Qlima R 8128S C-2 kachel

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.8
Expert ScoreLees recensie

Aanbevolen voor ruimte tot: 31 m² | Type: Petroleumkachel | Model: Straler | Beschermingsgraad tegen vochtgeen IP-waarde | Beschermingsgraad tegen aanrakinggeen IP-waarde | 1 warmtestand(en)

 244,96

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Qlima R 8128S C-2 kachel 2.8 kW 105 m³ - €244,96
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Qlima R 8128S C-2 kachel 2.8 kW 105 m³
Laatste updates:
  • €244,96 - 19 april 2024
  • €244,86 - 18 april 2024
  • €243,86 - 17 april 2024
  • €244,86 - 16 april 2024
  • €244,66 - 15 april 2024
  • €244,96 - 14 april 2024
  • €243,96 - 12 april 2024
  • €244,96 - 10 april 2024
Sinds: 22 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €256,00 - 8 december 2023
  • Laagste prijs: €220,60 - 24 oktober 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 19 april 2024 00:43

Beschrijving

Qlima R 8128S C-2 kachel review

Als je op zoek bent naar een compacte en veilige petroleumkachel, dan is de Qlima R 8128S C-2 kachel een uitstekende keuze. Deze kachel is licht van gewicht en gemakkelijk te verplaatsen, wat betekent dat je hem overal in huis of buiten kunt gebruiken. Bovendien is hij eenvoudig te bedienen, met slechts één druk op de knop om hem te ontsteken. Je hebt dus geen stopcontact of lucifers nodig.

Snel op temperatuur dankzij dubbele verbranding

Een van de belangrijkste voordelen van de Qlima R 8128S C-2 kachel is het dubbelglasverbrandingssysteem, wat ervoor zorgt dat de kachel razendsnel op temperatuur is. Dit betekent dat je binnen enkele minuten kunt genieten van behaaglijke warmte in je huis of op je terras.

Veiligheid voorop

De petroleumkachel is niet alleen snel op temperatuur, maar ook zeer veilig. Hij is voorzien van een aantal veiligheidsfuncties, waaronder een omvalbeveiliging, safe top en een oververhittingsbeschermer. Dankzij deze functies kun je er zeker van zijn dat waneer de kachel omvalt of te heet wordt tijdens het gebruik. Dan schakelen de sensoren de kachel automatisch uit. Bovendien heeft de kachel een CO2-sensor, wat betekent dat hij automatisch uitschakelt als de concentratie CO2 te hoog wordt. Zo hoef je je geen zorgen te maken over onveilige situaties.

Lange levensduur van de kous

Een ander voordeel van de Qlima R 8128S C-2 kachel is de lange levensduur van de kous. Dit betekent dat je langer kunt genieten van de kachel zonder dat je de kous hoeft te vervangen. Bovendien is de kous gemaakt van hoogwaardig materiaal, wat ervoor zorgt dat hij langer meegaat en minder onderhoud nodig heeft.

Gemakkelijk te bedienen en zuinig in gebruik

Naast de snelle opwarming en de veiligheid van de Qlima R 8128S C-2 kachel, is het ook een zeer gemakkelijk te bedienen product. Het vonkontstekingssysteem is duurzaam en vereist geen onderhoud, wat betekent dat je het niet hoeft te repareren of te vervangen. Bovendien is de kachel zeer zuinig in gebruik, wat betekent dat je niet veel petroleum hoeft te gebruiken om de kachel te laten werken. Dit bespaart je niet alleen geld, maar is ook beter voor het milieu.

Koop petroleum 

Elektronische ontsteking

Een ander voordeel van de Qlima R 8128S C-2 kachel is de elektronische ontsteking. Dit betekent dat je geen lucifers of een stopcontact nodig hebt om de kachel aan te steken. In plaats daarvan kun je de kachel met één druk op de knop starten. Dit maakt het gebruik van de kachel nog gemakkelijker en sneller. Wel moet je wel vier batterijen type C hebben om de elektronische ontsteking te kunnen gebruiken, dus zorg ervoor dat je deze in huis hebt voordat je de kachel gaat gebruiken.

Mobiel en geen stroom nodig

Een ander voordeel van de Qlima R 8128S C-2 kachel is dat hij erg mobiel is. Je kunt hem gemakkelijk verplaatsen naar waar je hem nodig hebt, zonder dat je hoeft te slepen met een zware kachel. Bovendien heb je geen stroom nodig om de kachel te kunnen gebruiken, wat betekent dat je hem kunt gebruiken waar je maar wilt. Dit is bijvoorbeeld handig als je op vakantie gaat of als je in een gebied bent zonder stroom.

Schakel de Qlima R 8128S C-2 kachel snel in

Tot slot is de petroleumkachel ook snel in te schakelen. Als je de kachel met één druk op de knop hebt ontstoken, duurt het ongeveer 10 minuten voordat de kous volledig brandt en een mooie, egale vlam afgeeft. Dit betekent dat je snel kunt genieten van behaaglijke warmte in je huis of op je terras.

Extra veiligheid

Naast het feit dat de Qlima R 8128S C-2 kachel gemakkelijk te gebruiken is, is hij ook zeer veilig. Zo is de kachel voorzien van de E-guard functie en een CO2-sensor. Als deze meters afgaan, gaat de kachel automatisch uit. Daarnaast heeft de kachel ook een omvalbeveiliging en een safe top, zodat je zonder zorgen kunt genieten van de warmte die de kachel afgeeft.

Dubbele verbranding voor maximale efficiëntie

Een van de unieke kenmerken van de Qlima R 8128S C-2 petroleumkachel is het dubbele verbrandingssysteem. Dit houdt in dat de brander bestaat uit twee delen: het onderste deel verbrandt met 750 ºC en het bovenste gedeelte verbrandt nog eens met 500 ºC. Dit zorgt voor een zeer zuivere en complete verbranding, met nauwelijks uitstoot van gassen en geen geurtjes tijdens het branden.

Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor jouw eigen gezondheid. Als de petroleumkachel minder uitstoot van gassen produceert, betekent dit dat er ook minder fijnstof in de lucht terechtkomt. Fijnstof kan schadelijk zijn voor de luchtwegen en kan bijvoorbeeld bijdragen aan astma of andere luchtwegaandoeningen. Door te kiezen voor een kachel met een dubbele verbranding, kies je dus niet alleen voor efficiëntie, maar ook voor een gezonde leefomgeving.

Conclusie Qlima R 8128S C-2 kachel

De Qlima R 8128S C-2 petroleumkachel een unieke combinatie van efficiëntie, veiligheid en gemak. Dankzij het dubbele verbrandingssysteem produceert de kachel nauwelijks uitstoot van gassen en geurtjes, wat beter is voor het milieu en jouw gezondheid. Tevens is de kachel gemakkelijk te gebruiken dankzij de elektronische ontsteking en het licht gewicht en compacte formaat. Als je op zoek bent naar een kachel die de juiste balans biedt tussen prestatie en gebruiksgemak, dan is de Qlima R 8128S C-2 petroleumkachel een goede keuze.

De Beste Thermostaat

De 5 beste CO2 meters

De beste petroleum kachel

 

 

 

8.8Expert Score
Aanbevolen voor ruimte tot: 31 m² | Type: Petroleumkachel | Model: Straler | Beschermingsgraad tegen vochtgeen IP-waarde | Beschermingsgraad tegen aanrakinggeen IP-waarde | 1 warmtestand(en)
Pluspunten
  • Veilig
  • Gemakkelijk te verplaatsen
  • Eenvoudig te bedienen
  • Weinig uitstoot
  • Geen geurtjes
- Minpunten
  • Niet automatisch regelbaar
  • Geur tijdens opstarten/uitzetten
  • Geen ventilator voor warmteverdeling

Extra informatie

Specificaties: Qlima R 8128S C-2 kachel

Merk

Qlima

Mpn

R 8128S C-2

Type verwarming

Petroleumkachel

Vermogen (Watt)

2800

Geschikt voor badkamer

Nee

Beschermingsgraad tegen aanraking (IP)

Geen IP-waarde

Beschermingsgraad tegen vocht (IP)

Geen IP-waarde

Aanbevolen voor ruimte tot

31 m²

Muur montage

Nee

Kleur

grijs

Regelbare thermostaat

Nee

Aantal warmtestanden

1

Aan-uit schakelaar

Ja

Verrijdbaar

Nee

Met wielen

Nee

Anti-vries modus

Nee

Omvalbeveiliging

Ja

Indicatielampje

Nee

Afstandsbediening

Nee

Afmetingen product

30 x 46 x 50 cm

Product gewicht (gram)

9000

Afmetingen verpakking

30 x 46 x 50 cm

Gewicht verpakking (gram)

9000

Verpakkingsinhoud

1x petroleumakachel

Kan zelfstandig met internet verbinden

Nee

App vereist voor gehele functionaliteit

Nee

App werkt op besturingssysteem

Niet van toepassing

Delen van gebruikersgegevens vereist

Niet van toepassing

Wifi vereist

Niet van toepassing

Bluetooth vereist

Niet van toepassing

Mobiele data verbinding mogelijk

Niet van toepassing

Betaalde diensten vereist

Niet van toepassing

Introductiejaar

2021

Introductiemaand

Augustus

Ondersteuning met updates

Niet van toepassing

Automatisch uitschakelen

Ja

Bediening via mobiele app

Nee

CE markering

Zichtbaar

Compatibel met

Niet van toepassing

Draait automatisch

Nee

Eco-stand

Nee

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

4

Geschikt voor aantal kubieke meters

105 m³

Geschikt voor camping

Ja

Geschikt voor ruimte tot

42 m²

Handvat (handvatten)

2

Hoogte instelbaar

Nee

IP-certificering

IP00 (Geen bescherming)

Inclusief handvat

Ja

Met display

Nee

Met kinderbeveiliging

Nee

Met ventilatie

Nee

Model

R 8128S C-2

Model Kachel

Straler

Overhittingsbeveiliging

Ja

Plaatsing

Vrijstaand

Reparatie type

Carry-in

Scherm

Niet

Smart Home Platform

Niet van toepassing

Stoffilter

Nee

Taal handleiding

Nederlands

Timer

Nee

Turbo feature

Nee

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Bij het niet gebruiken van de Qlima petroleum vervalt de garantie

eWaste

Ja

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Qlima R 8128S C-2 kachel 2.8 kW 105 m³
Laatste updates:
  • €244,96 - 19 april 2024
  • €244,86 - 18 april 2024
  • €243,86 - 17 april 2024
  • €244,86 - 16 april 2024
  • €244,66 - 15 april 2024
  • €244,96 - 14 april 2024
  • €243,96 - 12 april 2024
  • €244,96 - 10 april 2024
Sinds: 22 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €256,00 - 8 december 2023
  • Laagste prijs: €220,60 - 24 oktober 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Qlima R 8128S C-2 kachel”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart