content afspelen zoals jij dat wilt. Dit maakt de beamer toekomstbestendig, omdat je hem kunt blijven gebruiken met nieuwe apparaten en technologieën die in de toekomst worden geïntroduceerd.

Conclusie: Reevi Beamer – De Perfecte Keuze Voor Entertainment En Presentaties

Kortom, de Reevi beamer biedt een ongeëvenaarde kijkervaring met zijn indrukwekkende beeldkwaliteit, draadloze connectiviteit en gebruiksgemak. Of je nu van films houdt, presentaties moet geven op kantoor, of gewoon wat ontspannen wilt streamen, deze beamer heeft alles wat je nodig hebt. Met zijn compacte formaat en draagbaarheid kun je overal genieten van je favoriete content, en met de meegeleverde HDMI-kabel ben je meteen klaar om te beginnen.

Als je nog twijfelt, onthoud dan dat je de Reevi beamer 30 dagen kunt uitproberen, zonder enig risico. Bestel vandaag nog en ontdek waarom de Reevi beamer de slimste keuze is voor een indrukwekkende kijkervaring, zowel thuis als op kantoor. Maak van elke gelegenheid een speciale gelegenheid met de Reevi beamer.

Bekijk meer beamers op bol.com

8.8Expert Score
Reevi Beamer: De Ultieme Thuisbioscoop Ervaring Met de Wi-Fi beamer projector van Reevi wordt elke filmavond een magische belevenis. Deze state-of-the-art beamer brengt de bioscoop naar je eigen woonkamer met zijn Ultra multi-coated lens, HD-resolutie en ingebouwde speakers. In dit uitgebreide review nemen we een diepgaande duik in de wereld van de Reevi beamer en […]
Pluspunten
  • Indrukwekkende Beeldkwaliteit (1920x1080 HD, 7000 lumen)
  • Draadloze Connectiviteit
  • Ingebouwde Speakers
  • Compact en Draagbaar
  • Inclusief HDMI-Kabel
- Minpunten
  • Beperkte Keystone Correctie
  • Geen Geavanceerde Aansluitingen
  • Geluidsprestaties in Grote Ruimtes
  • Beperkte Projectieafstand

Extra informatie

Specificaties: Reevi beamer – 2023 Model 1920×1080 HD – Mini beamer

Projectietechniek

LED

Beeldschermresolutie

1920 x 1080

Beeldverhouding

16:09

Contrast ratio

2200:1

Short throw

Short throw

Type beamer

Mini beamer

Minimale projectieafstand (m)

1

Maximale projectieafstand (m)

4

Zoom

100.75

WIFI

Ja

Aantal 3,5mm mini-jack (AUX) ingangen

1

HDMI

1

Aantal USB 2.0 poorten

2

Aantal USB 3.0 poorten (USB 3.1 Gen 1 Type A)

0

Maximale levensduur lamp (uur)

50000

Luidsprekers

Ja

Vermogen (W)

60

Product breedte (cm)

25

Product hoogte (cm)

8.50

Product gewicht (g)

1200

Kleur

Wit

Fabrieksgarantie termijn (maanden)

3

Reparatie type

Carry-in

Merk

Reevi

Verpakkingsinhoud

1x 2023 model beamer 1xHdmi Kabel 1xAfstandsbediening

MPN (Manufacturer Part Number)

XCWK09

Kan zelfstandig met internet verbinden

Nee

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

App werkt op besturingssyteem

iOS, Android

Delen van gebruikersgegevens vereist

Nee

Wifi vereist

Ja, met bijzondere eisen, zie productinfo

Bluetooth vereist

Nee

Mobiele data verbinding mogelijk

Ja, met bijzondere eisen, zie productinfo

Betaalde diensten vereist

Nee

Compatibel met

Met meerdere apparaten, bekijk details in de productinformatie

Introductiejaar

2023

Introductiemaand

Maart

Ondersteuning met updates

Niet van toepassing

ANSI Lumen (lm)

100

Beamer aansluitingen

HDMI, USB, 3,5mm mini-jack AUX

Beamerlamp vervangbaar

Ja

Besturingssysteem beamer

Eigen besturingssysteem

Bluetooth

Nee

CE markering

Zichtbaar

Functionaliteit

Screen mirroring

Gaming

Ja

Gewicht (g)

1200

HDR

Ja

HDR ondersteuning

DisplayHDR

Ingebouwde accu

Nee

Input lag beamer (milliseconde)

9

Input resolutie

1920 x 1080

Introductie

2023

Keystone correctie beamer

Verticaal en horizontaal

Keystone correctie graden

20

Lens shift

Horizontaal, Horizontaal en verticaal

Maximaal geluidsniveau (dB)

45

Maximale beeldgrootte (inch)

130

Minimale beeldgrootte (inch)

100

Output resolutie

1920 x 1080

Product diepte (cm)

5

Taal handleiding

Engels, Nederlands, Universeel

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Schade veroorzaakt door het niet juist gebruiken van artikel.

Verpakking breedte (cm)

21

Verpakking hoogte (cm)

12.5

Verpakking lengte (cm)

30.9

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Reevi - 2023 Model 1920x1080 HD - Mini beamer - Streamen vanaf je smartphone IOS&Android - 8200 Lumen - Projector - Incl Hdmi kabel & 2 ingebouwde speakers
Laatste updates:
  • €132,95 - 2 april 2024
  • €139,95 - 1 april 2024
  • €130,95 - 28 maart 2024
  • €129,95 - 26 maart 2024
  • €127,95 - 22 maart 2024
  • €126,95 - 18 maart 2024
  • €124,95 - 12 maart 2024
  • €128,20 - 6 maart 2024
Sinds: 23 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €144,95 - 23 oktober 2023
  • Laagste prijs: €124,95 - 12 maart 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Reevi beamer – 2023 Model 1920×1080 HD – Mini beamer”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart