Razer DeathAdder Essential – Gaming Muis – 6400 DPI

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.8
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Conrad, Alternate, Bol, Coolblue.
  • Bij conrad.nl kun je RAZER DeathAdder Essential Ergonomische gaming-muis Kabelgebonden Optisch Zwart 5 Toetsen 6400 dpi Ergonomisch, Verlicht kopen voor slechts €27,99 , wat 24% lager is dan de prijs opCoolblue (€36,99).
  • De laagste prijs van Razer DeathAdder Essential Gaming Muis Zwart werd verkregen op 29 februari 2024 19:01.

 34,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Razer DeathAdder Essential - Gaming Muis - 6400 DPI - Zwart - €34,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Razer DeathAdder Essential - Gaming Muis - 6400 DPI - Zwart
Laatste updates:
  • €34,99 - 28 februari 2024
  • €29,90 - 26 februari 2024
  • €26,90 - 19 februari 2024
  • €29,90 - 3 januari 2024
  • €26,90 - 8 december 2023
  • €34,99 - 7 december 2023
  • €26,90 - 14 november 2023
  • €33,99 - 13 november 2023
Sinds: 2 september 2023
  • Hoogste prijs: €35,99 - 7 september 2023
  • Laagste prijs: €22,00 - 7 oktober 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 29 februari 2024 18:22
Razer DeathAdder Essential – Gaming Muis – 6400 DPI
Razer DeathAdder Essential – Gaming Muis – 6400 DPI

 34,99

Beschrijving

Review van de Razer DeathAdder Essential: De Essentiële Gaming Muis voor Urenlang Comfortabel Gamingsessies

De Razer DeathAdder Essential is de ideale gaming muis voor elke gaming setup. Met een DPI van 6.400, Razer Mechanische Muis Switches die 10 miljoen kliks meegaan, een kabellengte van 2.1 meter en een bedrade verbinding biedt deze muis geweldige functionaliteit en duurzaamheid. In deze uitgebreide review zullen we dieper ingaan op de plus- en minpunten, de ergonomie, de prestaties en de algemene kenmerken van de Razer DeathAdder Essential.

Plus- en minpunten: Optimaliseer je Gaming Ervaring

De Razer DeathAdder Essential heeft enkele indrukwekkende kenmerken die bijdragen aan een geweldige gaming ervaring. Met een DPI van 6.400 kunnen gamers snel en nauwkeurig bewegen, waardoor ze altijd de controle behouden in zelfs de meest chaotische gevechten. De Razer Mechanische Muis Switches zijn ontworpen om maar liefst 10 miljoen kliks mee te gaan, waardoor je zeker weet dat je muis lang meegaat. Daarnaast zorgt de kabellengte van 2.1 meter ervoor dat je voldoende bewegingsruimte hebt tijdens het gamen.

Het enige nadeel van de Razer DeathAdder Essential is dat het een bedrade muis is. Sommige gamers geven de voorkeur aan draadloze muizen voor meer bewegingsvrijheid, maar het voordeel van een bedrade muis is dat je nooit te maken hebt met verbindingsproblemen of batterijen die leeg raken op het meest ongelegen moment.

Productbeschrijving: Optimaal Comfort en Duurzaamheid

De Razer DeathAdder Essential is ontworpen met het oog op comfort en duurzaamheid. De ergonomische vorm van de muis zorgt ervoor dat je urenlang comfortabel kunt gamen zonder last te krijgen van vermoeide handen. Of je nu een kleine, standaard of grote handgrootte hebt, de Razer DeathAdder Essential past perfect bij elke hand.

De duurzaamheid van de muis is ook een groot pluspunt. De 5 Hyperesponse knoppen zijn getest tot 10 miljoen kliks, waardoor je erop kunt vertrouwen dat de muis lang meegaat, zelfs tijdens de meest intense gaming sessies. Je kunt blijven gamen zonder je zorgen te maken over het vervangen van je muis.

Ware 6.400 DPI Optische Sensor: Ultieme Controle

Met de ware 6.400 DPI optische sensor van de Razer DeathAdder Essential behoud je altijd de controle over je games. Deze sensor biedt snelle en nauwkeurige bewegingen, waardoor je vloeiend en naadloos kunt manoeuvreren, zelfs in de meest hectische gevechten. Je zult merken dat je veel preciezer kunt richten en snel kunt reageren op elke situatie in het spel.

Kies het juiste formaat: Ergonomie op Maat

Het kiezen van de juiste maat muis is essentieel voor een ergonomische houding tijdens het gamen. De Razer DeathAdder Essential is verkrijgbaar in verschillende formaten, zodat je kunt kiezen welke het beste bij je handgrootte past. Meet de lengte van je hand vanaf de pols tot het topje van je middelvinger en bepaal welk formaat het meest geschikt is voor jou:

  • Handlengte van 15,5 – 17 cm: Muisformaat klein
  • Handlengte van 17 – 19 cm: Muisformaat standaard
  • Handlengte van meer dan 19 cm: Muisformaat groot

Door de juiste maat te kiezen, kun je comfortabel gamen en vermoeidheid en ongemak verminderen.

Algemene kenmerken: Gemaakt voor Gamers

Naast de eerder genoemde functies biedt de Razer DeathAdder Essential nog meer indrukwekkende specificaties. De muis heeft vijf afzonderlijk te programmeren Hyperesponse knoppen, waarmee je je gamingervaring kunt aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren. Het ergonomische ontwerp is specifiek ontworpen voor rechtshandige gebruikers en biedt comfort en stabiliteit tijdens lange gamesessies.

De muis heeft een 1000 Hz ultrapolling-snelheid, waardoor elke beweging vrijwel direct wordt geregistreerd. Het voor gaming ontworpen tactische scrollwiel zorgt voor nauwkeurige en responsieve scrolling. De groene verlichting voegt een stijlvolle touch toe aan je gaming setup.

De Razer DeathAdder Essential heeft de volgende afmetingen: 127 mm lengte x 73 mm breedte x 43 mm hoogte. Het gewicht van de muis zonder kabel is 96 gram, wat zorgt voor een perfecte balans tussen wendbaarheid en stabiliteit. De kabellengte van 2,1 meter geeft je voldoende bewegingsruimte zonder dat je beperkt wordt in je gamingprestaties.

Conclusie: De Perfecte Gaming Muis

Al met al is de Razer DeathAdder Essential een uitstekende keuze voor gamers die op zoek zijn naar een comfortabele, duurzame en prestatiegerichte gaming muis. Met een DPI van 6.400, een ergonomisch ontwerp en 5 Hyperesponse knoppen die tot 10 miljoen kliks meegaan, biedt deze muis de ultieme controle en precisie tijdens het gamen. Het juiste formaat kiezen op basis van je handgrootte zorgt voor extra comfort en ergonomie. Of je nu een casual gamer bent of een eSports-professional, de Razer DeathAdder Essential zal je gamingervaring naar een hoger niveau tillen.

Bekijk meer gaming muizen op bol.com

8.8Expert Score
Review van de Razer DeathAdder Essential: De Essentiële Gaming Muis voor Urenlang Comfortabel Gamingsessies De Razer DeathAdder Essential is de ideale gaming muis voor elke gaming setup. Met een DPI van 6.400, Razer Mechanische Muis Switches die 10 miljoen kliks meegaan, een kabellengte van 2.1 meter en een bedrade verbinding biedt deze muis geweldige functionaliteit […]
Pluspunten
  • DPI van 6.400 voor snelle en nauwkeurige bewegingen
  • Razer Mechanische Muis Switches gaan tot 10 miljoen kliks mee
  • Ergonomisch ontwerp voor comfort tijdens lange gamesessies
  • Duurzaamheid met 5 Hyperesponse knoppen die lang meegaan
  • Kabellengte van 2.1 meter voor voldoende bewegingsruimte
- Minpunten
  • Bedrade verbinding kan beperking geven in bewegingsvrijheid

Extra informatie

Specificaties: Razer DeathAdder Essential – Gaming Muis – 6400 DPI

Merk

Razer

MPN (Manufacturer Part Number)

RZ01-03850100-R3M1

Kleur

Zwart

Muisvorm

Normaal

Speciaal voor gamen

Ja

Rechts- of linkshandig

Rechtshandig

Ergonomisch ontworpen

Ja

Voedingstype

USB

Kabellengte (m)

2.10

Inclusief batterijen

Nee

Aantal benodigde accu's/batterijen

0

Oplaadbaar

Nee

Scrollwiel

Ja

Horizontaal scrollen

Nee

Aantal knoppen

5

Instelbare knoppen

Nee

Gewichtjes

Nee

dpi

6400

Instelbare dpi

Ja

Type verlichting

Normale verlichting

Geschikt voor besturingssysteem

Windows

Systeemeisen

Windows

Reparatie type

Carry-in

Aanbevolen voor genre

FPS

Aansturing muis

Optisch

Bediening muis

Knoppen

Bluetooth

Nee

CE markering

Zichtbaar

Draadloos

Nee

Duimsteun

Ja

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Game platform

Windows

Gewicht (g)

176

Indicator batterijniveau

Nee

Instelbare verlichting

Nee

Product breedte (mm)

61.7

Product gewicht (g)

96

Product hoogte (mm)

42.7

Product lengte (mm)

127

Stille muis

Nee

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Schade

Verpakking breedte (mm)

100

Verpakking hoogte (mm)

55

Verpakking lengte (mm)

161

Werkt op glazen ondergrond

Nee

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Razer DeathAdder Essential - Gaming Muis - 6400 DPI - Zwart
Laatste updates:
  • €34,99 - 28 februari 2024
  • €29,90 - 26 februari 2024
  • €26,90 - 19 februari 2024
  • €29,90 - 3 januari 2024
  • €26,90 - 8 december 2023
  • €34,99 - 7 december 2023
  • €26,90 - 14 november 2023
  • €33,99 - 13 november 2023
Sinds: 2 september 2023
  • Hoogste prijs: €35,99 - 7 september 2023
  • Laagste prijs: €22,00 - 7 oktober 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Razer DeathAdder Essential – Gaming Muis – 6400 DPI”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart