Razer Naga Pro – Optische Gaming Muis – 20000 DPI

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.2
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Proshop NL, Bol, Alternate.
  • Bij proshop.nl kun je Razer Naga Pro - Gaming muis - Optisch - 20 knoppen - Zwart kopen voor slechts €93,48 , wat 14% lager is dan de prijs opAlternate (€109,00).
  • De laagste prijs van Razer Naga Pro Gaming Mouse gaming muis 20.000 dpi, RGB leds werd verkregen op 20 april 2024 06:03.

 93,48

Beste deal op: proshop.nlProshop NL
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Razer Naga Pro - Gaming muis - Optisch - 20 knoppen - Zwart - €93,48
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Razer Naga Pro - Gaming muis - Optisch - 20 knoppen - Zwart
Laatste updates:
  • €93,48 - 13 april 2024
  • €93,62 - 8 april 2024
  • €98,64 - 7 april 2024
  • €103,54 - 5 april 2024
  • €104,68 - 29 maart 2024
  • €99,60 - 28 maart 2024
  • €100,49 - 27 maart 2024
  • €96,85 - 25 maart 2024
Sinds: 25 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €138,52 - 25 oktober 2023
  • Laagste prijs: €89,99 - 29 december 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 20 april 2024 06:03
Razer Naga Pro – Optische Gaming Muis – 20000 DPI
Razer Naga Pro – Optische Gaming Muis – 20000 DPI

 93,48

Beschrijving

Razer Naga Pro – De Ultieme Gaming Muis voor MMO, MOBA, Battle Royale en FPS

De Razer Naga Pro is een gaming muis die speciaal is ontworpen voor de veeleisende gamer. Of je nu MMO’s, MOBA’s, Battle Royale of FPS-games speelt, deze muis is geschikt voor alle genres. Met zijn drie verwisselbare zijpanelen met een 2, 6 en 12 knoppenconfiguratie kun je de muis aanpassen aan jouw specifieke speelstijl. De strategisch geplaatste knoppen zorgen ervoor dat je altijd snel en gemakkelijk toegang hebt tot de commando’s die je nodig hebt. Of je nu een complexe reeks combo’s wilt uitvoeren in een MMO of snelle reflexen nodig hebt in een FPS, de Razer Naga Pro biedt je de juiste tools.

Programmeerbare Knoppen en Profielen voor Volledige Aanpassingsmogelijkheden

Een van de opvallende kenmerken van de Razer Naga Pro is de programmeerbare functionaliteit van de knoppen. Alle knoppen op de muis zijn programmeerbaar, waardoor je je eigen commando’s kunt toewijzen aan elke knop. Met 5 profielen die op de muis kunnen worden opgeslagen, kun je gemakkelijk schakelen tussen verschillende spelinstellingen zonder dat je opnieuw alles hoeft in te stellen. Dit is vooral handig als je meerdere games speelt en voor elke game aangepaste commando’s wilt hebben. De mogelijkheid om de muis naar jouw wensen aan te passen, geeft je een aanzienlijk voordeel ten opzichte van je tegenstanders.

Precisie en Snelheid met Razer Focus+ Optische Sensor

De Razer Naga Pro is uitgerust met de geavanceerde Razer Focus+ optische sensor, die een maximale DPI van 20.000 biedt. Met deze sensor ervaar je maximale precisie en controle over je muisbewegingen. Of je nu een klein doelwit wilt raken in een FPS of nauwkeurige bewegingen wilt maken in een strategy game, de Razer Naga Pro zorgt ervoor dat je elke actie met precisie kunt uitvoeren. De sensor biedt ook een verbeterde tracking, waardoor je muisbewegingen soepel en responsief zijn.

Flexibele Verbindingsmogelijkheden voor Optimaal Gebruiksgemak

De Razer Naga Pro biedt verschillende verbindingsmogelijkheden om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Met de Razer HyperSpeed Wireless-technologie kun je genieten van draadloze vrijheid zonder enige vertraging. De muis maakt gebruik van een snelle 2.4 GHz verbinding, waardoor je een betrouwbare en responsieve verbinding hebt. Als je de voorkeur geeft aan een bekabelde verbinding, kun je gebruikmaken van de Razer Speedflex-kabel, die ook kan worden gebruikt om de muis op te laden tijdens het spelen. Met deze flexibele verbindingsmogelijkheden kun je altijd genieten van de optimale ervaring, of je nu draadloos wilt gamen of een bekabelde verbinding verkiest.

Ergonomisch Ontwerp voor Comfortabel Langdurig Gebruik

Naast de prestatiegerichte functies heeft Razer ook veel aandacht besteed aan het ergonomische ontwerp van de Naga Pro. De muis is ontworpen om comfortabel in de hand te liggen, zelfs tijdens lange speelsessies. De vorm van de muis biedt goede ondersteuning voor de hand en zorgt ervoor dat je hand en pols in een natuurlijke positie blijven. Hierdoor kun je urenlang gamen zonder last te krijgen van vermoeidheid of ongemak. Daarnaast is de Razer Naga Pro voorzien van aanpasbare Razer Chroma RGB-verlichting, waarmee je de muis kunt personaliseren met verschillende kleuren en effecten.

Conclusie

De Razer Naga Pro is een indrukwekkende gaming muis die voldoet aan de eisen van de meest veeleisende gamers. Met zijn verwisselbare zijpanelen, programmeerbare knoppen, geavanceerde optische sensor en flexibele verbindingsmogelijkheden biedt deze muis een ongekende veelzijdigheid en aanpassingsvermogen. Het ergonomische ontwerp zorgt ervoor dat je comfortabel kunt gamen, zelfs tijdens lange speelsessies. Als je op zoek bent naar een hoogwaardige gaming muis die voldoet aan al je behoeften, is de Razer Naga Pro een uitstekende keuze.

Bekijk meer gaming muizen op bol.com

8.2Expert Score
Razer Naga Pro – De Ultieme Gaming Muis voor MMO, MOBA, Battle Royale en FPS De Razer Naga Pro is een gaming muis die speciaal is ontworpen voor de veeleisende gamer. Of je nu MMO’s, MOBA’s, Battle Royale of FPS-games speelt, deze muis is geschikt voor alle genres. Met zijn drie verwisselbare zijpanelen met een […]
Pluspunten
  • Verwisselbare zijpanelen voor aanpassing aan speelstijl.
  • Programmeerbare knoppen en profielen voor volledige aanpassingsmogelijkheden.
  • Geavanceerde Razer Focus+ optische sensor voor maximale precisie en snelheid.
  • Flexibele verbindingsmogelijkheden met draadloze en bekabelde opties.
  • Ergonomisch ontwerp voor comfortabel langdurig gebruik.
  • Aanpasbare Razer Chroma RGB-verlichting voor personalisatie.
- Minpunten
  • Het docking station is niet standaard inbegrepen en moet apart worden aangeschaft.

Extra informatie

Specificaties: Razer Naga Pro – Optische Gaming Muis – 20000 DPI

Merk

Razer

MPN (Manufacturer Part Number)

RZ01-03420100-R3G1

Kleur

zwart

Muisvorm

Normaal

Speciaal voor gamen

Ja

Rechts- of linkshandig

Rechtshandig

Ergonomisch ontworpen

Ja

Voedingstype

USB, Batterij

Kabellengte (m)

2.1

Draadloos bereik (m)

0

Inclusief batterijen

Nee

Aantal benodigde accu's/batterijen

0

Oplaadbaar

Ja

Scrollwiel

Ja

Horizontaal scrollen

Ja

Aantal knoppen

19

Instelbare knoppen

Ja

Gewichtjes

Nee

dpi

20000

Instelbare dpi

Ja

Type verlichting

RGB

Geschikt voor besturingssysteem

Mac OS, Windows

Systeemeisen

Windows

Reparatie type

Carry-in

Aanbevolen voor genre

MOBA

Aansturing muis

Optisch

Bediening muis

Knoppen

Bluetooth

Ja

CE markering

Zichtbaar

Draadloos

Ja

Duimsteun

Nee

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Game platform

Windows

Gewicht (g)

388

Indicator batterijniveau

Nee

Instelbare verlichting

Nee

Product breedte (cm)

7.4

Product gewicht (g)

117

Product hoogte (cm)

4.3

Product lengte (cm)

11.9

Stille muis

Nee

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Schade

Verpakking breedte (mm)

196

Verpakking hoogte (mm)

72

Verpakking lengte (mm)

198

Werkt op glazen ondergrond

Nee

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Razer Naga Pro - Gaming muis - Optisch - 20 knoppen - Zwart
Laatste updates:
  • €93,48 - 13 april 2024
  • €93,62 - 8 april 2024
  • €98,64 - 7 april 2024
  • €103,54 - 5 april 2024
  • €104,68 - 29 maart 2024
  • €99,60 - 28 maart 2024
  • €100,49 - 27 maart 2024
  • €96,85 - 25 maart 2024
Sinds: 25 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €138,52 - 25 oktober 2023
  • Laagste prijs: €89,99 - 29 december 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Razer Naga Pro – Optische Gaming Muis – 20000 DPI”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart